Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pannatunia

Szybka dieta

Polecane posty

Gość malinka25-83
czy ktoras z was jest jeszcze na tej diecie 10-cio dnoiwej? jak tak, to jak wam idzie? mi od jut nadchodza dni jajeczne

Gość dietyczka
Witam, jestem dietetyczką. Przedstawię wam parę zasad diety bez efektu jojo: 1.Jemy maksymalnie do 1500 kalorii dziennie 2.Unikamy węglowodanów (PIECZYWO!!!) 3. Nie pijemy napojów gazowanych 4. ostatni posiłek jemy przynajmniej 4 godziny przed snem 5. ćwiczymy 6. brak słodyczy Jeśli będziecie przestrzegać tych zasad, gwarantowane 3 kg w tydzień. Pozdrawiam Elżbieta K.

Gość gita
9:00 czarna kawa + jajko na tw 11:00serek topiony 13:00 piers kurczaka gotowana 15:00 dwa jablka 17:00 cz kawa +jajko tw 19:00 szklanka barszczu tylko dla wytrwalych gwarancja sama na niej schudlam stosowac 3 dni potem dzien przerwy (byle nie najesc sie za duzo ) bez slodyczy i bialego pieczywa potem znowu dieta

Gość Oluuusia
To wszystko jakieś popierniczoone to ja już nie wiem czyy te diety sa popiepszone czy ze mna jest cos nie tak mam 167 cm wzrostu i wazę 57 kg. czy to duzo ? Nogi mam jakie mam brzusio troszku przy sobie. ale nie załamuję się. ejcie. wyluzujcie. Po co jakies diety z kosmosu. nieobierane ziemniaki jajka itp. to wariactwo z kosmosu. ! A może pomówmy o słodkościach? Jesli bd wpierniczac czekolady chipsy i cukiereczki to wiadomo, ze nie schudniesz. Odmów se słodyczy i codziennie ćwicz. Nie msusiz zapierniczać nie wiadomo ile. W każdy dzien miej troche ruchu.Oczywiscie nie chodiz mi o pójście piechotką do miasta, tylko o robienie skłonów mieśni brzucha jak i grzbietów. Pobiegaj se na jakims boisku z 20 minutek na początek potem coraz dłuzej. poniewaz dopiero po 20 minutach organizm zaczyna spalac tkanke tłuszczową... Weście pomyślcie rozsądnie. to logiczne, ze nie wytrzymacie całego zycia na ziemniakach i jajkach. co z tego ze 5 dni bedziesz się odchudzać skoro po 5 dniach ponownie zaczniesz sie normalnie odzywiac i wszystko wróci do swojego dawnego stanu..

Witam wszystkie odchudzające się. Opowiem moją historię. Mam 38 lat i jak wiadomo łatwo przytyć, trudno schudnąć. Dwie ciąże też zrobiły swoje. Pracuję, dwójka dzieci w domu, więc brak czasu i ochoty na ćwiczenia. Odchudzam się od zawsze! Przerabiałam już wszystko: głodówka, diety cud, kapuścianą, kwaśniewskiego, kopenhaską itp. chudłam kilka kilo a po pół roku jojo. Brałam adiego, ok schudłam, ale też szybko jojo. Przeczytałam wszystkie możliwe fachowe książki. Rok temu odchudzałam się na diecie wysokobiałkowej, właściwie to na takiej mojej diecie: połączenie, kilku wskazówek z tych mądrych publikacji. Jadłam 5 - 6 posiłków co 2 - 2,5 godziny po ok. 100 gram produktów zawierających jak najwięcej białka a jak najmniej węgłowodanów: jajka, kefir, sery, wędliny, mięso, ryby. Do śniadania kilka orzeszków. Dwa z tych posiłków to warzywa lub owoce. Owoce tylko w małych ilościach (bez bananów). Ostatni posiłek tylko białko! Może to być odżywka białkowa dla kulturystów, którą można wypić zaraz przed snem i napewno nie utuczy. To ważne! Białko podnosi poziom hormonu wzrostu w organiźmie, a to z kolei przyspiesza metabolizm nawet do 30%. Schudłam w sumie 9 kilo. Tyle ile chciałam w 6 tygodni. Brak efektu jojo! Spróbujcie! Warto! Odpowiem na wszystkie pytania.

Gość Jarminiss
Hej dziewczyny i nieliczni mężczyźni :) ! Jeśli nie chcecie stracić duzo na wadze tylko ok 3-5 kg to polecam fajną dietkę: Można przy niej jeść normalnie, ale wiadomo bez obżarstwa poprostu śniadanie, obiad, jakiś podwieczorek i kolacja. Ale do rzeczy, chodzi o świeżo wyciskany sok z cytryny. przez 5 dni wyciska sie soczek pierwszego dnia z jednej drugiego z dwóch trzeciego z trzech czwartego znowu z dwóch i piątego z jednej cytrynki. Nie jest to jakaś dieta cud, ale jeśli np. masz miesiąc do jakiejś ważnej imprezy czy coś w tym stylu i chcesz poprostu trochę zrzucić to polecam. NIe zaobserwowałam u siebie skutków ubocznych, no może poza totalnym wykrzywieniem przy piciu tego soku :) ale za to zauważyłam że po tej dietce poprawiła mi się gładkość skóry, więc zaoszczędziłam na balsamie :) A tak poza tym ja rozumiem osoby które mają nadwagę i chcą coś z nią zrobić, ale chyba nigdy nie zrozumiem dziewczyn które ważac tyle co nic chcą jeszcze chudnąć, skąd ta obsesja? Żeby wyglądać jak modelka? Po co? Proszę was niech mi ktoś wyjaśni dlaczego dziewczyna mająca załózmy 160 cm wzrostu i ważąc 50kg chce się odchudzać? Z czego? A tym bardziej dziewczynki w wieku 12-13 lat, bez urazy ale przecież wy jeszcze dziećmi jesteście i takie problemy wam nie powinny wogóle głowek zaśmiecać...

Gość Maalwwinna
przypominam ;) Dieta jabłkowa(polecam xD ) w diecie jabłkowej dozwolone jest spozywanie około jednego kilograma jabłek dziennie, przy czym bezwzględnie nalezy zwracać uwagę na to, by były one jak najświeższe.Tę ilośc jabłek dzielimy na równe 4-5 porcji. (to będzie gdzieś tak, że jedna porcaj=jedno jabłko.... mi wychodziło że 1kg to 5 jabłek) Dokładnie umyte jabłka ściera się razem ze skówką i gniazdami nasiennymi.(te gniazda troceh cięzko na początku przełknąc xD ale da sie przyzywczaić ;P) Aby uniknąc strat wartościowych składników, każdy posiłek musi być przygotowany na świeżo. Dla osoby zdrowej czas trwania diety jabłkowej powinien wynosić 2-3 dni.Diete mozna powtarzać w regularnych odstepach czasu. no to tyle na temat tej diety pamietam ... no jeszcze o jabłkach troche ... Jabłka : -nie należy ich obierać, gdyż najważniejsze składniki pokarmowe znajdują sę bezpośrednio pod skórką ! -duża zawartośc substancji balastowych i potasu wpływa pobudzająco na przemiane materi -doliczono się w nich 300 składników cennych dla organizmu są osoby które nie potrafią tak od razu przystapić do takiej diety.. pomóc nam może ptzygotowanie do takiej diety (nie tylko do tej .. do wielu inncyh..większości w sumie ) - JEDZMY POWOLI(mniej więcej po 10 minutach po jedzeniu ośrodek sytości w mózgu wysyła sygnał informuący, ze organizm otrzymał wystarczającą ilośc pozywienia. U osób jedzących szybko i nieuwaznie sygnał taki wysyłany jest z opuznieniem. Naukowcy uważają to zjawisko za jedną z możliwych przyczyn nadwagi) - TRACMY KILOGRAMY DZIĘKI PICIU(woda nie zawiera kalorii, dlatego idealnie nadaje się na gaszenia pragnienia podczas diety. przed dietą , podczas diety , i po diecie.. -nie rezygnujmy z wody.. zastąpmy słodnie napoje wodą, woda mineralną niegazowaną...) - PRZEDE WSZYSTKICH AKTYWNOŚC FIZYCZNA !!!- ruch pomaga w spalaniu kalorii, osoba która stosuje dietę, ale ma mało ruchu, traci na wadze znacznie mniej niż ktos, kto jeszcze dodatkowo uprawia sport.Wazny jest regularny trening... ne chodzi tu o jednorazowe .. nieregularne wyczyny sportowe wyciskające wszystkie poty... regularność jest bardzo ważna.. Zatem kluczem do sukcesu jest więc atywnośc fizyczna niezbyt forsowna, ale za to systematyczna. Piętnaście minut dziennie wystarczy, aby pobudziń krązenie i przeyspieszyć przemianę materii, a dzięki temu spalić więcej tłuszczu.. dietetyczki xD temat kaloriii nie jest wam znany...zatem mam takie ciekawostki na które pewnie większośc z was niezwróciła uwagi (chodzi mi o sprzątanie, odkurzanie, zmywanie naczyń, prasowanie itp.) rodzaj czynności: przyblizona ilość : bieg długodystansowy 750 ćwiczenia kształtujące sylwetkę 550 czyli (bodybuilding) gimnastyka 200 gimnastyka na przyrządach 450 gra w piłkę nożna 600 gra w tenisa 400 jazda na yzwach 350 jazda na rowerze 200 jogging 500 odkurzanie 210 pływanie 250 prasowanie 180 spacer 150 sprzątanie 130 tyrystyka piesza 600 wchodzenie po schodach 500 zmywanie naczyń 180 najbardziej opisałam diete jabłkową bo na jej temat wiem sporo... jeżeli ktoś sie decydyje na jej realizajce polecam dodatkowo - brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki ... z samego rana zrobmy seryjke brzuszków ,jeżeli ktoś nie ma zbyt dobrej formy niech zaczyna od mniejszych ilości brzuszków 90 brzuszków dziennie - rozkładajmy to na trzy częsci (seryjki po 30 brzuszków)tak jak wspomniałam wcześniej, rano (bardzo dobry sposób na przebudzenie !) po południu i wieczorem.. 150(seryki po 50 brzuszków) itd. - można także , by wzmocnić mięsnie brzucha (płaski zgrabny brzuch.. to jest marzeniu wielu nastolatek i równiez kobiet) oprócz normalnych brzuszków , zalcam robienie półbrzuszków z przytrzymaniem... w pozycji do robienia brzuszków.. unosimy się 45-40-35stopni nad podłogę.. i ytzrymujemy się przez kilka sekund.. nastepnie kładziemy sie i sięrozluźniamy ... kilka taich seryjek powinno wystarczyć -skakannka- także wpływa na mięsnie brzucha a także na mięsnie nog -robąc brzuszki nie ćwiczymy wszystkich mięscni brzucha... więc dla wyrównania pracy mięsni róbmy także kilka seryjek uniesień tułowia ..kładziemy sie na podłodze , na brzuchu ..kładziemy ręce na kark (tak jak w brzuszkach ) bądz wyciagamy je przed siebie... unosimy tułów i w takich pozycji wytrzymujemy przez około 4 sekundy ..nastepnie opadam... powtótzyć to kilkakrotnie... -pijmy dzo wody mineralnej niegazowanej. najlepiej mieć ją zawsze przy sobie ... woda można częściowo zaspokoić głód ... pozostaje pytamie ile schudne po takie diecie? tego sie nie da określić.. jedni moga schudnąc 5kg inni 4kg inny znó3-2kg.. każdy organizm jest inny.. warto spróbowaći sie przekonać xD pozdrawiamxD

Gość Maalwwinna
przypominam ;) Dieta jabłkowa(polecam xD ) w diecie jabłkowej dozwolone jest spozywanie około jednego kilograma jabłek dziennie, przy czym bezwzględnie nalezy zwracać uwagę na to, by były one jak najświeższe.Tę ilośc jabłek dzielimy na równe 4-5 porcji. (to będzie gdzieś tak, że jedna porcaj=jedno jabłko.... mi wychodziło że 1kg to 5 jabłek) Dokładnie umyte jabłka ściera się razem ze skówką i gniazdami nasiennymi.(te gniazda troceh cięzko na początku przełknąc xD ale da sie przyzywczaić ;P) Aby uniknąc strat wartościowych składników, każdy posiłek musi być przygotowany na świeżo. Dla osoby zdrowej czas trwania diety jabłkowej powinien wynosić 2-3 dni.Diete mozna powtarzać w regularnych odstepach czasu. no to tyle na temat tej diety pamietam ... no jeszcze o jabłkach troche ... Jabłka : -nie należy ich obierać, gdyż najważniejsze składniki pokarmowe znajdują sę bezpośrednio pod skórką ! -duża zawartośc substancji balastowych i potasu wpływa pobudzająco na przemiane materi -doliczono się w nich 300 składników cennych dla organizmu są osoby które nie potrafią tak od razu przystapić do takiej diety.. pomóc nam może ptzygotowanie do takiej diety (nie tylko do tej .. do wielu inncyh..większości w sumie ) - JEDZMY POWOLI(mniej więcej po 10 minutach po jedzeniu ośrodek sytości w mózgu wysyła sygnał informuący, ze organizm otrzymał wystarczającą ilośc pozywienia. U osób jedzących szybko i nieuwaznie sygnał taki wysyłany jest z opuznieniem. Naukowcy uważają to zjawisko za jedną z możliwych przyczyn nadwagi) - TRACMY KILOGRAMY DZIĘKI PICIU(woda nie zawiera kalorii, dlatego idealnie nadaje się na gaszenia pragnienia podczas diety. przed dietą , podczas diety , i po diecie.. -nie rezygnujmy z wody.. zastąpmy słodnie napoje wodą, woda mineralną niegazowaną...) - PRZEDE WSZYSTKICH AKTYWNOŚC FIZYCZNA !!!- ruch pomaga w spalaniu kalorii, osoba która stosuje dietę, ale ma mało ruchu, traci na wadze znacznie mniej niż ktos, kto jeszcze dodatkowo uprawia sport.Wazny jest regularny trening... ne chodzi tu o jednorazowe .. nieregularne wyczyny sportowe wyciskające wszystkie poty... regularność jest bardzo ważna.. Zatem kluczem do sukcesu jest więc atywnośc fizyczna niezbyt forsowna, ale za to systematyczna. Piętnaście minut dziennie wystarczy, aby pobudziń krązenie i przeyspieszyć przemianę materii, a dzięki temu spalić więcej tłuszczu.. dietetyczki xD temat kaloriii nie jest wam znany...zatem mam takie ciekawostki na które pewnie większośc z was niezwróciła uwagi (chodzi mi o sprzątanie, odkurzanie, zmywanie naczyń, prasowanie itp.) rodzaj czynności: przyblizona ilość : bieg długodystansowy 750 ćwiczenia kształtujące sylwetkę 550 czyli (bodybuilding) gimnastyka 200 gimnastyka na przyrządach 450 gra w piłkę nożna 600 gra w tenisa 400 jazda na yzwach 350 jazda na rowerze 200 jogging 500 odkurzanie 210 pływanie 250 prasowanie 180 spacer 150 sprzątanie 130 tyrystyka piesza 600 wchodzenie po schodach 500 zmywanie naczyń 180 najbardziej opisałam diete jabłkową bo na jej temat wiem sporo... jeżeli ktoś sie decydyje na jej realizajce polecam dodatkowo - brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki ... z samego rana zrobmy seryjke brzuszków ,jeżeli ktoś nie ma zbyt dobrej formy niech zaczyna od mniejszych ilości brzuszków 90 brzuszków dziennie - rozkładajmy to na trzy częsci (seryjki po 30 brzuszków)tak jak wspomniałam wcześniej, rano (bardzo dobry sposób na przebudzenie !) po południu i wieczorem.. 150(seryki po 50 brzuszków) itd. - można także , by wzmocnić mięsnie brzucha (płaski zgrabny brzuch.. to jest marzeniu wielu nastolatek i równiez kobiet) oprócz normalnych brzuszków , zalcam robienie półbrzuszków z przytrzymaniem... w pozycji do robienia brzuszków.. unosimy się 45-40-35stopni nad podłogę.. i ytzrymujemy się przez kilka sekund.. nastepnie kładziemy sie i sięrozluźniamy ... kilka taich seryjek powinno wystarczyć -skakannka- także wpływa na mięsnie brzucha a także na mięsnie nog -robąc brzuszki nie ćwiczymy wszystkich mięscni brzucha... więc dla wyrównania pracy mięsni róbmy także kilka seryjek uniesień tułowia ..kładziemy sie na podłodze , na brzuchu ..kładziemy ręce na kark (tak jak w brzuszkach ) bądz wyciagamy je przed siebie... unosimy tułów i w takich pozycji wytrzymujemy przez około 4 sekundy ..nastepnie opadam... powtótzyć to kilkakrotnie... -pijmy dzo wody mineralnej niegazowanej. najlepiej mieć ją zawsze przy sobie ... woda można częściowo zaspokoić głód ... pozostaje pytamie ile schudne po takie diecie? tego sie nie da określić.. jedni moga schudnąc 5kg inni 4kg inny znó3-2kg.. każdy organizm jest inny.. warto spróbowaći sie przekonać xD pozdrawiamxD

Gość Maalwwinna
a i powiem wam jeszcze, ze ja juz kilka razy stosowałam tą diete, ale zazwyczaj robiłam to z szybkiej potrzeby .. np. za tydzien mam wesele, i musiałam sie wcisnac w jakąś kiecke.. no i dieta jabłkowa->super xD (oczywiscie jak dieta jabłkowa to tylko je sie jabłka, 1 kg dziennie + duze ilosci wody) ale potem wracałam znowu do normalnego trybu zycia i na nowo wyglądałam jak wczesniej.. teraz postanowiłam na dłuzej juz schudnąc.. i tez zaczełam dieta jabłkową,ale taką zmienioną troche na własną xP.. )1.dzien zjadłam 3 jabłka (przy czym, mozna zjesc ich wiecej 4-5, ja zaczełam drastyczniej, ale o to chodziło.. miałam ogromny ból głowy.. ale najwazniejsze, zeby ten pierwszys dzien przezyc na 3-4 lub 5 jabłkach +woda , mi sie udało, a podkreslam ze nie mam silnej woli, wręcz przeciwnie.. ale wmawiałam sobie ze pierwszy dzien jest taki najgorszy i trzeba go przezyc... i połozyłam sie szybciej spac zeby mi dzien szybciej zleciał..;P) 2 dzien zaczełam juz 15 minutową rozgrzewka.. nie przepadam za cwiczeniami.. budze sie rano i nie mam ochoty na nic.. ale patrząc na zegarek 15 minut to nie tak duzo.. i ja robiłam 100 brzuszków(na 2 serie,znaczy sie na początku robiłam nawet3-4 serie,ale z dnia na dzien robiłamwiecej brzuszków naraz, potem całą setke odrazu) 30 pompek damskich, (pózniej mozna zwiększyc liczbe, ja podaje jak ja zaczełam) 5 męskich(ogólnie zaczełam od 1 xD kąpletnie nie umiałam ich robic ,, teraz robie 15 naraz xD po 5 dniach cwiczen xD dla mnie pompki męskie to był wczyn, teraz juz je umie ^) pozniej kładłam sie na plecy unosiłam nogi na jakies 25-30 cm nad podłoge i robiłam 30 razy nozyce pionowe i 30 razy nozyce poziome...pozniej przysiady, jakies skrety, rozciągniecie nóg, i narka ..15 minut minęło xD szczęsliwie zakonczyłam... zjadłam w tym dniu 3 jabłka, 4 dzien zjadłam 2 jabłka + 2 nektarynki (ogólnie jakis owoc dla odbiany, dobre byłoby kiwi ale nie miałam, chodziło o jakąs odmiane:P) no i codziennie cały czas woda..2 litry przynajmiej.. i co do cwiczen, z 15 minut zrobiło misie pół godziny a nawet wiecej... zaczynałam cwczyc i szło mi to przyjemniej.. dodawałam jakies cwiczenia, a wszystko to bo widziałam efekty brzuch zrobił sie o wiele bardziej płaski.. i schudłam.. ja schudłam po 4 dniach 4 ilogramy ...5 dnia zjadłam 4 jabłka + jakis inny owoc... i w 6 dzien zmieniłam troche jadłospis :D 1/2 woreczka ryzu i potem jabłko i 2 kromki zbozowe, te takie kruche.. 7 dzien 1/2 woreczka kaszy grzyczanej i jabłka.. niestety po 7 dniach nie wiem ile zchudłam -->waga sie zepsuła xD no ale widze efekt, 'oponka' z brzucha znika.. czuje sie lepiej w ubraniach, lzej jakos..i zamierzam w tym tygodniu dalej tak jesc jak jadłam, no ale zeby nie było ze za mało witamin czy cos, to raz na dzien do jabłek dodac cos odmiennego mozna, jakas marchewka, kromka pieczywa kruchego, jogurcik, troszeczke płatków jakis, a moze a na koniec tygodnia jakas'nagroda' moze 1 cukierek? ;P chyba ze ktos che schudnąc jeszcze wiecej szybko to mozna dalej głownie na jabłkach bez dodatków jakis, ale po dłuzszym czxasie jest to ciezkie dla osób z brakiem silnej woli, a jak sie zje w diecie składającej sie głownie z jabłek np. kiwi to jest jak słodycz, przyjemnie go zjesc, i sie to napalenie na słodycze, czy tez na rzucenie diety traci,,,, to taki mój opis mojej własnej diety, widze efekty dalej jestem w diecie.. planowałam po tygodniu przestac,,, ale jak widze ze działa pragne wiecej.. wymarzona wage i wygląd, niektórzy mówią ze to chore sie głodzic takimi dietami , ze trzeba 3 kg na miesiąc ? nie nie xD nie dla mnie,, nie widziałabym ze chudne i bym szybko zapomniała o diecie, niektórzy mówią ze wpadne w anoreksje.. heh..wiem co to anoreksja, bulimia i inne klimaty.. narazie wiem ze mi to nie grozi, jak bede wylądała tak jak chce ,,poprostu 'zostane w tym wyglądzie' nie bede starał sie chudnąc ale starała utzrymac ta wage.. a chudnięcie i jeszcze jak sie chudnie z widocznymi widokami ,,jest takie przyjemne, sama dieta nie az tak..ale jej efekty ^^ moze ktos spróbuje tej mojej diety ? polecam.. 1-2 dzien jest najgorszy.. 1 umierałam xD ale wiecie miała wielkie postanowienie wytrwania pierwszego dnia, 2 dzien juz lepiej mówiłam sobie ze jak wytrwam w 2 dniu to dalej bedzie lepiej ..a 3 juz było lepiej a mówiłam sobie 'ze skoro wytzrymałam2 dni , to nie bede traciła tego i wytrzymam wiecej.. jak przypomniałam sobie ten ból głowy (ja tak mam przy zmianach, jakas zmiana np w jedzeniu zaraz mnie głowa boli) to myyslałam sobie ze jakby miałoto pójsc na marne to byłaby lipa.. i wytrzymałam ten tydzien.. w tym tygodniu zmienie jendka troche diete ..rano po tej rozgrzewce bede piła herbatke jaką na pusty zołądek (słyszłam ze mogą byc odruchy wymiotne czy same wymioty.. ale ja to sprawdze.. i zobacze czy sie opłaca) wiec bede rano piła herbatke.. i jadła jabłka.. wiec bede miała w jadłospisie jabłka i herbatki.. (naturalnie bez cukru czy cos,) zobacze jak zadziałaja.. xD a czemu wogóle taka dieta? jakies jabłka czy cos?,, bo nie umiałam schuudnąc w dietach w stylu "jedz o połowe mniej" "czy konkretne dania ktore trzeba długo robic, sałatki i inne takie,, a zeby kupic składniki musiałam połowe miasta obleciec.. a jabłka przeciez wszedzie są.. to sobie postanowiłam taka diete wziąśc..szczególnie ze jabłka przeciez są pyszne xD wiec powodzenia zycze zarówno wam jak i sobie xD

Gość Maalwwinna
aj, widze ze moje przypomnienie sie dwa razy wysłało ;p wybaczcie, przypadek xD

Gość obyszybko
Jak szybko i zeby ak nie bardzo drastycznie schudnac? Prosze o odpowiedzi.. :( Mam 15 lat wale 55 kg ;/ i wzrost 169..; / mozee w obliczeniach wychodzi ze to prawidlowa waga..Ale nie.. Jest za duzo:| mam gruby brzuch itp..PRosze o pomoc:(

Gość XxGaBxX
hej lasencje! ;* ja od jutra może spróbuje tą z samymi ziemniakami ... jak coś to dam znać ile schudłam ;] życzę powodzenia w odchudzaniu... PS... Ktoś jeszcze a jakieś diecie ;> ;***

Gość Aggie08
Kochane "dietetyczki". Wiem jak to jest miec troche ciala wiecej ni by sie chcialo, ale "dieta cud" to nie jest zdrowa dieta i nie tylko szybko pozniej wracaja kilogramy które wczesniej zrzucilyscie ale takze sa skutki uboczne. Moga dopiero wyjsc na jaw na stare lata, np.wrzody,itp. Ja znam skuteczny sposób zeby schudnac, miec piekna sylwetke i trzymac sie uzyskanej wagi: po pierwsze, CALKOWICIE zrezygnowac ze slodyczy (wiem ze nie jest to takie proste, tez mialam z tym problemy ale wmawialam sobie ze ze slodyczy bede wygladac okropnie), jesc normalne sniadania, na obiady jesc wszystko czego tylko chcecie oprócz fastfoodów(frytek,hamburgerów,itp.). Kolacji nie jesc, a juz szczególnie nic nie jesc po 18:00. Mozna pic wszystko oprócz koli i innych gazowanych napojów(najlepiej woda, kawa z niewielka iloscia cukru lub herbatka, takze nie za mocno slodzona). Codziennie starac sie cwiczyc (jezdzic na rowerze, brzuszki, gimnastyka,itp.) przez ok. 1 godz. Ja schudlam 10KG, wiem ze niektórzy moga mi nie wierzyc ale to prawda, w 4miesiace! Teraz jeszcze zapisalam sie na tennisa i to tez sprawilo ze moja sylwetka stala sie bardziej smukla. Pozdrawiam Was wszystkich

Gość Izuniaaaaaa
Maalwwinna hej stwierdzilam ze dzisiaj zrobie sobie ta diete tzn sprobuje jest 13 zjadlam 1 jabłko i pije wode ciezko jest bardzo bo bardzo lubie slodkie rzeczy ale mam nadzieje ze mi sie uda a przede wszytskim przestane jesc slodkie rzeczy . mam nadzieje ze uda mi sie tak jak tobie i ze nastepne dni beda juz latwiejsze . Pozdrawiam bede pisala o dalszych moich osiagach :)

Gość XxGaBxX
Aggie08 może Twój sposób jest zdrowy ale 10 kg w 4 miechy to nie jest dużo... Próbowałam takich diet mnóstwo razy ale gdy po miesiącu leciały tylko kg , a po mnie nic nie było widać zrezygnowałam... Szybkie diety może nie są za zdrowe i łatwe ale widać skutki po kilku dniach - co pomaga niektórym dziewczyną pamiętać o diecie... Pozdrawiam wszystkie odchudzające się i życzę powodzenia ;***

Gość Izuniaaaaaa
masz racje dlugie diety nie daja efektu duzego , ja jestem 3 dzien na tej dziecie jabłkowej i powiem Ci ze kg leca po 3 dinach 2 kg jeszcze 4 zostaly najgorzej pierwszy dzien a teraz nie chce mi sie jesc zjem jakis owoc i po sprawie :) zobaczymy po tyfodniu czy sie uda do wymarzonej wagi wrocic.

Gość xXGaBxX
oooo... Izuniaaaaaa ^^!! Ja próbowałam ziemniakowej diety , ale wysiadłam po pierwszym dniu- monotonia .. Ale może jutro znowu spróbuje ;] ... Ale jak mówisz że już dwa kg schudłaś to chyba też się skusze HiHi ;] Powodzenia w dalszym odchudzaniu ;***

Gość Izuniaaaaaa
schudlam ale mialam rocznice z moim chlopakiem i co zaprosil mnie do restauracji wiec nie wypadalo odmowic i znow mi przybylo trzeba sie bardzo ograniczac ja znow mam chyba ta sama wage ;/ brzuszek znowu ten sam :( od pon sprobuje znowu :)

Gość gabaaa
hej :*:*jejku mam problem ;/muszę schudnąć 20 kg w miesiąc ;/ cy to możliwe??;P:*:*pomóżcie:*

Gość gabaaa
waze 70;/ a mam 1,75 wzrostu i musze schudnac;p znacie moze jakas diete dobra i skuteczna;/;/;]??:**

Gość Patqa
siemaa :P jest dieta ktora ja stosuje piec kg w 5 dni ale mozna ja stosowac raz w roku tylko

Gość Izuniaaaaaa
Hej . Jest dieta ale musialabys przez caly miesiac jest jedynie jabluka 2 dziennie pozniej mozesz zwiekszyc i dodawac inne owoce ale to trudne ja sluchdlam 2 kg i chce jeszcze 5 ale ciezko bardzo ciezko .

Gość MarlaSinger
Mam 167 cm wzrostu i ważę 47 kg, jeszcze rok temu ważyłam 62 kg, straciłam 15 jedząc WSZYSTKO na co mam ochotę, ale piję zieloną i czerwoną herbatę i biorę ... 2 tabletki przeczyszczające dziennie.

Gość Izuniaaaaaa
w ciagu roku ok mozna ale ta dziewczyna chce w ciagu miesiaca to nie jest mozliwe a pozatym tabletki przeczyszczajace moga ci zniszczyc organizm epiej sie ograniczyc z jedzeniem niz jesc wszytsko i pozniej to wysrac za przeproszeniem ja radze ograniczenie jedzenia i cwiczenie

Gość dzassmina
Miałam dużą nadwagę i mam ją nadal mimo że straciłam już 16 kg. najgorsze są diety kiedy ktoś coś narzuca..godziny posiłków i tzw.gramatury dań.. stań przed lustrem zważ sie i obejrzyj zdjęcia z czasów kiedy wyglądałaś fajnie popłaczesz sie pewnie jak ja. Sama wiesz najlepiej co jesz i po prostu wyrzeknij się co niektórych smakołyków. Pracuję w cukierni było mi trudno zrezygnować z porannego pączka z budyniem do kawy i oblizywania palców ale dałam rade. Zrezygnowałam z chleba i ziemniaków mięso jem normalnie smażone nie gotowane :) tyle ze z surówkami (jajko,pomidor,ogórek ,sałata sos vinegre z torebki według przepisu) te są najlepsze bez majonezu! Piję Dużo wody niegazowanej kefirów których nie cierpiałam 0% nawet piwo wieczorami tylko zasada jest 1 nie można po nim jeść a papierosy w diecie w ogóle nie przeszkadzają. odrzucić trzeba także fryteczki pizze i takie tam sami wiecie co jecie ograniczcie sie i dacie rade w ciągu miesiąca schudłam 10 kg. a w ciągu 2 jeszcze 6kg.i wcale nie mam efektu jojo od czasu do czasu rowerek i skakanka pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość motttylek
www.vitalia.pl - wszystko o dietach i normalnym, zdrowym odżywianiu a nie głodzeniu sie. najlepiej jest chudnąć z głową! pozdrawiam.

Gość Andie
mam 165cm i waże 72 kg więc jak sami widzicie zdecydowanie za duzo,jeszcze dwa lata temu ważyłam 20 kg mniej,ale niestety przez różne problemy tyle przytyłam.Jestem w liceum mam wrażenie że wszyscy sa szczuplu a ja jedynym grubasem w całej szkole i czuje sie okropnie.Chciałabym szybko schudnąć zeby bylo widać efekty po kilku dniach.Prosze pomóżcie,jakąs diete.Wiem że jak uda mi sie schudnąć to napewno nie wróce juz do swojej wagi bo będe sie pilnowac.Tylko nie interesują mnie diety 5 kg w miesiąc czy 1 kg w tydzień tylko coś szybszego. Od wczoraj zaczełam diete jajkową 10 jajek dziennie po dwa w odsepach kilku godzinnych do 18. i do 2 jajek mała łyzeczka majonezu czy to faktycznie pomaga?

Andie-znajda sie napewno osoby, ktore beda prawily swoje morały ze jest to najlepsza droga do jojo, ale wedlug mnie jest to jakis sposob na pozbycie sie kilogramow skuteczny!!!tylko nie wiem czy 10 to nie za duzo, pamietaj ze jaja zawiaraja cholestrerol, nie mozna przesadzac!!! moja rada dla Ciebie jest taka - przejdz na diete south beach, wedlug mnie najlepsza dieta. Jak bylam w loiceum, schudlam na niej w 3 tyg 10 kg. Na niej, w moim jadlospissie rowniez najwiecej bylo jajek. Sprobuj, naprawde warto:)

Gość Andie
M2O szukałam co nie co na ten temat ,ale jakoś nie moge znaleźć konkretu co powinnam jeść itp! Mogłabyś mi powiedzieć co powinnam jeśc itp żeby schudnąć jak najwięcej ... Jak schudne to nie bedzie zadnego jojo,a jak ktos chce mi prawic jakies moraly to niech poprostu sobie odpusci bo to i tak nic nie da! ;D Z góry dziękuje za odp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się