Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon44

Jednak nie polecam Control Resonant

Polecane posty

Gra po pierszym bosie zamienia się w infamous & Spider-Man bieganie po mieście mapa znaczniki szajs myślałem że będzie liniowo jak 1

lubisz liniowki? jestes tempakiem jeebanym, wiedzmin 3 grales??

skyrim, jaki kolwiek elder scrolls? fallout? cyberpunk? czy dla ciebie otwarte swiaty ograniczyly sie do gta?

2 minuty temu, burzum napisał:

lubisz liniowki? jestes tempakiem jeebanym, wiedzmin 3 grales??

Tak szukam teraz gier typu arcade lub fabuła kilkanaście h a nie chce mi się biegac po mapie ustawiac anteny przez 50h 

Pierwsze 1,5h gra jest swietna liniowa mimo miasta a potem wrzuca cie do miasta z mapom i jakieś zbaczniki na mapie strasznie się rozczarowalem

36 minut temu, VenusHorizon44 napisał:

Tak szukam teraz gier typu arcade lub fabuła kilkanaście h a nie chce mi się biegac po mapie ustawiac anteny przez 50h 

troche rozumiem tez w trasie na asus rog wole zagrac liniowke 1 godz i isc spac, bo nie ma czasu na chodzenie i nudzenie sie , planowanie itp jak mam grac otwarty swiat to musze poswiecic kilka h a w tirze nie ma na to czasu bo palza za krutka.

ale z twoim czasem jaki masz, bo nie pracujesz to mnie to kuuurwa dziwi, to trzeba byc tempakiem w chuuuj zeby cie to przerastalo przy nieograniczonym czasie

liniowki kojarza mi sie glownie z deebilami, to ja wole serial obejrzec albo film mam to samo tylko nie musze nic klikac

18 minut temu, burzum napisał:

troche rozumiem tez w trasie na asus rog wole zagrac liniowke 1 godz i isc spac, bo nie ma czasu na chodzenie i nudzenie sie , planowanie itp jak mam grac otwarty swiat to musze poswiecic kilka h a w tirze nie ma na to czasu bo palza za krutka.

ale z twoim czasem jaki masz, bo nie pracujesz to mnie to kuuurwa dziwi, to trzeba byc tempakiem w chuuuj zeby cie to przerastalo przy nieograniczonym czasie

liniowki kojarza mi sie glownie z deebilami, to ja wole serial obejrzec albo film mam to samo tylko nie musze nic klikac

No nie pracuje ale tesz mam swoje projekty, aukcje internetowe obecnie około 700 trzeba sprzątać gotować drzemke myć się chodzić do hipermarket i inpostu czy urzędowe 

Musiałbym zmienić swój tryb życia kupić tytoniu na miesiąc zamiast tydzień porobić większe zakupy żywności żeby tak przypiwniczac w jakoms gre z otwartom mapom

A ja jednak wolę różne rzeczy robić tu dyski twarde tam se podłączyć coś popisać na forum pooglądać yt iść w drzemke zrobić obiad a nie siedzieć tylko i biegać w grze za ikonki na mapie

Kiedyś jak matka wszystko ogarniala na zewnątrz budynku to mogłem sobie i po 19h grać nie myc się niczego nie robić żeby zarobić cokolwiek 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować