GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: Jeden wniosek - cały jej dystans jest udawany i lepiej się trzymać od tej osoby z daleka bo jest nieobliczalna Mocne słowa jak na osobę, która dała mnie do ignorowanych, a z wypiekami na twarzy wszystko czyta Jesteś wredną inytrygantką, która tylko szczuje ludzi i manipuluje. Ginę załatw pracę i leczenie, skoro tak o innych się martwisz pazurzyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Jestem w pracy. Daj mi spokój hełmofonie. Kto się w pracy nudzi? Nie pracujesz i jesteś już nałatana 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WywâloneJaja napisał: Owsik się użala jakby był święty xD Haha bawi mnie to Nimfa go wspiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, szmul napisał: Ona bardzo długo pielęgnuje w sobie urazę, święte oburzenie i mentalność ofiary złych ludzi ugh Nie znasz mnie. Ty jesteś ogromnie niedowartościowana i masz niską wiarę w siebie, że pociąga cię margines społeczny typu Moon i tęsknota za Przemkiem. Zakończ te nagonki Dumbusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 21 Napisano 2 godziny temu Pozdrowienia z nad morza ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doctor Evil napisał: Pozdrowienia z nad morza ;* Znad hihi * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cevero 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, GośćSalowa napisał: Nie znasz mnie. Ty jesteś ogromnie niedowartościowana i masz niską wiarę w siebie, że pociąga cię margines społeczny typu Moon i tęsknota za Przemkiem. Zakończ te nagonki Dumbusiu weś sie za robote oblesna ...o xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Znad hihi * Znad Zajeebiscie jest, chodze sobie po morzu, a zaraz idę na rybkę Pozdruffki ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jakieś 8 miliardów i cały czas rośnie Ale polska sie stacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, cevero napisał: weś sie za robote oblesna ...o xD Będzie blokowanie forum? Regularnie to robisz, więc czyń swoją powinność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Będzie blokowanie forum? Regularnie to robisz, więc czyń swoją powinność To twoja wina że Klaudia blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 178 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doctor Evil napisał: Znad Zajeebiscie jest, chodze sobie po morzu, a zaraz idę na rybkę Pozdruffki ;* Niczym Jezus. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, laserdance napisał: To twoja wina że Klaudia blokuje Wszystkiemu jestem winna toksyku. Nawet temu, że z kobietami ci się nie układa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 91 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jak mnie bawi jak czytam uwagi o Magdzi pisane przez Qwerty i Gienie Edytowano 2 godziny temu przez HHefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Tweed Lush napisał: Ciekawe czy mógłbyś być wiekowo moim tatusiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Tweed Lush napisał: Jestem w pracy. Daj mi spokój hełmofonie. ja bym zważała na słowa jednak w kierunku tej użytkowniczki, chyba że chcesz mieć służby na chacie lub w pracy, jak bedziesz sie potem tłumaczyć, że ona cie nazwała "pijaną gienią? dlatego ty ją per "salowa w hełmofonie"? funkcjonariusze mogą się pogubić w chronologii zdarzeń i wyzwisk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 8 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BellaS napisał: ja bym zważała na słowa jednak w kierunku tej użytkowniczki, chyba że chcesz mieć służby na chacie lub w pracy, jak bedziesz sie potem tłumaczyć, że ona cie nazwała "pijaną gienią? dlatego ty ją per "salowa w hełmofonie"? funkcjonariusze mogą się pogubić w chronologii zdarzeń i wyzwisk Przeprowadzisz interwencję jako mundurowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, HHefner napisał: Jak mnie bawi jak czytam uwagi o Magdzi pisane przez Qwerty i Gienie Fascynujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Fascynujące pewnie odtwarza w głowie wyzwiska produkowane przez żonę, nazbierało się tego przez te lata aktywności na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 91 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Fascynujące Bardzo. Tym bardziej, że niedawno wszystko co pisała tu Madzia było dla ciebie prawdą. A jej krytyka czy próby obrony przed jej napastliwymi postami cię oburzały. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BellaS napisał: pewnie odtwarza w głowie wyzwiska produkowane przez żonę, nazbierało się tego przez te lata aktywności na forum I się masturbuje do tego. Fu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 1 godzinę temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Tweed Lush napisał: Ciekawe czy mógłbyś być wiekowo moim tatusiem. Wręcz dziadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, HHefner napisał: Bardzo. Tym bardziej, że niedawno wszystko co pisała tu Madzia było dla ciebie prawdą. A jej krytyka czy próby obrony przed jej napastliwymi postami cię oburzały. Ple ple 🧹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wręcz dziadkiem. To musiałbyś mieć z 70 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: przeceniasz nasz rodzimy wymiar sprawiedliwości Nie. Wystarczy parę wtrąceń i człowiek ma już opinię: jest niewydolny. To nieprawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tweed Lush napisał: To musiałbyś mieć z 70 lat. Tyle to ja miałem w czasie zmiany ustroju. Powiem tak: na wszystko w życiu trzeba sobie solidnie zapracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, HHefner napisał: Bardzo. Tym bardziej, że niedawno wszystko co pisała tu Madzia było dla ciebie prawdą. A jej krytyka czy próby obrony przed jej napastliwymi postami cię oburzały. A w swoim światowym biznesie nigdy nie zawiodłeś się na kontrahentach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Tweed Lush napisał: To musiałbyś mieć z 70 lat. Wystarczą dwa opakowania viagry i jestem do rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Nie. Wystarczy parę wtrąceń i człowiek ma już opinię: jest niewydolny. To nieprawda. ok, może mamy różne definicje wydolności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach