Unhallowed 92 Napisano 13 Wrzesień Mam marsa, kinder bueno oraz horalky orzechowe. Zacznę od kinder bueno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 13 Wrzesień Emilia Koprowska zaginęła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 207 Napisano 13 Wrzesień A kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: No wiemy i co mamy szukac? Patol taki ten jej mąż Dziwne rzeczy on wygaduje na tym nagraniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Dziwne rzeczy on wygaduje na tym nagraniu Gdzie Iwona Wieczorek, Rodzina Bogdańskich i zaginiona na Litwie pani Kazimiera? Wiesz ilu takich ludzi los jest wielką niewiadomą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 13 Wrzesień 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: No wiemy i co mamy szukac? Patol taki ten jej mąż Szon Patrol z Rutkowskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Gdzie Iwona Wieczorek, Rodzina Bogdańskich i zaginiona na Litwie pani Kazimiera? Wiesz ilu takich ludzi los jest wielką niewiadomą? Wyjdź stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 13 Wrzesień Wrzucają jakieś skriny z fb, gdzie on pisze, że psy tropiące nie wiedziały czy szukać prochów, piguł czy żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Wrzucają jakieś skriny z fb, gdzie on pisze, że psy tropiące nie wiedziały czy szukać prochów, piguł czy żony Bo się pokłócili i pewnie ją zabił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 13 Wrzesień 1 godzinę temu, Unhallowed napisał: Mam marsa, kinder bueno oraz horalky orzechowe. Zacznę od kinder bueno Mars najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Bogdańscy uciekli i żyją prócz babki. Był jeszcze taki facet który nie wsiadł do metra we Francji na wycieczce i zniknal Długi mieli. Dziwna sprawa. Ciekawe gdzie jest Beata Klimek i kto zabił Jowitę Zielińską-Młodą i skromną dziewczynę pracującą w sklepie mięsnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mars najlepszy. Ziemia już Ci się nie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Długi mieli też mam długi, nie chwaląc się i chyba problemy z deklinacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 13 Wrzesień 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mars najlepszy. Bardzo słodki, ale dziś tego potrzebuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: też mam długi, nie chwaląc się i chyba problemy z deklinacją Taki jak Pinokio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: też mam długi, nie chwaląc się i chyba problemy z deklinacją Nie mam długów. Myślałam, że co innego napiszesz. Że masz długiego? 🫤 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Nie mam długów. Myślałam, że co innego napiszesz. Że masz długiego? 🫤 mam długiego nos? chyba właśnie mam długi nos się mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Bardzo słodki, ale dziś tego potrzebuję. Ze słodyczy ostatnio jem tylko żelki, czekoladę gorzką i marsy. Lubię ten karmel. Lody marsy też pyszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Fjutonos trzeba mieć fantazję, babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ze słodyczy ostatnio jem tylko żelki, czekoladę gorzką i marsy. Lubię ten karmel. Lody marsy też pyszne. to ja ze słodyczy kiełbasę z cielęciną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 13 Wrzesień Czemu to baby są tak mordowane. O co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 668 Napisano 13 Wrzesień 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Nie mam długów. Myślałam, że co innego napiszesz. Że masz długiego? 🫤 Przecież to właśnie napisał. Tylko w bardzo wysublimowany sposób (deklinacja). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 13 Wrzesień 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mam długiego nos? chyba właśnie mam długi nos się mówi Wszystko masz długie nawet długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 13 Wrzesień 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to ja ze słodyczy kiełbasę z cielęciną I zagryzasz kaszanką 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: A ja nie mam? masz zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mam długiego nos? chyba właśnie mam długi nos się mówii Skoro dłuższy nos, to masz jednak dużego Bo poznasz śpiewaka po głosie, a jeb/aka po nosie 🫢 Upsss. 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: A słyszałaś salowa sprawę tego zwyrola co pol rodziny chciał zabìc? Rtęcią truł m.in. ogólnie mocny psychol Nie. Nie znam sprawy. Ale wiem na 100% z wiarygodnego źródła, która znana sportsmenka pomogła w ucieczce pewnemu znanemu bandziorowi 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 13 Wrzesień 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ze słodyczy ostatnio jem tylko żelki, czekoladę gorzką i marsy. Lubię ten karmel. Lody marsy też pyszne. Na kolację? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 207 Napisano 13 Wrzesień Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Ale żeś opowiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach