krezji 24 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Ok, też nie jestem w stanie tego zrozumieć dlaczego, ale skoro chce takiego faceta, to ma prawo i tyle, więc w czym problem ? Zastanawia mnie po prostu jej perspektywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To praktycznie nic a większość stad nie jest prawdą Przeciez pisałaś, że jesteś architektem, a u syna spały ostatnio dwie koleżanki, co wywołało oburzenie Doktora. No i kolację robilas o godz. 21 12 latkowi Poddaję się, bo tracę cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Ok, też nie jestem w stanie tego zrozumieć dlaczego, ale skoro chce takiego faceta, to ma prawo i tyle, więc w czym problem ? No właśnie ma problem z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Naprawdę ona jest chora psychicznie. Od lat teksty w stylu ogóra. Nie uwierzę w jej autyzm nigdy Ona ma autyzm? Moim zdaniem przedawkowała forum i brak atencji. Ten bełkot to przejmuje po idolach typu czepek. Umie pisać normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, krezji napisał: Tak quwetko właśnie. Idz spać bo ci sie chyba rutyna wydłużyla To nie Qwerty. By podłogę tobą wytrzeć się jedynie nadajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, krezji napisał: Zastanawia mnie po prostu jej perspektywa Mnie też, ale skoro ma zawód może nim się kieruje budując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, krezji napisał: Ona ma autyzm? Moim zdaniem przedawkowała forum i brak atencji. Ten bełkot to przejmuje po idolach typu czepek. Umie pisać normalnie Czepek dostała w łeb od kamila i się uspokoila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 6 godzin temu Szałasy z guwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Koralgol ci odpowiedziała: Nie, ona mi nie odpowiedziała tylko zajatrzyla. odpowiedzi na pytania nie uzyskałam. Rozumiem, ze nie jesteś w stanie na to odpowiedzieć i jeszcze nie zadałaś sobie tych kluczowych pytan w rodzaju ‚dlaczego Jeżdżę na widzenia do patologii’. Może jeszcze do nich dojrzejesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No właśnie ma problem z tym Z tym, że pisze o Widmo źle, a Ty tego nie widzisz, bo dostrzegasz ideał ? Masz prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Outlawed napisał: To nie Qwerty. By podłogę tobą wytrzeć się jedynie nadajesz. I mowisz to jako menel liżący sie z byle kim po pijaku i bijący z babami obcymi w nowy rok? Jesteś pewna?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Mnie też, ale skoro ma zawód może nim się kieruje budując Nie idziesz spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 6 godzin temu ma przyjaciela fajnego moze i tak, wy nia gardzicie byscie wylali benzyne i patrzyli jak plonie i zdycha w meczarniach bo jestescie podłe kórwy i tak to juz jest a kazdy poczebuje przyjaciela nie od razu zeby sie z nim róchac tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, filomena napisał: ma przyjaciela fajnego moze i tak, wy nia gardzicie byscie wylali benzyne i patrzyli jak plonie i zdycha w meczarniach bo jestescie podłe kórwy i tak to juz jest a kazdy poczebuje przyjaciela nie od razu zeby sie z nim róchac tez Zachowaj swoje wizję ghost rajdera dla swoich przyjaciol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu K21 widzę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Nie idziesz spać? Idę na fajkę, bo kafe mnie pokonało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, krezji napisał: I mowisz to jako menel liżący sie z byle kim po pijaku i bijący z babami obcymi w nowy rok? Jesteś pewna?;) Jedynie obnażam prawdę o tobie. Skończył się paryski sen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Idę na fajkę, bo kafe mnie pokonało Też idę zaraz spać i nie wiem jak rano wstanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: Jedynie obrażam prawdę o sobie. Skończył się paryski sen. W końcu coś sensownego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, filomena napisał: ma przyjaciela fajnego moze i tak, wy nia gardzicie byscie wylali benzyne i patrzyli jak plonie i zdycha w meczarniach bo jestescie podłe kórwy i tak to juz jest a kazdy poczebuje przyjaciela nie od razu zeby sie z nim róchac tez Tutaj jest jak w szkole i grupki takie i rzucanie sie na słabszego i dlatego nigdy nie byłam w żadnej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Też idę zaraz spać i nie wiem jak rano wstanę Masz wstać i zrobić mi jajecznicę, a ja przyniosę do łóżka A teraz zmykaj spać księżniczko .. raz Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tutaj jest jak w szkole i grupki takie i rzucanie sie na słabszego i dlatego nigdy nie byłam w żadnej. Ja tez a przylaczalam sie do tych co do nich pyszczyli bo ci przesladujacy mnie dobijali ze nie szlo im zaufac w niczym bo by sie wysmiewali i nie mozna bylo sie przy takich wyluzowac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Masz wstać i zrobić mi jajecznicę, a ja przyniosę do łóżka A teraz zmykaj spać księżniczko .. raz Nie jestem typem kobiety, która skacze koło faceta jak piesek z kanapy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tutaj jest jak w szkole i grupki takie i rzucanie sie na słabszego i dlatego nigdy nie byłam w żadnej. Jesteś w grupce recydywy Widmo i Chwiluni w kiecce, więc nie pękaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 6 godzin temu Klasowe gity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Nie jestem typem kobiety, która skacze koło faceta jak piesek z kanapy Wiem, dlatego nie skaczę jak pies pod ogrodniczki i spódniczki takiej jak Ty Mówiłem już zmykaj spać, póżno już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Wiem, dlatego nie skaczę jak pies pod ogrodniczki i spódniczki takiej jak Ty Mówiłem już zmykaj spać, póżno już Pozwól, że ja zadecyduje o której pójdę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu Bardzo zastanawiające. Nie ma podszywów i blokera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Pozwól, że ja zadecyduje o której pójdę spać. Nie karzę Cię, ale powinnaś odpocząć sama wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Nie karzę Cię, ale powinnaś odpocząć sama wiesz Wiem, że nic nie wiem Czyli mam gasić światło, bo wszyscy uciekli z burty w Jukonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach