ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu Muszę tutaj sobie odpocząć i poczilowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Wchodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 1 godzinę temu Siemka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Edytowano 1 godzinę temu przez ilu_z_ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 1 godzinę temu Ciupie sobie w gierkę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu Zaraz podadzą pieczonego guźca afrykańskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Brzmi zayebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 1 godzinę temu Ile za wpisowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Szkoda ze tak późno bo do frytek by byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Ciupie sobie w gierkę xd Masz tutaj konsole, pc i tv 85. Graj sobie ile chcesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ile za wpisowe? Dobre mordki za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Szkoda ze tak późno bo do frytek by byl Dawno nie jadłem frytek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Dawno nie jadłem frytek Może chcesz być moim fidersem? Widziałam na tik toku jak pudruje odleżyny swej pani 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Baba napisał: Ile za wpisowe? Choć komitet za wstęp bierzy Czterdzieści halerzy, Ale wyznać szczerzy, Co wart ta, joj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu To nie i chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 1 godzinę temu Ciupię na handheldzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, ilu_z_ja napisał: Dobre mordki za free To komplement dla mnie czy postanowiłeś poczekać. Może jeszcze przyjdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Choć komitet za wstęp bierzy Czterdzieści halerzy, Ale wyznać szczerzy, Co wart ta, joj. Rozumiem, że choreografia do piosenki własną i kabaretki tyż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: To komplement dla mnie czy postanowiłeś poczekać. Może jeszcze przyjdą Nie bawię się w komplementy, bo średnio dobry w tym jestem po prostu mówię jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, ilu_z_ja napisał: Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Ha! Na kartofle czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 1 godzinę temu Ale bym sobie opieerdolił chińczyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Rozumiem, że choreografia do piosenki własną i kabaretki tyż? Kabaretki gdzieś w szufladzie znajdę, ale ty się zajmij choreografią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Ha! Na kartofle czekam Tak, zaraz będę pyrki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Ale bym sobie opieerdolił chińczyka. Ja też i kiebab bez surowka sos mjesane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ja też i kiebab bez surowka sos mjesane Samo mięso z bułką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Samo mięso z bułką? Dla mnie samo mienso z sos ostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Dzwońcie do elzbieta po blika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Samo mięso z bułką? frytki i sos. Ja już z zielskiem nie jem, tylko w taki sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 1 godzinę temu Dostałem dzisiaj od babci 100zł, wiec na chińczyka jest. Nie trzeba wołać Elci ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 23 Napisano 1 godzinę temu A i frytki zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach