Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, BellaS napisał: pewnie odtwarza w głowie wyzwiska produkowane przez żonę, nazbierało się tego przez te lata aktywności na forum Niektórzy naprawdę się tylko bronią a ich posty są źle zrozumiałe. Życie, Qwerty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: ok, może mamy różne definicje wydolności To nie przebieranie ziemniaków, Qwerty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Miecz napisał: Wystarczą dwa opakowania viagry i jestem do rzeczy Ja nie jestem zainteresowana takimi sprawami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Miecz napisał: To nie przebieranie ziemniaków, Qwerty. dokładnie, kartofle nie mogą poczekać bo zgniją, a pozew na doręczenie może poczekać i rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Ja nie jestem zainteresowana takimi sprawami. Pytasz to odpowiadam zgodnie z prawdą. To na co sobie wyobrażasz naprawdę nie mam najmniejszego wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tweed Lush napisał: Ja nie jestem zainteresowana takimi sprawami. To niezbyt w porzadku jak adoracja i atencja potrzebna a ktos cię nawet nie fascynuje Takie to jednostronne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 1 godzinę temu Chociaż bicom się należy bo samych siebie nie szanują i innych ludzi tak samo ale jakieś muminki niewinne, why Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Pytasz to odpowiadam zgodnie z prawdą. To na co sobie wyobrażasz naprawdę nie mam najmniejszego wpływu. Myślisz że mógłbyś wydrillować porządnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Miecz napisał: Niektórzy naprawdę się tylko bronią a ich posty są źle zrozumiałe. Życie, Qwerty! mamy 4 mechanizmy obronne (fight, flight, freeze i fawn), tu pierwszym wyborem jest zdecydowanie fight Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 178 Napisano 59 minut temu 5 minut temu, Tweed Lush napisał: Myślisz że mógłbyś wydrillować porządnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 59 minut temu 4 minuty temu, Tweed Lush napisał: Myślisz że mógłbyś wydrillować porządnie? Pewnie takale ty niezainteresowana takimi sprawami xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 58 minut temu 6 minut temu, Tweed Lush napisał: Myślisz że mógłbyś wydrillować porządnie? Mało kiedy myślę. Działam na czu/ja. Myśleć to może mądry człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: Pewnie takale ty niezainteresowana takimi sprawami xd dla koleżanki pyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 297 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: dla koleżanki pyta Tej nieśmiałej koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, beziks napisał: Tej nieśmiałej koleżanki. to jeszcze się trzeba spytać czy dojeżdża po kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 53 minuty temu 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: dla koleżanki pyta Huh niektórzy się nie nadają do lajdaczki tylko klasztoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, Miecz napisał: Mało kiedy myślę. Działam na czu/ja. Myśleć to może mądry człowiek. Pamiętam, że lubisz turkusowe staniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: Huh niektórzy się nie nadają do lajdaczki tylko klasztoru Jeszcze istnieją cichodajki. Nie wpadajmy w skrajności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 50 minut temu Wow ja pamiętam że nie umie odpinać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Pamiętam, że lubisz turkusowe staniczki. Bieliznę, dla ścisłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 297 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to jeszcze się trzeba spytać czy dojeżdża po kraju Może organizuje dojazd do siebie bo jest domatorem. Jeździć tak po kraju z wiadrem viagry to chyba nie jest zbyt wygodne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: Wow ja pamiętam że nie umie odpinać Ciągle się uczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jeszcze istnieją cichodajki. Nie wpadajmy w skrajności. Tu są tylko glosnodajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 49 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, szmul napisał: Tu są tylko glosnodajki A nie sfrustrowane dziewice? Edytowano 46 minut temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 91 Napisano 48 minut temu 37 minut temu, Miecz napisał: A w swoim światowym biznesie nigdy nie zawiodłeś się na kontrahentach? Czesto. Dlatego nikomu nie ufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 17 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bieliznę, dla ścisłości. Bylo to dla mnie zdrożne bo byłam w związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 297 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Pamiętam, że lubisz turkusowe staniczki. Staniczki? Czyli Miecz jest admiratorem niewielkiego biustu? Koleżanka jest ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 91 Napisano 47 minut temu 44 minuty temu, Tweed Lush napisał: Ple ple 🧹 Nie jesteś już mała dziewczynką, bądźmy poważni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A nie sflustrowane dziewice? Chcom a nie mogom, zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1125 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, HHefner napisał: Czesto. Dlatego nikomu nie ufam. Tak ma być. Zdrowa postawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach