BellaS 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Temat poleci. 🥴 Cóż, naczelna katoliczka przegina pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu A "wbitka" jak poczuła inbę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Na pisaniu czy towarzystwie? Wybacz to pytanie, ale nie rozumiem czegoś... Na pisaniu. Jestem w towarzystwie brata, ale zaczyna przeginać, wiec czasem pozwalam mu gadac do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Tępa urwo. Tak do ciebie będę pisać, sojuszniczko największych spyerdolin tego forum. W screenie jest pytanie o moją nieumiejętność jazdy na rowerze i przyznanie do nieumiejętności jazdy na nartach Ewy. Dzięki, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: O booożeee, ona jest naćpana, bo zrobiła literówkę! Aaaaaaa! Nawet dwieee! Policja!!! ijoijoijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Bo mogę? Przecież wiadomo, że to forum jest wciągające. Towarzystwo nie zając a nawalanki na forum znikają bezpowrotnie. Jest mnie pytasz czy możesz to odpowiadam - pewnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Teraz jesteście sojuszniczki więc pjerdolisz pod tezę No rejczel. Ciekawe raczej czy komunie świętą poboznie przyjeła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 24 Napisano 4 godziny temu Takie pustki, tacy ludzie sukcesu. Gapa w towarzystwie pewnie prezydenta pod placem budowy nowego szpitala, inne kury też na salonach. A jeden screen i wszystkie przegrywy wylały z nory, ciągle tu siedzą xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 118 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, HHefner napisał: Nie wiem, sama się dowiedz. Nie mam mieszkania przy Motlowie i nie interesuje mnie to. Zakladam ze mieszkaniec Gdanska ma lepsze informacje niz google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 118 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, BellaS napisał: Zgłoszone Post polecial ale konto dalej jest. Mimo ze ona codziennie rzuca tu k.urwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Zakladam ze mieszkaniec Gdanska ma lepsze informacje niz google Dlaczego? Ty masz informacje ile kosztują domy czy apartamenty w twoim mieście jezeli nie masz w planach kupna czy sprzedaży? Np w kazdej dzielnicy? Ciekawe zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Post polecial ale konto dalej jest. Mimo ze ona codziennie rzuca tu k.urwami kropla drąży skałe, na szczescie ja mam konto zapasowe to moge zgłaszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 4 Napisano 4 godziny temu wydawal sie januszkiem biznesu ale libed ma wiecej praktycznej wiedzy huh whatever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 118 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, HHefner napisał: Dlaczego? Ty masz informacje ile kosztują domy czy apartamenty w twoim mieście jezeli nie masz w planach kupna czy sprzedaży? Np w kazdej dzielnicy? Ciekawe zainteresowania. Nie wiem czego sie odpalasz ale ok. Juz nic nie pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Na pisaniu. Jestem w towarzystwie brata, ale zaczyna przeginać, wiec czasem pozwalam mu gadac do siebie Brat jest u was w gościnie, a wy piszecie sobie na forum? Baba jest najbardziej przemyślanym moim nickiem. Wybrałam taki, żeby ludzie wiedzieli kto siedzi po drugiej stronie monitora. Nie jestem bogata, mieszkam w bloku na zadoopiu, mam jednego chłopa ponad 30 lat! Jak się w łóżku o mnie potknie to smyrnie (skoro już na mnie leży) i w ogóle życie takie sobie. Dlatego szukam tu czasem rozrywki, zabawy, śmiechu. Ale ty i Ewa? Młodzi, piękni, ledwo po ślubie, zakochani, mieszkacie w pięknej okolicy (serio tego zazdroszczę), oczekujecie dziecka. Oboje wykształceni, inteligentni (tak o sobie piszecie). Co was tu "ciągnie"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Nie wiem czego sie odpalasz ale ok. Juz nic nie pytam. Nie odpalam się. Odpowiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Przecież wiadomo, że to forum jest wciągające. Towarzystwo nie zając a nawalanki na forum znikają bezpowrotnie. Jest mnie pytasz czy możesz to odpowiadam - pewnie tak. Nigdy bym nie wyjęła w towarzystwie telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu Tu jest totalna Choroszcz. A ty Ewa też jesteś częścią Choroszczy twierdząc, że ktoś cię na nerwicy będzie inwigilował. M.in. przez ciebie i Boni jeszcze tutaj wchodzę i sama nie wiem po co kłócę się ze sfrustrowanymi odrzutami społecznymi. Powodzenia w biciu kijem gunwna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nigdy bym nie wyjęła w towarzystwie telefonu. Ty nie, inni tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: i sama nie wiem po co kłócę się ze sfrustrowanymi odrzutami społecznymi. Dzięki za uznanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Brat jest u was w gościnie, a wy piszecie sobie na forum? Baba jest najbardziej przemyślanym moim nickiem. Wybrałam taki, żeby ludzie wiedzieli kto siedzi po drugiej stronie monitora. Nie jestem bogata, mieszkam w bloku na zadoopiu, mam jednego chłopa ponad 30 lat! Jak się w łóżku o mnie potknie to smyrnie (skoro już na mnie leży) i w ogóle życie takie sobie. Dlatego szukam tu czasem rozrywki, zabawy, śmiechu. Ale ty i Ewa? Młodzi, piękni, ledwo po ślubie, zakochani, mieszkacie w pięknej okolicy (serio tego zazdroszczę), oczekujecie dziecka. Oboje wykształceni, inteligentni (tak o sobie piszecie). Co was tu "ciągnie"? To nie twoja sprawa. Forum jest ogólnodostępne. A co do brata mamy swoj klimat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Ty nie, inni tak. Mogłam tego nie wiedzieć. Jestem z nizin społecznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Koŕalgor napisał: Post polecial ale konto dalej jest. Mimo ze ona codziennie rzuca tu k.urwami Caryca już nie pokaże cyca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Nigdy bym nie wyjęła w towarzystwie telefonu. ale wyjac po to, zeby wejsc tutaj xd grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, HHefner napisał: To nie twoja sprawa. Forum jest ogólnodostępne. A co do brata mamy swoj klimat. Zgadza się. To nie moja sprawa. Przepraszam, że zapytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Dzięki za uznanie Dla ciebie uznanie za siedzenie cicho aż się trafi okazja, żeby dowalić komuś kto próbuje zachować resztki normalności. Pasujesz do tego forum tak samo jak ci, których próbujesz wyrzucić. Więc jaka decyzja? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 24 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Tu jest totalna Choroszcz. A ty Ewa też jesteś częścią Choroszczy twierdząc, że ktoś cię na nerwicy będzie inwigilował. M.in. przez ciebie i Boni jeszcze tutaj wchodzę i sama nie wiem po co kłócę się ze sfrustrowanymi odrzutami społecznymi. Powodzenia w biciu kijem gunwna. Już ty taka święta nie jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mogłam tego nie wiedzieć. Jestem z nizin społecznych. Lubią po prostu sie z nami menelami z nizin społecznych obrzucać błotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Caryca już nie pokaże cyca Dobra wiadomość dla ciebie. Obgryziony pazur i ubite racice podskoczą w rankingu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: ale wyjac po to, zeby wejsc tutaj xd grubo Oni są biznesmenami. Światowi. W naszych kręgach biznesmeneli inaczej się żyje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach