RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:07 Że koniec tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:09 Chcę słuchawki na dzień chłopaki masz mi kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:09 Ja już nie obchodzę nie mam pieniędzy musisz poprosić babe albo madzie bo one pieniezniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 201 Napisano wczoraj o 17:10 Przed chwilą, manekin napisał: Chcę słuchawki na dzień chłopaki masz mi kupić Czemu słuchawek nie masz uposledzony jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:10 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Czemu słuchawek nie masz uposledzony jesteś Daj mu ty masz duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:10 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Czemu słuchawek nie masz uposledzony jesteś Do telefonu na bloototh nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:11 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Daj mu ty masz duzo Z grzybem nie wezmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:12 Przed chwilą, manekin napisał: Z grzybem nie wezmę Z miodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:13 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Z miodem Kibel mogę nimi wyczyścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:14 Przed chwilą, manekin napisał: Kibel mogę nimi wyczyścić Niewdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:16 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Niewdzięczny Po prostu nie mogę przyjąć tak drogiego prezentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach