Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Pobudka Kochane Leniwce:) Czas rozpocząć kolejny piękny dzień naszego życia:) Temat na dziś;) Czy można bez wyrzutów sumienia opuścić kobietę, kiedy on bardzo chce mieć swoje dzieci, a ona nie, bo ma już własne z innym?

nie wiem czy mozna opuscic bez zyrzutow ale czasem trzeba cos poswiecic aby byc szcesliwym aletu zaraz moge dopisac ze ejstem ofiara:) przychodzi facet do sklepu i pyta sprzedawce: -Czy ma pan makaron w kolankach?? sprzedawca odpowiada: -Nie tylko włoski na jajkach.

:) wpadlam tylko zyczyc milego poczatku dnia i samych dobrych rzeczy dzisiaj! biegnacy - na to pytanie chyba raczej faceci musieliby odpowiedziec?a swoja droga uwazam,ze takei rzeczy lepiej wczesniej omawiac w zwiazku,kto i czego chce zeby potem nie bylo bolu i rozczarowan!juz to gdzies kiedys mowilam ,ze aby zwiazek byl udany to obie strony muszą patrzec w tą samą strone,nawet jesli sa roznymi osobami!i pod tym okresleniem sie chyba duzo kryje!takie jest moje skromne zdanie ;) ps.biegnacy - a lubisz Ty biegac??:P

Nie cierpię biegać :D Racja, takie rzeczy trzeba od razu, ale jak się dwie osoby bezwiednie zakochają w sobie,.. tak też sie zdarza. Wieczorem żona już leży w lóżku. Do sypialni wchodzi mąż niosąc szklankę wody i tabletkę. Ona pyta: -Kochanie co to jest? -To proszek od bólu głowy dla ciebie. -Ale kochanie mnie dzisiaj nie boli głowa. -A tu cie mam!!!

Wisza dwa pawie na scianie i jeden drugiego pytas cos ty taki smutny??? a, bo mnie dziweczyna rzucila

Witajcie:) Kadarko, super:) Trzymam kciuki bardzo mocno:) Ja Kochani na jutro zaplanowałam wielkie malowanie... Pomyślałam sobie, że skoro na razie nie robię wielkiego remontu w moim małym M to chociaż odświerzę ściany i sufity:) Jutro skaczę po drabinie z pędzlem i wałkiem, w papierowej czapce na głowie:D Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko! Miłego popołudnia i weekendu:)

Witajcie:) Kadarko, super:) Trzymam kciuki bardzo mocno:) Ja Kochani na jutro zaplanowałam wielkie malowanie... Pomyślałam sobie, że skoro na razie nie robię wielkiego remontu w moim małym M to chociaż odświerzę ściany i sufity:) Jutro skaczę po drabinie z pędzlem i wałkiem, w papierowej czapce na głowie:D Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko! Miłego popołudnia i weekendu:)

ni wszyscy:) ja jestem:) ogladam jakies stare odcinki seksu w wielkim miescie i boje sie dozyej 40 bez zadnego faceta u boku

Ja już maluję:) Kupiłam dziś farby i tak stały sobie, a ja tak na nie zerkałam... i nie wytrzymałam;) Nie wiem skąd u mnie ostatnio tyle energii:) Kupiłam sobie nawet 2kilogramowe hantle i ćwiczę:) Miłego wieczorku:)

Ja już maluję:) Kupiłam dziś farby i tak stały sobie, a ja tak na nie zerkałam... i nie wytrzymałam;) Nie wiem skąd u mnie ostatnio tyle energii:) Kupiłam sobie nawet 2kilogramowe hantle i ćwiczę:) Miłego wieczorku:)

Ja jestem:) I już maluję:) Kupiłam dziś farby i tak stały sobie, a ja tak na nie zerkałam... i nie wytrzymałam;) Nie wiem skąd u mnie ostatnio tyle energii:) Kupiłam sobie nawet 2kilogramowe hantle i ćwiczę:) Miłego wieczorku:)

Ja jestem:) I już maluję:) Kupiłam dziś farby i tak stały sobie, a ja tak na nie zerkałam... i nie wytrzymałam;) Nie wiem skąd u mnie ostatnio tyle energii:) Kupiłam sobie nawet 2kilogramowe hantle i ćwiczę:) Miłego wieczorku:)

zobaczymy czy sie odezwie??? za to odezwało sie tysiace innych ;) wolnych zmojego miasta też... Ala jeszcze męża tam poznam... przez przypadek

witajcie misiole:) kurcze własciwie to juz wiekszośc pewnikiem gdzies tam buszuje;) impreza rodzinna jak zwykle udana;) rano meczył mnie kac;) aha w rodzinie chcą mnie wyswatać z jakims facetem z Gdańska;) a ja Gdańsk wprost uwielbiam ciekawe czy facet tez da sie uwielbiać;) heheheh;) kadarka:) bedzie dobrze:) Aalex:) a na jaki kolor?? zaczęłam czytać znowu ksiązkę Wisniewskiego \" tym razem Los powtórzony\" hmmm opowieśc o męzczyznie który bał sie kobiet a jednocześnie kiedy sie zakochał stawiał ja na piedestale ,, podoba mi sie :) aha i pije sobie mietę:) pozdrawiam wszystkich:)

leniwce do kwadratu!!!! wstawac:) dzień taki piekny i ciepły;) kawa juz dawno stoi na stole;) mnie weekend zacznie sie dopiero po południu bo ja w pracy auuuuu zobaczymy co dzien przyniesie;) pozdrawiam pieknie z szelestem spadajacych wokół lisci;)

w zdrowym ciele,zdrowy duch :)!!! ja dzisiaj postanowilam zdrowo spedzic dzien,jade na basen a potem na pizze :P.trzeba uzupelnic spalone kalorie po absenie potem.A w moim przypadku jest to nawet wskazane bo nawet 50 kg waga nie przekraczam ;) Aalex-jak tam remoncik?skonczony? Zycze udanego odpoczynku po ciezkim tygodniu,cos nam sie od zycia nalezy w koncu,nie? papatki :)