Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga22

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW

Polecane posty

Surfitko moje dziecko jest jeszcze bezimienne :) ja obstawiałam Magde ( zawsze zalowalam , ze sie tak nie nazywam :) ) albo Dominike . W gre wchodziła tez Toska ale to zdrobnienie od Antoniny , ktore niezbyt mi sie podoba . Tatus chce , zeby mala nazywała sie Małgosia . Jakos nie mozemy znalezc imienia , ktore nam obojgu by odpowiadalo :) Dunia kobieto a gdzie ty widzisz hipcia ? chyba masz lustro powiekszajace ! wygladasz naprawde rewelacyjnie :)

dunia25 naprawdę ślicznie wyglądasz🌼 będe trzymać kciuki żebyś niemiała cukrzycy ciążowej,a jak już będzie to żeby ci szybko minęła👄 U mnie też będą dożynki,to się wiara będzie bawiła aby 1,5 godz bo na więcej przy zespole gminy mojej niestać,he he. A ja znowu po wizycie,endo urosło,pęcherzyki też i następna wizyta w poniedziałek i pregnyl,ciekawe kiedy iui będzie.

hej dziewuszki widze tu interesujący wątek czy ktoras z was moze mi strzelic opisowke w zwiazku z cala ta latanina z pregnylem monitorowaniem jak czesto to sie robi...chcialabym poznac kazdy szczegol z gory dzieki

Gość aniasz_75
Dziewczynki, byłam na rozpoczęciu września jeleniogórskiego, ale się miasto szarpnęło, zorganizowali spektakl (jakieś 100 aktorów) pod gołym niebem o historii miasta, mówię Wam rewelka, a potem jeszcze pokaz sztucznych ogni z 15 min. jestem pod wrażeniem!!!! Kitka76 moja koleżanka nazwała swoją córcię Tosia, uparła się i wcale nie jest Antonina, tylko Tosia!! Ale pozostałe imiona też ładne!! Dzięki za odpowiedzi i słowa otuchy!! Pozdrawiam Was cieplutko!!

Gość aniasz_75
Dziewczynki, byłam na rozpoczęciu września jeleniogórskiego, ale się miasto szarpnęło, zorganizowali spektakl (jakieś 100 aktorów) pod gołym niebem o historii miasta, mówię Wam rewelka, a potem jeszcze pokaz sztucznych ogni z 15 min. jestem pod wrażeniem!!!! Kitka76 moja koleżanka nazwała swoją córcię Tosia, uparła się i wcale nie jest Antonina, tylko Tosia!! Ale pozostałe imiona też ładne!! Dzięki za odpowiedzi i słowa otuchy!! Pozdrawiam Was cieplutko!!

Gość Bercia28
Dunia dziękuje w imieniu mojego synka za życzenia to bardzo miłe 🌼 kurcze dziewczyny w kwietniu miałam taki ból pleców już myślałam ,że to nerki zrobiłam badania i wszystko okey więc to chyba kręgosłup tak mnie bolało że aż na wymioty mnie ciągnęło jakoś mi przeszło i od wczoraj znowu się odezwał mój kręgosłup boli ja cholera ostatnio dużo dzwigałam i po remoncie miałam mnóstwo roboty i efekty są to taki dziwny ból promieniujący na nerki:-( a szkoda gadać jak nie urok to sr.... u mnie w Częstochowie też dożynki ale w tym roku chyba nie dam rady sie wybrać jeszcze zle się czuje wiec wyśle męża i syna a sama przygotuję coś na impreze:-) u mnie szykuje się straszny upał więc pozdrawiam Was gorąco 👄

Gość idka20
ja w czwartek byłam na USG i iestety w tym miesiącu nie ma dominującego pęcherzyka :( ale mimo to ca,ły czas wieżę, że kiedyś nam się uda :) a dzisiaj się bawię na weselu :) więc kończę bo gości w domu pełno i głupio tk siedzieć przy kompie :) buźki dla wszystkich dziewczynek 🌼 👄 ❤️

witam was w ten piekny dzionek 🌻 🌻 🌻 ola fajnie że się odezwałaś super ze z dzidzia wszystko ok:) pierniczek testy ciążowe powiadasz- nie sadziłam ze twoje plany dot. dziecka juz tak sie wyklarowały:) idka miłej zabawy na weselu bercia wszystkiego naj dla synka pozdrowienia dla całego towarzystwa sufitka:) repetytorium:) aniasz:) kitka:) dunia:) niesia:) patiana:)

Dzieńdoberek dziewcionki w ten skarno upalny dzień:O dla mnie tragedia,nie wyłażę dziś z domu,nawet obudziłam się znowu bez zmian z opuchniętymi stopami buu:O ponarzekam dziś bo męka dla mnie w taki dzień i źle się czuję ogólnie,nie cierpię takiej pogody... Basiumm już mam Cię w kontaktach gg;) Kitko ja jestem Madzia:P a właściwie Magdalena bo Magda a Magdalena to dwa inne imiona np.w kalendarzu jest i Magda i Magdalena,ja się urodziłam w Marii Magdaleny 22lipca i sama sobie imię tym wybrałam dlatego mam jednego dnia i ur. i im. :) ale nie lubię jak ktoś mówi do mnie Magda,każdy kto zna już mnie tylko Madzia:P :D niesiu dziękuję👄 idka jak nie w tym cyklu to w następnym aż się uda;) miłego hulania na weselichu;) nie spij się tam:D buziole wszystkim..:)

Gość aniasz_75
witajcie Dziewczynki!! zrobiłam test i jedna kreska. Myślałam, że tak będzie, ale wiecie jak jest mimo wszystko rozczarowanie jest... Bercia28 a może to korzonki??? byłaś u lekarza?? właśnie korzonki tak promieniują na nerki, a rwa kulszowa to ciągnie jeszcze po nodze, ból okropny i często występuje jak cos podźwigasz.... Buziaki dla wszystkich, lecę na zakupy... kurcze, nie wiedziałam, że remonty tyle kosztują....

Gość Bercia28
anisz_75 no właśnie nie byłam u lekarza jak w kwietniu odebrałam wyniki i okazało się ,że to nie nerki to sobie odpuściłam i teraz mam za swoje znowu mnie to dopadło rano prawie wymiotowałam ,a teraz się uspokoiło i już nie boli:-) sama nie wiem co mi jest może to starość i się rozsypuje powoli hihihi...ale dzięki za troskę🌼bardzo mi miło basiamm dzięki za życzonka Wiktorek dziękuje wszystkim ciocią i przesyła buziaki 👄 kobitki ale upał u mnie nie mam sił nic robic a jutro ta imprezka gril itd a kochani teściowie nie przyjdą mają wpaśc w inny dzień bo nie mają prezentu i takie tam tłumaczenie oszaleć można wychodzi na to ,ze bez prezentu bym ich nie wpuściła ale to mąż do nich dzwonił więc ja się nie wtrącam tak jak pisałam od początku mają gdzieś moje dziecko bardzo mnie to boli ale cóż niedługo druga synowa urodzi im wnuka a może bedzie ta wymarzona wnuczka!!!bo ja dałam im tylko wnuka!!! dobra nie pisze więcej bo mi ciśnienie skoczyło Miłego dzionka dziewczynki👄

Gość repetytorium
Czesc Babulce:) Duniu bo Ty ladna to i komplemety same sie cisna na usta:D;) co do puchniecia to hmmmmm moja bratowa tez tak pod koniec ciazy zaczela puchnac i gromadzic wode, cos to bylo ale dokladnie nie pamietam- bylo to zwiazane z tym ze miala cukrzyce ciazowa wlasnie i przez to musieli jej zrobic cesarke bo nie byla w stanie sama urodzic, ale moja siostra tez tak puchnie w ciazy i nie ma cukrzycy- po prostu jej organizm jakos zatrzymuje wode:O zreszta jesli ktos mial takie predyspozycje przed ciaza np. zatrzymywanie wody w org. przed @ to w czasie ciazy jeszcze bardziej sie to nasila wic sie nie martw:) mocz nogi w chlodnej wodzie, pij duzo wody z cytryna i powinno byc lepiej, nie jedz slonych rzeczy! A co do NK to ja tak jakos pozniej do was dolaczylam wiec nie mialysmy okazji zeby to zrobic:) Surfitko: wspolczuje powrotu do pracy! to musi byc straszne po takie przerwie wrocic, no ale szybko wdrozysz sie z powrotem do roboty i bedzie dobrze:) Ninka juz tez duza baba sie robi:) a pamietam jak pisalas ze jeszcze w dwupaku jestescie;) Aniasz:( ojejeku juz myslalam ze ci sie udalo🌻 a moze test za wczesnie zrobiony? poczekaj cierpliwie na ten @ a najlepeij zadzwon do gina i sie spytaj co w takim wypadku masz robic! Pierniczku: mi sie wydaje ze to zdecydowanie za wczesnie na test! plemniki moga byc w rogach rodnych kobiety do 7 dni i niby wtedy wychodzi ze test powinien pokazac jakby cos bylo- bo pisalas ze ponad 20 dni temu cos bylo:P no ale nie znam kobiety ktorej w 23 d.c. test wyszedl pozytywnie- twedy jest zbyt male stezenie hormonow , niektorym mimo dodatniej bety testy sikane wychodz dopiero ok 50 d.c. wiec nic straconego:) a tymi objawami sie nie sugeruj- ja tez w tym cyklu wizalam u siebie wszystkie objawy, piersi bolalay mnie od 1 d.c., klulo podbrzusze sluzu duuuzo i w ogole czulam sie inaczej no ale to mialam po prsotu taki PMS, bo mini plamienie w terminie 28 dni... Dziewczyny mam pyt. czy jak odstawie duphaston to bede miec normlanie okres? lekarka kaze mi odstawiac tak na pol roku bo biore juz 7 miesiecy i zobaczyc czy bede miec sama okres, ale mi sie wydaje ze jeszcze tak ze 3-4 cykle moglabym pobrac, boje sie ze odstawie i w ogole nie bede miala nawet tego zdechlego plaminia, co sadzicie? Od tego cyklu zaczelam pic ziolka:),a od nastepnego startuje z metfromina:O Berciu sto lat sto lat dla Twojego Synka Wiktorka🌻👄 zycz mu spelnienia marzen i wszystkieg najlepszego:) Buziaki dla wszystkich, no dziewczyny niech ktoras zaciazy bo jakis zastoj panuje:P;)

Gość repetytorium
ŁO Ło matko:D ale sie usmialam z siebie w rogach rodnych kobiety:D:D:D hheheheh to z nas jakies diabelki chyba przez to pco:P mialo byc ozywiscie w drogach a nie rogach;) i nie od 1d.c.tylko od 10.d.c!!!:P

duniu apropos komentarza na nk - uwierz mi że chciałabym wyglądać tak pięknie jak ty, jeśli chodzi o kilogramy to mogłabym ważyć tonę żeby tylko mieć moją wymarzoną kruszynkę, a tu tymczasem znowu du.....a znowu ryczę od wczoraj . już po prostu nie mam siły i wogóle chyba zmienię lekarza... a Ty przestań marudzić i popatrz na siebie od tej stony - jak sama mówisz zaraz po porodzie popracujesz nad sobą i zapomnisz o wadze ale będziesz miała swojego Kubusia ;o) i nadal uważam że wyglądałaś łoooosiałamiająco ;) buziaki{usta]👄👄 pozdrowionka dla reszty kobitek🌻🌻🌻

dzięki Asiulka ale nie rozpaczaj jak widzę po Twojej stopce jesteście dopiero rok po ślubie z groszami więc napewno wkrótce się Wam uda z dzidzią zobaczysz,każdemu w końcu się uda tyle że jednemu szybciej innemu dużo później:) więc głowa do góry i Ty będziesz mamą:) 👄

Repetytko;) to mówisz że mamy rogi rodne??? :D:D:D aleś mnie rozbawiła hihi:D

suwaczków miało być,zgubiłam literkę.Chyba już niewidzę hi hi, idę spać,miłych snów kobitki, dobranoc👄

Gość aniasz_75
Dziewczynki, wygrałyśmy Eurowizję w tańcu, HUUUUUUURRRRRRAAAAAA!!!!!!!!!! Repetytorium, ubawiłaś mnie tymi rogami, ale szczerze mówiąc nie zauważyłabym, gdybyś o tym nie wspomniała!!! Wiesz, poczekam z tym telefonem, pojadę do tego szpitala i tak w poniedziałek będą mi robić badania, a chyba nie zaszkodzi jak jeszcze jeden lekarz mnie obejrzy... Bercia28 Ty mykaj do lekarza, bo takie bóle lubią powracać, a tak dostaniesz jakiś diclofenak i zobaczysz, przejdzie, aha i jeszcze ciepłe majtki na d......, ja już o stringach zapomniałam, po tym jak do ubikacji z rannym siusiu z godzinę się czołgałam, a miałam niecałe 3m do przejścia, a nikogo w domku nie było... teraz dmucham na zimne... Kolorowych snów Dziewczęta!!!!

Gość Bercia28
witam🌼 aniasz_75 niezła jesteś ciepłe majtki na d... no tak jak pisałam to już chyba starość nie wiem czy mąż by się ucieszył z takich majtek hihihih....ale tak serio to już mi przeszło i znając siebie to do lekarza nie pójdę zresztą nie chcę brać żadnych leków bo może jednak w ciąży ❤️jestem a co mam jeszcze taka nadzieję:-) pisałam Wam wcześniej ,że teściowie nie przyjadą na urodziny mojego synka mąż widział że sie trochę wściekłam zadzwonił jeszcze raz no i przyjadą wiecie mi na nich nie zależy ale szkoda mi dziecka wiedział ,że maja przyjechać on już dużo rozumie i byłoby mu smutno jakby go tak olali.Wiecie jak przyjeżdza teściowa to gorzej niż sanepid hihihi nie żebym miała bałagan ale wiecie jak to przy dziecku wszędzie zabawki książeczki itd.i tak biedna latam od wczoraj i sprzątam te zabawki a za chwile mój synek koniecznie musi się nimi bawić i odnowa... repetytorium my to mamy z tymi naszymi rogami rodnymi hihihi trzy światy nie zresztą moje jajniki to chyba mają rogi bo wcale mnie nie chcą słuchać urwanie głowy.. Pozdrawiam Was kobitki 👄

Gość aniasz_75
Witajcie!!!! ale tu cisza dzisiaj....... Właśnie dostałam okres, trochę mi ulżyło, ale i tak spękana na maxa jestem przed jutrzejszym pójściem do szpitala... trzymajcie kciuki za mnie, odezwę się jak tylko będę mogła:) Buziaki dla wszystkich!!! 👄

Gość Pieniczek_83
Ja dziś dostałam plamienia...kurcze, w 26 d.c. Pewnie się puści jutro lub pojutrze (wolałabym pojutrze, bo będę miała mniej pracy). Więc to nie była ciąża tylko taka zmyła organizmu. Wiedziałam, że ten ból piersi coś za wcześnie się pojawił.

Gość Pcoswiczka
Witajcie, w tym miesiącu zaczynam swój pierwszy cykl z Clo. Mam przepisany od 4 do 8 dnia cyklu. Czy któraś z Was tak miała?Tak czytam na necie i przeważnie jest od 5 do 9 d.c. Rzadziej od 3 do 7.

pcowiczko ja mialam clo od 2 dnia do dp 7 nie patrz na to jak sie dawkuje bo kazda z nas ma iiny organizm, bralam 4 miechy clo bylo ok okresy jak w zegarku odstawilam i znowu cisza brak@!!!!!!!! mam dosyc to jest jak syzyfowa praca. kiedy juz prawie jestem na samym szczycie giry spadam na sam dol i od nowa....ile mozna !!! co to za glupia choroba to pco brak slow normalnie bo aż mi sie ciśnienie podnosi

Gość Bercia28
Witam dziewczyny🌼 mam dziś doła w ciągu ostatnich 2 tygodni dowiedziałam się ,że moje 3 znajome są w ciąży a wiecie co jest najgorsze ,że pierwszy raz od tylu lat poczułam zazdrość nie spodziewałam się tego po sobie jestem nawet zła na siebie o to :-(ale dziewczyny szlak mnie trafił bo kto chce po 2-3 msc jest już w ciąży wiem wiem nie każdy ale jakoś mnie to zdołowało chyba oszalałam kompletnie mój mąż mówi ,że przecież to nie moja wina bo jestem chora itd. żebym się nie zadręczała i cieszyła się ,że mam już syna okey cieszę się baaaaaardzo ale chciałabym mieć jeszcze dziecko to silniejsze ode mnie ... wszystkie dziewczyny które starają sie o pierwsze dziecko szczerze podziwiam życze Wam dużo sił i wytrwałości a może ja się martwię tym że jestem coraz starsza i zostało niewiele czasu na dziecko przecież za parę lat nawet nie będę myśleć o ciąży bo będe za stara :-( no tak mam doła za oknem leje buuuuuuuuu... Pozdro ....👄

Hej Moje Babulce! Jestem tu z Wami i poczytuje te wasze wpisy .Jestescie teraz w temacie ciaz i związane z tym rozne rzeczy więc nie będę tu zasmiecac swoimi wpisami chce WAS GORĄCO POZDROWIC A dunia25-FOTKI SUPEROWO-ODLOTOWE!!! pOZDRAWIAM ; pATIANKA,EVELINKE_86, ASTAT,SURFITKE,REPETYTORIUM,OLENKA666,CHOINECZKE22-trzymam kciuki,dunia25,ankra50,basiamm,sonia81,kitka76, Dziubki DLA WAS!!!!!!!!

Gość YOOVITA
Hej Dziewczyny! Czytam te Wasze posty i jestem w szoku! Nawet nie wiedziałam, że jest Nas tak dużo...Ja też mam PCO. Biorę od kilku dni SIOFOR 850 i czuję się nie za dobrze...mam nudności i biegunkę...mam nadzieję, że wkrótce przejdzie...podobno przechodzi. Możecie mi napisać ile się czeka na efekty przy braniu tego leku? Wiem, że każdy organizm jest inny ale tak orientacyjnie bym chciała wiedzieć. Njagorzej, że nie mogę się skupić na niczym...tylko czekam, aż ten lek zacznie działać :( jeśli nie zadziała czeka mnie klinika :( oby zadziałał. Pozdrawiam i trzymam kciuki.