ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Dlatego nie pogadamy o wędkarstwie. Sum mi porwał zestaw, to tak go zapieklo, albo chciał pokazać że coś tam wie, że zaczął mi wmawiać, że zerwał się, bo nie miałem przyponu i nie widziałem, że sum może przetrzeć plecionkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Dlatego nie pogadamy o wędkarstwie. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Mnie najlepiej wychodzi zjadanie ryb Mi też ale ty jeszcze łowisz po nocach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 6 godzin temu Ja pjerdole xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: A przy kłusowaniu jaka musi być adrenalina , gdy nie wiesz, czy cię nie złapią Kłusownicy wiedzą gdzie i kiedy uderzać. My w tym tygodniu byliśmy 2 razy nad wodą i mieliśmy 3 kontrole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Baba napisał: Tym się akurat nie chwal, bo to nie ma nic wspólnego z wędkarstwem. To kłusownictwo, łamanie prawa. No, teraz to już naprawdę przegiął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 6 godzin temu Złapali faceta, który do lasu podrzucił reklamówkę z kotami, ale pech chciał, że myśliwi zamontowali foto pułapkę i poszło to na policję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie lubię ludzi obrażać, bo tak. Przemilczę. Niektórzy sami mnie w tym wyręczają. Za ostro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie chcę sie przeprowadzać dziesiąty raz i niech teraz inni sie przeprowadzają Najwyżej ucieknimy gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Bo cię nie stać, więc daj ludziom żyć i skończ wmawiać kłamstwo, kiedy sama kłamiesz. Najlepiej to przeproś i wyjdź stąd, bo wstyd mi za ciebie Widmo finansowo ci nie pomoże, bo sam wymaga pomocy innych ludzi, kiedy całe życie jest na bakier z prawem i kasą. To masz ostatni post ode mnie i nie pozdrawiam. Co twój domniemany mąż na to, że spędzasz tu cały dzień podlizując się sylwetką malowanego „jak policjanta po 40stce”? I ogólnie wieloletnie (nieudolne) wbitki na privy każdemu męskiemu osobnikowi? A skończyło się na ksywie Łysa. Jesteś extraklasa ekstra laska. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mi też ale ty jeszcze łowisz po nocach. Bo może nadal łowi jukońskie pstrągi według ich czasu lokalnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mi też ale ty jeszcze łowisz po nocach. Kłusownicy działają zazwyczaj w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Bo może nadal łowi jukońskie pstrągi według ich czasu lokalnego. Zębami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi też ale ty jeszcze łowisz po nocach. Przed świtem jak najlepiej się śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: No wiesz żartuje... ale teraz na serio ci napiszę że makaron kiedyś pisał że bycie we więzieniu to tylko chodzą tam tacy co znają życie i tacy silni itp. Trzeba mieć chyba jakieś rozregulowane wartości życiowe żeby tak mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Możliwe że się nie boi, zna ludzi i umie się bić więc to takie jakby wczasy na koszt państwa . A tam dieta , tv ,konsola do gry, siłownia , kaplica, świetlica więc głowa spokojna i nie trzeba myśleć o rachunkach i zakupach No właśnie wczoraj jakby tak o tym pisał. Ja bym sie bała isc do więzienia ale zależy od człowieka zresztą sam najlepiej wiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przed świtem jak najlepiej się śpi Uważaj na kamery, bo są wszędzie i znowu cię zamkną. W lasach są też kamery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lawless napisał: Co twój domniemany mąż na to, że spędzasz tu cały dzień podlizując się sylwetką malowanego „jak policjanta po 40stce”? I ogólnie wieloletnie (nieudolne) wbitki na privy każdemu męskiemu osobnikowi? A skończyło się na ksywie Łysa. Jesteś extraklasa ekstra laska. Pamiętasz jak pisalas wczoraj, że Magda zdradziła męża pod wiaduktem? Kur pod wiaduktem sama to wymyśliłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Pamiętasz jak pisalas wczoraj, że Magda zdradziła męża pod wiaduktem? Kur pod wiaduktem sama to wymyśliłaś ? Sama oczywiście. To sjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No właśnie wczoraj jakby tak o tym pisał. Ja bym sie bała isc do więzienia ale zależy od człowieka zresztą sam najlepiej wiesz Jak się z czymś zmierzysz to strach mija, a jak jest wsparcie z zewnątrz to i morale wysokie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przed świtem jak najlepiej się śpi Mniejsze ryzyko kontroli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Sum mi porwał zestaw, to tak go zapieklo, albo chciał pokazać że coś tam wie, że zaczął mi wmawiać, że zerwał się, bo nie miałem przyponu i nie widziałem, że sum może przetrzeć plecionkę Chcesz mnie wQr... zdenerwować? Ja swojemu kupuję zanęty i inne robactwo w necie i doopa Niby sum sumy u nas ino my ich nie widzieliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Lawless napisał: Co twój domniemany mąż na to, że spędzasz tu cały dzień podlizując się sylwetką malowanego „jak policjanta po 40stce”? I ogólnie wieloletnie (nieudolne) wbitki na privy każdemu męskiemu osobnikowi? A skończyło się na ksywie Łysa. Jesteś extraklasa ekstra laska. Jej mąż mnie akceptuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Trzeba mieć chyba jakieś rozregulowane wartości życiowe żeby tak mówić. Niekoniecznie i bardziej punt widzenia z punktu siedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Chcesz mnie wQr... zdenerwować? Ja swojemu kupuję zanęty i inne robactwo w necie i doopa Niby sum sumy u nas ino my ich nie widzieliśmy Ciebie? Nigdy 🥹 filmik nawet wrzucałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Pamiętasz jak pisalas wczoraj, że Magda zdradziła męża pod wiaduktem? Kur pod wiaduktem sama to wymyśliłaś ? Tak mawiali, to była uszczypliwość wobec niej jako odpowiedź na kłamstwa, które zmyśla o mnie. Czy zdradziła to nie wiem, ale ten motyw z wiaduktem już się przewijał wiele razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Mniejsze ryzyko kontroli? Ryba najlepiej bierze przecież wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Mapet napisał: Hihi Masz wyderke w emotkach, bo mi chyba znikła Edytowano 6 godzin temu przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak się z czymś zmierzysz to strach mija, a jak jest wsparcie z zewnątrz to i morale wysokie. Całe szczęście, że miałeś wsparcie jeżyka w tej miesięcznej odsiadce. Pewnie przejąłeś przywództwo pośród grypsujących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach