Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ty nie masz swojego życia że w moje sie pchasz? I co znaczy odszedł? Widziałaś go jak ode mnie odchodził? Moje zdanie na twój temat zmieniło się od dzisiaj o 180 stopni. Ty jesteś tak dziecinna i durna, że brak słów. Zastanawiam się, jaką ty jesteś matką. Jechać mi się po tobie nie chce, bo intelektualnie odstajesz i nie sprawia to frajdy, ale jak będę widział jakieś głupoty, to zaczepie na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Odblokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: Moje zdanie na twój temat zmieniło się od dzisiaj o 180 stopni. Ty jesteś tak dziecinna i durna, że brak słów. Zastanawiam się, jaką ty jesteś matką. Jechać mi się po tobie nie chce, bo intelektualnie odstajesz i nie sprawia to frajdy, ale jak będę widział jakieś głupoty, to zaczepie na pewno. Twój awatar kojarzy mi się dosyć jednoznacznie 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 🦦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Twój awatar kojarzy mi się dosyć jednoznacznie 🫢 Zboczuch?!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Śliwka is Back napisał: O kurfa, jaki macho. Pewnie lubisz sobie bloknąć jak ci nie idzie na forum? zwyczajnie nie szanuje takich słabiaków obu płci i nie muszę. to nie jest kwestia bycia żadnym macho, lecz rezultat trzeźwej, pozbawionej sentymentalnych złudzeń percepcji rzeczywistości oraz zrozumienia faktycznych mechanizmów determinujących funkcjonowanie świata, zamiast życia w świecie urojeń i iluzji, jak czyni to większość z was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: 🦦 🦘 Chodź skakać, bo kur nie mogę na to towarzystwo paczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, prawy sierpowy buni napisał: zwyczajnie nie szanuje takich słabiaków obu płci i nie muszę. to nie jest kwestia bycia żadnym macho, lecz rezultat trzeźwej, pozbawionej sentymentalnych złudzeń percepcji rzeczywistości oraz zrozumienia faktycznych mechanizmów determinujących funkcjonowanie świata, zamiast życia w świecie urojeń i iluzji, jak czyni to większość z was. Czyli ojca który się powiesił też nie szanujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: 🦘 Chodź skakać, bo kur nie mogę na to towarzystwo paczeć A mamy wybór jeśli chcemy se tu gaworzyć gdy innego nie ma i nie będzie? Mogę skakać z mostu lub na tory albo wyebac jaja po samo czoło. Wybieram i skakamy hop hop tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Czyli ojca który się powiesił też nie szanujesz. nie wiem o czyim ojcu piszesz, ale samobójcy akurat ni mnie ziębią ni grzeją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, prawy sierpowy buni napisał: nie wiem o czyim ojcu piszesz, ale samobójcy akurat ni mnie ziębią ni grzeją. To nie karzeł sepleniak z morda dziada borowego? A to sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Bu_Bu napisał: 🦘 Chodź skakać, bo kur nie mogę na to towarzystwo paczeć idź się popsytulaj do szopa, może nawet sobie razem pośpiewacie rymowanki przedszkolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Bu_Bu napisał: Zboczuch?!! Cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: A mamy wybór jeśli chcemy se tu gaworzyć gdy innego nie ma i nie będzie? Mogę skakać z mostu lub na tory albo wyebac jaja po samo czoło. Wybieram i skakamy hop hop tak Można pisać jak towarzystwo wycina katy, albo zajmuje się innym nielegalnym huyiestwem. Mam jeszcze ciasto, więc skaczemy i zapychamy mordki rafaello do oporu jak chomiki. Tego mi było trzeba hop, hop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 4 godziny temu długo nie musiałem czekać na szkolną rymowankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Aż mi z ryja leci, ale to niech Krzysiu zlize z chodnika, albo ten drugi, co dzwoni do mnie, a jedynie może potrzymać mokrą pieluchę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Bu_Bu napisał: Można pisać jak towarzystwo wycina katy, albo zajmuje się innym nielegalnym huyiestwem. Mam jeszcze ciasto, więc skaczemy i zapychamy mordki rafaello do oporu jak chomiki. Tego mi było trzeba hop, hop. Żeby myłam i leze nie jem juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Ale zawsze możemy se poczytać o suchym pysku dyrdymały sjebow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: Aż mi z ryja leci, ale to niech Krzysiu zlize z chodnika, albo ten drugi, co dzwoni do mnie, a jedynie może potrzymać mokrą pieluchę obszczywasz się i nawet konsumować nie potrafisz tak, aby z ryja nie leciało? to jakieś mentalne age regression chyba faktycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Bu_Bu napisał: Aż mi z ryja leci, ale to niech Krzysiu zlize z chodnika, albo ten drugi, co dzwoni do mnie, a jedynie może potrzymać mokrą pieluchę Było pite i świat nabiera kolorów, a rano będzie płacz że deprecha i że się śmieją z pipki która sobie nie radzi na trzeźwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach