Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca

jeanine

Polecane posty

Gość IwOo
Maksymalnie mozana wziasc 3 opakowania pod rząd:) pozdrawiam

Gość nie pomagają
ja zaczynam 4 opakowanie Jeanine, czuje sie po nich dobrze ale zastanawia mnie dlaczego nie poprawiła mi sie cera..pryszcze robią się nadal

Gość domalka
Do ewellyna! Dzięki za odpowiedź i chciałam Cię zapytać czy skoro Ty miałaś też takie wątpliwości to znaczy że odstawiałaś je ze względu na zajście w ciążę?

Gość domalka
Hej dziewczyny czy któraś z was przed przepisaniem tabsów była wysłana przez swojego gin na badania hormonów lub w trakcie brania tabsów? Jeśli tak to ile kosztują te badania?

Gość Oleczka 25
Czy ktoś wie gdzie najtaniej dostać Jeanine w Łodzi? Poprosze adres apteki. Ja zapłaciłam ostatnio 42 zł., może są gdzies tańsze?

Gość naamah
Zaczelam brać 3 dni temu i sa to moje pierwsze tabletki...troche wystraszyl mnie ten artykul o konskiej dawce hormonow, ale wsumie ginekolog mowi ze moge miec PCO, wiec chyba potrzebuje wiecej hormonow... Po pierwszych dniach skutki uboczne to lekkie mdlosci, no i okres mi prawie calkowicie zanikl (1 tabletka w pierwszym dni cyklu)...tzn pierwszego dnia byl normalny wczoraj i dzisiaj prawie nic...miala ktoras z was podobnie? Dzisiaj pojawil sie tez nastroj depresyjny i praktycznie z blahych powodow wylam prawie przez pol dnia (zawsze bylam raczej malo placzliwa, wiec troche dziwnie sie z tym poczulam) Póki co to wszystko co moge na ich tamat powiedziec, mam nadzieje ze wszystkie skutki uboczne wmiare szybko mina...bo juz mam wykupione opakowania na pol roku z gory ;)

Gość DariSSa
Do Naamah :) Wszystko co napisalas mialam tak samo :) nic sie nie przejmuj to jest normalne, wiadomo kazdy organizm inaczej reaguje i ja sie o tym juz przekonalam :) Jestem juz przy koncowce 4 opakoania, ale jak zaczelam brac tabletki to na poczatku tez mialam takie objawy jakies stany depresyjne czy cos takiego :P i mialam ochote raz plakac, a raz komus niezle przywalic hehe :) ale wszystko sie unormowalao po 2 opak. i teraz jest supeRR wiec glowa do gory :) pozdro

Gość crazy-barbie
Hej Dziewczyny... Przepraszam, że pisze w tym temacie, ale mam problem izero czasu na konsultacje z lekarzem :( brak czasu powoduje nauka... Ja biorę od niedawna tabletki antykoncepcyjne Yasmin... Cały czas mam plamienia i bardzo się z chłopakiem martwimy, czy jest to normalne... Mam też mdłości... liczę na to, że mi pomożecie... i zrozumiecie, bo przecież wszystkie jesteśmy kobietami :) czekam na odpowiedź- pozdrawiam...

Gość IwOo
Spokojnie! Skoro bierzesz tabsy od niedawna to to wszystko jest normalne..wszystkie mdłosci , bolesci, plamienia. Jestes wrażliwa na sztuczne hormony, tak jak i połowa albo i wiecej dziewczyn na swiecie :) Takie dolegliwosci mogą sie utrzymywac nawet do 3 opakowan i poprostu musisz je przetrzymac aby organizm sie przyzwyczaił :) pozdrawiam

Gość KarOLyNkA
a ja w Rumi płacę 31 zl:) Wypryski zniknely z buzi, nie mam zadnych skutkow ubocznych, poki co jestem bardzo zadowolona:D

Gość esseczka
do tija => kupuje po 33 zł na ul .komisji edukacji narodowej (przy metrze ursynów) a co do jeanine to skutkow ubocznych brak (odpukać :))

Gość crazy-barbie
dzięki... najgorszy jest strach.. boje sie, ze przez te plamienia pomyle to z okresem, gdy beda mocniejsze i wezmę tabletkę nie w ten dzień... :(

Gość IwOo
Ale czemu miałabys cos pomylic? Skoro juz zaczełas brac tabsy to po skonczonym opakowaniu robisz 7 dni przerwy a potem rozpoczynasz nowe opakowanie i plamienia nic tu nie zmieniają..

Gość naamah
DariSSa dzieki :) Dzisiaj juz 7 tabletka a ja nadal w proszku...albo lzy mi same leca, albo mam cos rozwalic...moj facet powoli zaczyna wysiadac, ja zreszta tez...mam nadzieje ze to wkoncu mi minie ;) Wczoraj pol dnia bolaly mnie jajniki, dzisiaj przeszlo na piersi i wogole mam wrazenie, ze puchne...no ale skutki uboczne, to skutki uboczne...tylko jeszcze nie wiem, czy ja przezyje ten okres, w ktorym organizm bedzie sie przyzwyczajal do hormonow...

Gość Emily83
Witam Wszystkich serdecznie!!! Mam pytanie w związku z działaniem przeciwtrądzikowym tabletek JEANINE. Czy jest to działanie silniejsze od działania tabletek YASMIN ? Bo zastanawiam sie nad wyborem któryś z nich. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. PS. Posiadam opakowanie tabletek JEANINE do odsprzedania. Zakupiłam je po korzystnej cenie (33 zł) i mają długi termin ważności. Ja narazie jestem niezdedywona więc mogę je Komuś z Was odstąpić. Pozdrawiam

Gość IwOo
Jeanine ma podobne działanie co Diane35..tak wiec przeciwtrądzikowe..nie wiem jak reszta ale ja miałam dosc brzydki tradzik i po 2 opakowaniach wszystko zeszło. Zostały tylko takie czerwone plamki gdzie niegdzie..i tu moje pytanie: Czy któras z was wie jaks ie ich pozbyc? Nie wiem..moze jakies kremy rozjasniajace plamy potradzikowe.. pozdrawiam

Gość DariSSa
do IwOo !! Tak sie sklada ze ja tez mam male plemki lub nawet znajda sie blizny po tradziku :( kupowalam rozne kremy ale szczerze nie polecam ich. Ostatnio dowiedzialam sie ze dobry jest zabieg u kosmetyczki ==> mikrodermabrazja :) ( koszt ok.150 zl) moze cena nie jest zadowalajaca ale podobno efekt jest bardzo dobry :) poczytaj sobie na stronie.Ja chyba sie tam wybiore :) pozdrawiam

Gość poprawi sie
Biorę 4 opakowanie Janine i nie widze różnicy jeśli chodzi o cere, jestem czasami załamana bo myslałam ze mi pomoże.Wcześniej brałam diane i mi pomogło..czy ktoras z was brała jeanine na tradzik, jesli tak to po jakim czasie jest poprawa?

Gość pryszczolka
do "poprawi sie" ja tez bralam ze wzgledu na tradzik pol roku i szczerze mowiac rezulaty takie naprawde porzadne pojawily sie tak okolo 5 opakowania wiec pozno,wczesniej byla tylko lekka poprawa,wiec pomogly, ale co bedzie teraz jak juz nie biore tebletek to sie okaze

Gość poprawi sie
Do Pszczolki Dziękuje Ci za odpowiedz...Mam nadzieję ze mi tez pomoże bo na razie nie ma zadnej poprawy :( Rok temu brałam Diane_35 przez 4 miesiace i wyleczyłam buzie ze wszystkiego ale odstawiłam i po paru miesiacach problem wrócił:( Takżę myśle, że tabletki mogą wpłynąć na poprawę cery ale tylko w czasie ich stosowania..Pszczolko ile czasu już nie bierzesz Jeanine?

Gość poprawi sie
Przepraszam pomyliłam Twój pseudonim:)

do DOMALKA => nie, odstawialam ich jeszcze, ale pytalam ginekologa i znajome o to :) ... z relacji znajomych wiem, ze trzeba odczekac do pierwsze naturalnej miesiaczki ;) czyli ok 3 miesiace ;) do NIE POMAGAJĄ => Jeanine dzialaja na kazda kobiete inaczej ..bo kazda jest inna, kazda ma inny organizm. moze twoj organizm zacznie reagowac później. troche cierpliwosci. do NAAMAH => przy pierwszych opakowaniach mialam straszne wahania nastroju przed kolejną miesiaczka. potem znikly (po 3 opakowaniach) do CRAZY-BARBIE - to zalezy ktore opakowanie bierzesz. przewaznie organizm do 3-4 opak. sie przyzwyczaja wiec takie plamienia nie sa problemem. Wszystkie skutki uboczne to normalna sprawa. jesli natomiast trwaja dosc dluga warto zglosic sie do lekarza i go o tym poinformowac. do POPRAWI SIE => ja bralam początkowo JEanine na trądzik, ale po 3-4 miesiacach sie skonczyl. występuje teraz baaaardzo rzadko i praktycznie do 3 malutkich krostek na miesiac. Pozdrawiam Was Wszystkie =*

Gość esseczka
ja jestem zadowlona - skutki uboczne nie pojawily sie (urosly piersi - ale to chyba nie problem :)) tylko ja zrobilam badania hormonalne przed i ginekolog powiedzial ze te beda najlepsze dla mnie :)

Gość DariSSa
do Esseczka :) a Po ilu opak. Tobie urosly ??:P :)

Gość mirkaaa
czesc dziewczyny.mam do sprzedania całe opakowanie jeanine data waznosci05.2008.cena 30zł. kontakt gg 3364895

Gość ładna cera
Ja również zauważyłam ze jeanine wpływa na wielkość i jedrnośc biustu. U mnie efekt jest po 4 opakowaniu

Gość pryszczolka
ja nie biore juz Jeanine od 5 marca(wtedy wzielam ostatnia tabletke). Narazie wszystko dobrze, co do twarzy narazie sie utrzymuje bez tradziku, ale czasami cos tam wyskoczy, ale okolo 3 tygodnie temu mialam wysyp na dekoldzie,ale juz sie poprawilo,a co dalej to sie okaze, a co do piersi to jak zaczelam brac Jeanine to juz doslownie po kilku tabletkach mi nabrzmialy, byly obolale ale bardzo ladnie sie powiekszyly i byle jedrne,a jak tylko przsestyalam brac Jeanine to piersi tak jak by uszlo z nich powietrze, wiec jesli o to cjhodzi to pewnie jest tak ze rosna jak sie bierze tabletki a jak sie przestanie to powracaja do poprzedniego stanu....

Gość pryszczolka
do poprawi sie a jak bralam diane i ja odstawilas to po ilu miesiacach powrocil tradzik?

Gość pryszczolka
piszcie jesli macie doswiadczenie w tym temacie bo mnie to bardzo interesuje, boje sie ze tradzik moze wrocic