Baba 615 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Baba się pewnie zainspirowała dietą planetarną, która teraz weszła do szkół. Mięso tylko dwa razy w tygodniu i nawet zupy bez kości i śmietany. I jak tu nie być kurą domową czekającą na dziatki w domu z kotletem? Chyba cię pogięło. W imię czego mam się odchudzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 1 godzinę temu Skrzynkę mi właśnie zablokowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Jakąś umowę z nim spisz. No jacha, jeszcze mi krus przecie musi zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1089 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: No jacha, jeszcze mi krus przecie musi zapłacić Jaki wózek planujesz kupić? Elektryczny czy taki na popych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: No, moja koleżanka w moim wieku ma 2 i 3 letnie dziecko ja bym juz nie dała rady. Tak Ci się tylko wydaje. Gdyby przyszło to myślę, że dała byś radę. Tak z marszu, z rozpędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Dobrze kombinujesz. Ale ty źle On nigdy nie był przepadzity za tłustym jedzeniem (mięsnym). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1089 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Chyba cię pogięło. W imię czego mam się odchudzać? Nie masz się odchudzać tylko zdrowo jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: I było warto? Ja chciałam mieć dzieci z małą różnica wieku i za pierwszym razem nie wyszło bo miedzy ucieczka a peletonem jest 5 lat. Dopiero ziemniaki są jeden po drugim. Warto. Każdemu można było poświęcić dosyć siły i mleka z cyca I nie masz takich atrakcji jak np.komunia rok po roku. Mimo różnicy wieku dogadują się dobrze. Moja siostra jest 6 lat młodsza więc wiedziałam, że to wcale nie jest jakiś problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: No jacha, jeszcze mi krus przecie musi zapłacić Od dziś egzamin na prawo jazdy jest wg nowych przepisów. Przez dwa lata będziesz młodą kierowczynią. Czy od jutra? Od 4.09. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 58 minut temu 5 minut temu, Miecz napisał: A co cierpisz? Z prac domowych? Wszystkie inne prócz gotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 11 Napisano 58 minut temu 9 minut temu, Zzosia napisał: Widocznie twojego ojca nawet nie stać na rower byś nie wyjezdzal dorabiać za granicę. To tyle bo by ci pomógł sam żre z Mopsu. Tak wyjechałem za granicę żeby zarobić na rower dla ojca. Razem z żoną i dziećmi, pojechaliśmy do kraju gdzie bilet lotniczy kosztuje 10 koła żeby się dorobić i wrócić i ojcu rower kupić. Czy ty się czasem czytasz w ogóle? Nie dociera do ciebie że można nie chcieć mieszkać w Polsce i chcieć przenieść się w ładniejsze miejsce i tam już zostać. Uzyskać rezydenturę, obywatelstwo i do Polski już nie wracać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Z prac domowych? Wszystkie inne prócz gotowania. Mycie okien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 58 minut temu 5 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Gratulacje! Powiem Ci, że mi bardzo zaimponowałaś kiedy na innym forum miałaś przerwę w okresie Wielkiego Postu. To było coś, co mi zostało w głowie. I nie pisze tego złośliwie tylko z uznaniem. No to się przyznam, że to było w czyjejś intencji ale skutków nie znam i już się raczej to nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1089 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ale ty źle On nigdy nie był przepadzity za tłustym jedzeniem (mięsnym). Biedactwo! Nie wie co traci. Nic nie mam do zdrowego odżywiania, ale zostawiam to innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 57 minut temu 5 minut temu, Baba napisał: Chyba cię pogięło. W imię czego mam się odchudzać? Eeee? Co tam jest o odchudzaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, Miecz napisał: Niby zjem wszystko, nie wybrzydzam, ale pewne granice jednak zachowuję. Dobrze, że zaraz muszę opuścić to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Skrzynkę mi właśnie zablokowali. Ja już się skrzynki pozbyłam. Zawsze to jedna wisząca liczba mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: No to się przyznam, że to było w czyjejś intencji ale skutków nie znam i już się raczej to nie zmieni. Była to duża rzecz: mówisz - robisz. Zostało mi w pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 424 Napisano 55 minut temu 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Nie wiem co moi by na to powiedzieli, bo są raczej wszystkożerni, ale pomijając gust, to po prostu kolejny element indoktrynacji lewicowej i ogłupiania i osłabiania organizmu z braku białka zwierzęcego. Moi to wybitni mięsożercy, śmiejemy się, że kiedyś wnukom przy ognisku będą opowiadać piekąc sojowe kiełbasy do chleba ze świerszczy, że jak byli dziećmi to jedli mięso kilogramami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 55 minut temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Jaki wózek planujesz kupić? Elektryczny czy taki na popych? To zależy czy ktoś mnie będzie chciał popychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Mycie okien? Robię to co 2 tygodnie. Zmieniam firany i zasłony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 55 minut temu 14 minut temu, psi chūj z Wrocławia napisał: Twoja kariera na kafeterii jest moim niedoścignionym wzorem a co to znaczy poscianowa? Nie do końca sie orientuje w tej incelskiej terminologii To znaczy, że jesteś już za stara na udawanie krejzi super gerl jadowita żmijo, jak można wikłać się w internetowe związki mając circa 40? Ogarnij się jelopie i zniknij z przestrzeni forumowej a wszyscy odetchną z ulgą. Pocąca się wariatko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ja już się skrzynki pozbyłam. Zawsze to jedna wisząca liczba mniej. Zabawne, że ktoś siedzi w krzakach i pilnuje, żeby się wszystko działo na publiku a nie gdzieś po kątach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1089 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, Baba napisał: Z prac domowych? Wszystkie inne prócz gotowania. Rozumiem i szanuję. W takim razie przyprowadziłbym sobie drugą kobietę tylko do gotowania. Skoro Ty ogarniesz wszystko inne, to sprawa załatwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 424 Napisano 54 minuty temu 5 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Tak Ci się tylko wydaje. Gdyby przyszło to myślę, że dała byś radę. Tak z marszu, z rozpędu. Boże broń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 130 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Od dziś egzamin na prawo jazdy jest wg nowych przepisów. Przez dwa lata będziesz młodą kierowczynią. Czy od jutra? Od 4.09. A można sobie przykleić listek jak się jest starą babą bez doświadczenia w prowadzeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Robię to co 2 tygodnie. Zmieniam firany i zasłony Nie! Tego to nie zrozumiem nigdy w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Biedactwo! Nie wie co traci. Nic nie mam do zdrowego odżywiania, ale zostawiam to innym. Przecież tu nie chodzi o zdrowe odżywianie. Zobaczyłam dzisiaj przepis w necie i tadaaaam. Idę stąd. Nie chce mi się z wami gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1089 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, Baba napisał: Dobrze, że zaraz muszę opuścić to miejsce Jak zwykle Zaskocz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Eeee? Co tam jest o odchudzaniu? Dieta. Zdrowe odżywianie. Dla mnie oznacza to koniec przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach