Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaa

Dieta 1000 kalorii - przeniosłam sie ze zdrowia i urody

Polecane posty

Viktuska! liczę na to ze podeślesz nam jakies zdjatko z wakacji :-) ja dzisiaj pożyczę aparat cyfrowy z pracy i porobię jakieś zdjęcia, tez mogę Wam wysłac (w koncu jestem lżejsza o jakieś 10 kg... no moze 9 :-))

Witam panie:) Grubciaaa, jak tylko będę miała to podeślę:) Wczoraj wieczorem trochę z jedzonkiem i ja przesadziłam. Ale od dziś ostra dieta:) Miałam kiedys tą dietę 3 dniowa. Totalna klapa. Nie schudłam ani grama... Nie polecam. Rzirafka, ciesze się, że już ok z twoim facetem:) Pozdrowionka

grubcia viktuska wrocil mi kilogram po tej babci i parowkach wczorajszych...ale coz. dzis poprawie sobie humor w inny sposob - FRYZJER, tak tak , nareszcie- czuje sie zarosnieta do granic mozliwosci z tymi moimi lokami, o wrazeniach napisze jak wroce... piszecie o zapisywaniu sie na aerobiki- ja tez taki byl plan a tu kurde pazdziernik sie zaczyna;-) a ja mialam zamiar wlasnie od pazdziernika- no to chyba musze sie przejechac do tego klubu do ktorego chodzilam wczesniej i wybrac jakas oferte... szkoda ze nie da rady do poniedzialku zejsc do 48-49, a taki byl zamiar no ale jak teraz nowu 52...ehhh dobra trzeba myslec pozytywnie i cieszyc sie ze nie 55;-) ja tez chce Wasze zdjecia i sama chetnie podesle jesli bedziecie chcialy moje. Bo np Funia wyslala mi sliczne zdjecia.....;-)

Gość Elise
Hej dziewczyny! Dopiero trafilam na te forum, a ze juz od dluzszego czasu probuje utrzymac sie na diecie 1000 kalorii (raczej z mizernym skutkiem) to pomyslalam, ze moze sie przylacze? Jesli mozna? Teraz waze 52 kg i mam 157cm wzrostu... chcialabym wazyc 47 :) Od wczoraj idzie mi calkiem niezle i mieszcze sie w tych 1000 kalorii, a dzieki Wam bede miala dodatkowa motywacje. Pozdrawiam!

Gość karora
elo wszystkim ! elise... zazdroszcze ci tych 52 kg;-) ja mam grubo wiecej. dzis trzeci dzien na dietce i na razie jest si, na meza jeszcze nie wrzeszcze, na dzieci w pracy tez nie za bardzo... a przede mna min. 10 kilogramow do zrzucenia. dziewczyny czy w diecie 1000 kal dozwolona jest grochowka? wlasnie spalaszowalam caly kubek, byla pyszna. pozdrawiam i zycze wytrwalosci...

Witam wszystkie panie, nowe i stałe bywalczynie!! Dziś moje ukochane narzędzie tortur czyli waga- pokazała 61 kg:) Znowu w dół:) Elise - witamy, jasne, że możesz się przyłączyć. Karora- ja od początku sierpnia schudłam z 69 do 61 kg i za bardzo restrykcyjnie nie trzymałam się diety. Głowa do góry- dasz rade!! Zycze miłego dnia pa,pa

witajcie dietetyczne dziewczyny!!!!!!! ach zazdroszcze wam tych wynikow!!!!!!!:( u mnie roznie choc wiem ze mozna bardziej zacisnac pasa;) niestety wczoraj znow klapa - zalapalam sie u dziweczyn w pracy na kawalek tortu szwarcwaldzkiego.... pyszny byl nie powiem ale co dalej ggdzie on sie umiesci:( ja tez prosze o zdjecia... nie wiem czy dostalam wszystkie.... napewno nie od nowych dziewczyn... wiec jesli chcecie to bambasia@interia.pl pozdrowionka i milego jutrzejszego dzionka 👄 🌼

witajcie dietetyczne dziewczyny!!!!!!! ach zazdroszcze wam tych wynikow!!!!!!!:( u mnie roznie choc wiem ze mozna bardziej zacisnac pasa;) niestety wczoraj znow klapa - zalapalam sie u dziweczyn w pracy na kawalek tortu szwarcwaldzkiego.... pyszny byl nie powiem ale co dalej ggdzie on sie umiesci:( ja tez prosze o zdjecia... nie wiem czy dostalam wszystkie.... napewno nie od nowych dziewczyn... wiec jesli chcecie to bambasia@interia.pl pozdrowionka i milego jutrzejszego dzionka 👄 🌼

Gość karora
witam szanowne panie! jak tam wasza silna wola? ja wczoraj skusilam sie na chalwe, byla pyszna ale to milion kalorii, do dzis mam wyrzuty sumienia.;-( a przede mna weekend i goscie w niedziele... na razie 1 kg mniej (po 4 dniach dietki), wiec moze cos z tego wyjdzie... i od wczoraj ruszylam z silownia a dzis joga w domciu;-) pozdrawiam i zycze milego weekendu papa :-)

Gość Maaajka
Hej mojeeee kochaaane odchudzaczki!!!!!!!! Jejku jak mnie tu dawno nie było ile nadrabiania w czytaniu hoho maskara :szok5: hmm nio ale cio u mnie!! hmm dietka wprawdzie to juz nie dietka::)jem kolo 1500kcal ... teraz byłam przed okresem i jest jeszcze w trakcie więc pochłaniam jedzenie jak odkurzacz posrtu tylko sie :bitwa5: .... mysle ze przytylo mi się z 1kg ale staram sie juz nie folgować sobie tak jak przed okresem a apetyt mam nieziemski :(:( ale jedno co sie nauczylam to nie jem o 18!! i to chyba najwazniejsze....slodycze zawsze jadłam więc tu jest wszystko po stremu,,,,,boje sie tylko ze przez zime przytyje bo kurde ani gdzies wyjsc a na silownie mi sie zapewne chodizc nie bedzie chcialo bo ja jestem leń okropny...myśle nad sauną raz w tygodniu nio i pozostaną mi sobotnie imprezki i spalanie kalori w tańcu .... oka ja obiecuje ze wpadne jeszce pozniej i poczytam co tam u was bo sie troszke stęskniłam:):)

Gość Maaajka
a cio u was??? Jakie sukcesy??porażki????....i cio planujecie na zbliżająca sie zime zeby nie przytyc?? bo ja już sie boje:(:( POZDRAWIAM WAS GORĄCO!!!

Witam Was wszystkie dziewczynki! Maaajaka! no nareszcie dalas znac :-) Ja jakos sie obzeram jak swinka... az mnie brzuch boli czasami... wole na razie nie wchodzic na wage... kalorii nie licze wogole, ale od dzis... musze, po prostu musze liczyc bo tylko to trzyma mnie w ryzach... wiecie co.. w zeszlym roku spedzilam sylwka z moim malym w domu i teraz ciagle mysle o tym zeby gdzies wybyc... a Wy juz cos wiecie a\'propos tego tematu ? macie jakies plany ? (hmmm moze jeszcze za wczesnie...) Bambasiu ja Ci wysle zdjatko jak wroce do wagi ktora juz udalo mi sie osiagnac :-) ale na razie nie wlaze na wage :-) karora, ja jak zjem cos slodkiego to zawsze mam wyrzuty sumienia... wiec ostatnio mam je non stop :-) Viktuska! a kiedy dostaniemy te zdjatka z Chorwacji ?? ;-)

Witam panie. Ja tez ostatnio mam smaczki na słodycze:( a dzis waga znowu cofneła się do 62:( Miło wiedzieć, że nie tylko ja ostatnio mam słaby charakter:) Grubciaa- zdjęcia podeślę, jak tylko je dostanę. Kumpel obiecał na jutro, ale z nim to nigdy nie wiadomo:)

Gość renkab
bardzo was prosze o sprawdzona diete 1000 kalorii

witam kochane... co nowego? u mnie np to ze nie wchodze na wage, nie cwicze i nie wiem co jem...du*a, dopadlo mnie cos dziwnego , nie mam zapalu, moze jakos mnie natchniecie? bambasiu wysylam zdjecia swoje z wycieczki z Bartkiem moim. prosze o Wasze, jak narazie dostalam tylko od Funi ( ale za to jakie fajne;-) ) rzirafka@wp.pl kiss

Rzirafka, a ode mnie nie dostałaś ?? myslalam ze ci wyslalam... jak nie to wysle jutro z samego rana :-)

Gość Julaaa
Hej Wam dzieczyny!!!Ja jestem na diecie od pon:i nawet niezle mi idzie, mam do zruczenia 10 kg-waze 70:( i mam takie pytanko.znacie jakies szybkie nieskokaloryczne i tanie sniadanka koacyjki badz obiadki??Z groy dziekuje:*:*:Buziaki:*:):*

Gość Funia
noooooo wiiiitam moje Słonka!!!!!! ehhh, ciężko mi się pozbierać po tych wojażach, imprezach... Ale obiecuję poprawę!!! zeskanuję jeszcze parę zdjęć z wakacji to też podeślę! Dziewczyny, a u mnie TOTALNA klapa:( :( :( nic mi nie wychodzi!! przytyłam wręcz na wakacjach i tak mi zostało!!!! załamana jestem!!! buuu pozdrawiam Was wszystkie, nowe i stare Odchudzaczki!

witajcie !!!!!!!! 1. dziekuje za zdjecia FUNII I RZIRAFCE!!!!!!! SLICZNE rzirafko obiecuje ze wysle jak tylko bede miala.... u mnie raczej z dieta roznie...:( znow bylam na wyjezdzie,.... Oktoberfest w Niemczech... wprawdzie tylko 4 dni ale za to skosztowalam :( niemieckiego piwa i tradycyjnego strudla ( 2 kawalki) totalna klapa no i oczywiscie pomarzyc mozna tylko w gosciach o dietetycznych potrawach ... :( na szczescie koniec z takimi wojazami a ze Sylwester za pasem no to mam jakis termin.... Viktusko ja tez prosze o jakies zdjatko bambasia@interia.pl pozdrawiam was wszystkie odchudzaczki i przesylam buziaczki 👄 👄 🌼 🌼 ;)

Hej, przesłałam fotke, ale żadne nie przesłałam mi swoich:( Trochę ostatnio z dietka odpuściłam i waga poszła spowrotem, o kilogram:( Tzreba wziąść sie w garć... Miłej niedzieli

czesc moje kochane dziewczynki, dziekuje bardzo za zdjecia MIMCE i VIKTUSCE;-) hehe fajnie Was zobaczyc.... ja to mam taki maly problem ze soba... szkola sie zaczela a ja zero brzuchow zero jakiegos kontrolowania jedzenia- nie to zebym sie jakos na maxa objadala, ale nie kontroluje tego co i jak, no i herbaty czerwonej tez nie pije...pokrzywy na czczo tez nie.... ale pocieszajace jest to ze po dlugiej przerwie nie tylko w tym szeroko pojetym dietowaniu ale i wazeniu, weszlam wczoraj wieczorem na wage a ona pokazala cos w cale nie tak fatalnego: 51,5 biorac pod uwage ze wieczorem zawsze waze wiecej....nawet fajnie.. no i mam mala propozycje, ze skoro juz sie wszystkie rozleniwilysmy, to sie zmobilizujemy jakos tak fajnie razem? caluje

masz racje Rzirafka, chyba wszystkie spocząłyśmy na laurach....... !!!!!!! to niedpuszczalne i karygodne ;-) dziewczyny, niedługo sylwester.. wezmy sie w karby!!! schudłam wprawdzie juz 10 kg ale do wymarzonej wagi sprzed ciazy zostalo mi jeszcze 10!!! dziewczyny!!! ja zaczynam od dzisiaj, jeszcze nie wiem czy gdzies sie wybiore na sylwka, ale moze tak i nie chce byc najgrubsza w towarzystwie ;-)

czesc!! dostalam sie wreszcie do kompa:) wprawdzie na goscinnych wystepach w pracy ;) moze za dwa tygodnie bede czescie gdyz maja mnie wlasnie podlaczyc mi kompa w pracy ;) u mnie dietka roznie ...:( robie wlasnie badania okresowe i zwazylam sie..... wprawdzie lepiej niz bylo (70 kg zywej wagi) ale i tak za duzo...:( Grubciu masz racje sylwester to jest jakis konkretny termin do ... lepszego wygladu...:) pozdrawiam wszystkie mile panie ,... 🖐️ 🖐️ buziaczki

Witam !!!:) Dzięki za zdjęcia:) U mnie z dietą fatalnie. Waga albo stoi w miejscu, a jak się ruszy, to w górę:( Macie racje, trzeba wziąść się i zdyscyplinować ;) Ja na sylwestra wybieram się na bal :) więc muszę wyglądać wystrzałowo. Bierzmy się do roboty... pozdrawiam

Gość Funia
noooo toooooo dooooo rooooobooootyyyyyyy!!!!!! zjadłam ciastko i przeczytałam to wszystko i mam załamkę!! nie mam sił już!! więc wstaję, otrzepuję się (też z okruszków) i walczę!!!! jutro piątek. Miły dzień na dietkę! Z tym, że... moja mamuśka ma urodzinki w sobotę i... pewnie zjem nie dość, że pyszny obiadek to go ciastkiem popchnę (moja mama ma zawsze dobre ciacha :( ) Ale w poniedziałek idę na TAE BO, jeśli któraś z Was ma blisko do Chorzowa, to zapraszam do Słowaka na 18:00!! Pozdrawiam!!

czolem!!!!!!!!! cos kiepsko ostatnio ...........spadamy na dol tematow :( :( u mnie jakos takos........ staram sie jak moge.......... musze sobie wreszcie kupic jakas porzadna wage ... :) wybieram sie na aerobik ale ... no wlasnie maz pracuje na zmiany wiec klopot z dziecmi z kim zostawic ... a babciemoga miec popoludniami rozne plany mam nadzieje ze jakos sobie z tym poradze ;) dziewczyny czy wy korzystacie z gg bo ja od wczoraj jestem ..szczesliwa posiadaczka wiec moze tak porozmawiamy :0 pozdrowionka i caluski dla wszystkich 🖐️ 🖐️ 👄 p.s. Funia a dokladnie to skad jestes bo ja do Chorzowa mam jakies 20 km.

Gość Funia
:) jestem z Piekar Śląskich (mieszkałam dłuuuugo w Chorzowie).