Miecz 1128 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, beziks napisał: O czyimś w humorystycznej konwencji to bym się nie wstydziła. Nie o wszystkich bym miała śmiałość pisać. W zasadzie to tylko o jednej osobie bym mogła. Ten ktoś ma nicka na M. Dobrze że mój nick zaczyna się na Z, czytając wspak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, beziks napisał: Jeśli coś wydaje się proste to takie nie jest. Jeżeli ktoś jest z kimś bez ślubu to ma tępe dymanie czy ognisty seks? ognisty aż całe forum zazdraszcza a drobniaki z kieszeni same wyskakują na podłogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A czy w tym przepisie występuje trzepaczka do jajek? Jeśli ktoś preferuje ręczne prace domowe to raczej tak. Choć osobiście podejrzewam, że wykorzystywana jest jakaś maszynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ee tam z żoną tez może być ekscytujacy o ile to cudza żona Coś ci sie żona ostatnio marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 48 minut temu 14 minut temu, BellaS napisał: Wymyśliłam przepis na rewelacyjny serniczek keto ultra-białkowy a dasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ee tam z żoną tez może być ekscytujacy o ile to cudza żona Pierwszy Twój post, od trzech miesięcy, napisany z sensem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 409 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ee tam z żoną tez może być ekscytujacy o ile to cudza żona Taka bardziej godna szacunku niż ktoś kto nikogo nie oszukuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a dasz? Kolejka! Co dasz? Jak dasz? Opanuj się! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ognisty aż całe forum zazdraszcza a drobniaki z kieszeni same wyskakują na podłogę Na forum poprzeczka zazdrości jest zawieszona dosyć nisko więc jak mam niejakie wątpliwości w ognistość tego seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, beziks napisał: Jeśli ktoś preferuje ręczne prace domowe to raczej tak. Choć osobiście podejrzewam, że wykorzystywana jest jakaś maszynka. Jaka? Jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a dasz? Doprawdy interesujące pytanie w kontekście aktualnej rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 45 minut temu 4 minuty temu, beziks napisał: Jeśli coś wydaje się proste to takie nie jest. Jeżeli ktoś jest z kimś bez ślubu to ma tępe dymanie czy ognisty seks? Konar płonie bez fajerwerków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, beziks napisał: Doprawdy interesujące pytanie w kontekście aktualnej rozmowy. Pisałaś coś o subtelnościach, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Jaka? Jaka? Fotowoltaiczna maszynka do trzepania jaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 40 minut temu 12 minut temu, beziks napisał: To poproszę. Rozważ tylko czy jesteś gotowa znosić forumowe pastwienie się nad różnymi detalami. Nie jestem wiec oszczedze sobie fali hejtu dla proporcji makro/szkodliwości używania niektórych składników w procesie obróbki cieplnej itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Fotowoltaiczna maszynka do trzepania jaj! Cóż za perwersyjne stwierdzenie! Brum, co dzisiaj robisz wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: Nie jestem wiec oszczedze sobie fali hejtu dla proporcji makro/szkodliwości używania niektórych składników w procesie obróbki cieplnej itp. Obróbka cieplna mnie przekonała. Qwerty, wierzę w Twoje dobre intencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 39 minut temu 8 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a dasz? pisałam już , aktualnie zajęta jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Pisałaś coś o subtelnościach, prawda? Czy to trzeba pisać aż tak wprost: kiedy subtelnie to subtelnie ale jak trzeba bardziej energicznie to trzeba. Chodzi o to, żeby nie było zbyt monotonnie. Jak to się nazywa, że się robi szybko na zmianę z wolno? Interwały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 37 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, BellaS napisał: pisałam już , aktualnie zajęta jestem On ma papiery inwalidy wojennego i chce wepchać się bez kolejki! Prawdziwy brutal wypachniony wodą kolońską o tej samej nazwie! Qwerty? A ja mogę tylko popatrzeć? Edytowano 35 minut temu przez Miecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 91 Napisano 36 minut temu 7 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: w sumie to ciekawe czemu "bycie wydymanym" oznacza bycie oszukanym lub wykorzystanym, a nie cokolwiek bardziej przyjemnego "Słowo wydymany to potoczny imiesłów, który najczęściej oznacza oszukanego, naciągniętego na pieniądze lub wykorzystanego w jakiejś sytuacji." Musimy przyjąć, że mowa ojczysta nie chce, żeby najczęściej oznaczało to przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Czy to trzeba pisać aż tak wprost: kiedy subtelnie to subtelnie ale jak trzeba bardziej energicznie to trzeba. Chodzi o to, żeby nie było zbyt monotonnie. Jak to się nazywa, że się robi szybko na zmianę z wolno? Interwały! Nazywam to wprost. Zwykłe dopchnięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Cóż za perwersyjne stwierdzenie! Brum, co dzisiaj robisz wieczorem? Pracuję do 20. Ale już od 20.05 mogę robić wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 34 minuty temu 5 minut temu, BellaS napisał: Nie jestem wiec oszczedze sobie fali hejtu dla proporcji makro/szkodliwości używania niektórych składników w procesie obróbki cieplnej itp. Rozumiem twój wybór. Jestem z tobą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, beziks napisał: Pracuję do 20. Ale już od 20.05 mogę robić wszystko. Co znaczy wszystko? W najmniej odpowiednim momencie przypomnisz sobie, że kochasz męża? Czy to jest to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, beziks napisał: Rozumiem twój wybór. Jestem z tobą! Nie ułatwiasz! Oj nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nazywam to wprost. Zwykłe dopchnięcie A na końcu ejakulacja. Taaa... Sama rozkosz pisać z tobą o seksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 156 Napisano 32 minuty temu 4 minuty temu, Miecz napisał: On ma papiery inwalidy wojennego i chce wepchać się bez kolejki! Prawdziwy brutal wypachniony wodą kolońską o tej samej nazwie! Qwerty? A ja mogę tylko popatrzeć? spokojnie, pan stanie w kolejce i poczeka, przyjdzie pana kolej to obsłużę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1128 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: A na końcu ejakulacja. Taaa... Sama rozkosz pisać z tobą o seksie. Daj mi szansę. Trochę rozkojarzony jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Co znaczy wszystko? W najmniej odpowiednim momencie przypomnisz sobie, że kochasz męża? Czy to jest to wszystko? Wszystko to znaczy wszystko oprócz kilku niezbyt istotnych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach