beziks 333 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: My też Punto II. Że tak powiem, Niemiec płakał gdy go oddawał Nie pamiętam jaki to był model. Czarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: To żle. Moje doświadczenie rodzica mówi, że trzeba mieć ograniczone zaufanie do dziecka w pewnych kwestiach. W domu jesteśmy jak aniołki a poza domem różnie bywa. Moje pokolenie miało radochę jak się w lesie przy ognisku jednym winem w dziesięciu "upiło" trunkiem zastępczym był zgerowany kompot Pokolenie mojego syna już bardziej postępowe. Ja mam takie przekonanie, że nie upilnujesz kogoś kto nie chce. My piliśmy, paliliśmy nie wracaliśmy na noc do domu i wyszliśmy na ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, beziks napisał: Ja się staram ale ostatnio mi umknął termin przeglądu. Tak jakoś. Bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, manekin napisał: Znajomy dachował maluchem na zakręcie Wypadku były, są i będą. Niestety maluch był mało wytrzymały na takie okoliczności. Mój tato zawsze kupował auta używane, ale każde były przez niego "wycacane" pod względem stanu technicznego. On nigdy nie zabiegał o kupca gdy chciał sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, pokraka napisał: Ja mam takie przekonanie, że nie upilnujesz kogoś kto nie chce. My piliśmy, paliliśmy nie wracaliśmy na noc do domu i wyszliśmy na ludzi Ja byłam grzeczna. Uczyłam się, nie piłam, nie paliłam, wracałam o 22 i gdzie skończyłam? Na kafeterii Edytowano 3 godziny temu przez beziks 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, manekin napisał: Nie oglądasz meczu piłki nożnej? Tyłeczki siatkarzy lepiej widać ? Nie lubię piłki nożnej. Siatkówkę oglądałam obowiązkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: Dobrze, że wyszłaś z tego cało, ale to już trzeba mieć talent Anioł stróż się napracował. Skusiłam wszystkie krzaki ale się zatrzymałam przed dużymi drzewami i to na 4 kołach się zatrzymałam. Wysiadłam i wytrzepywslam szkło z włosów klnąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jest jeszcze trzecia opcja - kukirin Żeby nas przerobić na hulajnogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Ja byłam grzeczna. Uczyłam się, nie piłam, nie palę mam, wracałam o 22 i gdzie skończyłam? Na kafeterii Widzisz było pić palić i włóczyć się po nocy i na to samo by wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 191 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Żeby nas przerobić na hulajnogę? jak się nie mieścisz do okna życia to rodzice kupują dzieciakowi kukirina i raz dwa załatwione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Widzisz było pić palić i włóczyć się po nocy i na to samo by wyszło Echhh ... Nie zawrócę czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 3 godziny temu Ciał robaczki. Dobrej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 420 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, beziks napisał: Ja byłam grzeczna. Uczyłam się, nie piłam, nie paliłam, wracałam o 22 i gdzie skończyłam? Na kafeterii moze jestes wygrywem a nie doceniasz tego huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Ciał robaczki. Dobrej nocy. Pa też już pójdę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, pokraka napisał: Ja mam takie przekonanie, że nie upilnujesz kogoś kto nie chce. My piliśmy, paliliśmy nie wracaliśmy na noc do domu i wyszliśmy na ludzi O tym piszę, że trzeba mieć ograniczone zaufanie. Zgadzam się, że nie upilnujemy dziecka ale możemy je dyskretnie obserwować i zareagować w odpowiednim czasie jeśli zajdzie taka potrzeba. Młodzi teraz nie jarają się browarkiem, a środowisko często ma większy wpływ niż rodzice. Nie każda młody ma zasady czy silny charakter. Jak ja Nie piłam, nie paliłam, wracałam do domu i 22 godzinie. Mi takie wyzwolone życie gówniarza nie imponowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 420 Napisano 3 godziny temu wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jak się nie mieścisz do okna życia to rodzice kupują dzieciakowi kukirina i raz dwa załatwione Jakoś mnie to nie śmieszy. Zbyt dużo tragedii z powodu ich głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: O tym piszę, że trzeba mieć ograniczone zaufanie. Zgadzam się, że nie upilnujemy dziecka ale możemy je dyskretnie obserwować i zareagować w odpowiednim czasie jeśli zajdzie taka potrzeba. Młodzi teraz nie jarają się browarkiem, a środowisko często ma większy wpływ niż rodzice. Nie każda młody ma zasady czy silny charakter. Jak ja Nie piłam, nie paliłam, wracałam do domu i 22 godzinie. Mi takie wyzwolone życie gówniarza nie imponowało. Ja się bardzo buntowałam jako nastolatka, może dlatego, że miałam przeciwko czemu się buntować. Gdybym nie czuła tego gniewu wtedy nie byłabym tu gdzie jestem teraz. Młodzieczy bunt jest po to by zrobić wszystko po swojemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 420 Napisano 3 godziny temu socjopata ksiegowy. statystyka tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, pokraka napisał: Anioł stróż się napracował. Skusiłam wszystkie krzaki ale się zatrzymałam przed dużymi drzewami i to na 4 kołach się zatrzymałam. Wysiadłam i wytrzepywslam szkło z włosów klnąc Teraz przynajmniej wiem skąd taki nik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, beziks napisał: Ciał robaczki. Dobrej nocy. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, pokraka napisał: Ja się bardzo buntowałam jako nastolatka, może dlatego, że miałam przeciwko czemu się buntować. Gdybym nie czuła tego gniewu wtedy nie byłabym tu gdzie jestem teraz. Młodzieczy bunt jest po to by zrobić wszystko po swojemu. Nie miałam powodu do buntu przeciw rodzicom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 191 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, szmul napisał: socjopata ksiegowy. statystyka tylko ju tokin tu mi? a co ja mogę zrobić? jak rodzice kupują dziewięciolatkowi elektryczną hulajnogę, która jeździ 70km/h (a zgodnie z prawem powinna 25) to ja nie wiem jak to inaczej skomentować niż jak próbę pozbycia się dzieciaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: Teraz przynajmniej wiem skąd taki nik Nie wiem co ma wspólnego ale ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 420 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ju tokin tu mi? a co ja mogę zrobić? jak rodzice kupują dziewięciolatkowi elektryczną hulajnogę, która jeździ 70km/h (a zgodnie z prawem powinna 25) to ja nie wiem jak to inaczej skomentować niż jak próbę pozbycia się dzieciaka dobra zle zrozumialam, jakis kukirin i myslalam ze bot pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, szmul napisał: moze jestes wygrywem a nie doceniasz tego huh Na pełnej mała! I tak zawsze ktoś w twój pachnący nowością drogi samochód wjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie miałam powodu do buntu przeciw rodzicom. To chyba miałaś farta. Z drugiej gdybym ja nie chciała zrobić wszystkiego inaczej niż mi rodzice mówili to uważam że bym na tym ujowo wyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pokraka napisał: Nie wiem co ma wspólnego ale ok Ja chyba wiem jak sobie to kolega wyobraził. Że podwozie rypło i kosiłaś krzaki między udami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 420 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Jukońskie tango w Paryżu napisał: Na pełnej mała! I tak zawsze ktoś w twój pachnący nowością drogi samochód wjedzie auto w błotku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach