MildredRatched 4 Napisano 14 godzin temu Nie chce mi się wbijać w dyskusje ani czytać by być w temacie. Zapraszam albo wiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 14 godzin temu Ciemno i pada deszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 14 godzin temu No zimno już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 14 godzin temu Kopyta se obtarlam jak zawsze masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 13 godzin temu 23 minuty temu, MildredRatched napisał: Kopyta se obtarlam jak zawsze masakra Od nowych butów? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Od nowych butów? 🫢 Nie od starych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, MildredRatched napisał: Nie od starych Chcesz paczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Chcesz paczkę? Z protezami stop chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 14 Napisano 13 godzin temu 24 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Chcesz paczkę? Pojasnij Avatar, bo nie ogarniam avangardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 79 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, MildredRatched napisał: Nie chce mi się wbijać w dyskusje ani czytać by być w temacie. Zapraszam albo wiadomo co Kurła, nie rób więcej takich nicków, bo mi mózg wysiada przy każdym spojrzeniu. Ciągle myślę, że to Gienia. Wstaw chociaż kotka czarodzieja czy cuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Kurła, nie rób więcej takich nicków, bo mi mózg wysiada przy każdym spojrzeniu. Ciągle myślę, że to Gienia. Wstaw chociaż kotka czarodzieja czy cuś? Na lochy mnie naszło dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 13 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, manekin napisał: Pojasnij Avatar, bo nie ogarniam avangardy Mój awatar? Brama na tle mgły Sama zrobiłam oczywiście. To w tle też moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Kurła, nie rób więcej takich nicków, bo mi mózg wysiada przy każdym spojrzeniu. Ciągle myślę, że to Gienia. Wstaw chociaż kotka czarodzieja czy cuś? A to nie jest moda na sukces? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 14 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Mój awatar? Brama na tle mgły Sama zrobiłam oczywiście. To w tle też moje Myślałem, że to stringi na dopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 79 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: A to nie jest moda na sukces? Ke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 12 godzin temu A ja ze to byk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 79 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, MildredRatched napisał: Na lochy mnie naszło dzis Mój kocur całkiem całkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Mój kocur całkiem całkiem. Salowa najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Caryca żelkowa napisał: Ke? Ke sera, sera ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Ke sera, sera ... Sera nie... Za mną ostatnio chodzą ryby, nie mogę się najeść. śledzie, makrela, łosoś, tuńczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Sera nie... Za mną ostatnio chodzą ryby, nie mogę się najeść. śledzie, makrela, łosoś, tuńczyk. Może brak selenu w organizmie? Strzelam z tym selenem bo może chodzi witaminę D albo coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Może brak selenu w organizmie? Strzelam z tym selenem bo może chodzi witaminę D albo coś innego. AI tak mówi, że pewnie chodzi o jod, selen, D3, B12 ewentualnie o kwasy tłuszczowe Omega-3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 2 godziny temu Z drugiej czego może brakować jak masz ochotę wpier/dolić górę makaronu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: AI tak mówi, że pewnie chodzi o jod, selen, D3, B12 ewentualnie o kwasy tłuszczowe Omega-3. Czyli Twój organizm mówi Ci, że nadciąga zima. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Z drugiej czego może brakować jak masz ochotę wpier/dolić górę makaronu. Zależy z czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Czyli Twój organizm mówi Ci, że nadciąga zima. 🥹 Może faktycznie to ochłodzenie 1 minutę temu, murb napisał: Zależy z czym. Kiedyś słyszałam, że apetyt na węglowodany oznacza brak miłości, co może być trochę prawdą. Węglowodany stymulują produkcję serotoniny (hormonu szczęścia), dlatego ludzie często zajadają negatywne emocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 14 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ciemno i pada deszcz. Avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, taka_pokraka napisał: Może faktycznie to ochłodzenie Kiedyś słyszałam, że apetyt na węglowodany oznacza brak miłości, co może być trochę prawdą. Węglowodany stymulują produkcję serotoniny (hormonu szczęścia), dlatego ludzie często zajadają negatywne emocje. Oczywiście miłości nigdy dosyć. Ja myślę, że to pierwsze oznaki zimy i podświadomie Twój organizm domaga się kalorii potrzebnych do ogrzewania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Może faktycznie to ochłodzenie Kiedyś słyszałam, że apetyt na węglowodany oznacza brak miłości, co może być trochę prawdą. Węglowodany stymulują produkcję serotoniny (hormonu szczęścia), dlatego ludzie często zajadają negatywne emocje. Mój organizm domaga się snickersa do kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, murb napisał: Mój organizm domaga się snickersa do kawy. Teraz to już nikt nie uwierzy w Twoje szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach