GośćSalowa 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Myślę że koprowska utonela. Mąż ją zabił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, laserdance napisał: Na 100% nie pamiętam czy pisała że ma 40 ale na pewno potwierdzała i nie negowała. Dziwne że teraz macie spin o to jak latami potwierdzaliscie Nie pamiętam ale na pewno nawet jak ma 45 to co w związku z tym? Sami jesteście po 30 a się zachowujecie jak 18 latkowie przekonani że będziecie wiecznie młodzi. Żałosne przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Koniecznie poproś o blika, napewno zrewanżuje się zdjęciem meblościanki Na pewno * 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: O pewnych rzeczy trzeba zapomnieć bo to krindz jak się prezyl do lustra Malutki nigdy się nie musiałem prężyć by uwypuklić swoje walory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: raczej sklep z mężami (FOMO/FOMBO) Są sklepy z mężami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Mąż ją zabił Śniło mi się co innego ale zobaczymy co wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, BellaS napisał: bieganie za mną i wołanie sucha pochwa sucha pochwa to domena twojej żony, pamięć do historii ci szwankuje Pamiętam jak skarzylas się na niskie libido i ze nie chce ci sie pieprzyc z Januszem Kosiarka. Podniecona kobieta jest mokra, wiec to chyba poprawne skojarzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Ona króla poślubiła czasem bierze jom na fitness huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 16 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Mam nadzieję, że ty czegoś takiego w domu nie masz, bo za to dzieci odbierają. Kiedyś robiliśmy teraz nie bo z poprzednich lat w piwnicy stoją bez sensu marnować owoce i cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Nie pamiętam ale na pewno nawet jak ma 45 to co w związku z tym? Sami jesteście po 30 a się zachowujecie jak 18 latkowie przekonani że będziecie wiecznie młodzi. Żałosne przegrywy Znowu jaja wywalone wybiórczo. No jak ma to tym bardziej nie powinna wypominać że ktoś ma 30 i jest po ścianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, HHefner napisał: Pamiętam jak skarzylas się na niskie libido i ze nie chce ci sie pieprzyc z Januszem Kosiarka. Podniecona kobieta jest mokra, wiec to chyba poprawne skojarzenie. Ta to w ogóle niby taka biznełomenka a kropki łączy z wielkim trudem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Śniło mi się co innego ale zobaczymy co wyjdzie Czemu mąż zniszczył jej auto? To jest dziwne wszystko i przerażające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, Miecz napisał: Którą historię? Forumową czy tą prawdziwą? Jezeli kłamała to znam historię tak jak tu przedstawiła. Ja nie dodaję żadnych opowieści fantastycznych, jestem za faktami. Edytowano 1 godzinę temu przez HHefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, pokraka napisał: Wsyp do gąsiora zasyp cukrem satknij korkiem z rurką i czekaj. Dobro przyjdzie samo Nie mam gąsiora. Małą mam też wiarę, że jestem w stanie wyprodukować szlachetne wino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, laserdance napisał: Znowu jaja wywalone wybiórczo. No jak ma to tym bardziej nie powinna wypominać że ktoś ma 30 i jest po ścianie. W kontekście zachowań ala zdemoralizowana dzesika z baraków? Jak najbardziej ma to sens. Odejdź ode mnie knurze i tak jesteś będziesz pozyteczny idjotom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Czemu mąż zniszczył jej auto? To jest dziwne wszystko i przerażające. Bo ma coś z głową to nie ulega wątpliwościom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, beziks napisał: Nie mam gąsiora. Małą mam też wiarę, że jestem w stanie wyprodukować szlachetne wino. To nagotuj kompociku do słoikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Taki bedboj jak sysio a ona też mamucha i jom pliki blajnder oczarował elokwencje gadkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, laserdance napisał: Na 100% nie pamiętam czy pisała że ma 40 ale na pewno potwierdzała i nie negowała. Dziwne że teraz macie spin o to jak latami potwierdzaliscie Nie spinam się. Po prostu nie ma 40 lat, a Gienia Carbonara ma ewidentnie jakis problem. Dlaczego mam przytakiwać, ze ma jak nie ma? Zawsze to negowalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu I jak zawsze tylko koni zal. To znaczy dzeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Bo ma coś z głową to nie ulega wątpliwościom Tak bym go docisnęła, żeby się przyznał. Tak samo ten, co chyba (?) zabił Beatę Klimek. Po co się cackać z żonobójcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, HHefner napisał: Pamiętam jak skarzylas się na niskie libido i ze nie chce ci sie pieprzyc z Januszem Kosiarka. Podniecona kobieta jest mokra, wiec to chyba poprawne skojarzenie. i to jest powód aby za userem biegać i wołać "sucha pochwa", "sucha pochwa"? To sie nie dziw że za tobą wołają gapcio, chlapcio, alimenciarz, rozwodnik, pseudo-milioner, kreska do nosa, imprezowy ru/chacz itp itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: Tak bym go docisnęła, żeby się przyznał. Tak samo ten, co chyba (?) zabił Beatę Klimek. Po co się cackać z żonobójcami? Jak nie maja dowodów to moga się osrac. Tamta nie żyje na pewno a ciało tak skitrane ze stary się czuje pewnei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: i to jest powód aby za userem biegać i wołać "sucha pochwa", "sucha pochwa"? To sie nie dziw że za tobą wołają gapcio, chlapcio, alimenciarz, rozwodnik, pseudo-milioner, kreska do nosa, imprezowy ru/chacz itp itd Internet nie zapomina. Dlatego jest dla ludzi mądrych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, WywâloneJaja napisał: A miałam cie za inteligentnego jednak. Mimo udawanych przerzutow Pozory mylą, co nie? Szczególnie jak coś nie idzie po naszej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywâloneJaja napisał: Jak nie maja dowodów to moga się osrac. Tamta nie żyje na pewno a ciało tak skitrane ze stary się czuje pewnei Zalał betonem i ułożył sobie życie z nową kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Pozory mylą, co nie? Szczególnie jak coś nie idzie po naszej myśli Napisalam tak kurtuazyjnie bo mnie żadne pozory jeszcze nie zmyliły jak żyje już 54 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Internet nie zapomina. Dlatego jest dla ludzi mądrych. Polecam sobie samej tę sekwencję. Jakże mądrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Polecam sobie samej tę sekwencję. Jakże mądrą. Nie przypominam sobie bym latała z suchą pochwą po sieci i Januszem na plaży udowadniając że moja brama jest szersza niż tłum sądzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 1 godzinę temu A że piszę jak pisze? No taka konwencja soł. Diluj z tym lub nie czytajta. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach