Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

pannatunia

Szybka dieta

Polecane posty

Go艣膰 malinka25-83
czy ktoras z was jest jeszcze na tej diecie 10-cio dnoiwej? jak tak, to jak wam idzie? mi od jut nadchodza dni jajeczne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dietyczka
Witam, jestem dietetyczk膮. Przedstawi臋 wam par臋 zasad diety bez efektu jojo: 1.Jemy maksymalnie do 1500 kalorii dziennie 2.Unikamy w臋glowodan贸w (PIECZYWO!!!) 3. Nie pijemy napoj贸w gazowanych 4. ostatni posi艂ek jemy przynajmniej 4 godziny przed snem 5. 膰wiczymy 6. brak s艂odyczy Je艣li b臋dziecie przestrzega膰 tych zasad, gwarantowane 3 kg w tydzie艅. Pozdrawiam El偶bieta K.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gita
9:00 czarna kawa + jajko na tw 11:00serek topiony 13:00 piers kurczaka gotowana 15:00 dwa jablka 17:00 cz kawa +jajko tw 19:00 szklanka barszczu tylko dla wytrwalych gwarancja sama na niej schudlam stosowac 3 dni potem dzien przerwy (byle nie najesc sie za duzo ) bez slodyczy i bialego pieczywa potem znowu dieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oluuusia
To wszystko jakie艣 popierniczoone to ja ju偶 nie wiem czyy te diety sa popiepszone czy ze mna jest cos nie tak mam 167 cm wzrostu i waz臋 57 kg. czy to duzo ? Nogi mam jakie mam brzusio troszku przy sobie. ale nie za艂amuj臋 si臋. ejcie. wyluzujcie. Po co jakies diety z kosmosu. nieobierane ziemniaki jajka itp. to wariactwo z kosmosu. ! A mo偶e pom贸wmy o s艂odko艣ciach? Jesli bd wpierniczac czekolady chipsy i cukiereczki to wiadomo, ze nie schudniesz. Odm贸w se s艂odyczy i codziennie 膰wicz. Nie msusiz zapiernicza膰 nie wiadomo ile. W ka偶dy dzien miej troche ruchu.Oczywiscie nie chodiz mi o p贸j艣cie piechotk膮 do miasta, tylko o robienie sk艂on贸w mie艣ni brzucha jak i grzbiet贸w. Pobiegaj se na jakims boisku z 20 minutek na pocz膮tek potem coraz d艂uzej. poniewaz dopiero po 20 minutach organizm zaczyna spalac tkanke t艂uszczow膮... We艣cie pomy艣lcie rozs膮dnie. to logiczne, ze nie wytrzymacie ca艂ego zycia na ziemniakach i jajkach. co z tego ze 5 dni bedziesz si臋 odchudza膰 skoro po 5 dniach ponownie zaczniesz sie normalnie odzywiac i wszystko wr贸ci do swojego dawnego stanu..

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie odchudzaj膮ce si臋. Opowiem moj膮 histori臋. Mam 38 lat i jak wiadomo 艂atwo przyty膰, trudno schudn膮膰. Dwie ci膮偶e te偶 zrobi艂y swoje. Pracuj臋, dw贸jka dzieci w domu, wi臋c brak czasu i ochoty na 膰wiczenia. Odchudzam si臋 od zawsze! Przerabia艂am ju偶 wszystko: g艂od贸wka, diety cud, kapu艣cian膮, kwa艣niewskiego, kopenhask膮 itp. chud艂am kilka kilo a po p贸艂 roku jojo. Bra艂am adiego, ok schud艂am, ale te偶 szybko jojo. Przeczyta艂am wszystkie mo偶liwe fachowe ksi膮偶ki. Rok temu odchudza艂am si臋 na diecie wysokobia艂kowej, w艂a艣ciwie to na takiej mojej diecie: po艂膮czenie, kilku wskaz贸wek z tych m膮drych publikacji. Jad艂am 5 - 6 posi艂k贸w co 2 - 2,5 godziny po ok. 100 gram produkt贸w zawieraj膮cych jak najwi臋cej bia艂ka a jak najmniej w臋g艂owodan贸w: jajka, kefir, sery, w臋dliny, mi臋so, ryby. Do 艣niadania kilka orzeszk贸w. Dwa z tych posi艂k贸w to warzywa lub owoce. Owoce tylko w ma艂ych ilo艣ciach (bez banan贸w). Ostatni posi艂ek tylko bia艂ko! Mo偶e to by膰 od偶ywka bia艂kowa dla kulturyst贸w, kt贸r膮 mo偶na wypi膰 zaraz przed snem i napewno nie utuczy. To wa偶ne! Bia艂ko podnosi poziom hormonu wzrostu w organi藕mie, a to z kolei przyspiesza metabolizm nawet do 30%. Schud艂am w sumie 9 kilo. Tyle ile chcia艂am w 6 tygodni. Brak efektu jojo! Spr贸bujcie! Warto! Odpowiem na wszystkie pytania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jarminiss
Hej dziewczyny i nieliczni m臋偶czy藕ni :) ! Je艣li nie chcecie straci膰 duzo na wadze tylko ok 3-5 kg to polecam fajn膮 dietk臋: Mo偶na przy niej je艣膰 normalnie, ale wiadomo bez ob偶arstwa poprostu 艣niadanie, obiad, jaki艣 podwieczorek i kolacja. Ale do rzeczy, chodzi o 艣wie偶o wyciskany sok z cytryny. przez 5 dni wyciska sie soczek pierwszego dnia z jednej drugiego z dw贸ch trzeciego z trzech czwartego znowu z dw贸ch i pi膮tego z jednej cytrynki. Nie jest to jaka艣 dieta cud, ale je艣li np. masz miesi膮c do jakiej艣 wa偶nej imprezy czy co艣 w tym stylu i chcesz poprostu troch臋 zrzuci膰 to polecam. NIe zaobserwowa艂am u siebie skutk贸w ubocznych, no mo偶e poza totalnym wykrzywieniem przy piciu tego soku :) ale za to zauwa偶y艂am 偶e po tej dietce poprawi艂a mi si臋 g艂adko艣膰 sk贸ry, wi臋c zaoszcz臋dzi艂am na balsamie :) A tak poza tym ja rozumiem osoby kt贸re maj膮 nadwag臋 i chc膮 co艣 z ni膮 zrobi膰, ale chyba nigdy nie zrozumiem dziewczyn kt贸re wa偶ac tyle co nic chc膮 jeszcze chudn膮膰, sk膮d ta obsesja? 呕eby wygl膮da膰 jak modelka? Po co? Prosz臋 was niech mi kto艣 wyja艣ni dlaczego dziewczyna maj膮ca za艂贸zmy 160 cm wzrostu i wa偶膮c 50kg chce si臋 odchudza膰? Z czego? A tym bardziej dziewczynki w wieku 12-13 lat, bez urazy ale przecie偶 wy jeszcze dzie膰mi jeste艣cie i takie problemy wam nie powinny wog贸le g艂owek za艣mieca膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maalwwinna
przypominam ;) Dieta jab艂kowa(polecam xD ) w diecie jab艂kowej dozwolone jest spozywanie oko艂o jednego kilograma jab艂ek dziennie, przy czym bezwzgl臋dnie nalezy zwraca膰 uwag臋 na to, by by艂y one jak naj艣wie偶sze.T臋 ilo艣c jab艂ek dzielimy na r贸wne 4-5 porcji. (to b臋dzie gdzie艣 tak, 偶e jedna porcaj=jedno jab艂ko.... mi wychodzi艂o 偶e 1kg to 5 jab艂ek) Dok艂adnie umyte jab艂ka 艣ciera si臋 razem ze sk贸wk膮 i gniazdami nasiennymi.(te gniazda troceh ci臋zko na pocz膮tku prze艂kn膮c xD ale da sie przyzywczai膰 ;P) Aby unikn膮c strat warto艣ciowych sk艂adnik贸w, ka偶dy posi艂ek musi by膰 przygotowany na 艣wie偶o. Dla osoby zdrowej czas trwania diety jab艂kowej powinien wynosi膰 2-3 dni.Diete mozna powtarza膰 w regularnych odstepach czasu. no to tyle na temat tej diety pamietam ... no jeszcze o jab艂kach troche ... Jab艂ka : -nie nale偶y ich obiera膰, gdy偶 najwa偶niejsze sk艂adniki pokarmowe znajduj膮 s臋 bezpo艣rednio pod sk贸rk膮 ! -du偶a zawarto艣c substancji balastowych i potasu wp艂ywa pobudzaj膮co na przemiane materi -doliczono si臋 w nich 300 sk艂adnik贸w cennych dla organizmu s膮 osoby kt贸re nie potrafi膮 tak od razu przystapi膰 do takiej diety.. pom贸c nam mo偶e ptzygotowanie do takiej diety (nie tylko do tej .. do wielu inncyh..wi臋kszo艣ci w sumie ) - JEDZMY POWOLI(mniej wi臋cej po 10 minutach po jedzeniu o艣rodek syto艣ci w m贸zgu wysy艂a sygna艂 informu膮cy, ze organizm otrzyma艂 wystarczaj膮c膮 ilo艣c pozywienia. U os贸b jedz膮cych szybko i nieuwaznie sygna艂 taki wysy艂any jest z opuznieniem. Naukowcy uwa偶aj膮 to zjawisko za jedn膮 z mo偶liwych przyczyn nadwagi) - TRACMY KILOGRAMY DZI臉KI PICIU(woda nie zawiera kalorii, dlatego idealnie nadaje si臋 na gaszenia pragnienia podczas diety. przed diet膮 , podczas diety , i po diecie.. -nie rezygnujmy z wody.. zast膮pmy s艂odnie napoje wod膮, woda mineraln膮 niegazowan膮...) - PRZEDE WSZYSTKICH AKTYWNO艢C FIZYCZNA !!!- ruch pomaga w spalaniu kalorii, osoba kt贸ra stosuje diet臋, ale ma ma艂o ruchu, traci na wadze znacznie mniej ni偶 ktos, kto jeszcze dodatkowo uprawia sport.Wazny jest regularny trening... ne chodzi tu o jednorazowe .. nieregularne wyczyny sportowe wyciskaj膮ce wszystkie poty... regularno艣膰 jest bardzo wa偶na.. Zatem kluczem do sukcesu jest wi臋c atywno艣c fizyczna niezbyt forsowna, ale za to systematyczna. Pi臋tna艣cie minut dziennie wystarczy, aby pobudzi艅 kr膮zenie i przeyspieszy膰 przemian臋 materii, a dzi臋ki temu spali膰 wi臋cej t艂uszczu.. dietetyczki xD temat kaloriii nie jest wam znany...zatem mam takie ciekawostki na kt贸re pewnie wi臋kszo艣c z was niezwr贸ci艂a uwagi (chodzi mi o sprz膮tanie, odkurzanie, zmywanie naczy艅, prasowanie itp.) rodzaj czynno艣ci: przyblizona ilo艣膰 : bieg d艂ugodystansowy 750 膰wiczenia kszta艂tuj膮ce sylwetk臋 550 czyli (bodybuilding) gimnastyka 200 gimnastyka na przyrz膮dach 450 gra w pi艂k臋 no偶na 600 gra w tenisa 400 jazda na yzwach 350 jazda na rowerze 200 jogging 500 odkurzanie 210 p艂ywanie 250 prasowanie 180 spacer 150 sprz膮tanie 130 tyrystyka piesza 600 wchodzenie po schodach 500 zmywanie naczy艅 180 najbardziej opisa艂am diete jab艂kow膮 bo na jej temat wiem sporo... je偶eli kto艣 sie decydyje na jej realizajce polecam dodatkowo - brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki ... z samego rana zrobmy seryjke brzuszk贸w ,je偶eli kto艣 nie ma zbyt dobrej formy niech zaczyna od mniejszych ilo艣ci brzuszk贸w 90 brzuszk贸w dziennie - rozk艂adajmy to na trzy cz臋sci (seryjki po 30 brzuszk贸w)tak jak wspomnia艂am wcze艣niej, rano (bardzo dobry spos贸b na przebudzenie !) po po艂udniu i wieczorem.. 150(seryki po 50 brzuszk贸w) itd. - mo偶na tak偶e , by wzmocni膰 mi臋snie brzucha (p艂aski zgrabny brzuch.. to jest marzeniu wielu nastolatek i r贸wniez kobiet) opr贸cz normalnych brzuszk贸w , zalcam robienie p贸艂brzuszk贸w z przytrzymaniem... w pozycji do robienia brzuszk贸w.. unosimy si臋 45-40-35stopni nad pod艂og臋.. i ytzrymujemy si臋 przez kilka sekund.. nastepnie k艂adziemy sie i si臋rozlu藕niamy ... kilka taich seryjek powinno wystarczy膰 -skakannka- tak偶e wp艂ywa na mi臋snie brzucha a tak偶e na mi臋snie nog -rob膮c brzuszki nie 膰wiczymy wszystkich mi臋scni brzucha... wi臋c dla wyr贸wnania pracy mi臋sni r贸bmy tak偶e kilka seryjek uniesie艅 tu艂owia ..k艂adziemy sie na pod艂odze , na brzuchu ..k艂adziemy r臋ce na kark (tak jak w brzuszkach ) b膮dz wyciagamy je przed siebie... unosimy tu艂贸w i w takich pozycji wytrzymujemy przez oko艂o 4 sekundy ..nastepnie opadam... powt贸tzy膰 to kilkakrotnie... -pijmy dzo wody mineralnej niegazowanej. najlepiej mie膰 j膮 zawsze przy sobie ... woda mo偶na cz臋艣ciowo zaspokoi膰 g艂贸d ... pozostaje pytamie ile schudne po takie diecie? tego sie nie da okre艣li膰.. jedni moga schudn膮c 5kg inni 4kg inny zn贸3-2kg.. ka偶dy organizm jest inny.. warto spr贸bowa膰i sie przekona膰 xD pozdrawiamxD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maalwwinna
przypominam ;) Dieta jab艂kowa(polecam xD ) w diecie jab艂kowej dozwolone jest spozywanie oko艂o jednego kilograma jab艂ek dziennie, przy czym bezwzgl臋dnie nalezy zwraca膰 uwag臋 na to, by by艂y one jak naj艣wie偶sze.T臋 ilo艣c jab艂ek dzielimy na r贸wne 4-5 porcji. (to b臋dzie gdzie艣 tak, 偶e jedna porcaj=jedno jab艂ko.... mi wychodzi艂o 偶e 1kg to 5 jab艂ek) Dok艂adnie umyte jab艂ka 艣ciera si臋 razem ze sk贸wk膮 i gniazdami nasiennymi.(te gniazda troceh ci臋zko na pocz膮tku prze艂kn膮c xD ale da sie przyzywczai膰 ;P) Aby unikn膮c strat warto艣ciowych sk艂adnik贸w, ka偶dy posi艂ek musi by膰 przygotowany na 艣wie偶o. Dla osoby zdrowej czas trwania diety jab艂kowej powinien wynosi膰 2-3 dni.Diete mozna powtarza膰 w regularnych odstepach czasu. no to tyle na temat tej diety pamietam ... no jeszcze o jab艂kach troche ... Jab艂ka : -nie nale偶y ich obiera膰, gdy偶 najwa偶niejsze sk艂adniki pokarmowe znajduj膮 s臋 bezpo艣rednio pod sk贸rk膮 ! -du偶a zawarto艣c substancji balastowych i potasu wp艂ywa pobudzaj膮co na przemiane materi -doliczono si臋 w nich 300 sk艂adnik贸w cennych dla organizmu s膮 osoby kt贸re nie potrafi膮 tak od razu przystapi膰 do takiej diety.. pom贸c nam mo偶e ptzygotowanie do takiej diety (nie tylko do tej .. do wielu inncyh..wi臋kszo艣ci w sumie ) - JEDZMY POWOLI(mniej wi臋cej po 10 minutach po jedzeniu o艣rodek syto艣ci w m贸zgu wysy艂a sygna艂 informu膮cy, ze organizm otrzyma艂 wystarczaj膮c膮 ilo艣c pozywienia. U os贸b jedz膮cych szybko i nieuwaznie sygna艂 taki wysy艂any jest z opuznieniem. Naukowcy uwa偶aj膮 to zjawisko za jedn膮 z mo偶liwych przyczyn nadwagi) - TRACMY KILOGRAMY DZI臉KI PICIU(woda nie zawiera kalorii, dlatego idealnie nadaje si臋 na gaszenia pragnienia podczas diety. przed diet膮 , podczas diety , i po diecie.. -nie rezygnujmy z wody.. zast膮pmy s艂odnie napoje wod膮, woda mineraln膮 niegazowan膮...) - PRZEDE WSZYSTKICH AKTYWNO艢C FIZYCZNA !!!- ruch pomaga w spalaniu kalorii, osoba kt贸ra stosuje diet臋, ale ma ma艂o ruchu, traci na wadze znacznie mniej ni偶 ktos, kto jeszcze dodatkowo uprawia sport.Wazny jest regularny trening... ne chodzi tu o jednorazowe .. nieregularne wyczyny sportowe wyciskaj膮ce wszystkie poty... regularno艣膰 jest bardzo wa偶na.. Zatem kluczem do sukcesu jest wi臋c atywno艣c fizyczna niezbyt forsowna, ale za to systematyczna. Pi臋tna艣cie minut dziennie wystarczy, aby pobudzi艅 kr膮zenie i przeyspieszy膰 przemian臋 materii, a dzi臋ki temu spali膰 wi臋cej t艂uszczu.. dietetyczki xD temat kaloriii nie jest wam znany...zatem mam takie ciekawostki na kt贸re pewnie wi臋kszo艣c z was niezwr贸ci艂a uwagi (chodzi mi o sprz膮tanie, odkurzanie, zmywanie naczy艅, prasowanie itp.) rodzaj czynno艣ci: przyblizona ilo艣膰 : bieg d艂ugodystansowy 750 膰wiczenia kszta艂tuj膮ce sylwetk臋 550 czyli (bodybuilding) gimnastyka 200 gimnastyka na przyrz膮dach 450 gra w pi艂k臋 no偶na 600 gra w tenisa 400 jazda na yzwach 350 jazda na rowerze 200 jogging 500 odkurzanie 210 p艂ywanie 250 prasowanie 180 spacer 150 sprz膮tanie 130 tyrystyka piesza 600 wchodzenie po schodach 500 zmywanie naczy艅 180 najbardziej opisa艂am diete jab艂kow膮 bo na jej temat wiem sporo... je偶eli kto艣 sie decydyje na jej realizajce polecam dodatkowo - brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki ... z samego rana zrobmy seryjke brzuszk贸w ,je偶eli kto艣 nie ma zbyt dobrej formy niech zaczyna od mniejszych ilo艣ci brzuszk贸w 90 brzuszk贸w dziennie - rozk艂adajmy to na trzy cz臋sci (seryjki po 30 brzuszk贸w)tak jak wspomnia艂am wcze艣niej, rano (bardzo dobry spos贸b na przebudzenie !) po po艂udniu i wieczorem.. 150(seryki po 50 brzuszk贸w) itd. - mo偶na tak偶e , by wzmocni膰 mi臋snie brzucha (p艂aski zgrabny brzuch.. to jest marzeniu wielu nastolatek i r贸wniez kobiet) opr贸cz normalnych brzuszk贸w , zalcam robienie p贸艂brzuszk贸w z przytrzymaniem... w pozycji do robienia brzuszk贸w.. unosimy si臋 45-40-35stopni nad pod艂og臋.. i ytzrymujemy si臋 przez kilka sekund.. nastepnie k艂adziemy sie i si臋rozlu藕niamy ... kilka taich seryjek powinno wystarczy膰 -skakannka- tak偶e wp艂ywa na mi臋snie brzucha a tak偶e na mi臋snie nog -rob膮c brzuszki nie 膰wiczymy wszystkich mi臋scni brzucha... wi臋c dla wyr贸wnania pracy mi臋sni r贸bmy tak偶e kilka seryjek uniesie艅 tu艂owia ..k艂adziemy sie na pod艂odze , na brzuchu ..k艂adziemy r臋ce na kark (tak jak w brzuszkach ) b膮dz wyciagamy je przed siebie... unosimy tu艂贸w i w takich pozycji wytrzymujemy przez oko艂o 4 sekundy ..nastepnie opadam... powt贸tzy膰 to kilkakrotnie... -pijmy dzo wody mineralnej niegazowanej. najlepiej mie膰 j膮 zawsze przy sobie ... woda mo偶na cz臋艣ciowo zaspokoi膰 g艂贸d ... pozostaje pytamie ile schudne po takie diecie? tego sie nie da okre艣li膰.. jedni moga schudn膮c 5kg inni 4kg inny zn贸3-2kg.. ka偶dy organizm jest inny.. warto spr贸bowa膰i sie przekona膰 xD pozdrawiamxD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maalwwinna
a i powiem wam jeszcze, ze ja juz kilka razy stosowa艂am t膮 diete, ale zazwyczaj robi艂am to z szybkiej potrzeby .. np. za tydzien mam wesele, i musia艂am sie wcisnac w jak膮艣 kiecke.. no i dieta jab艂kowa->super xD (oczywiscie jak dieta jab艂kowa to tylko je sie jab艂ka, 1 kg dziennie + duze ilosci wody) ale potem wraca艂am znowu do normalnego trybu zycia i na nowo wygl膮da艂am jak wczesniej.. teraz postanowi艂am na d艂uzej juz schudn膮c.. i tez zacze艂am dieta jab艂kow膮,ale tak膮 zmienion膮 troche na w艂asn膮 xP.. )1.dzien zjad艂am 3 jab艂ka (przy czym, mozna zjesc ich wiecej 4-5, ja zacze艂am drastyczniej, ale o to chodzi艂o.. mia艂am ogromny b贸l g艂owy.. ale najwazniejsze, zeby ten pierwszys dzien przezyc na 3-4 lub 5 jab艂kach +woda , mi sie uda艂o, a podkreslam ze nie mam silnej woli, wr臋cz przeciwnie.. ale wmawia艂am sobie ze pierwszy dzien jest taki najgorszy i trzeba go przezyc... i po艂ozy艂am sie szybciej spac zeby mi dzien szybciej zlecia艂..;P) 2 dzien zacze艂am juz 15 minutow膮 rozgrzewka.. nie przepadam za cwiczeniami.. budze sie rano i nie mam ochoty na nic.. ale patrz膮c na zegarek 15 minut to nie tak duzo.. i ja robi艂am 100 brzuszk贸w(na 2 serie,znaczy sie na pocz膮tku robi艂am nawet3-4 serie,ale z dnia na dzien robi艂amwiecej brzuszk贸w naraz, potem ca艂膮 setke odrazu) 30 pompek damskich, (p贸zniej mozna zwi臋kszyc liczbe, ja podaje jak ja zacze艂am) 5 m臋skich(og贸lnie zacze艂am od 1 xD k膮pletnie nie umia艂am ich robic ,, teraz robie 15 naraz xD po 5 dniach cwiczen xD dla mnie pompki m臋skie to by艂 wczyn, teraz juz je umie ^) pozniej k艂ad艂am sie na plecy unosi艂am nogi na jakies 25-30 cm nad pod艂oge i robi艂am 30 razy nozyce pionowe i 30 razy nozyce poziome...pozniej przysiady, jakies skrety, rozci膮gniecie n贸g, i narka ..15 minut min臋艂o xD szcz臋sliwie zakonczy艂am... zjad艂am w tym dniu 3 jab艂ka, 4 dzien zjad艂am 2 jab艂ka + 2 nektarynki (og贸lnie jakis owoc dla odbiany, dobre by艂oby kiwi ale nie mia艂am, chodzi艂o o jak膮s odmiane:P) no i codziennie ca艂y czas woda..2 litry przynajmiej.. i co do cwiczen, z 15 minut zrobi艂o misie p贸艂 godziny a nawet wiecej... zaczyna艂am cwczyc i sz艂o mi to przyjemniej.. dodawa艂am jakies cwiczenia, a wszystko to bo widzia艂am efekty brzuch zrobi艂 sie o wiele bardziej p艂aski.. i schud艂am.. ja schud艂am po 4 dniach 4 ilogramy ...5 dnia zjad艂am 4 jab艂ka + jakis inny owoc... i w 6 dzien zmieni艂am troche jad艂ospis :D 1/2 woreczka ryzu i potem jab艂ko i 2 kromki zbozowe, te takie kruche.. 7 dzien 1/2 woreczka kaszy grzyczanej i jab艂ka.. niestety po 7 dniach nie wiem ile zchud艂am -->waga sie zepsu艂a xD no ale widze efekt, 'oponka' z brzucha znika.. czuje sie lepiej w ubraniach, lzej jakos..i zamierzam w tym tygodniu dalej tak jesc jak jad艂am, no ale zeby nie by艂o ze za ma艂o witamin czy cos, to raz na dzien do jab艂ek dodac cos odmiennego mozna, jakas marchewka, kromka pieczywa kruchego, jogurcik, troszeczke p艂atk贸w jakis, a moze a na koniec tygodnia jakas'nagroda' moze 1 cukierek? ;P chyba ze ktos che schudn膮c jeszcze wiecej szybko to mozna dalej g艂ownie na jab艂kach bez dodatk贸w jakis, ale po d艂uzszym czxasie jest to ciezkie dla os贸b z brakiem silnej woli, a jak sie zje w diecie sk艂adaj膮cej sie g艂ownie z jab艂ek np. kiwi to jest jak s艂odycz, przyjemnie go zjesc, i sie to napalenie na s艂odycze, czy tez na rzucenie diety traci,,,, to taki m贸j opis mojej w艂asnej diety, widze efekty dalej jestem w diecie.. planowa艂am po tygodniu przestac,,, ale jak widze ze dzia艂a pragne wiecej.. wymarzona wage i wygl膮d, niekt贸rzy m贸wi膮 ze to chore sie g艂odzic takimi dietami , ze trzeba 3 kg na miesi膮c ? nie nie xD nie dla mnie,, nie widzia艂abym ze chudne i bym szybko zapomnia艂a o diecie, niekt贸rzy m贸wi膮 ze wpadne w anoreksje.. heh..wiem co to anoreksja, bulimia i inne klimaty.. narazie wiem ze mi to nie grozi, jak bede wyl膮da艂a tak jak chce ,,poprostu 'zostane w tym wygl膮dzie' nie bede stara艂 sie chudn膮c ale stara艂a utzrymac ta wage.. a chudni臋cie i jeszcze jak sie chudnie z widocznymi widokami ,,jest takie przyjemne, sama dieta nie az tak..ale jej efekty ^^ moze ktos spr贸buje tej mojej diety ? polecam.. 1-2 dzien jest najgorszy.. 1 umiera艂am xD ale wiecie mia艂a wielkie postanowienie wytrwania pierwszego dnia, 2 dzien juz lepiej m贸wi艂am sobie ze jak wytrwam w 2 dniu to dalej bedzie lepiej ..a 3 juz by艂o lepiej a m贸wi艂am sobie 'ze skoro wytzryma艂am2 dni , to nie bede traci艂a tego i wytrzymam wiecej.. jak przypomnia艂am sobie ten b贸l g艂owy (ja tak mam przy zmianach, jakas zmiana np w jedzeniu zaraz mnie g艂owa boli) to myysla艂am sobie ze jakby mia艂oto p贸jsc na marne to by艂aby lipa.. i wytrzyma艂am ten tydzien.. w tym tygodniu zmienie jendka troche diete ..rano po tej rozgrzewce bede pi艂a herbatke jak膮 na pusty zo艂膮dek (s艂ysz艂am ze mog膮 byc odruchy wymiotne czy same wymioty.. ale ja to sprawdze.. i zobacze czy sie op艂aca) wiec bede rano pi艂a herbatke.. i jad艂a jab艂ka.. wiec bede mia艂a w jad艂ospisie jab艂ka i herbatki.. (naturalnie bez cukru czy cos,) zobacze jak zadzia艂aja.. xD a czemu wog贸le taka dieta? jakies jab艂ka czy cos?,, bo nie umia艂am schuudn膮c w dietach w stylu "jedz o po艂owe mniej" "czy konkretne dania ktore trzeba d艂ugo robic, sa艂atki i inne takie,, a zeby kupic sk艂adniki musia艂am po艂owe miasta obleciec.. a jab艂ka przeciez wszedzie s膮.. to sobie postanowi艂am taka diete wzi膮艣c..szczeg贸lnie ze jab艂ka przeciez s膮 pyszne xD wiec powodzenia zycze zar贸wno wam jak i sobie xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maalwwinna
aj, widze ze moje przypomnienie sie dwa razy wys艂a艂o ;p wybaczcie, przypadek xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obyszybko
Jak szybko i zeby ak nie bardzo drastycznie schudnac? Prosze o odpowiedzi.. :( Mam 15 lat wale 55 kg ;/ i wzrost 169..; / mozee w obliczeniach wychodzi ze to prawidlowa waga..Ale nie.. Jest za duzo:| mam gruby brzuch itp..PRosze o pomoc:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XxGaBxX
hej lasencje! ;* ja od jutra mo偶e spr贸buje t膮 z samymi ziemniakami ... jak co艣 to dam zna膰 ile schud艂am ;] 偶ycz臋 powodzenia w odchudzaniu... PS... Kto艣 jeszcze a jakie艣 diecie ;> ;***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aggie08
Kochane "dietetyczki". Wiem jak to jest miec troche ciala wiecej ni by sie chcialo, ale "dieta cud" to nie jest zdrowa dieta i nie tylko szybko pozniej wracaja kilogramy kt贸re wczesniej zrzucilyscie ale takze sa skutki uboczne. Moga dopiero wyjsc na jaw na stare lata, np.wrzody,itp. Ja znam skuteczny spos贸b zeby schudnac, miec piekna sylwetke i trzymac sie uzyskanej wagi: po pierwsze, CALKOWICIE zrezygnowac ze slodyczy (wiem ze nie jest to takie proste, tez mialam z tym problemy ale wmawialam sobie ze ze slodyczy bede wygladac okropnie), jesc normalne sniadania, na obiady jesc wszystko czego tylko chcecie opr贸cz fastfood贸w(frytek,hamburger贸w,itp.). Kolacji nie jesc, a juz szczeg贸lnie nic nie jesc po 18:00. Mozna pic wszystko opr贸cz koli i innych gazowanych napoj贸w(najlepiej woda, kawa z niewielka iloscia cukru lub herbatka, takze nie za mocno slodzona). Codziennie starac sie cwiczyc (jezdzic na rowerze, brzuszki, gimnastyka,itp.) przez ok. 1 godz. Ja schudlam 10KG, wiem ze niekt贸rzy moga mi nie wierzyc ale to prawda, w 4miesiace! Teraz jeszcze zapisalam sie na tennisa i to tez sprawilo ze moja sylwetka stala sie bardziej smukla. Pozdrawiam Was wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izuniaaaaaa
Maalwwinna hej stwierdzilam ze dzisiaj zrobie sobie ta diete tzn sprobuje jest 13 zjadlam 1 jab艂ko i pije wode ciezko jest bardzo bo bardzo lubie slodkie rzeczy ale mam nadzieje ze mi sie uda a przede wszytskim przestane jesc slodkie rzeczy . mam nadzieje ze uda mi sie tak jak tobie i ze nastepne dni beda juz latwiejsze . Pozdrawiam bede pisala o dalszych moich osiagach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XxGaBxX
Aggie08 mo偶e Tw贸j spos贸b jest zdrowy ale 10 kg w 4 miechy to nie jest du偶o... Pr贸bowa艂am takich diet mn贸stwo razy ale gdy po miesi膮cu lecia艂y tylko kg , a po mnie nic nie by艂o wida膰 zrezygnowa艂am... Szybkie diety mo偶e nie s膮 za zdrowe i 艂atwe ale wida膰 skutki po kilku dniach - co pomaga niekt贸rym dziewczyn膮 pami臋ta膰 o diecie... Pozdrawiam wszystkie odchudzaj膮ce si臋 i 偶ycz臋 powodzenia ;***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izuniaaaaaa
masz racje dlugie diety nie daja efektu duzego , ja jestem 3 dzien na tej dziecie jab艂kowej i powiem Ci ze kg leca po 3 dinach 2 kg jeszcze 4 zostaly najgorzej pierwszy dzien a teraz nie chce mi sie jesc zjem jakis owoc i po sprawie :) zobaczymy po tyfodniu czy sie uda do wymarzonej wagi wrocic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xXGaBxX
oooo... Izuniaaaaaa ^^!! Ja pr贸bowa艂am ziemniakowej diety , ale wysiad艂am po pierwszym dniu- monotonia .. Ale mo偶e jutro znowu spr贸buje ;] ... Ale jak m贸wisz 偶e ju偶 dwa kg schud艂a艣 to chyba te偶 si臋 skusze HiHi ;] Powodzenia w dalszym odchudzaniu ;***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izuniaaaaaa
schudlam ale mialam rocznice z moim chlopakiem i co zaprosil mnie do restauracji wiec nie wypadalo odmowic i znow mi przybylo trzeba sie bardzo ograniczac ja znow mam chyba ta sama wage ;/ brzuszek znowu ten sam :( od pon sprobuje znowu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabaaa
hej :*:*jejku mam problem ;/musz臋 schudn膮膰 20 kg w miesi膮c ;/ cy to mo偶liwe??;P:*:*pom贸偶cie:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabaaa
waze 70;/ a mam 1,75 wzrostu i musze schudnac;p znacie moze jakas diete dobra i skuteczna;/;/;]??:**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patqa
siemaa :P jest dieta ktora ja stosuje piec kg w 5 dni ale mozna ja stosowac raz w roku tylko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izuniaaaaaa
Hej . Jest dieta ale musialabys przez caly miesiac jest jedynie jabluka 2 dziennie pozniej mozesz zwiekszyc i dodawac inne owoce ale to trudne ja sluchdlam 2 kg i chce jeszcze 5 ale ciezko bardzo ciezko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarlaSinger
Mam 167 cm wzrostu i wa偶臋 47 kg, jeszcze rok temu wa偶y艂am 62 kg, straci艂am 15 jedz膮c WSZYSTKO na co mam ochot臋, ale pij臋 zielon膮 i czerwon膮 herbat臋 i bior臋 ... 2 tabletki przeczyszczaj膮ce dziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izuniaaaaaa
w ciagu roku ok mozna ale ta dziewczyna chce w ciagu miesiaca to nie jest mozliwe a pozatym tabletki przeczyszczajace moga ci zniszczyc organizm epiej sie ograniczyc z jedzeniem niz jesc wszytsko i pozniej to wysrac za przeproszeniem ja radze ograniczenie jedzenia i cwiczenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzassmina
Mia艂am du偶膮 nadwag臋 i mam j膮 nadal mimo 偶e straci艂am ju偶 16 kg. najgorsze s膮 diety kiedy kto艣 co艣 narzuca..godziny posi艂k贸w i tzw.gramatury da艅.. sta艅 przed lustrem zwa偶 sie i obejrzyj zdj臋cia z czas贸w kiedy wygl膮da艂a艣 fajnie pop艂aczesz sie pewnie jak ja. Sama wiesz najlepiej co jesz i po prostu wyrzeknij si臋 co niekt贸rych smako艂yk贸w. Pracuj臋 w cukierni by艂o mi trudno zrezygnowa膰 z porannego p膮czka z budyniem do kawy i oblizywania palc贸w ale da艂am rade. Zrezygnowa艂am z chleba i ziemniak贸w mi臋so jem normalnie sma偶one nie gotowane :) tyle ze z sur贸wkami (jajko,pomidor,og贸rek ,sa艂ata sos vinegre z torebki wed艂ug przepisu) te s膮 najlepsze bez majonezu! Pij臋 Du偶o wody niegazowanej kefir贸w kt贸rych nie cierpia艂am 0% nawet piwo wieczorami tylko zasada jest 1 nie mo偶na po nim je艣膰 a papierosy w diecie w og贸le nie przeszkadzaj膮. odrzuci膰 trzeba tak偶e fryteczki pizze i takie tam sami wiecie co jecie ograniczcie sie i dacie rade w ci膮gu miesi膮ca schud艂am 10 kg. a w ci膮gu 2 jeszcze 6kg.i wcale nie mam efektu jojo od czasu do czasu rowerek i skakanka pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motttylek
www.vitalia.pl - wszystko o dietach i normalnym, zdrowym od偶ywianiu a nie g艂odzeniu sie. najlepiej jest chudn膮膰 z g艂ow膮! pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andie
mam 165cm i wa偶e 72 kg wi臋c jak sami widzicie zdecydowanie za duzo,jeszcze dwa lata temu wa偶y艂am 20 kg mniej,ale niestety przez r贸偶ne problemy tyle przyty艂am.Jestem w liceum mam wra偶enie 偶e wszyscy sa szczuplu a ja jedynym grubasem w ca艂ej szkole i czuje sie okropnie.Chcia艂abym szybko schudn膮膰 zeby bylo wida膰 efekty po kilku dniach.Prosze pom贸偶cie,jak膮s diete.Wiem 偶e jak uda mi sie schudn膮膰 to napewno nie wr贸ce juz do swojej wagi bo b臋de sie pilnowac.Tylko nie interesuj膮 mnie diety 5 kg w miesi膮c czy 1 kg w tydzie艅 tylko co艣 szybszego. Od wczoraj zacze艂am diete jajkow膮 10 jajek dziennie po dwa w odsepach kilku godzinnych do 18. i do 2 jajek ma艂a 艂yzeczka majonezu czy to faktycznie pomaga?

Udost臋pnij ten post

Andie-znajda sie napewno osoby, ktore beda prawily swoje mora艂y ze jest to najlepsza droga do jojo, ale wedlug mnie jest to jakis sposob na pozbycie sie kilogramow skuteczny!!!tylko nie wiem czy 10 to nie za duzo, pamietaj ze jaja zawiaraja cholestrerol, nie mozna przesadzac!!! moja rada dla Ciebie jest taka - przejdz na diete south beach, wedlug mnie najlepsza dieta. Jak bylam w loiceum, schudlam na niej w 3 tyg 10 kg. Na niej, w moim jadlospissie rowniez najwiecej bylo jajek. Sprobuj, naprawde warto:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andie
M2O szuka艂am co nie co na ten temat ,ale jako艣 nie moge znale藕膰 konkretu co powinnam je艣膰 itp! Mog艂aby艣 mi powiedzie膰 co powinnam je艣c itp 偶eby schudn膮膰 jak najwi臋cej ... Jak schudne to nie bedzie zadnego jojo,a jak ktos chce mi prawic jakies moraly to niech poprostu sobie odpusci bo to i tak nic nie da! ;D Z g贸ry dzi臋kuje za odp.

Udost臋pnij ten post