sweet_candy19 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Witam wszystkich! mam 23 lata, mam 164 cm wzrostu, waże prawie 120kg.za 1,5 roku biore slub i chce do tego czasu zgubic polowe!, zaczelam od wczoraj. zjadlam 2 kromki chleba takiego chrupkiego SONKO z plastrem pomidora, wypilam 2 male kubusie. Piłam caly czas wodę niegazowną czystą Dziś zjadłam 1 grahamke i piłam wodę. jest ciężko bardzo cięzko... na jutro do pracy zrobilam salatke z warzyw . kto mi pomoze zgubic szybko kg??? co robic?? dzis zaczynam rowniez cwiczenia. rowerek stacjonarny pojdzie w ruch. miesnie brzucha sprobuje, kto zna inne bardzo dobre cwiczenia.?????????z gory mowie, ze basen odpada bo pracuje poza miejscem zamieszkania i naprawde nie mam kiedy. a... pracuje przy komputerze, moze jakos drastycznie trzeba sie odchudzac??? prosze pomozcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuncia Napisano Styczeń 12, 2009 hej ta dietka 10 dniowa jest rewelacyjna!! jestem na 8 dniu i schudłam 6 kg !! przy czym jem dosyć sporo!! w dni kefirkowe byłam tak głodna że piłam po 4 litry kefiru dziennie!! ale potem się unormowało .. jestem bardzo zadowolona... przede mną jeszcze 4 kg do stracenia .. pewnie aż tyle to nie schudnę ale i tak jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angeela POMOCY Napisano Styczeń 12, 2009 Heej ! Mam do was prośbe widze , że się znacie na rzeczy więc pisze .. Potrzebuję szybkiej diety .. mam 16 dni a chcę schudnąć jakieś 6 kilogramów , chciałabym zeby ta dieta nie była droga .. PS . mam uczulenie na jajka ! ; // Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angeela POMOCY Napisano Styczeń 12, 2009 Heej ! Mam do was prośbe widze , że się znacie na rzeczy więc pisze .. Potrzebuję szybkiej diety .. mam 16 dni a chcę schudnąć jakieś 6 kilogramów , chciałabym zeby ta dieta nie była droga .. PS . mam uczulenie na jajka ! ; // Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patisia Napisano Styczeń 12, 2009 Zuncia, a czy laczylas ta diete z jakimis cwiczeniami ? ja zaczynam 10-dniowke od jutra, zobacze, jak mi pojdzie... 3majcie kciuki ;) widzialam, ze wyzej ktos cos pisal o 13-dniowej diecie... stosowalam ja dwa razy pod rzad, co dalo mi 11 kr mniej, ale wszystko wrocilo w krotkim czasie :( poza tym, ta dieta jest niezbyt dobra dla mnie, bo trzeba jesc o danych porach, na co mi moj grafik nie pozwala... no coz, tak czy siak, od jutra 10-dniowka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuncia Napisano Styczeń 13, 2009 nie mam za dużo czasu żeby ćwiczyć bo właśnie pisze pracę mgr.. trochę późno się za to wzięłam ale kilka razy jeździłam na rowerku po ok 40 min no i do pracy chodzę na piechotę tj jakieś 30 min a z pracy to już autobusem bo już jestem trochę zmęczona .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cusco 0 Napisano Styczeń 15, 2009 hey:) ja od jutra znów zaczynam 10-dniową,bo przez święta troszkę wróciło:( mam nadzieję,że pójdzie jeszcze lepiej niż poprzednio:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaga88 Napisano Styczeń 20, 2009 Czesc ,postanowilam sie do Was \"podlaczyc\"...stosuje diete 10 dniowa..niestety nie mam wagi ,wiec nie moge kontrolowac ile kazdego dnia mi ubywa(mam nadzieje).Powiem szczerze..jest ciezko,w tym momencie pozarlabym wszystko!..jutro zaczynam twarozek.i teraz pytanie.czy moge twarozek posolic i popieprzyc?tak samo jak z warzywami i miesem pozniej..moge posolic?a,jeszcze jajka ,moge dodac troche majonezu?prosze niech mi ktos napisze bo juz jutro zaczynam jesc twarozek(ktorego nie lubie) i chcialabym sobie umilic posilek..chociaz przyprawami. p.s moze ktos jeszcze stosuje ta diete?;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachu Napisano Styczeń 21, 2009 po co dieta?????????/ Nie jedz słodyczy i poszukaj jakiś cwiczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 21, 2009 A ja jestem 3dzień na diecie pod tytułem kisiel:) Na śniadanie kawa Na obiad kisiel bez cukru,cała saszetka to jest 500g Mam zamiar być na tej diecie 2 tygodnie,nie wiem czym mi się uda.Nie wazyłam się narazie,chcę wejść na wagę dopiero po tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaga88 Napisano Styczeń 23, 2009 u mnie kolejny dzien diety 10cio dniowej..dokladnie piaty.nie mam wagi,ale widze juz roznice..i napotykam sie na rozne komentarze typu:"schudlas?"dzis zalozylam moje ulubione spodnie w ktore od jakiegos czasu z trudem wchodzilam...byly tez takie momenty ,ze w ogole.teraz nie mam problemu..nawet mi spadaja.Nie jestem raczej zwolenniczka diet i ciezko mi bylo zawsze uwierzyc w jakies magiczne rezultaty,a tu prosze..wczesniej poprosu chodzilam na silownie ,mniej jadlam,ale odkad karnet mi sie skonczyl(pare mies temu),a funduszy zabraklo(bezrobotna),zdecydowalam sie na diete.oprocz tego troche biegam ..tylko prawie nic nie jedzac jestem w tragicznej formie.szybciej sie mecze(to jasne).pozdrawiam wszystkie wytrwale i wytrwalych!piszcie na forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Petrusia Napisano Styczeń 26, 2009 Witajcie "Dziewczynki" Chciałabym się przyłączyć, poczytałam troszkę forum i chcę spróbować diety 10-cio dniowej. Niestety nie mieszczę się w swoje ulubione rzeczy - wyglądam jak pączek w maśle i czuję sie jak wieloryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Narcissa Napisano Luty 27, 2009 hey ja mam 175cm i ważyłam 83kg wiem,wiem straszne,chociaż tak naprawdę nie było tego aż tak widać( większość w biuście) no,a po 2tyg. ważę 10 kg mniej! jak? a no tak: codziennie jadłam dowolną ilość jogurtu naturalnego ( mi ich wychodziło ok.5 pudełeczek po 135ml) no i piłam DUŻO wody. DUŻO- znaczy ok.4;5l,aż mi było od niej niedobrze przez pierwsze 2 dni,ale potem to już się przyzwycziłam;] zrobiłam sobie 3 dni przerwy od tych jogurtów(pilnowałam się,nie przytyłam,cały czas 72,7kg.od jutra znowu zaczynam tą moją dietkę a i dodam że nie ćwiczyłam dużo,tyle co wf w szkole (mam 15l.)i jakieś 100 brzuszków rano i wieczorem. bardzo polecam,chociaż po tych 2 tyg. te jogurty mogą już obrzydzać,ale warto :) napiszę jescze jak mi idzie tym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Narcissa Napisano Luty 27, 2009 hey ja mam 175cm i ważyłam 83kg wiem,wiem straszne,chociaż tak naprawdę nie było tego aż tak widać( większość w biuście) no,a po 2tyg. ważę 10 kg mniej! jak? a no tak: codziennie jadłam dowolną ilość jogurtu naturalnego ( mi ich wychodziło ok.5 pudełeczek po 135ml) no i piłam DUŻO wody. DUŻO- znaczy ok.4;5l,aż mi było od niej niedobrze przez pierwsze 2 dni,ale potem to już się przyzwycziłam;] zrobiłam sobie 3 dni przerwy od tych jogurtów(pilnowałam się,nie przytyłam,cały czas 72,7kg.od jutra znowu zaczynam tą moją dietkę a i dodam że nie ćwiczyłam dużo,tyle co wf w szkole (mam 15l.)i jakieś 100 brzuszków rano i wieczorem. bardzo polecam,chociaż po tych 2 tyg. te jogurty mogą już obrzydzać,ale warto :) napiszę jescze jak mi idzie tym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość henk1 Napisano Luty 27, 2009 wejdż na 18.02 " 10 kilo w tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Narcissa Napisano Luty 28, 2009 ale co to znaczy 18.02??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oregano. Napisano Marzec 7, 2009 Uh. Naczytałam się, namyśliłam i żal mi teraz, że zjadłam kolację. Jutro już nic naprawdę. Zastosuję porady tych mądrzejszych i starszych (kwestia doświadczenia - od dwunastolatki raczej niczego się nie dowiem). Mam już wielką motywację, którą jest oczywiście chłopak. Mam jeszcze taki plus, że od zawsze byłam szczupła. W czasie twz. "kryzysu" zaczęłam jeść więcej słodyczy i przytyłam. Brzuch i boczki najbardziej, jednak uda mam dosyć szczupłe oraz wystają mi kości biodrowe. Na wiosnę będę jak nowa. Innego wyjścia nie mam;). Napiszę jak mi idzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oregano. Napisano Marzec 7, 2009 Uh. Naczytałam się, namyśliłam i żal mi teraz, że zjadłam kolację. Jutro już nic naprawdę. Zastosuję porady tych mądrzejszych i starszych (kwestia doświadczenia - od dwunastolatki raczej niczego się nie dowiem). Mam już wielką motywację, którą jest oczywiście chłopak. Mam jeszcze taki plus, że od zawsze byłam szczupła. W czasie twz. "kryzysu" zaczęłam jeść więcej słodyczy i przytyłam. Brzuch i boczki najbardziej, jednak uda mam dosyć szczupłe oraz wystają mi kości biodrowe. Na wiosnę będę jak nowa. Innego wyjścia nie mam;). Napiszę jak mi idzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frantiiic Napisano Marzec 15, 2009 ughh, ale dużo tego macie =P. spróbuję dietę south beach, czy pomoże ? pożyjemy, zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boom xd. Napisano Marzec 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boom xd. Napisano Marzec 19, 2009 Siemka! Napiszę po krótce moją histroię, moze pomozecie mi dobrać jakąs dietę? Otóż 4 lata temu schudłam w ciagu 2 miesiecy 15 kg efekt diety trwal do czasu z biegiem lat wróciłam do poprzedniej wagi. Obecnie przy 165 cm waże 65 kg. w sumie nie wygladam grubo,jak moje znajome o tych samych wymiarach. W sumie nie widać tego u mnie tak bardzo,ale sama wiem,ze waze zbyt duzo. Wiem iż waga wrócila z powodu przyjmowania sterydów dozylnie i w tabl. niestety mam chorobę z dziedziny autoagresji więc bez nich się nie obejdzie. Tak wiec polecicie mi jakąs dietę,która da efekt!!! Nie chce być grubbą balą ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euro. Napisano Marzec 23, 2009 hej. ja zaczynam od jutra jesc same jablka..mam nadzieje, ze przez pare dni uda mi sie zrzucic troche. dam znac jak mi poszlo. teraz waze 58kg przy wzroscie 174 cm. powodzenia wszytskim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LELONA Xd Napisano Marzec 27, 2009 Dieta cud jedz wszyskto a jak schudniesz będzie CUD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cusco 0 Napisano Marzec 27, 2009 dziewczyny mam maly problem:( stosuje diete 10-dniowa... mija 5 dzien a waga mi sie zatrzymala:( na poczatku- pierwsze 2 dni- spadlo mi 2 kg, a teraz wciaz utrzymuje sie na 58kg:( jak myslicie- czy moja waga jeszcze spadnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amcia Napisano Marzec 28, 2009 Hej:) Z doswiadczenia wiem ze szybki spadek wagi nie jest taki ekstra jak myslicie!! Jezeli bedziecie stosowac te diety w 3 dni czy 5 to owszem schudniecie ale trzeba dalej opierac sie na jakiejs diecie... Ja zaczełam od diety białkowej i 3 tygodnie jadlam zgodnie z nia-polecialam tylko 2 kg i to na poczatku,załamana postanowilam sprobowac diety 3 dniowej i poszlam kolejne 3kg( jednak jadlam jak ptaszek) teraz wrocilam do diety bialkowej i wiem ze ona jest naj naj naj!!! Dla kazdego bedzie ekstra.. oczywiscie jezeli potraficie wyzbyc sie chleba,bulek,ziemniakow,klusek,makaronow,słodyczy!!!! Krocej mowiac koniec z weglowodanami w duzych ilosciach. Przy stosowaniu tej diety polecam sprawdzac ile jest bialka a ile weglowodanow w danym produkcie i jesc tylko tak aby kazdy posilek mial wiecej bialka!!!! Przykladowo; sniadanie zupa mleczna z otrebami platkami owsianymi orzechami,drugie sniadanie,szynka(parowki) pomidor kawalek bialego sera chudego,obiad mieso z brokulami( pomidorem,ogorkiem,papryka)kolacja jablko lub jogurt naturalny,ewntualnie to i to na poczatku! Powodzenia ja juz 5 kg stracilam i do konca roku strace jeszcze z 7:):):) ale powoli dziewczynki powoli!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ariadne Napisano Kwiecień 7, 2009 Przede wszystkim radziłabym nie skupiać się na samej diecie, ale też na zmianie trybu dnia. Przede wszystkim trzeba się troszkę poruszać, bo to przynosi nie tylko poprawę kondycji, ale także lepsze samopoczucie. Ze swojej strony mogę polecić taniec (myślę głównie o arabskim). Relaksuje, odkrywa źródło finezji i kobiecej zalotności, urokliwości... Jeżeli jesteś natomiast zdeterminowana i chcesz spróbować wszelkich środków, to mnóstwo produktów przyspieszających spalanie tkanki tłuszczowej, zmniejszających łaknienie, redukujących cellulit, czy (co ważne) uzupełniających codzienną dietę w potrzebne witaminy i minerały znajdziesz np. na stronce http://mmo.pl/. To sprawdzona stronka, można bezpiecznie, bez obaw składać zamówienie, bo otrzymane produkty są w bardzo dobrej jakości. Jeżeli byś chciała, to podobno bardzo dobre efekty dają pasy czy spodenki wygrzewające. Pomagają spalić tłuszcz z części ciała, na którą oddziałują swoim ciepłem. jak widać, propozycji do wyboru, do koloru:) Mam nadzieje, że chociaż troszkę pomogą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kangur13 Napisano Kwiecień 12, 2009 Man trzynaście lat i chciałabym mieć chudszy brzuch i uda. jestem zdesperowana proszę pomóżcie mi schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izula3001 Napisano Kwiecień 14, 2009 cześć czy ktoś powie mi jak schudnąć ok 5 kg w szybkim czasie próbowałam juz wiele razy ale mi nie wychodzi czy jest jakaś dieta cud !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaarolajnaa Napisano Kwiecień 19, 2009 sama sie zastanawiam czy warto podjac szybka diete...przydaloby mi sie schudnac troche przed impreza...alwe w sumie po co jak pozniej jeszcze raz tyle przybiore na wadze???? :/ w kazdym razie mam sie na kim wzorowac...moja siostra zawsze była gruba. Przed własnym weselem chciała schudnać. Udało jej sie i to jak...co prawda po weselu dalej była na diecie (teraz to juz poł roku!) ale schudła prawie 30 kg!bez żadnych forsownych ćwiczeń w domu (ale ma prace mecząca fizycznie i małe dziecko w domu wiec to tez trzeba uznać za wystarczająca porcję ruchu) Po prostu przestała łączyć niektóre produkty...np. na obiad jadła samo mięso i sałatke bez ziemniaków czy ryżu zero białego chleba słodyczy... Jeśli tylko sie chce mozna wytrzymać Ale przestrzegam przed jednym...jesli chcecie schudnąć dużo to możliwe że wyjdzie z was coś z anorektyka...Mam na mysli to, że jak staniecie przed lustrem to wciaż bedziecie widzieć ze jesteście grubi :/ aaa...i powodzenie w zmaganiach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudihelp Napisano Maj 5, 2009 Przeżywałam te same problemy. Bardzo chciałam zrzucić 15 kg bo moim marzeniem było wiązać swoją przyszłą pracę z modelingiem. Musiałam zadbać o siebie ale nie było łatwo... to wszystko zajęło mi rok na zmianę chudłam na okropnych dietach i później miałam efekt jojo a kgtylko przybywało pomimo strasznych męczarni. stan skóry się pogorszyłskóra robiła się brzydka. Przechodziłam przez okresy bulimii ianoreksji na zmianę z wilczym głodem i ukrywaniem się na zmianę zjedzeniem, a nie jedzeniem. Zmądrzałam po półtora roku na szczęście izaczęłam się interesować dietami i prawidłowymi sposobami odżywiania próbującto jakoś połączyć. Okazało się że dążenie do ideału nie musi być w caletakie trudne a wręcz mnie to zafascynowało ! Dzięki pozbieraniuwszystkich cennych informacji i przetestowaniu miliona na sobie udałomi się w końcu! w miesiąc schudłam 10 kg a w następny 5 i aktualniejestem posiadaczką idealnych wymiarów(jak dla mnie)85-60-87 dobrej cery (wcześniej miałam problemy z trądzikiem i suchością) ipięknego ciała. Ten sukces podsunął mi pewną myśl. Dalczego niemiałabym się tym podzielić z innymi cierpiącymi w ten sam sposób co jawcześniej? Chcę pomagać i mam gotowe zapiski i plany jadłospisów nacałe dni oraz łatwe triki i sposoby na idealne ciało i skórę. Każdejzainteresowanej podpowiem co kiedy robić, zapewnię odpowiedź na każdegomaila z pytaniem co robić i jak radzić sobie w sytuacji np. wyjścia zeznajomymi do knajpy. Jestem studentką i w ten sposób dorabiam na spełnianie marzeń(zbieram na mieszkanie). 2 dni sprawdzające gwarantuję gratis a reszta zależy tylko i wyłacznie od was samych to wy proponujecie ceny w zależności od zadowolenia i możliwości Chcecie pomocy piszcie na klaudihelp@interia.eu podając nr gg do łatwiejszego kontaktu. na 100% odpiszę każdemu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach