Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Gość malgos_23
czesc :)pierwszy raz o tym pisze ale musze bo jak nie napisze to pękne...Moj niedoszly w czerwcu bierze slub...az mnie cholera strzela...i juz powoli nerwy mi wysiadaja (a dowiedzialam sie jakis tydzien temu)...mam nadzieje ze do czerwca mi przejdzie bo jak nie to go zabije...Pozdrawiam wszystkich

Alu, widzę, że burzę wywołaliśmy i prawie morderstwo;) tematem niedoszłych małżonków:) Może powinniśmy chwilowo zmienić tytuł topiku;) Agatko mi też łzy lec czasem, podczasd ziewania, czy choćby od lekkiego wiatru w oczy:)

Ala.... choć w me ramiona:D ja Cie przytulam;) i juz proszę nie mysleć o tym padalcu słyszysz??;) lece dalej bo w pracy znowu kołowrotek;) tylko pączków brak;)

mam pytanie do państwa czy w historii waszego topiku również bywały na nim osoby wykazujące sie chamstwem? bo nas to spotkało na topiku o Grzesznicy ale przetrwamy! pozdrawiam :)

Facet 30 …. nie u nas nie ma takiego czegoś wszyscy są bardzo mili i pocieszamy się na nawzajem :-)

A kto mnie pocieszy? Mam straszna handre. Jest mi zle i nie fajnie. I wszystko mnie dobija i nie umiem sobie z tym poradzic :(

A ja proszę Państwa jeszcze na posterunku. Jakoś nie chce mi się dzisiaj pisać.😴;) Wpadnę do Was wieczorem,a tymczasem zapraszam na kawę.

Alu i Di_Di:) przytulam Was cieplutko:) Ach w końcu w domu, po obiadku:) Jakie to proste, a jak cieszy:D Marzy mi się tylko cieple słonko za oknem.. latem o tej godzinie jeszcze można było isć sie powygrzewać na plaży...:) Już nie chcę żadnych kobiet, przytulań i pocałunków;) tylko pójść w wysokie góry..jej jak dawno nie byłem...:( Zresztą dzis usłyszałem, że jestem okropny i zostanę starym kawalerem:) Wpadłem na pewien pomysł:) Kochane Leniwce, a może zorganizujemy wspólnego Sylwestra:) Już od roku umawiamy się na zjazd, a to niezła okazja.

wiece ze ja dzis tez mysłalam o jakims spotkaniu w KONCU!!! no i o gorach tez mysłam i mam nowy kolor na wlosach-słodkie cappucino:) i .....Biegnacy.. ja juz nie chce zadnych facetow, bede stara panna z dzieckiem bo po 30 zaszaleje:)

pepper:) dzięki bardzo ładne:) no ja tez daaawnoo nie byłam w górach a co do spotkania no to bardzo dobry pomysł;) tylko zeby znowu nie umarł smiercia naturalną;) a co do koloru włosów to tez sobie strzeliłm kolor taki czerwonawy;) a co tam;) a ja bym chciała tylko takiego fajnego ,normalnego ,ciepłego faceta ,przeciez to nie jest wiele chyba no??;)

Zabawne, kiedy ten topik zaczynał funkcjonować czytywałam go regularnie. Później wyjechałam za granicę ratować swój zwiąk. Nic z tego nie wyszło i kilka tygodni temu wróciłam do Polski, a Wy nadal tu jesteście. Chciałabym, żeby tego czasu \"pomiędzy\" nie było. Pozdrawiam

Gość ludzie się
zmieniają a topic ISTNIEJE , cóś nieprawdopodobnego P.S. Pozdrawiam założycielkę bo chyba już nie sama , tak trzymć.

Leniwe Hejki:) Roja, przykro, że tak się stało, ale to chyba nie tak źle, że my jesteśmy wciąż:) To rzeczywiście nieprawdopobne, ale niedługo będę tu okrągły rok! Hmmm.. cieszyć się, czy płakać z tego powodu;) Z tego co wiem, niektóre długie topiki pokasowali, ale nam chyba to jeszcze nie grozi:) No wiec jak z tym spotkaniem?:) Jakby na to nie patrząc, trzeba to uczcić:) A ja dziś miałem dziwne sny: podrywałem jakąś dziewczynę i całowałem się:) rety, chyba zbliza się koniec świata;)

witojcie:) zima, normalnie zima:) wiecie co chyba zrobie dobry uczynek i zrobie ptaszkom jadalnie na balkonie. aha wczoraj ogladałam na POlsacie film _temat. jak to kobieta powinna postepowac z facetem i kurde kiedys powiedzialbym ze to idelanie sie sprawdzalo do momentu kiedy nie spotkałam padalca on wywrocil wszystko do gory nogami. I gdyby cofnac czas.....

Witajcie..🖐️ Cóż za dziwny zbieg okoliczności..:) tez myślałam o spotkaniu na Sylwestra ..;) Tylko raczej nie miałam na myśli gór -bo tam jest zimno...;) i wieje ..;) i czasem śnieży...;)

leniuszki poranne witajcie;) No ja juz jestem rok na topiku;) z czego sie baaardzo Cieszę;) no własnie i co ze spotkaniem?? hę?? mnie sie dzisiaj nic nie sniło ,a wstac znowu nie mogłam,co za pogoda ,cisnienie jakies niskie czy co?? totez serwuję kawusię i tym razem pyszne eklerki;) Ala..... ja tez oglądałąm ten film tak z doskoku;) fakt faktem facet musi byc w kobitce zakochany ;)ak nie jest to zadne takie podchody nic nie dadzą:) pozdrawiam i dobrego zimowego dnia;)

Dzień Dobry wszystkim:) U Was zima...U mnie w W-wie śnieżku niewiele,ale powiem w sekrecie,że nie znoszę zimy....;) Spotkanie....Mi niestety Sylwester nie pasuje,ale inne terminy są do rozważenia. Miłego dnia.Dzisiaj wszystko robie w locie:):):)

Gość to zwłoki knorra
ups to nie ten temat

u mnie zaczęło sniezyć i ziimnooo minusowo sie zrobiło;) w pracy lekki oddech;) ale brakuje mi słońca i błekitnego nieba,czuje sie taka przyduszona tą szarością,a to dopiero początek. dzisiaj mam przypływ gotówki , tzreba poprawic sobie nastrój i jakąs nowa czapeczke sobie kupic??hehe na te sniegi?? pozdrawiam :)

Mam dzisiaj jakiś sentymentalny nastój.... 🌼 ZA SZYBĄ 🌼 Na spacer pójdę z psem na smyczy Na ławce w parku zakurzę fajkę Nie kupię kwiatów na wyczekanym skwerze Więc nie dzwoń do mnie kiedy będę stary Nie kupię kwiatów na wyczekanym skwerze Więc nie dzwoń do mnie kiedy będę stary Dokończę swą najlepszą książkę Na chandrę znów będę za twardy Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę Nie dzwoń do mnie kiedy będę stary Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę Więc nie dzwoń do mnie kiedy będę... Patrz na mnie Śpieszyć się nie należy I ze wszystkiego Otrząsać się jak pies Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę Nie dzwoń do mnie kiedy będę stary Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę Nie dzwoń do mnie kiedy będę stary Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę Nie dzwoń do mnie kiedy będę stary Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę Nie dzwoń do mnie kiedy będę stary 🌼 🌼 🌼

Biegnący oczywiście to dobrze, że istniejecie. Myśl, że jednak jakieś sprawy czy ludzie są trwałe jest krzepiąca.