Zzosia 31 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, Doktor Naturysta napisał: Pisałem że kupuje ramę w USA dla siebie. Skończ już pierrrdolić Wiesz co? ostatnio prawie za darmo oddałem rower może będę mieć. Biedaku jak podasz adres ja staremu sam bym wysłał za darmo. Powinno ci być wstyd Edytowano 57 minut temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 37 Napisano 1 godzinę temu Szkoda, że Gienia nie wytrzymała i znów pije. Ale z drugiej strony jak była trzeźwa większość czasu była bardzo niesympatyczna. Pijana bywa zabawniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: Za późno I tak było miło przez chwilę sie pośmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 611 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Uprasza sie o nierobienie syfu na moim arcyciekawym wątku won sie kłócić na inne To może ja dla rozładowania atmosfery pokaże jakie zrobiłam placki? Eksperymentalne! Zjadłam teraz 4. Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Wiesz ostatnio prawie za darmo oddałem rower może będę miex. Biedaku jak podasz adres ja staremu sam bym wysłał za darmo. Powinno ci być wstyd Przy tym jakim jesteś januszem to nie ma możliwości żebyś cokolwiek komukolwiek oddał za darmo A moj ojciec by cię razem z butami kupił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi chūj z Wrocławia 6 Napisano 58 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, HHefner napisał: Szkoda, że Gienia nie wytrzymała i znów pije. Ale z drugiej strony jak była trzeźwa większość czasu była bardzo niesympatyczna. Pijana bywa zabawniejsza Ja nie widze wielkiej różnicy między wersja trzeźwa a nawalona. Nawalona jest wrecz milsza, trzeźwa to wredna sooka. poza tym ta wersja trzeźwa to tez jest na zielsku, aż dziwne ze jest taka picza antypatyczna jarając zioło, normalnie to ludzi rozluźnia Edytowano 58 minut temu przez psi chūj z Wrocławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 31 Napisano 55 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Doktor Naturysta napisał: Przy tym jakim jesteś januszem to nie ma możliwości żebyś cokolwiek komukolwiek oddał za darmo A moj ojciec by cię razem z butami kupił Napisałem stary miał. Ulgę oddalem prawie za darmo elektryczny 250wat. Zwykle rowery jak bym zobaczył co w nich jest to bym naprawił i dał za darmo. Edytowano 52 minuty temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 5 Napisano 52 minuty temu 8 minut temu, HHefner napisał: Szkoda, że Gienia nie wytrzymała i znów pije. Ale z drugiej strony jak była trzeźwa większość czasu była bardzo niesympatyczna. Pijana bywa zabawniejsza Wiem, że boisz się powiedzieć ale i sam wiesz kto tu jest najbardziej wredną babą a wybór jest prosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleWing 64 Napisano 50 minut temu 45 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Okrętem! Widmok popilnuje pod pokładem. Ale serio, to brat jak się przeprowadzał do Australii, większość dobytku (rower też) wysłał statkiem z Gdyni. Tyle że to płynęło ze 3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 31 Napisano 50 minut temu (edytowany) Siurek jesteś żałosnym biedakiem co słowa nie dotrzymuje nawet swojemu ojcu. Edytowano 50 minut temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Siurek jesteś żałosnym biedakiem co słowa nie dotrzymuje nawet swojemu ojcu. Tak, tak. Zamiast tu pierrrdolić smutki to byś lepiej wziął to swoje mieszkanie ogarnął, tynk przy oknie położył, żeby twoje dzieci jak w norze nie mieszkały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, LittleWing napisał: Ale serio, to brat jak się przeprowadzał do Australii, większość dobytku (rower też) wysłał statkiem z Gdyni. Tyle że to płynęło ze 3 miesiące. To jest świetna opcja i na bank z niej skorzystamy, jak tylko dostaniemy rezydenturę i będzie można się za domem rozejrzeć, bo w dwupokojowym wynajętym mieszkaniu z dwójką dzieci w wieku 1,5 roku jedyne czego nam z żoną brakuje to czterech rowerów. W zasadzie pięciu, bo zapomniałem o rowerze lubej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alizée z Gnaty-Wieśniany 0 Napisano 46 minut temu 38 minut temu, kobieta z Kurą napisał: To takie spotkania wyścigowe kolaży amatorów albo aspirujących do bycia kolażami. Startują z Ronda Babka. Teraz to się jakoś inaczej nazywa - Zgrupowania AK Radosław? Chyba. I ścigają się w stronę Nowego Dworu Mazowieckiego. Można pojeździć w peletonie. A jeńców tam nie biorą. Ale to legalne? Bo jak nielegalne, to pożycz od qwerty BMW i sprawdź dlaczego najprościej driftuje się na rondach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 31 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Tak, tak. Zamiast tu pierrrdolić smutki to byś lepiej wziął to swoje mieszkanie ogarnął, tynk przy oknie położył, żeby twoje dzieci jak w norze nie mieszkały Biedak na dorobku nie zapomnij dotrzymać obietnicy staremu. Jak chcesz na poważnie dasz adres ja mu prześle rower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Biedak na dorobku nie zapomnij dotrzymać obietnicy staremu. Jak chcesz na poważnie dasz adres ja mu prześle rower. Już ci mówiłem i teraz powtarzam żebyś zamiast pisać brednie to ten swój lokal socjalny ogarnął, byłby z tego jakiś pożytek przynajmniej i córki by się nie wstydziły koleżanek do domu zapraszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 42 minuty temu 18 minut temu, HHefner napisał: Szkoda, że Gienia nie wytrzymała i znów pije. Ale z drugiej strony jak była trzeźwa większość czasu była bardzo niesympatyczna. Pijana bywa zabawniejsza Nie wierz wszystkiemu co przeczytasz w internecie. Złota rada dla zdaje się uksztalconego człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 31 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Już ci mówiłem i teraz powtarzam żebyś zamiast pisać brednie to ten swój lokal socjalny ogarnął, byłby z tego jakiś pożytek przynajmniej i córki by się nie wstydziły koleżanek do domu zapraszać Tyle wiesz co se dorobisz. Biedaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Tyle wiesz co se dorobisz. Biedaku. Jak parę innych osób tutaj widziałem twojego Facebooka, także nie muszę jak ty bredni dorabiać bo fakty są nagie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 40 minut temu 19 minut temu, Baba napisał: To może ja dla rozładowania atmosfery pokaże jakie zrobiłam placki? Eksperymentalne! Zjadłam teraz 4. Dobre No jasne! ja uwielbiam żreć oczami bo na co dzień dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 31 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: Jak parę innych osób tutaj widziałem twojego Facebooka, także nie muszę jak ty bredni dorabiać bo fakty są nagie Raczej dużo mam kobiet 90 procent w snach tyle nie masz. Zresztą na mnie czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: No jasne! ja uwielbiam żreć oczami bo na co dzień dieta I co tam udietowałaś? Nie odchudzaj bioder bo zamiast tego z cycków spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Raczej dużo mam kobiet 90 procent w snach tyle nie masz. Zresztą na mnie czas Rozumiem. Trzeba iść na płacę minimalną zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 31 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: Rozumiem. Trzeba iść na płacę minimalną zarobić Pracuje i stać mnie nie wyjeżdżać aby nie dorabiać. I mam to co chce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: I co tam udietowałaś? Nie odchudzaj bioder bo zamiast tego z cycków spadnie Nie mam sylwetki fitnesiary w genach, musze trzymać czystą michę placki i kluchy jem raz w roku może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi chūj z Wrocławia 6 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Nie mam sylwetki fitnesiary w genach, musze trzymać czystą michę placki i kluchy jem raz w roku może Boze co za masakra. Może dlatego jesteś taka sfrustrowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, psi chūj z Wrocławia napisał: Boze co za masakra. Może dlatego jesteś taka sfrustrowana won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Pracuje i stać mnie nie wyjeżdżać aby nie dorabiać. I mam to co chce. Raczej nie stać cię żeby gdziekolwiek wyjechać Nie wiem skąd pomysł że wyjechaliśmy rodziną na Nową Zelandię się dorobić jak to jest akurat ostatni kraj do dorabiania się. Nie wiem w ogóle czy ktoś z Polski wyjeżdża na antypody się dorobić, bo, to trudna koncepcja, przeczytaj ze dwa razy a i tak nie gwarantuje, że zrozumiesz, zarówno w NZ i Australii są spore koszty życia, w NZ jest bańka na rynku nieruchomości i sama podróż kosztuje słono Dla ciebie to są koszta nieosiągalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi chūj z Wrocławia 6 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, BellaS napisał: won Tak to se mow do desperatów z tindera, którzy dają sie złapać takiej manipulantce nieszczęsnej, wiesniaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 31 minut temu 5 minut temu, BellaS napisał: Nie mam sylwetki fitnesiary w genach, musze trzymać czystą michę placki i kluchy jem raz w roku może Ale w górę idzie czy w dół? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, psi chūj z Wrocławia napisał: Tak to se mow do desperatów z tindera, którzy dają sie złapać takiej manipulantce nieszczęsnej, wiesniaro. won bo mi tu syyf zrobiłaś, a tak spokojnie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach