Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: jedno kopniecie = 50zł skopanie = 300zł co ty na to? Już Ci się opłaca Pokrako! Przypomnij sobie moją dykteryjkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Co chwile to ty bany dostajesz a ciebie ktos tu chcez? Jawisz sie jako pionek i mieso armatnie dla największych ulomow. Z normalnych tutaj zostałaś tylko Ty. Odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Outlawed napisał: Ty się dziwisz, że co chwilę obrywasz i nikt cię tu nie chce? Bez przesady. Krejzi fajnie pisze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Co chwile to ty bany dostajesz a ciebie ktos tu chcez? Jawisz sie jako pionek i mieso armatnie dla największych ulomow. A ty się jawisz jako wyjątkowo upierdliwy i złośliwy wrzód na organie. Cuchnący i gorejący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Pokrako! Przypomnij sobie moją dykteryjkę. Pamiętam ją! No bezczelny jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: No nie, teraz to już mnie podwójnie obrażasz, raz sugerując, że mogłabym brać za takie rzeczy kasą 2, że tak mało! za 1 ruch nogą 5 dych to mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Jakubone napisał: wzruszylem się Wymyślasz sobie te posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Pamiętam ją! No bezczelny jest! ja bezczelny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Mówiłeś to już 4 lata temu ze mnie coś w przyszłości pogrąży Dobry jestem w przepowiadaniu przyszłości. Czy Ci współczuję? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Wymyślasz sobie te posty. napisz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 378 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Kawusia na CPN napisał: A bez Ewek i tutek nie byłoby komu kazać isc sie wieszać jako 30paroletnia nastka o edgy mentalu. Och jesteś taka artystyczna etam ty gwiazdo ironii i sarkazmu byś ty porządek zaprowadziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: A ty się jawisz jako wyjątkowo upierdliwy i złośliwy wrzód na organie. Cuchnący i gorejący. Raczej cieknący niż gorejący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Bez przesady. Krejzi fajnie pisze. Byle nie o Tobie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: napisz tak Nie mogę tak napisać z kilku powodów, z których najważniejszy jest taki, że nie chcę tego zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: za 1 ruch nogą 5 dych to mało? Tak, bo to są rzeczy bezcenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: A ty się jawisz jako wyjątkowo upierdliwy i złośliwy wrzód na organie. Cuchnący i gorejący. A ty jesteś na tyle bezrozumna, ze najwiekszy idjoci biorą sobie ciebie z latwoscia na stronę a ty powtarzasz jakies pierdy o czasach, o ktorych nie masz pojęcia jak wierny ratler. To sie nazywa pożyteczny ydiota. Do tego tu służysz. Nawet osoba, której mocno wchodziłaś w tyłek cie kompletnie olała, wiec na twoim miejscu bym uważała z argumentacja pod tytułem ‚nikt cie tu nie chce nikt cie nie lubi’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Byle nie o Tobie, prawda? Nie wiem czy powinnam się tym martwić. W sumie to by mogło oznaczać, że nie jestem interesująca, godna uwagi, kontrowersyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: za 1 ruch nogą 5 dych to mało? to się sam kopnij i odłóż 5 dych do słoika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tak, bo to są rzeczy bezcenne. to sama zaproponuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Nie mogę tak napisać z kilku powodów, z których najważniejszy jest taki, że nie chcę tego zrobić. boginko proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 378 Napisano 1 godzinę temu Libed to szczujnia 24/7 powinien iść do pisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: boginko proszę Ja nie jestem tu nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Libed to szczujnia 24/7 powinien iść do pisu Może Libed to kryptopisowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 378 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Nie wiem czy powinnam się tym martwić. W sumie to by mogło oznaczać, że nie jestem interesująca, godna uwagi, kontrowersyjna. Dobrze być nudnym i nie mieć na sobie żadnych pijawek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: A ty jesteś na tyle bezrozumna, ze najwiekszy idjoci biorą sobie ciebie z latwoscia na stronę a ty nie dałaś rady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2355 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to się sam kopnij i odłóż 5 dych do słoika Tylko najpierw musi kupić sobie szpilki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: to sama zaproponuj Takie rzeczy to tylko z wielkiej miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Nie wiem czy powinnam się tym martwić. W sumie to by mogło oznaczać, że nie jestem interesująca, godna uwagi, kontrowersyjna. Wszystko jest tylko kwestią czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: A ty jesteś na tyle bezrozumna, ze najwiekszy idjoci biorą sobie ciebie z latwoscia na stronę a ty powtarzasz jakies pierdy o czasach, o ktorych nie masz pojęcia jak wierny ratler. To sie nazywa pożyteczny ydiota. Do tego tu służysz. Nawet osoba, której mocno wchodziłaś w tyłek cie kompletnie olała, wiec na twoim miejscu bym uważała z argumentacja pod tytułem ‚nikt cie tu nie chce nikt cie nie lubi’ W twoim bełkocie jak zwykle więcej fantazji i pomówień, niż prawdy. Nie musisz być taka sfrustrowana. Nikt mnie nie olał, tylko sama napisałam jej, że nasza znajomość nie ma racji bytu, jeśli ktoś potrafi w ułamku sekundy zmienić nastawienie co do wszystkich o 180 stopni, to ja podziękuję. W manipulacje jesteś słaba. Co ci w życiu nie wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Dobrze być nudnym i nie mieć na sobie żadnych pijawek Ale takim bezpłciowym kimś, kto nie wywołuje żadnych emocji to nie jest dobrze być. Myślisz, że jestem nudna? Hmmmm... Nie odpowiadaj, bo nie wiem czy jestem gotowa udźwignąć "tak". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach