Baba 615 Napisano 15 Sierpień 7 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: ,...bo jesteś bardzo głupia... Więc dobrze wybrała forum. Jest wśród swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 15 Sierpień 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Ciekawe, czy następnej amebie Ksyś przedstawi się jako amerykański żołnierz lub kapitan statku mysle ze zolnierzem juz byl nie raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 15 Sierpień Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Ciekawe, czy następnej amebie Ksyś przedstawi się jako amerykański żołnierz lub kapitan statku Daj spokój. Każdy facet kłamie. Mój też. Przed ślubem obiecał mi życie jak w bajce i dotrzymał słowa. Zrobił ze mnie Kopciuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 15 Sierpień No cóż. Nie każda bajka jest o śpiącej królewnie czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 15 Sierpień 1 minutę temu, Dziwolong napisał: No cóż. Nie każda bajka jest o śpiącej królewnie czy coś. "se la vi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 15 Sierpień Przed chwilą, Baba napisał: "se la vi" Tak i konczysz z kulom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 15 Sierpień Przed chwilą, Dziwolong napisał: Tak i konczysz z kulom u nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 15 Sierpień Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: u nogi U nogi w glowie w odbycie to już indywidualnje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 15 Sierpień 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Tak i konczysz z kulom Jeszcze nie umieram. Chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 15 Sierpień Przed chwilą, Baba napisał: Jeszcze nie umieram. Chyba A tego nie wie prawie nikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 15 Sierpień Może żyjemy ostatnim a nic nie wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 15 Sierpień Z oczkiem w glowie kakaowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 15 Sierpień 1 minutę temu, Dziwolong napisał: A tego nie wie prawie nikt Dlatego napisałam -chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 16 Sierpień Zadzwonię w sierpniu, powiem, że złamane serce jest OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień Dnia 13.08.2026 o 14:12, Koŕalgor napisał: Krejzi już się kłóci z Dalilą na nerwicy. Haha tam tez już sobie narobiła wrogów? co za kłótliwe stworzenie! Ale to pewnie moja wina zaraz libek albo inni obroncy wpadna i na mnie to zrzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 16 Sierpień Niektóre kultury pierwotne i plemienne praktykowały tzw sororat. Jednakże tylko w przypadku bezpotomnej śmierci. W innym przypadku uznawano, że żona mimo krótkiego życia wypełniła swój obowiązek i na pozostałych członkach rodziny nie ciąża zobowiązania. Wygląda, że autorka zbyt pochopnie wskoczyła mu do łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień 4 minuty temu, Elciaa napisał: No już jedna userka stamtąd przyszła tutaj Która to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 16 Sierpień 4 minuty temu, BellaS napisał: Która to? Słyszałem, że Twój paznokieć rozpalił kafeterian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień 2 minuty temu, Elciaa napisał: Verinia czy jakoś tak, zrobiła tutaj konto i widziałem, że napisała kilka postów, a ona zgłosiła tam konto do kasacji, bo admin skasował jej temat o perfumach i połączył z innym, i się wkurzyła. A mi zniknął długi post, jak pisałem o tym, jakich perfum używam. Chciała tam wrócić, ale admin ją olał po prostu, więc przyszła tutaj, tak napisała ostatnio. A Dalila pisała, że też może tu wpadnie, bo ona chyba stamtąd odeszła już. Chyba jej nie pasowało, że precle z kafe przyszły na Nerwice i się rozpanoszyły, krejzi zaczęła się na nią rzucać, a wraz z nią salix i caryca. Dalili też łączył tematy, bo porządek, i też chyba się wkurzyła. Ja stamtąd też chyba zawijam żagle już. A tak człowiek na to kafe nadawał, a teraz z nerwicy się chcą przenosić tutaj. Bo się tam z nimi cackaja jak ze zgniłymi jajami. Tu jest dyscyplina to i nie ma fochow. Tam relacje zacieśniają userzy i modki i tak się to konczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień 2 minuty temu, Malowany napisał: Słyszałem, że Twój paznokieć rozpalił kafeterian Tak było i wszczął wojnę o standard wakacji między Libkiem i Ewka, libek został zbesztany przez srejzi jak pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień 3 minuty temu, Elciaa napisał: Ludzie z kafe poszli na nerwice, a ci z nerwicy wpadają na kafe przez nich Do zaby nic nie mam ale przez te pozostałe to było do przewidzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 16 Sierpień 6 minut temu, BellaS napisał: Tak było i wszczął wojnę o standard wakacji między Libkiem i Ewka, libek został zbesztany przez srejzi jak pies Widzę, że najlepsze mnie ominęło. Czytałem po łebkach i on chyba stanął w obronie paznokcia? Zerknałem na zdjęcie na telefonie i powiem ci, że ja słabo palca widziałem, a co dopiero jego malowanie, no chyba że ktoś poddał zdjęcie głębszej analizie na TV 85 skupiłem się bardziej na nodze i przyznam że siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Malowany napisał: Widzę, że najlepsze mnie ominęło. Czytałem po łebkach i on chyba stanął w obronie paznokcia? Zerknałem na zdjęcie na telefonie i powiem ci, że ja słabo palca widziałem, a co dopiero jego malowanie, no chyba że ktoś poddał zdjęcie głębszej analizie na TV 85 skupiłem się bardziej na nodze i przyznam że siedzi Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 16 Sierpień 18 minut temu, Elciaa napisał: No to racja, a wydaje mi się, ze precle po prostu przejęły forum, inne tematy ciągle puste i wszyscy się na temat krejzi rzucili jak muchy do góowna, do tego admin kasuje ludziom posty, jakieś łączenie tematów i stałe userki odchodzą i inni ludzie, i niedługo chyba same precle zostaną z adminem, bo ludzie tam chyba nie chcą pisać powoli już. Masz aktywna pocztę? Mam info dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Elciaa napisał: Na nerwicy? tak tutaj? zablokowane mejla mogę podać Napisz do mnie na nerwicy, bo ja nie mogę pisać, ale odpowiedzieć będę mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień 4 minuty temu, say my name say my name napisał: Nie masz naprawdę ciekawszych rzeczy do robienia na urlopie ze świeża miłością niz zczytywanie z poczty powiadomień z forum o goownie? Musi być tam łogień u was A Geniek zapił na ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 16 Sierpień 5 minut temu, say my name say my name napisał: Nie masz naprawdę ciekawszych rzeczy do robienia na urlopie ze świeża miłością niz zczytywanie z poczty powiadomień z forum o goownie? Musi być tam łogień u was W domu też go tak yebiesz jak psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 973 Napisano 16 Sierpień 7 minut temu, say my name say my name napisał: Nie masz naprawdę ciekawszych rzeczy do robienia na urlopie ze świeża miłością niz zczytywanie z poczty powiadomień z forum o goownie? Musi być tam łogień u was Przy takim poziomie "romantyzmu" coraz bardziej przypomina to historię jak u madzi facet istnieje głównie w opowieściach a w rzeczywistości całodobowe przesiadywanie na forum, fotografowanie giry z obdrapanymi pazurami i żebranie o lajki na forum o kupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 16 Sierpień 53 minuty temu, salix napisał: Przy takim poziomie "romantyzmu" coraz bardziej przypomina to historię jak u madzi facet istnieje głównie w opowieściach a w rzeczywistości całodobowe przesiadywanie na forum, fotografowanie giry z obdrapanymi pazurami i żebranie o lajki na forum o kupie. Płaska ale to ty zrobiłaś szoł ze swojego związku z sugar daddy i nie czujesz żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 62 Napisano 16 Sierpień Bicu bloker naloty dywanowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach