Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Margo. napisał: . Widzę tylko kropeczkę. Pewnie mi coś nie wchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Lussesita napisał: Jeśli chodzi o jajka to jestem admiratorką kurzych. może to jest jakaś akcja promocyjna funduszu jajecznego ciągle jaka i jajka - zaraz sobie zjem na twardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mieczu, ja wiele rzeczy rozumiem i wiele mogę Ci wybaczyć, ale pozwól, że na forum biedę pisać to co uważam za stosowne. Zwłaszcza, że w żaden sposób Ci się nie narzucam. Teraz piszesz w tonacji Libeda. On tylko czeka na takie wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Uspokoiłaś mnie. Wszystko ma swoje proste wyjaśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jeżeli czegoś nie rozumiesz to popytaj u źródła. Nie rób fermentu. Mieczu, wiesz, że Cię lubię ale nie rozumiem tego, co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zwroc uwage teraz jaki nick anonimowy cie bedzie obrazal i to na 80% bedzie miecz Pokrako, a nie mówiłem? Edytowano 7 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Z przykrością muszę stwierdzić, że mam w tyle dużo rzeczy to przychodzi z wiekiem. to ja przyjdę do ciebie kopniesz mnie i sobie pójdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 100 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Widzę tylko kropeczkę. Pewnie mi coś nie wchodzi. Tyle gadacie, że nie mogę muzyki wkleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wszystko ma swoje proste wyjaśnienie. nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zwroc uwage teraz jaki nick anonimowy cie bedzie obrazal i to na 80% bedzie miecz To by było dziwne poza ogórem to mnie tu nikt nigdy nie hejtował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: może to jest jakaś akcja promocyjna funduszu jajecznego ciągle jaka i jajka - zaraz sobie zjem na twardo Na twardo z samą solą też są okej. Takie gorące, że trzeba je przerzucać z ręki do ręki podczas zdejmowania skorupki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Mieczu, wiesz, że Cię lubię ale nie rozumiem tego, co robisz. A co robię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Margo. napisał: Tyle gadacie, że nie mogę muzyki wkleić A ja się wgapiam w ten punkt, że może się coś rozwinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Na twardo z samą solą też są okej. Takie gorące, że trzeba je przerzucać z ręki do ręki podczas zdejmowania skorupki. ja mam twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: dobra zostawiam was juz sie z mieczem przywitalem wiec moge spadac nikt nie miałby ci za złe gdybyś od razu spadał nawet się nie witając Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 7 Napisano 7 godzin temu Brakuje libedzia - on piеrdоli głupoty ale z większym sensem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Teraz piszesz w tonacji Libeda. On tylko czeka na takie wpisy. Nie chcę nic mówić, ale sam zacząłeś. 2 minuty temu, Miecz napisał: Pokrako, a nie mówiłem? Ja nawet staram się tego nie ciągnąć, ale swoich granic będę pilnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: A co robię? No właśnie nie wiem co robisz. Wchodzisz na forum, żeby oznajmić Pokrace, że ktoś Ci doniósł, że ktoś powiedział, że ktoś to Ty a ktoś inny to rozwinął, że trzy osoby to jedna persona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: ja mam twarde Nie chcę wiedzieć niczego o Twojej anatomii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Tak samo ty i twoja kumpela z kolcami zasrywajacy cale stronice postami bez tresci Kto jest godny pisać na tym forum, według Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Jakubone napisał: to ja przyjdę do ciebie kopniesz mnie i sobie pójdziesz Nadal to zbyt duży wysiłek, a korzyści brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: No właśnie nie wiem co robisz. Wchodzisz na forum, żeby oznajmić Pokrace, że ktoś Ci doniósł, że ktoś powiedział, że ktoś to Ty a ktoś inny to rozwinął, że trzy osoby to jedna persona. Po prostu nawet w bzdurach lubię mieć jasność sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 100 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: A ja się wgapiam w ten punkt, że może się coś rozwinie. Zawsze możesz użyć wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Jakubone napisał: nie To mamy odmienne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie chcę nic mówić, ale sam zacząłeś. Ja nawet staram się tego nie ciągnąć, ale swoich granic będę pilnować. nie chciałabyś zobaczyć jak się zwijam bo kopniaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezzębnica napisał: Brakuje libedzia - on piеrdоli głupoty ale z większym sensem. Już tu był ale sobie poszedł. Choć może tylko tak napisał i się zaraz odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Nie chcę wiedzieć niczego o Twojej anatomii. jak kopniesz sama się przekonasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Po prostu nawet w bzdurach lubię mieć jasność sytuacji. I jak Ci dziś poszło? Zbliżyłeś się do wyjaśnienia sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Tak samo ty i twoja kumpela z kolcami zasrywajacy cale stronice postami bez tresci Na tym polega to forum. A co? Chcesz je przejąć i budować na swoich zasadach? Z treścią? A ta treść to na czym niby ma polegać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach