Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szefowa

Ludzie dlaczego się nie myjecie???

Polecane posty

Gość a moja kolezanka pracuje
w samolocie, jest stewardesa i to co opowiada czasami jak smierdza ludzie......to przechodzi ludzkie wyobrazenie! Wychodzi np.kobitka z WC, a za nia ciagnie sie smrodek a wlasciwie smrodzisko niemytej...... w czasie okresu! I siedza se ludziska w tej puszce np.10 godzin - jak leca do USA - i biedni nawet okien otworzyc nie moga! Albo grupa Rosjan czy Ukrainców zdejmuje buty.........zerzygac sie mozna!:-( I to dopiero jest horror - kilka godzin w takim smrodzie, w zamknietej puszce! Nawet wentylacja czasami nie wywieje tego smrodu! Albo paniusie co wychodza z toalety i zuzyte podpaski zostawiaja na wierzchu!!! To sie nazywa wielkie panstwo, co leci do "Hameryki"!Skad sie biora takie brudasy?

Gość Boże ale okropieństwa
bleee..........!!!!!!!!!!!!!!

Gość Boże ale okropieństwa
bleee..........!!!!!!!!!!!!!!

hmm, teraz ja... mam w klasie trzech byczków - troszkę za bardzo wyrośniętych. Pierwszy wylewa na siebie chyba tonę perfum, nie da się do niego podejśc na bliżej niż dwa metry, tak intensywny ma zapach. Drugi po wuefie jak się spoci, sprawia, ze cała klasa śmierdzi jego wydzielinami i nawet wietrzenie sali nie pomaga. Trzeci natomiast siedzi za mną ok. 1,5 metra. Bardzo lubi siedziec z szeroko rozstawionymi nogami. No, i spomiędzy tych nóg wydobywał się dzis tak okropny smród, że myślałam, ze zwymiotuję na lekcji... ja naprawdę nie rozumiem, czy ci ludzie nie czują jak \"pachną\" ? :|

hmm, teraz ja... mam w klasie trzech byczków - troszkę za bardzo wyrośniętych. Pierwszy wylewa na siebie chyba tonę perfum, nie da się do niego podejśc na bliżej niż dwa metry, tak intensywny ma zapach. Drugi po wuefie jak się spoci, sprawia, ze cała klasa śmierdzi jego wydzielinami i nawet wietrzenie sali nie pomaga. Trzeci natomiast siedzi za mną ok. 1,5 metra. Bardzo lubi siedziec z szeroko rozstawionymi nogami. No, i spomiędzy tych nóg wydobywał się dzis tak okropny smród, że myślałam, ze zwymiotuję na lekcji... ja naprawdę nie rozumiem, czy ci ludzie nie czują jak \"pachną\" ? :|

Gość kurczę...
ale mi się tego powysyłało... :/

Gość ja pierdziele
wlasnie bylam w trakcie jedzenia :( makabra :( tylko wymiotowac

Gość A u mnie...
U mnie na uczelni sa takie dwie dziewczyny co codziennie jedzą śniadanie w toalecie siedząc na podłodze ( :-( ) i paląc popieroski, strzepują tytoń do postawionej na środku puszki po Coli......

Gość ROBERTO
A ja strasznie lubie jak od dziewczyny jedzie sledziami . Lubie sledzie moze dlatego ze jestem z Gdyni .

Ja mam chlopaka ktory niestety myje sie gora 3 razy w tygodniu mowie mu ze smierdzi od niego ale on mi odpowiada ze przedwczoraj sie kompal.i co ja mam zrobic

a co ja mam zrobić z teściem ,który myje się raz w tygodniu albo i rzadziej ? :( :0 (mieszkam z nim 😭 )

Gość Kobiettkaa...
Aga 17 Po prostu go rzuć!!!

do \"a moja kolezanka pracuje\" -> do Hameryki leciałem koło chłopaka z Athletic foot. Koszmar. Siostra leciała koło śmierdzącej wielkiej Dunki. Koshmar too. Ale big smierdziel to był pewien Holenderski chłopak, który nocował u nas, w domu. Nie odczuwał potrzeby nawet wieczornego mycia zębów. W ogóle, jak mu pokazaliśmy łazienkę wydawał się dość zaskoczony, bo po angielsku rozumiał z widzenia. Po dwóch dniach mieliśmy poważne problemy, kto ma wejść do pokoju, w którym nocował, i ściągnąć prześcieradło i pościel z łóżka. Tak Jeb..ło. Kilka dni wietrzenia bylo konieczne. Polacy, wy czyścioszki jesteście.

Gość Kobiettkaa.....
Teraz już trochę mniej czuć w autobusach, ale teraz znowu ta naftalina!!! Ludzie posiadający własny, nawet mały samochodzik - jak ja wam zazdroszczę! :-(

Gość - - -
Up uppa ;-)

Gość zdaleka
Mieszkam z stanach juz dlugo i moze zdarzylo mi sie 2, 3 razy czuc nieprzyjemny zapach. Ale nie korzystam z autobusow. Ale w sklepach nigdy nie zauwalylam zeby ktos smierdzial.

Gość .........................-....
No to może w USA tak jest...:-(

Gość Dariaaaaa
Noooo straszne!!! Biedne kobitki mają przewrażliwione noski i próbują innym narzucać swoją wolę. Co mają jeść, ile razy w miesiącu się myć, co ile dni zmieniać majtki, czym się psikać. A kupcie sobie samochód. Malucha można już za 1000 zł kupić. A jak nie to rowerek. Albo maskę przeciwgazową i jeździjcie sobie w maskach.

Gość a podobno
Cameroz Diaz nie uzywa dezodorantow :O Dariaaa--ty to chyba lubisz zapaszki spod paszki i inne...

Gość ------------------------------
Daria czyli tobie smród nie przeszkadza? ojej, przepraszam paniusia pewnie jeździ własnym mercem i dlatego nie czuje syfu. Nietety nie wszyscy tak mogą , bo my plebs!

Daria czyli tobie smród nie przeszkadza? ojej, przepraszam paniusia pewnie jeździ własnym mercem i dlatego nie czuje syfu. Nietety nie wszyscy tak mogą , bo my plebs!

Gość kosmetyczka....
Jestem masazystka i mialam tez juz kilka obrzydliwcow.Jedna baba przyszla na masaz plecow i jak sie rozebrala to kazalam jej sie z powrotem ubrac bo miala az czarne plamy brudu na plecach!! Innym razem przyszedl facet na pedicure i mial tak dlugie i brudne paznokcie oraz gruby na 2cm zrogowacialy naskorek, ze mimo gumowych rekawiczek i ochronnej maski na twarz brzydzilam sie nieamowicie przez dlugi czas..Niektore kobiety przychodza na zabieg pielegnujacy twarzy i jak tak mam je "pielegnowac" to czasem zaluje ze taki zawod wybralam...Dodam ze jestem z niemiec i to sa niemcy, polki ,ktore do mnie przychodza sa bardzo czysciutkie. Niemcy to chyba gorsze brudasy niz polacy.

Gość mydelniczka
Bo woda jest za droga!!!!!!!!!!!!!! Miejcie pretensje do Okręgowych Dyrkecji Gospodarki Wodnej.

Gość czyścioch
We wszystkim jest ważny umiar. Opowiem o sobie, zawsze dbałem o higienę, żona dziwiła się czemu jej nie chcę czasami pocałować, a ja nie chciałem jej sprawić nieprzyjemności swoim nieświeżym oddechem. Mimo moich tłumaczeń chyba do dzis mi nie wierzy.Jeżeli chodzi o seks równiez tu nie wyobrazałem sobie by zona całując moje dosłownie wszystkie miejsca, mogła mieć jakikolwiek dyskomfort. Po kazdej wizycie w toalecie sie myłem, a jak nie miałem gdzie to była dla mnie tragedia. I tu sie pojawił kłopot zacząłem mieć problemy ze skórą okolic penisa i odbytu. Wyrok lekarza brzmiał, że wyjałowiłem skórę i złapałem wiele nieprzyjemnych bakterii, sytuacja ta trwała kilka lat zanim doszedłem do jakiego takiego porządku. Obecnie nie myje się mydłem pachnącym , najwyżej szarym. Natomiast po każdej wizycie z grubszą sprawą w toalecie zgodnie z zaleceniem lekarza podmywam sie prysznicem, a jak go nie mam pod ręką to wilgotnymi chusteczkami.

Gość Studentka -
Dzisiaj wracałam do domu Polskim Expressem i wiele osób podczas jazdy korzystało z toalety w autobusie. Ponieważ to był starszy model, umywalka była na zewnątrz toalety. I co? Nikt, dosłownie nikt z korzystających z toalety, po wyjściu z niej nie umył rąk!!!! Fuj!

Gość Traveler
Był kiedyś taki dowcip: -Kowalski, dlaczego wy tak strasznie śmierdzicie? - Bo idę na bal przebierańców, szefie... -A co to ma wspólnego? - Zamierzam przebrać się za ser: będę stał w kącie i śmierdział. Prawda jest niestety taka: frak leży dobrze już w trzecim pokoleniu, ale nawyk mycia niektórzy wyrabiają w sobie dopiero w czwartym...

Gość druch Wewiura
smierdze wiec jestem ;)

Gość śmierdzący zarazek
Moja siostra od 2-lat moczy dupsko w misce i nie narzeka a tak szczerze mówiąc u nas wszyscy śmierdzą to tradycja, co wy tam wiecie o smrodzie chyba mało?.Natomiast moja żona myje tylko grzywkę i to na dodatek w golfie!