Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: na św Ducha są dobre lody... to może po Rybakówce na deser i mały spacerek Spacerek po mieście na Hugo bo oczywiście spacery po plaży będą uskuteczniane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: myslisz jak chlop.baba mysli odwrotnie ze lepiej sie glodzic caly rok i byc gwiazda 2 tygodnie a pozniej sobie uswiadamia ze nawet nikt nie zauwazyl ze schudla Ciii bo zaraz będzie, że jestem chłopem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Wiśniewski wrócił do Mandaryny to myślałem, że może Samoobrona zmartwychwstała Może mamy erę zombi i więcej trupów powstanie z martwych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Jakubone napisał: jaki dylemat? Nie chciałabyś się odprężyć taki Kop w jaja to wyładowuje emocje Nie wydaje mi się, żeby bicie drugiego człowieka mnie odprężyło. Wprawdzie nigdy tego nie robiłam ale takie mam przeczucie. Edytowano 1 godzinę temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Mam z tym pewien problem i jednak dylemat moralny. Kolega myśli, że ja jestem tu nowa. Przejdź chrzest bojowy i kopnij go w końcu w ja/ja, bo nie odpuści. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: A kopniesz mnie? Nie mogę bo się spocę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie mogę bo się spocę. jak się spocisz? nie będziesz miała jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ciii bo zaraz będzie, że jestem chłopem. Jesteś chłopem! Nie wypieraj się tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu Gdzie Gienek loska? Znowu ban? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu to trzeba spróbować pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ciii bo zaraz będzie, że jestem chłopem. czyli kolejny podszyw Miecza zdemaskowany przenikliwością libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu O witaj zrównoważony mieczu, jedyny mężczyzno słynny z pmsów i miesiączek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przejdź chrzest bojowy i kopnij go w końcu w ja/ja, bo nie odpuści. Nie potrafię kopać na zawołanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: jak się spocisz? nie będziesz miała jak Za duży wysiłek fizyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: O witaj zrównoważony mieczu, jedyny mężczyzno słynny z pmsów i miesiączek A Ty kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jesteś chłopem! Nie wypieraj się tego. Tak, w dodatku małym pedałkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Lussesita napisał: Nie czytam wprawdzie wszystkiego ale Koralgol nie wypisuje jakichś wybitnie rewolucyjnych czy kontrowersyjnych postów. Nie bardzo rozumiem dlaczego Miecz miałby się wstydzić. Koralgol to kafeteryjna szczujnia, odpowiednik forumowy pisoskiej koorwizji. Chyba mało czytałaś tego zboczenca faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: to trzeba spróbować pomaga zapisz się na jogę to sam się kopniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: O witaj zrównoważony mieczu, jedyny mężczyzno słynny z pmsów i miesiączek Mam w końcu z czego słynąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: czyli kolejny podszyw Miecza zdemaskowany przenikliwością libeda Nie żartuj, Miecz upraszał by nie rzucać na niego podejrzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 11 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: jak się spocisz? nie będziesz miała jak A nie chciałbyś z główki w jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, w dodatku małym pedałkiem. I się wszystko wydało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: czyli kolejny podszyw Miecza zdemaskowany przenikliwością libeda Oj, przenikliwy to on jest! Oj, jest! Intelekt jak brzytwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Miecz napisał: Wiesz co? Teraz Ty przynudzasz. tak wiem juz koncze bede ci cyklicznie przypominal o twojej kompromitacji z nieudolna proba zastraszenia na dzisiaj koncze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tak, w dodatku małym pedałkiem. ryzykownie - nie wiesz czy się kolega rozochoci czy zniechęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie żartuj, Miecz upraszał by nie rzucać na niego podejrzeń. A mogłabyś tak w końcu wyrugować Miecza z swoich postów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Koralgol to kafeteryjna szczujnia, odpowiednik forumowy pisoskiej koorwizji. Chyba mało czytałaś tego zboczenca faktycznie Dzięki za oświecenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Za duży wysiłek fizyczny. to ci wytłumaczę tak że nie będzie boleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak wiem juz koncze bede ci cyklicznie przypominal o twojej kompromitacji z nieudolna proba zastraszenia na dzisiaj koncze Kończysz już? Smuteczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak wiem juz koncze bede ci cyklicznie przypominal o twojej kompromitacji z nieudolna proba zastraszenia na dzisiaj koncze Rozpoznal cię po charakterze pisma i musisz się z tym pogodzić koniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach