Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pannatunia

Szybka dieta

Polecane posty

Gość agagwiazdka
hej:) tak czytam i czytam, i musze sie przyłaczyc do Was dziewczynki, bo tez zalezy mi na schudnieciu pare kilo. wiec tak, jestem osoba ktora z reguly nie lubi sie ruszac, zadne cwiczenia itp, nie mam tez zbyt silnej woli:/ ale jak patrze na siebie w lustro to widze ze ostatni o przez jakies pol roku przybylo mi 10 kg:( wiec nie jetsem tym zachwycona i chce cos z tym zrobic, patrz na te wasze diety i musze wybrac cos odpowiedniego, dodam ze jestem łakomczuchem okropnym wiec musi to byc cos, co mi sie spodoba i da rezultaty.. szukam a moze znajde:) pozdrawiam, piszcie dalej czy wam sie udalo schudnac i przez jaki okres i na jakiej diecie bo to naprawde jest ciekawe i pokrzepiajace dla tych ktorzy zaczeli sie odchudzac:) pozdrawiam :***

Gość graffa
Czytam i czytam... Ostatnio chciałam ubrać moją ulubioną sukienkę Ostatni raz miałam ja na sobie 6mcy temu) i popłakałam się. Nie dosyć tego, pod koniec listopada mam własny ślub. Moja waga to 68 kg przy wzroście 167:(, a jeszcze tak niedawno było 57. Próbuję dietę 10cio dniową od jutra. Za jakiś czas dam znać czy działa. Pozdrawiam wytrwałych.

Gość Andie
trzymam za ciebie kciuki ,ślub to wazna uroczystośc musisz być piękna napewno ci sie uda;D ja byłam przez 3 dni na diecie jajkowej i nie dotrwałam do 5 dni ;( niestety,kfc mcdonalds za malo silnej woli;/ ale schudlam z 1.5 kg;D przez te 3 dni;D

Gość XxGaBxX
joł dziewczynki :) Dawno mnie tu nie było więc dziś zaglądam :) co do tamtej diety to jak zwykle wysiadłam i sie poddałam , ale teraz mam taki jeden silny powód który mnie motywuje - :D HiHi tak tak chodzi o chłopaka :) ale ciiii ! :) no i jakoś tak mi sie wzieło na oczyszczanie żołądka :/ troche trudne ale nawet jak daje rade. Troche głodna jestem ale nie jem od samego rana i jest dobrze - narazie jeszcze nie wysiadam . Szczerze to już widze niezłe rezultaty - 1.4 :) to bardzo dobrz jak na jeden dzień :) Może jeszcze jutro dam rade ... Trzymam kciuki za wszystkie lasencje :) ;***

Gość graffa
I co Kochane? Siódmy dzień diety 10cio dniowej, dzisiaj mam dzień mięska gotowanego. Jestem troszku zawiedziona, bo czytałam o 11 kg wyczynach w chudnięciu przy zastosowaniu tej diety, a ja tu ledwo -4. Przez pierwsze dwa dni odczuwałam zawroty główki (piłam sam kefir). Ale i tak jest dobrze. Do mojego ślubu pozostało 60 dni, a mój cel to 54 kg, czyli jeszcze minus 10. Widocznie potrzebuję jeszcze więcej sportu. Dam radę:) Damy radę kobietki:). Pozdrawiam wytrwałych.

Gość graffa
I co Kochane? Siódmy dzień diety 10cio dniowej, dzisiaj mam dzień mięska gotowanego. Jestem troszku zawiedziona, bo czytałam o 11 kg wyczynach w chudnięciu przy zastosowaniu tej diety, a ja tu ledwo -4. Przez pierwsze dwa dni odczuwałam zawroty główki (piłam sam kefir). Ale i tak jest dobrze. Do mojego ślubu pozostało 60 dni, a mój cel to 54 kg, czyli jeszcze minus 10. Widocznie potrzebuję jeszcze więcej sportu. Dam radę:) Damy radę kobietki:). Pozdrawiam wytrwałych.

Gość mamamadzi
czesc waw wszystkim , siedze i czytam o dietach fajnie ze sa osoby co ładnie spadaja z wagi ale ja jestem załamana , jako mama 8 letniego dziecka przy wzroscie 169 waze!!!!!!!!!!!!!!! 105 kg. po prostu juz nie wiem co mam zrobic moze ktos z was zechce podac mi jakas diete? dziekuje i pozdrawiam

Gość patatek
ja dzisiaj zaczelam ta diete : 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce mi sie jesc strasznie... jakas dobra kanapeczke... ;( ale wytrzymam :D i 3mam kciuki za wszystkie inne odchudzajace sie dziewczyny ;)

do patatek:) chcialabm zacząć tę dietę 10dniową, ale nie ukrywam że trochę sie boje jej skutków czy jest ona skuteczna? i czy nie ma po niej efektu jo-jo? proszę o odpowiedz pozdrawiam:)

do patatek:) chcialabym rozpocząc tę dietę 10dniową, ale nie ukrywam że troszkę się jej boję... czy udalo ci siecoś schudnąć po tej diecie? i czy nie mam efektu jo-jo? prosze o odpowiedź:) pozdrawiam:)

do patatek:) chcialabym rozpocząc tę dietę 10dniową, ale nie ukrywam że troszkę się jej boję... czy udalo ci siecoś schudnąć po tej diecie? i czy nie mam efektu jo-jo? prosze o odpowiedź:) pozdrawiam:)

Gość dietacud
najlepsza dieta jest GLODOWKA i tylko mineralna bez gazu i raz dziennie szklanka zielonej cherbaty no i jakies witaminki

Gość Patryś...
najleprza dieta to Dieta trzynastodniowa... stosowala moja kuzynka warzyla 78kg teraz wazy 60kg... ja tez planuje ja stosowac od jutra:) napisze za 2 tygodnie jak mi poszlo.... teraz waze 91kg zobaczymy ile zrzuce.... mozna zrzucic od 7 do 2o kg w 13 dni... dieta nie dla kobiet w ciazy i dla dziewczyn o silnej woli:) poszukajcie jej w www.google.pl jako dieta trzynastodniowa...

Gość flasia
hej ;) przydalaby mis ie pomoc... czytalam to forum i musze przyznac ze sama nie wiem co bedzie dla mnie najlepsze. mam 172 cm wzrostu i waze 65 kilo. przez jakis zas sie ograniczalam, robilam 50 brzuszkow dziennie.... po 2 tygodniach faktycznie, byly efekty ale na bardzo krotko. niestety figury nie mam idealnej, tzw. jabluszko, wiec krepuje sie nosic obcisle bluzki.. z tamtej diety zrezygnowalam, prawie wpadlam w anoreksje bo skonczylo sie na tym ze jadlam 1 bulke dziennie. od tamtego czasu po normalnym odzywianiu przytylam 7 kilo... koszmar! zbliza sie sylwester, a ja nie wygladam najlepiej. ciezko jest mi zrezygnowac z jedzienia.... wolalabym sie ograniczac... z cwiczeniami tez nie jest tak latwo, bo mam problemy zdrowotne. wiec biegi i inne intensywne cwiczenia odpadaja. moze ktoras by mi cos doradzila? glownie chodzi mi o to zebym na sylwka nie miala jabluszka, tylko W MIARE plaski brzuch, zebym nei wstydzila sie zalozyc nieworkowatej bluzeczki... prosze o pomoc ;) pzdr ;*

Gość flasia
hej ;) przydalaby mis ie pomoc... czytalam to forum i musze przyznac ze sama nie wiem co bedzie dla mnie najlepsze. mam 172 cm wzrostu i waze 65 kilo. przez jakis zas sie ograniczalam, robilam 50 brzuszkow dziennie.... po 2 tygodniach faktycznie, byly efekty ale na bardzo krotko. niestety figury nie mam idealnej, tzw. jabluszko, wiec krepuje sie nosic obcisle bluzki.. z tamtej diety zrezygnowalam, prawie wpadlam w anoreksje bo skonczylo sie na tym ze jadlam 1 bulke dziennie. od tamtego czasu po normalnym odzywianiu przytylam 7 kilo... koszmar! zbliza sie sylwester, a ja nie wygladam najlepiej. ciezko jest mi zrezygnowac z jedzienia.... wolalabym sie ograniczac... z cwiczeniami tez nie jest tak latwo, bo mam problemy zdrowotne. wiec biegi i inne intensywne cwiczenia odpadaja. moze ktoras by mi cos doradzila? glownie chodzi mi o to zebym na sylwka nie miala jabluszka, tylko W MIARE plaski brzuch, zebym nei wstydzila sie zalozyc nieworkowatej bluzeczki... prosze o pomoc ;) pzdr ;*

Rób brzuszki, może 8minABS albo A6W? Twister? Hula hop? jakieś niewyczerpujące ćwiczenia. Jeśli chodzi o dietkę na brzuszek hmm...duuużo błonnika, warzyw i trochę owoców. Wprowadź chude mięso,nabiał i ryby. Nie pij gazowanego i nie objadaj się zbytnio węglowodanami na noc i powinno być lepiej;)

Rób brzuszki, może 8minABS albo A6W? Twister? Hula hop? jakieś niewyczerpujące ćwiczenia. Jeśli chodzi o dietkę na brzuszek hmm...duuużo błonnika, warzyw i trochę owoców. Wprowadź chude mięso,nabiał i ryby. Nie pij gazowanego i nie objadaj się zbytnio węglowodanami na noc i powinno być lepiej;)

Gość zuziaczek10
Od maja nie jem słodyczy i podziałało! W 1 tydzień 1 kg.:) Na początku było strasznie (pierwsze 5 dni), ale tak się odzwyczaiłam, że jeste zdrowsza itp. Na prawdę polecam odrzucenie słodyczy i fast foodów. Na początku nie wierzyłam, że to zadziała, a jednak:) Polecam wszystkim. PS Nie jadłam słodyczy, ale codziennie lub co 2, 3 dni jadłam taki mały kubełek algidy (mały co jest wielkości małego jogurtu) lody niby tuczące, a jednak smaczne i efekt i tak jest dobry;P

Gość zuziaczek10
Od maja nie jem słodyczy i podziałało! W 1 tydzień 1 kg.:) Na początku było strasznie (pierwsze 5 dni), ale tak się odzwyczaiłam, że jeste zdrowsza itp. Na prawdę polecam odrzucenie słodyczy i fast foodów. Na początku nie wierzyłam, że to zadziała, a jednak:) Polecam wszystkim. PS Nie jadłam słodyczy, ale codziennie lub co 2, 3 dni jadłam taki mały kubełek algidy (mały co jest wielkości małego jogurtu) lody niby tuczące, a jednak smaczne i efekt i tak jest dobry;P

hey:) widze,ze malo kto tu zaglada ostatnimi czasy:( chcialam powiedziec,ze wczoraj zaczelam diete 10 dniowa:) mam nadzieje,ze pomoze:) oczywiscie bede informowala o wynikach:) start-62kg:) zobaczymy jaki bedzie wynik koncowy:) trzymajcie kciuki:)

hey:) widze,ze malo kto tu zaglada ostatnimi czasy:( chcialam powiedziec,ze wczoraj zaczelam diete 10 dniowa:) mam nadzieje,ze pomoze:) oczywiscie bede informowala o wynikach:) start-62kg:) zobaczymy jaki bedzie wynik koncowy:) trzymajcie kciuki:)

Gość flasia
no to trzymamy :D mocnoooo :D:P

to już 5 dzień:) jak na razie ważę 59kg:) zobaczymy co będzie dalej:):P

Gość ale jaka
a mozesz napisac cos więcej o tej diecie dziesięciodniowej bo efekt jest zadziwiający 3kg w 5 dni bardzo prosze opisz ja

jest opisana wcześniej:) przez 1 i 2 dzień jemy tylko kefir, kolejne 2 dni tylko biały ser i kolejno jajka na twardo, gotowane mięso i warzywa:) wszystko po 2 dni:)ja musiałam przerwać w szóstym dniu,bo ludzie mówili,że brzydko wygłądam:( waże 59kg:) ja się sobie podobam:) i za jakiś czas znów spróbuje:)

Gość anulka16
ja zaczynam dziś dietę 10-dniową będe pisała o efektach:-) trzymajcie kciuki i mam pytanko co ile można stosować tą dietę chodzi mi o to po ilu dniach przerwy można ją zacząć aby odnieść ten sam efekt. :)

Gość YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
hmm .... ja zawsze stosuje taką dietkę : zero słodyczy, kolacji i w ogóle jedzenia po 18 ! brzuszki .... zaczęłam od 50 dziennie, co tydzien zwiększałam ilość o 10 :) doszłam do stówki i jak narazie to mi wystarczy ;P oprócz ttego, zapisałam się na hip hopa (taniec) 2h ćwiczeń, 2 razy w tygodniu. mam nadzieję , że to coś pomoże. A wracając do diety : dużo wody pić , niegazowanej oczywiście ;] pierwszy tydzień jest ciężki w ograniczeniu slodyczy i kolacji... ale reszta idzie zajefajnie :D później już łakocie nie będą 'przyciągać' :) Najgorzej, jak już spróbujemy ... chociaż ciasteczko ... i całą dietę szlag trafil xD Mi wystarczy , że miesiąc stosuję taką dietę i mam 2 kg mniej , czasami 3 (ale to juz bardziej intensywne ćwiczenia:P) więc wystarczą jakieś 2 - góra 3 miesiące i efekt gwarantowany :) polecam.

Gość flasia
dziewczyny.....;D powiem wam tak ;P milosc+woda+sex=dieta cud!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się