kaktus 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sranann napisał: no normalny xD Hm? Nie czaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nowsze przygody króliczka napisał: Skąd w ogóle takie niewiarygodne bzdury, jak że nie potrafię rowerem jeździć. Czy was kompletnie powaliło z tej zawiści, piwniczaki? Natomiast już prawie narzeczona ortopedy przecież by nie miała ścisku jędrnego tyłka, no bo o co, prawda... Zaraz będą gadać, że nie masz roweru i karty rowerowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 25 Napisano 5 godzin temu Może wymyśliła z tym mieszkaniem na wsi żeby wam utrzeć nosa i pokazać wysoki status społeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sranann napisał: ty ktoś za tobą stoi Nabijasz się ze mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sranann napisał: nie Kto ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Babcia Sratuszczak napisał: Jeszcze jakieś wkręty, Płaska? ups. A już miałam pisać że nie mam pojęcia o jakim rowerze mowa, ja tylko sie dziwie że nasza Ewunia wyjątkowe chwile ciążowe spędza na nawalankach z "menelami", a tu taki zonk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 2 Napisano 4 godziny temu buaahaha pamiętam właśnie że to pisała, dobrze że skrin jest xD teraz sie nie wyprze, ale ciekawe co wymyśli kaleka xD biedna mazepa wykluczona komunikacyjnie nawet rowerowo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Nowsze przygody króliczka napisał: Skąd w ogóle takie niewiarygodne bzdury, jak że nie potrafię rowerem jeździć. Czy was kompletnie powaliło z tej zawiści, piwniczaki? Natomiast już prawie narzeczona ortopedy przecież by nie miała ścisku jędrnego tyłka, no bo o co, prawda... Może zapytaj Pieprza czy zna remedium na amnezje ciążową zamiast się zamartwiać jędrnością moich części ciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 4 godziny temu A brak umiejętności jazdy na nartach zarzucał mi Madzia, słowo "też" odnosi się do tego, że ktoś inny na temacie też nie potrafił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Może zapytaj Pieprza czy zna remedium na amnezje ciążową zamiast się zamartwiać jędrnością moich części ciała? Kuweto, ja potrafię jeździć na rowerze, gdybym z jakiegoś powodu nie potrafiła, to bym się przyznała. To Pieprz pisała, że nie potrafi, bo nie trzyma równowagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: ups. A już miałam pisać że nie mam pojęcia o jakim rowerze mowa, ja tylko sie dziwie że nasza Ewunia wyjątkowe chwile ciążowe spędza na nawalankach z "menelami", a tu taki zonk Nie ma żadnej ciąży tylko ściema żeby pokazać jak jest zdolna ewolucyjnie, bo dla niej wartość stanowi tylko przydatność ewolucyjna właśnie i jak by teraz wyglądała bez ciąży więc musi udawać że jest w stanie błogosławionym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nowsze przygody króliczka napisał: Kuweto, ja potrafię jeździć na rowerze, gdybym z jakiegoś powodu nie potrafiła, to bym się przyznała. To Pieprz pisała, że nie potrafi, bo nie trzyma równowagi. Ewuniu, po co te nerwy pod koniec ciąży? Ty dzwonisz, ja czytam i komentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Semantyka tego skrina wskazuje na coś zgoła innego Tylko, że to nie jest prawda po prostu, bo brakuje tu kontekstu. Potrafię jeździć na rowerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Ewuniu, po co te nerwy pod koniec ciąży? Ty dzwonisz, ja czytam i komentuje W takim razie również od teraz będziesz komentowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Nie ma żadnej ciąży tylko ściema żeby pokazać jak jest zdolna ewolucyjnie, bo dla niej wartość stanowi tylko przydatność ewolucyjna właśnie i jak by teraz wyglądała bez ciąży więc musi udawać że jest w stanie błogosławionym Nie wiem, nie znam sie, ciąża to nie jakiś wyczyn, wiec jest całkiem prawdopodobna jak dla mnie. Tylko po co tak dzidziusia dręczyć nawalankami z menelami, zamiast się oddać pożyteczniejszym czynnościom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Ewuniu, po co te nerwy pod koniec ciąży? Ty dzwonisz, ja czytam i komentuje I dla ciebie żadna "Ewunia", chyba się zapominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 24 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Nowsze przygody króliczka napisał: Tylko, że to nie jest prawda po prostu, bo brakuje tu kontekstu. Potrafię jeździć na rowerze. Oczywiście, a gapa ma stadnine koni xD. Zaraz jeszcze wymyślisz, że planujecie kupić zamek. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Koŕalgor napisał: Skoro otwarcie o tym piszesz, że masz mieszkanie w Gdańsku to ile teraz trzeba dać za mieszkanie przy Motławie? Słyszałam, że kwoty są naprawdę zaporowe. Nie wiem, sama się dowiedz. Nie mam mieszkania przy Motlowie i nie interesuje mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, HHefner napisał: Nie wiem, sama się dowiedz. Nie mam mieszkania przy Motlowie i nie interesuje mnie to. „Motłowa” gosh… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ashbourne napisał: „Motłowa” gosh… Literowka pani Genowefo Carbonara. Nie podniecaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 4 godziny temu Dobrze, że nie Mołotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano 4 godziny temu Jedyny kon jakiego płaska dosiada to koń kochanka nawet nie gapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ashbourne napisał: Dobrze, że nie Mołotowa. Jak jestes trzeźwa lubisz przywalać sie do literowek. Wybacz, ale jestem w towarzystwie i nie skupiam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, HHefner napisał: Jak jestes trzeźwa lubisz przywalać sie do literowek. Wybacz, ale jestem w towarzystwie i nie skupiam się Na pisaniu czy towarzystwie? Wybacz to pytanie, ale nie rozumiem czegoś... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Nowsze przygody króliczka napisał: I dla ciebie żadna "Ewunia", chyba się zapominasz. zgłoś mnie za mowe nienawiści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Na pisaniu czy towarzystwie? Wybacz to pytanie, ale nie rozumiem czegoś... No i po co drążysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: No i po co drążysz? A co oni nietykalni w swojej doskonałości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Zgłoszone Temat poleci. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: No i po co drążysz? Bo mogę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: I załącz do pliku swoje zesrańsko. byłaś dzisiaj w komunii święta matko szamotułska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach