Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca

jeanine

Polecane posty

Gość KASIA25LAT
U MNIE TEZ JEST TRAGICZNIE Z WLOSAMI !! biore jeanine juz pol roku i nie mam juz ponad polowy wlosow !! na ulotce jest napisane ze te tabletki moga powodowac wypadanie wlosow ale to co mnie sie dzieje to jakis KOSZMAR !!!!

Gość KASIA25LAT
U MNIE TEZ JEST TRAGICZNIE Z WLOSAMI !! biore jeanine juz pol roku i nie mam juz ponad polowy wlosow !! na ulotce jest napisane ze te tabletki moga powodowac wypadanie wlosow ale to co mnie sie dzieje to jakis KOSZMAR !!!!

no nie, u mnie nie jest aż tak źle. trochę wypada ich, ale nie jakos zdecydowanie więcej niż zwykle. ot, tak normalnie. dodam, że biorę jeanien od pół roku.

Gość SON
Kasia25lat... No i co z tym robimy? Pytalas lekarza? Kurcze no... Kiedy bym nie wsunela reki we wlosy wyciagam ich wiele:(

Gość SON
Kasia, zalamalas mnie:( myslalam ze to moze przejsciowe... Pol roku i nadal wypadaja??? A oprocz tego wszystko ok? Ja chudne na J., nie mam mdlosci, cera specjalnie sie nie poprawila, ale te wlosy mnie wykanczaja...

Gość Włosy
Mnie właśnie po Jeaninie przestały wypadać włosy!!!

Gość SON
Dzieki za glos pod wlos;) To znaczyloby, ze nie ma reguly i co cialko to reakcja:) No nic, pobiore jeszcze troche i zobaczymy... Trzeba byc dobrej mysli;)

Gość kasia 25 lat
Son ! u mnie jest fatalnie. Na poczatku brania jeanine zaczely mi wypadac wlosy, bylo niewiele wiecej niz 100 na dobe ale teraz po pol roku wypada mi nawet 2000 dziennie ! jestem przerazaona! nie chce byc lysa. przeszukalam internet i na niemieckistronach znalam wiele opinii zlych na temat tych tabletek i wiele dziewczyn sygnalizuje ze mialy problem z wypadaniem wlosow podczas ich brania. Ja decyduje sie odstwic tabletki. Chociaz bardzo sie boje. poczytaj sobie watek na tym forum ,,wypadanie wlosow po odstawieniu jeanine'' tam dziewczyny opisuja straszne rzeczy !

Gość rewalid
może pomorze na to wypadanie?

Gość KASIA24LATA
BRALAM REVALID I NIE BYLO NIESTETY ZADNEJ POPRAWY :( :( :(

Gość a wie KTOS moze
jak tablety wpływaja na inne hormony, np. tarczycy?

Gość mk1
Ja biore juz drugie opakowanie. Ogolnie, to mam negatywne nastawienie do wszystkich srodkow, bo duzo juz ich bralam i wszystkie powodowaly skutki uboczne. Pierwsze opakowanie Jeanine- caly czas krwawilam. Teraz przy drugim juz nie,ale ciagle cholernie bola mnie piersi, sa wieksze (co mi sie nie podoba), no i przytylam jakies2kg. W sumie mam juz dosc tej chemii, biore ja tylko ze wzgledu na problemy zdrowotne,ale coraz czesciej mysle,zeby sprobowac homeopatii.Z libido jest w miare ok(narazie), z nastrojami tez.

Gość SON
Kasia24 i inne dziewczyny majace problemy z wlosami w trakcie brania i po odstawieniu J.! Prosze informujcie na bierzaco co sie dzieje. Czy i kiedy wypadanie ustepuje? Czy pozniej wlosy sie wzmacniaja? Czy warto przeciagac branie pigulek, zeby organizm sie "przyzwyczail"? Wchodzcie tez z dobrymi newsami:) Ja postanowilam wziac jeszcze jakies dwa listki i zobaczymy. Jesli nie przestana wypadac- odstawie. Pozdrawiam.

Gość to zależy od organizmu
mnie włosy zdecydowanie się poprawiły - nie wypadają, są błyszczące, mniej się przetłuszczają. Najwyraźniej zależy, kto je łyka i jak organizm przyjmuje jeanine... Trzymajcie się ciepło

Gość Kate-K8
Drogie dziewczyny! Ja biore Jeanine juz od roku!! I po wielu eksperymentach z innymi tabletami moge stwierdzic ze te sa zdecydowanie najlepsze! Na pocztaku (przez miesiac, dwa) lekko plamiłam, ale ogolnie czułam i nadal czuje sie dobrze! Piersi stały sie o wiele bardziej jędrne i moze dlatego wielu Wam wydaja sie wieksze! Podczas stosowania Jeanine nigdy nie mialam zadnych problemów! :] Okres dostaje jak w zegarku, z dokladnoscia do dnia i prawie co do godziny! :] Wiadomo jednakze tabletki to nie cukiereczki i nie sa one obojetne dla organizmu, dlatego po wakacyjnych szalenstwach zamierzam zrobic sobie krótka przerwe by organizm mogł troche odpocząć lub na krótki czas przerzucic sie na plasterki by odciążyc choć troche wątrobe i żołądek! Pozdrawiam :**

Gość ......==
plasterki żołądek Cio odciążą, ale nie wątrobę. bo substanecje z plastra są wchłaniane do krwi io gdzues muszą zostac zmetabolizowane, czyli i tak trafia do wątroby. ominą jedynie żołądek.

Gość truskawczka
moj problem polega na tym ze za m-c wyjezdazm z chlopakeim wakcje i akurat wypadało by mi krwawienie na wyjezdzie i chcialam prezsunac okres o min. 2 tygodnie...poszlam do znajomej pani doktor i mi zalecila zeby przyjmowac wlasnie JEANINE...jak tak patrze na te wasez wypowiedzi to nikt nie pisez tu o tym czy mu sie przesunelo miesiczkoanie czy tez nie..:( i zastanwawim sie czy jesli chce przesunac okres to czy musez robic ta przerwe 7 dniowa :( bo nie wiem... jelsi moge prosic to napiszcie mi cos na ten temat na mojego maila : truskawek12@buziaczek.pl POZDRAWIAM pa

Gość Kasia_102
Dziewczyny mam prosbe..Potrzebuje pomocy boje sie isc do ginekologa ... bralam Jeanine rok czasu ..zadnych problemow z nimi nie mialam ..tylko czasami bolaly mnie piersi ..okres co miesiac zgadzal sie co do godziny ..ale przestalam brac miesaic temu ...no i okres wystapil normalnie w przerwie ..ale nowego opakowania nie zaczelam ..okres powinnam miec tydzien temu i nie ma ..troche przytylam ..eh martwie sie ..ale slyszalam opinie ze jak sie odstawi tabletki to czesto sie zdarza ze okres nie wystepuje dlugo martwie sie ..szczegolnie ze ostatni stosunek ..mialam jeszcze jak bralam tabletki pozniej byl okres ..i zero sexu ..wiec nie wiem ..pomozcie mi prosze

Gość lolly
jak się czyta nazwę tych tabletek??:)

Gość ile kosztuje
opakowanie z trzema listkami? i czy jest polska strona tych tabletek.

Gość czy też
dołączona jest przypominajka?

Gość Taka jedna szalona
po trzecim opakowaniu w 7-dniowej przerwie mialm dostac okres i sie nie pojawil zaczelam brac juz czwarte oapkowanie ale okresu dalej nie ma na poczatku troche sie tym martwilam ze moze w ciazy jestem ale jak lekarz mi przepisywal tabletki to powiedzial ze do czterch cykli okres moze byc nieregularny bo potrzebna jest adaptacja dla tabletek. Patrzac tez z logicznego punktu widzenia przy braniu kazdej tabletki o stalej porze i niepominieciu zadnej zajescie w cize jest wrecz nie mozliwe bo chronia one az w 99,95%. co wy sadzicie o tym? prosze odpiscie

Gość Taka jedna szalona
co do przypominajki nie ma przy tabletkach czegos takiego masz tylko przypisana kazda na kazdy dzien tygodnia i to tyle

Gość a ja widziałam
ulotkę Niezapominajka do trzech blistrów.

Gość Husky
czesc ja mieszkam w Częstochowie. u mnie w roznych aptekach roznie kosztuja te tabletki (w jednej 44 w drugiej 41 a znalazlam jedna gdzie te tabletki sa po 35 zł). jak ktoras z was jest z tej miejscowosci co ja i spotkala je taniej to plis odpiszcie na maila. ps. o tej taniej aptece powiedziala mi moja ginekolog!pozdro

Gość w Katowicach
sa od 35 do 42 zł. fajne różnice, prawda? :-) taniej niestety nie znalazłam. ale 35 zł już bardziej mi pasuje niż ponad 40...

Gość a ja
kupuje po 39,99 :P

Gość biancaneve
czy przytyłyście po tych tabletkach??