Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

no to ja tak sobie popisze skoro i tak nie widze co za durnoty wypisuje.rozsyoalam cala cukierniczke cukru.kur..........jak rozsypie cukier to jakas malo przyjemna rzecza sie dzieje w moim zyciu. no chyba ze to objaw upojenia alkoholowego:)

Gość jest tu ktos
co tu sie dzieje?

Gość zagubiona w sieci...
Taaaak , ..... szkoda :( Rozumiem , znieczulica ......

Gość zagubiona w sieci...
Taaaak , ..... szkoda :( Rozumiem ..............

wiecie ze nadal nie wiem co piszecie:) nie widac:) co sie dziej niech mnie ktos na maila oswieci??albo przesle co piszecie:) w dniu dzisuiejszym

widzieliscie ktos zalozyl topik o identycznym temacie tytule ???no ja nie nie wiem

Witam :) ale się rozpisaliście... :) czy ktoś z was zauważył,że forum się \"zacina\" ? nie widze co piszecie.. :( od pewnej godziny(któregoś postu) nie widzę dalszych odpowiedzi.. :(

Aalex dzieki w zyciu bym nie zgadla co jest, juz myslam ze nawet topik mnie lubi. jasne to nie jest takie zwykle jeziorko to jezior Biale w okunince:)

Alu... help me pls... napisałem Ci maila... odpisz na niego please .. coś mi sie spsuło :( i nie widzę co piszesz na forum.. innych wypowiedzi też nie widzę :|

popierdolilo sie na dobre nie tylko w zyciu ale i na topiku laski pomoc prosze bo kolega Krz ma ten sam klopot co ja:) wyslam mu to ci Aalex napisala ale pisze ze nie dziala mu

Gość dobra rada
daj ogłoszenie

Niemożliwe:) Tu tego nie napiszę, skoro większość nie może tego przeczytać:P Ale może na przyszłość;) U góry liczba na końcu adresu, to ilość naszych postów... zaznaczamy, wpisujemy w to miejsce 6000 i gotowe;) Pozdrowionka Ps. Cordulko, aby mieć taki fan club, wystarczy czasem kogoś opierdzielić, i generalnie być niemiłym:) Działa cuda:D

Gość wkurfionyyyyyyyyyyy
jest tylko jedna odpowiedz jestes sama bo kurwa jestes za bardzo wybredna

Gość ajax
bo tak chcesz

Gość co jest w mordę
co tu się dzieje???

Juhuhuhuhuuhu no pieknie 200 zstrona ja poporosze irlandzka kawe. Apropo tych trzecich ... no wlasnie :( slzaken trafen wczroaj spotkalam sie z mezczyzna, o ktorym juz pisalam mialam z nim maly flirt w pracy ale niestety ma dziewczyne. Noi widzialam sie z nim wczoraj ... wrocilo BUUUUUUuu tzn tak jakby wogole nie ucieklo a spalo albo czekalo to uczucie FUCK i teraz niewinne smsy ... sama daze do grzechu FUCK. Jezu dlaczego ,juz minal prawie rok a ja dalej nie moge zapomniec FUCK ... ale jestem wsciekla, bo sama troche to zaczelam on chcetnie pomogl i teraz kurde ... BUUUUUUUU pomozcie!!!!!!!!!! Ala... uroda rzeczu gustu kazdy jest ladny :) :P a ja na ta prace p Kadarka... :) Cordula... wiem 👄 Aga-Ta... ja nie mam w pracy internetu tylko POLTAX :( witam od dzisiaj zaczynam smotny wieczor filmowy mam ponad 500 filmow do ogladnieca , kolega mi pozyczyl

Oo rany co sie działo na topiku;) ja z kolei w pracy przez jakis czas nie miałam dostepu do internetu.Nie wiem chyba taki dzień nam tez szwankowały i kompy i necik;) Ala......... no masz zkądś znam to jezioro białe i okuninke;) no jasne ze bedymy opijac a jak;) MI:)👄 misku ale my to sie mamy jak rany serce sie wyrywa a tu trzeba spokój zachowac ;) jejku aa rzuc no sie tymi filmami troszki:) do mnie tyz bym sobie obejrzała co nie co;):D Aalex:D no gratuluje 6000 hihi ide sobie na zielona trawkę a co;) trzymajcie się i buziaki 👄 dla pozostałych;):D

O co chodzi... wlasnie ja tez tego nie widzialam moze mnie ktos oswieci co ?? ja tez chce wiedziec :0

Miski juz w łózeczkach sobie lezycie?? No to spijcie spokojnie i bajkowych snów,które dobrze się konczą i maja koniec,bo przewaznie to jest tak ,ze jak tylko cos fajnego sie zaczyna to sie zaraz sen urywa;):D DOBRANOC

a co to jest slonko? wczoraj padal grad wielkosci grochu i komputery w domu odmwily posluszenstwa.normalnie siec nie dziala nie mam u siebie netu-k..........

ja mam jedna wielka szara plame nad glowa - tej zoltej plamy nie widac:)

u mnie też - wiekla szara plama jak sięgnąć wzrokiem .... n/c Kto dziś robi kawę ? aż bym się napił.. :) Miłego dnia...

KRZ -> nie narzekaj, u Ciebie ładna pogoda była wczoraj :P. Kawę robie ja, już drugą.