Malowany 733 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu Oto ja - Twój najgorszy przyjaciel I żaden bohater, co byłby przykładem Powiedz o tym co Cię boli naprawdę Łza, którą ronisz pokaże mi jak jest Kiedyś było inaczej, nic już nie czuję na zawsze Kolejny koncert się kończy soldout'em Pomagam ludziom, a zabijam sam się Najgorszy przyjaciel, najgorsza osoba by pytać o radę Pewnie Cię skłócę ze stadem Powiedz mi jak to jest mieć w siebie wiarę Taką jak Ty we mnie masz, ej Ale nie stawiaj nic na mnie Tu się żegnamy już raczej, mówię: "nara, cześć", jak EP "czaseM" Ty możesz to potraktować jak zdradę 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu Huh motzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HughH 4 Napisano 6 godzin temu Ale ci odpier.dala. Bez urazy. Też się nudzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu Jestescie dzis nudni z tych krzaczorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, HughH napisał: Ale ci odpier.dala. Bez urazy. Też się nudzę. znudzony czad w złotej karecie hmm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe informator 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: znudzony czad w złotej karecie hmm dlaczego dałeś emote rzygów pod ostatnim postem srejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Jestescie dzis nudni z tych krzaczorow ja boje sie, ze zaraz ktos wyskoczy z krzakow i rzuci mi sie do gardla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: ja boje sie, ze zaraz ktos wyskoczy z krzakow i rzuci mi sie do gardla Z buta jom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, kafe informator napisał: dlaczego dałeś emote rzygów pod ostatnim postem srejzi? żebyś mial co robić caly wieczór zastanawiajac sie nad tym Edytowano 6 godzin temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Z buta jom abuziwe za bardzo swietliczku swietojanski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: abuziwe za bardzo swietliczku swietojanski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HughH 4 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: znudzony czad w złotej karecie hmm Spokojnie. Już Swirmo sie do mnie dobiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 6 godzin temu Przyjechała szamboniera i crazy wessała haaaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: ludzie paczą i cos sie rusza w krzakach wez mnie pod pache i zabierz mnie stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, HughH napisał: Spokojnie. Już Swirmo sie do mnie dobiera. co na to ewka? pamietaj, ze ten z przodu przegrywa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Komiczne to Twoje wyskakiwanie z krzaków co chwila w innej masce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: ludzie paczą i cos sie rusza w krzakach wez mnie pod pache i zabierz mnie stad Fak. Przyszło. Tacy przerażają najmocniej. Jak psychol pod drzewem stojacy naprzeciwko okna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Fak. Przyszło. Tacy przerażają najmocniej. Jak psychol pod drzewem stojacy naprzeciwko okna. z deszczu pod rynne, ale trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Fak. Przyszło. Tacy przerażają najmocniej. Jak psychol pod drzewem stojacy naprzeciwko okna. Ile masz zaliczonych forum? Ile lat gnijesz Lochorno? Terapeuta o tym wie, czy w ciemno zapisuje leki na deprechę bezskutecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Komiczne to Twoje wyskakiwanie z krzaków co chwila w innej masce. w czym moge pomoc? jak szukasz imby to nie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, HughH napisał: Spokojnie. Już Swirmo sie do mnie dobiera. Napisałam już raz, że czasami jesteś zaskakująco rubaszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: z deszczu pod rynne, ale trudno O tu sie zgodzę Jak ktoś już dziś pisał: zaliczyłeś całe kafeteryjne szambo, staczając się przy tym na samo dno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: w czym moge pomoc? jak szukasz imby to nie tutaj Rusz troszkę mózgownicą to dojdziesz do tego czemu i po co jestem, masz bardzo wyraźne podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Fak. Przyszło. Tacy przerażają najmocniej. Jak psychol pod drzewem stojacy naprzeciwko okna. To sikający żul. Spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ile masz zaliczonych forum? Ile lat gnijesz Lochorno? Terapeuta o tym wie, czy w ciemno zapisuje leki na deprechę bezskutecznie? To jest 2 perełko. Abyzywna na maksa. Jak marta reniferkowa. Jaka depresję? Zaprzestan projekcji i ogarnij się bądź wracaj w krzaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: O tu sie zgodzę Jak ktoś już dziś pisał: zaliczyłeś całe kafeteryjne szambo, staczając się przy tym na samo dno. Jeśli Koralgol to Ty a ja to Koralgol, to właśnie rozmawiam sama ze sobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Jeśli Koralgol to Ty a ja to Koralgol, to właśnie rozmawiam sama ze sobą. Też tak bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Też tak bywa. Nie twierdzę, że nie. Zwracam tylko uwagę, aby nie umknęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach