krezji 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Moją jedyna taktyka jest prostowac wasze zaniki pamieci, ktorych doswiadczacie regularnie. Tak? A czemu nie komentuejsz tego ze łgałaś Magdalenie w żywe oczy ze niby miałam polewkę z akcji z wałkiem kłamczucho najniższego sortu? nie byłam przy tej sytuacji a jak mi to ktos zaraportowal to napisałaś mi ze nie odzywam sie bo pewnie jestem w szoku. a potem jak sie telepałaś polana święconą woda żeby Madzia nie szła w wyzwanie napisałaś na drugi dzień ze ja sie z tego smialam. jak sqrwiala trzeba być osoba żeby coś takiego robić nawet na forum? w sumie pytam trollicy która stworzyła konto tylko po to żeby latac za Ewka i mężem. Ciążo geriatryczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Co cię to obchodzi, kto tu ma numer telefonu do kogoś? Nie czuje potrzeby, żeby pisać do kogo mam numer telefonu🫢 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja wiem z kim się spotykała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu ‚Prostowanie zaników pamieci’ łganie w żywe oczy, manipulacje parszywe, latanie z cieczka za doktorem. Jestli to nie ejst qweta to ja nie wiem kto to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kolejny raz to samo pytanie - jakie kłamstwa? A co ty możesz wiedzieć o moim życiu? Szynszylę to bym opieprzyła, że ma nie brać się za facetów z dziećmi, deficytami i którzy nie znają słowa dyskrecja. Popracuj nad tym i odbij, bo coś cie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: A co ty możesz wiedzieć o moim życiu? Szynszylę to bym opieprzyła, że ma nie brać się za facetów z dziećmi, deficytami i którzy nie znają słowa dyskrecja. Popracuj nad tym i odbij, bo coś cie boli I skner gderliwych które lubią umysłowo chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Chodz już tańczyć i nie pjerdol cho na after. Techno na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: A co ty możesz wiedzieć o moim życiu? Szynszylę to bym opieprzyła, że ma nie brać się za facetów z dziećmi, deficytami i którzy nie znają słowa dyskrecja. Popracuj nad tym i odbij, bo coś cie boli jazgasz i jazgasz a nie możesz odpowiedzieć na jedno proste pytanie: jakie kłamstwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Jestem oburzona zachowaniem Jeża i Chwili Chroń Boże od takich ludzi w życiu realnym. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Żadnych chłopów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: cho na after. Techno na nerwicy Nie moje klimaty. Ja zwijam mandzur a nie odwijam na nowym miejscu. Wychodze na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jazgasz i jazgasz a nie możesz odpowiedzieć na jedno proste pytanie: jakie kłamstwa? Co jest wart facet, który upomina się o 40 złotych? Jesteś nikim Golec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: A co ty możesz wiedzieć o moim życiu? Szynszylę to bym opieprzyła, że ma nie brać się za facetów z dziećmi, deficytami i którzy nie znają słowa dyskrecja. Popracuj nad tym i odbij, bo coś cie boli A co ty możesz wiedzieć o chwiluni zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Nie moje klimaty. Ja zwijam mandzur a nie odwijam na nowym miejscu. Wychodze na zawsze Ktos tam przyszedł na tosty z bicem i nie chce sie ujawnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Ktos tam przyszedł na tosty z bicem i nie chce sie ujawnić To nie ja może ziemniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Golec piaskowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Nagi władca podziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, krezji napisał: Tak? A czemu nie komentuejsz tego ze łgałaś Magdalenie w żywe oczy ze niby miałam polewkę z akcji z wałkiem kłamczucho najniższego sortu? nie byłam przy tej sytuacji a jak mi to ktos zaraportowal to napisałaś mi ze nie odzywam sie bo pewnie jestem w szoku. a potem jak sie telepałaś polana święconą woda żeby Madzia nie szła w wyzwanie napisałaś na drugi dzień ze ja sie z tego smialam. jak sqrwiala trzeba być osoba żeby coś takiego robić nawet na forum? w sumie pytam trollicy która stworzyła konto tylko po to żeby latac za Ewka i mężem. Ciążo geriatryczna Nie widzę ich tutaj. Czy coś ci się nie przywidziało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: To nie ja może ziemniak Powiedział ze jest Żydem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Nie widzę ich tutaj. Czy coś ci się nie przywidziało? To jest twoj cały komentarz na moje pytania w zacytowanym poście? Hahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, krezji napisał: ‚Prostowanie zaników pamieci’ łganie w żywe oczy, manipulacje parszywe, latanie z cieczka za doktorem. Jestli to nie ejst qweta to ja nie wiem kto to jest. Jeśli widzisz tutaj jakiegoś doktora to chyba podswiadomosc daje ci się we znaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Powiedział ze jest Żydem Możliwe że jest obrzezany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Ja jebje. Dziękuje dobranoc do widzenia do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A co ty możesz wiedzieć o chwiluni zyciu A co ty możesz wiedzieć o moim życiu, że lajkujesz hejterskie wpisy Widmo i mnie, prosta babo spod Rzeszowa? Idź spać i skończ siać ferment. Ty też nie wiesz co to dyskrecja, bo pisałaś kiedy puścił bąka i pojechał na randkę Chwila, a nikt z forum nawet o to nie pytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, krezji napisał: Gienek menelico lżyj dalej. Cały czas zapominam ze konwersuje z typiara która sie biła z ludzmi w nowy rok. U was na melinie wszystkie chwyty dozwolone może ale ja twoich zwidów pijackich nie będę w nieskończośc prostować. Kłamiesz szmatlawcu Won do budy garbata melepeto spod latarni. Au revoir. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Co jest wart facet, który upomina się o 40 złotych? Jesteś nikim Golec. znowu ujadasz a nie możesz odpowiedzieć na jedno proste pytanie: jakie kłamstwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu jak wypisze klamstw na pol strony to bedzie ladniej wygladalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Możliwe że jest obrzezany Żyd na tym forum jest tylko jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Ja jebje. Dziękuje dobranoc do widzenia do jutra. Giniemy do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Żyd na tym forum jest tylko jeden I zwie się Jankiel, niczym w powieści Reymonta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Giniemy do widzenia Heweliusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach