Miecz 1125 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BellaS napisał: a skąd adwokat ma wiedzieć o zgłoszeniu w zupełnie innym miejscu w polsce? To już zgłoszeni musieliby tu współpracować ze sobą i wymieniać się informacjami - nr komisariatu, sygnatura, itp Bierzesz pod uwagę ciągle rozbudowywane bazy danych? Wystarczy mieć do nich dostęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Coś ty taki czepliwy? Kiedyś taki nie byłeś. Starzeję się z dnia na dzień. Szczytuję wiekowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Starzeję się z dnia na dzień. Szczytuję wiekowo Ciekawe czy mógłbyś być wiekowo moim tatusiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 3 godziny temu Madzia to chyba własny team niezależny. Nie zawsze są tylko dwie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Miecz napisał: Skoro nie znasz to po co pytasz? Odpowiedź nic Ci nie da. Chcesz zaspokoić swoją ciekawość? O kim mowa, że zadzwonił do męża, a nie czyj mąż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 3 godziny temu Ona bardzo długo pielęgnuje w sobie urazę, święte oburzenie i mentalność ofiary złych ludzi ugh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Koŕalgor napisał: O kim mowa, że zadzwonił do męża, a nie czyj mąż. Sradzia zadzwoniła do męża jakiejś latawicy bo zazdrościła chętnych zenkow 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Koŕalgor napisał: O kim mowa? O tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, szmul napisał: Sradzia zadzwoniła do męża jakiejś latawicy bo zazdrościła chętnych zenkow Dzięki za wyjasnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywâloneJaja napisał: O tobie. Czytałam z krzaków, że dzieliłaś z kimś pokój. Czyli masz siostrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Czytałam z krzaków, że dzieliłaś z kimś pokój. Czyli masz siostrę Akurat mam brata ale nie wiem co cię tak cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, szmul napisał: Sradzia zadzwoniła do męża jakiejś latawicy bo zazdrościła chętnych zenkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Akurat mam brata ale nie wiem co cię tak cieszy No że jest was więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: No że jest was więcej. jakieś 8 miliardów i cały czas rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: No że jest was więcej. Chory jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Miecz napisał: Bierzesz pod uwagę ciągle rozbudowywane bazy danych? Wystarczy mieć do nich dostęp. przeceniasz nasz rodzimy wymiar sprawiedliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 158 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WywâloneJaja napisał: Chory jestes Bo się ciesze, że masz rodzeństwo? Pff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: czytałaś wątek Przemka o Madzi? ciekawa lektura Podobno mnie dałaś do ignorowanych, a wszystko czytasz. Normalna jesteś? I znowu o mnie cały dzień 1 godzinę temu, Tweed Lush napisał: Zabaw mnie 🫦 To idź do pracy alby posprzątaj w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, szmul napisał: Sradzia zadzwoniła do męża jakiejś latawicy bo zazdrościła chętnych zenkow A ty nie masz jeszcze dosyć bełkocząca Pusiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Bo się ciesze, że masz rodzeństwo? Pff Się swoim zajmij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, szmul napisał: Madzia to chyba własny team niezależny. Nie zawsze są tylko dwie strony Dobrze, że Moon nadal do mnie wzdycha. Ale nie zapominaj pusiu Dumbusiu,że to ty non stop mnie hejtujesz, a potem płaczesz, że ludzie są źli i masz bana..Nie jesteśmy koleżankami, więc zajmij się swoim zdrowiem i odpowiednim naświetlaniem pusi Jesteśmy na forum, nie w knajpie Dumbusiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu I ktoś nadal wierzy, że kłamczucha Gina pracuje z młodzieżą? Zakłada dużą ilość tematów zwykle pustych i dopiero trzeźwieje, nudząc się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 33 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Tweed Lush napisał: A za co właściwie łysa go zgłosiła? Przecież oboje jechali sobie równo. Na pewno pisała wielokrotnie że bije matke co jest bzdurą wyssaną z palca imo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Koŕalgor napisał: Czytałam z krzaków, że dzieliłaś z kimś pokój. Czyli masz siostrę Blokada konta weszła? To po po zadajesz głupie pytania jak wszystko wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, laserdance napisał: Na pewno pisała wielokrotnie że bije matke co jest bzdurą wyssaną z palca imo Wyspałeś się? Chrum chrum? Nadal kolejny dzień będziesz mne gnębił? Zajmij się Giną, bo się nudzi i daj mi w końcu spokój chrumciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 2 godziny temu Owsik się użala jakby był święty xD Haha bawi mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 2 godziny temu Niech jeszcze bardziej odbyt rozszerza do zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, GośćSalowa napisał: I ktoś nadal wierzy, że kłamczucha Gina pracuje z młodzieżą? Zakłada dużą ilość tematów zwykle pustych i dopiero trzeźwieje, nudząc się Jestem w pracy. Daj mi spokój hełmofonie. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 208 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Jestem w pracy. A możesz przekazać wirtualnej polsce nasze uwagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: A możesz przekazać wirtualnej polsce nasze uwagi? Nie pracuję dla WP. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach