Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga22

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW

Polecane posty

Gość ja_biedna
hehehe :) no udalo sie! to zasluga mojego chlopa i jego sprzeta :) udalo sie za pierwszym strzalem :) :) :) on sie smieje ze ma plemniki z kwasem solnym ktore mi wszystkie torbiele przepalily :) ...a tak swoja droga to wiecie ze pierwsza rzecz jaka zobaczylam u mojego faceta jak sie poznalismy to byly... jaja :) ??? ( tzn przez spodnie - nie myslcie sobie ) :) kolezanki do dzis sie z tego smieja ze pierwsze co im o nim opowaidalam to to ze ma takie fajne :) ... ja wiedzialam ze one kiedys zdzialaja cudaaaaaaaa!!!!! :D

koniec na dzis spada. ide sie walnąć na wyrko... a tak to za tydzien 5 raz na badania do szpitala jak ja to lubie... te badania ze studentami i rozbieranie sie i paradowanie na golasa przed tą zgrają lekarzy i studencików... buźka dla wszystkich

ja biedna mimo żywienia nie dasz rady nadrobić tego żelaza to normalne i gin na nast.wizycie napewno przepisze Ci żelazo,ja już biorę i biorę go,do tego magnez z wit B6 taki wielki bananowy no i nospę która towarzyszy mi już od samego początku mojej ciąży do końca:)

ja biedna to sie usmialam:) hahah ladna z ciebie aparatka zeby na jaka patrzeć hehe kwas solny hehehehhe dobre;) dunia test robilam jakis tydzien temu. co do seriali to się zgadzam tyle ze akurat barw nie oglądam wole m jak m;) dobra lece paapapap szalone baby

ja biedna i te "JAJA" zdziałały cuda :D:D:D aleś mnie rozbawiła hihi :D

Gość ja_biedna
no to sie ciesze ze Was rozbawilam :) smiech to zdrowie :) ja tez spadam. dobrej nocki! :* :* dla dunii i patiany i :***************** dla nieobecnych chwilowo na forum

Gość Bercia28
hej laki❤️ dawno nie pisałam bo znowu mnie nie było :-( miałam w domu awarie tzn nie miałam wody dlatego 5 dni mieszkałam u teściów wiecie jak to jest wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :-) nadrobiłam już zaległości i jestem w temacie hihihih... wiecie jeśli chodzi o te łóżeczka to myślę ,że lepsze są drewniane pamiętam jak mój syn trzymał się szczebelków i uczył się wstawać a w łóżeczku turystycznym nie ma takiej możliwości chociaż wiem ,że turystyczne kuszą pięknymi wzorami i kolorami:-) za kilka dni mam dostać okres i wiecie znowu zaczynam się nakręcać ,że może sie udało:-) jaka ja głupia jestem już tyle razy się rozczarowałam... :-( ale co zrobić to silniejsze ode mnie i pewnie znowu rozczaruje ale co tam trzeba wierzyć bez wiary w to ,że kiedy s się uda starania nie miałyby sensu Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczyny ja_biedna agnieszka dunia surfinak mikiO choineczka basiamm repetytorium pierniczeku i wszystie których może nie wymieniłam buziaki👄

Gość Bercia28
ale ja pisze jak analfabetka hiihihi.. miało być hej laski ja_biedna szkoda ,że wcześniej nie wiedziałam o tym że duże jaja mają takie znaczenie hihihihih ale ja nie narzekam w końcu zle nie wybrałam bo mam już syna więc nie zawsze duże znaczy lepsze hihihih ....

cześć dziewczynki,długo niepisałam bo jakoś niebyło o czym.Byłam wczoraj u gina i mam trzy pęcherzyki,ale słabe endo bo tylko 4mm,a był 12dc,modle się żeby urosło.Jakoś niemam tym razem nadziei że ta iui się uda,a do tego problem z pregnylem-nigdzie niemogłam go dostać,nawet w hurtowniach niemieli:(,ale na szczęście udało mi się go zdobyć.Myślę co raz bardziej o tym żeby iść do psychologa,ale sama newiem czy to dobry pomysł. Pozdrawiam was wszystkie gorąco w ten chłodny wieczór👄

dunia kochana ja też bym chcaiła zeby mi sie w końcu udało, ale powiem Ci coś w tym miesiącu jak nigdy czuje ze nic z tego jakoś jestem pewna że się nie udało i nawet nie rozpaczam jeszcze ze 2 razy spróbuje z clo a dalej to niech juz lekarka postanawia:) aha ja też ogladam m jak m ale mój małżonek nie moze tego zrozumieć i kupiliśmy drugi tv. ja_ biedna rzeczywiscie ubawiłaś mnie zaraz z rana jak tylko top przeczytałam.:) patiana, bercia,niesia👄 👄 👄

Hej dziewczyny, nie pisałam bo jestem załamana. Wtedy we wtorek byłam u tego lekarza. Wielkiego pojęcia o PCOS to on nie miał - ale tak popatrzył w opis zabiegu, w wyniki i powiedzial ze zrobiłam już wszystko i tu jest wszystko dobrze a probllem tkwi we mnie że za bardzo chcę tego dziecka itd o wpływie psychiki i nastawienia na poczęcie. Mam dość. Dociera do mnie, że mogę nie mieć więcej juz dzieci. Wypłakałam się porządnie ale dalej jest mi smutno. Nie mam nawet ochoty na intymność z mężem. Mam takie poczucie straty. Wszystko mi zbrzydło i kłócę sie z P. Bogiem. Nie mam juz ochoty na chodzienie po lekarzach, mierzenie temperatur ani robienia testów. O adopcji też mi sie nie chce myśleć. W ogole nie chce mi się juz nic. Mam nadzieje, że mój nastrój nie udzieli się wam. Pozdrawiam Was serdecznie.

Gość Luccyna11
WITAJCIE MOJE DROGIE!! DAWNO MNIE NIE BYŁO ALE JAK TYLKO ZAGLĄDNEŁAM TO NEWS DNIA;jaja!! JA_BIEDNA TO DAŁAS CZADY Z TYM TEKSTEM HAHAAH!! OD DZISIEJSZEGO DNIA ZACZNE SIE SOLIDNIE PRZYGLADAC ....U MOJEGO FACETA HHAAA! U NIE WSZYSTKO OK WRACAM DO ZDROWIA I CIESZE SIE ,ZE U WAS OK.CHOC CHOINECZKA_22 MNIE MARTWI ALE WIERZE ,ZE BĘDZIE OK. POZDRAWIMM WAS WSZYSTKIE:):):)

mamo Samiego wiem że to okrutne ale coś ci powiem, jeśli psychika ma takie znaczenie to ja na bank nie będe miała dzieci bo jak mam się kochać w te dni to mam wstręt- prawie się zmuszam i nic nie pomaga ani nastrój ani świeczki-poprostu wiem że robie to bo muszę i to juz koniec- i tak działa moja psychika wiec nie ma mowy o wyluzowaniu porażka rozumiem Cię doskonale życzę jednak troszeczkę optymizmu i jutro też wstanie dzień i bedzie dużo słońca więc bierz Samiego i mężusia na spacer i cieszcie się tym co macie:):):)

lucynka duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooo zdrowia 🌻 🌻 🌻

Gość agnesz1989
antella dawno nie pisałam pzrepraszam mój lekarz nazywa się leszek i o ile wiem jeśli jestes z Lublina ma tam swoją klinike coś tam femina ;]

Gość repetytorium
Czesc Dziewczynki:) Ja_biedna: hihihihi jajka powiadasz? mi tez u mojego sie w oczy rzucily ale jak na razie efktow brak hihihihi:P Duniu: bardzo ladny kojczyk:) tylko ja chyba tez bym wolala takie zwykle lozeczko, a taki kojec bym kupila jakbym jechala na wczasy np.? chociaz na pewno jest bardziej funkcjonalny od zwyklego lozeczka, no i ladniejszy:) A ile Duniu przytylas w ciazy- jesli sie moge spytac? bo ciagle piszesz ze jesteswilka jak hipopotam:O wiec doszlam do wniosku ze ci sie tak tylko wydaje a na prawde wygladzasz super- zmiescialas sie w tamat sukienke na wesele wiec musi byc OK:) A w ciazy na bank nie jestem:P choc w tym miesiacu myslalam ze moze i ja zaskoczylam tak bez leczenia bo czulam sie inaczej niz zwykle, no ale okres przyszedl 28 dnia:O:P dzis 3d.c i juz go nie ma:D tylko takie male plamienie, wczoraj sobie zjadlam 3 nospy i bol brzucha przeszedl:) basiamm jak myslisz ze nic z tego, to moze bedzie TO wlasnie?:) ja myslalam ze byc moze mi sie udalo i co i dupa:P wiec u ciebie bedzie na odwrot- tego ci bardzo zycze:D Bercia 28 witamy z powrotem:)

repetytorium - słonko bardzo bym chciała:) ale moje przeczucia się niestety sprawdzają:(:(:( a i jeszcze żeby było miło to mnie chyba zawiało ] bo mnie tak bolą plecy jakby korzonki czy nerki ale to pewno mnie zawiało bo byłam wczoraj na stepie i wyszłam upocona jak prosiaczek i to pewnie po tym no cóz a w niedziele planujemy z mezem wycieczkę po szczytach górskich zaczynamy od Szyndzielni i jakieś 5 h marszu schodzimy za Brenną mam nadzieje ze zapowiadana pogoda się nie zmieni:)

no Basiu, zazdroszczę Ci troche tej wędrówki - mój malż w niedziele zacyzna drugą zmianę a poza tym Sami idzie tylko 1,5 godziny a potem trzeba go wziąć na barana więc zazwyczaj jeździmy rowerami, ale tęsknię za górami :)

🖐️ babulce moje drogie:P Mamo Samiego nie smutaj się,może tylko naszedł Cię taki nastrój jak to każdemu się czasem zdarza gorszy,kiedy to widzi się wszystko w czarnych barwach i ma się wszystkiego dość...taka mini depreska bo nic nie cieszy,mam nadzieję,że prędko Ci minie🌼 Lucynki nie witam bo piszemy czasem na gg i wszystko wiem;) agnesz1989 ja też leczę się w Lublinie,choć nie wiem czy Ty też tam czy tylko Twój gin jest stamtąd,mogłam Cię źle zrozumieć,w każdym razie tam gdzie ja się leczyłam to też klinika leczenia niepłodności a nazywa się AbOvo i żeby było skuteczniej i śmieszniej mieści się na ulicy BOCIANIEJ:D teraz jeżdżę tam już tylko na prowadzenie ciąży przez mojego ginka \"dzięki któremu\" żeby głupio nie zabrzmiało i bez skojarzeń:P udało mi się zajść w ciążę i to dość szybko:) Repetytorium jeśli chodzi o moją wagę to jestem już z 15kg do przodu:O będzie co zrzucać po porodzie ale wiem że zrzucę i nawet jestem tego pewna,pytanie moje świeci w głowie tylko ile mi się zejdzie ale przyduszę ostro żeby na wiosnę tak najpóźniej do maja być już taka żeby bez wstydu wbić sie w kuse ciuszki,nie mówię że jakieś odkryte brzuchy i mini bo to to nieee ale coś obcislego :P :D a w kwestii kojca to jeśli nie będzie mi zdawał egzaminu pójdzie zwyczajnie w odstawkę na jakieś wyjazdy a kupi się zwykłe standardowe ze szczebelkami:) zobaczymy jak na początek spisze się to :) Dużo tych nosp potrzebujesz mam nadzieję,że nie forte? Basiamm tej bieżni i pocenia na niej to już Ci zazdroszczę:P z chęcią zaczęłabym jak najszybciej treningi ;) a mowa o bieżni,planujemy otworzyć salon VACU WELL już się kontaktowałam z producentami itp ale ogrooommm kasy potrzeba na to bo te komory próżniowe są jeszcze nowością a koszt jednego to prawie30tysięcy a do takiego salonu na początek potrzebuję choć 2 do tego pomieszczenie,także koszta można sobie wyobrazić ale już podpuściłam tatusia:D i myśli mi pomóc na początek otworzyć cos takiego,wiem że się szybko zwraca bo chętnych kobitek do tych kapsuł próżniowych żeby wejść do niej i pospacerować w środku sporo i parę takich 30min.seansów i dziewczynom portki z dupci spadają moment:) także wiem że w mojej mieścinie taki interesik wypali:P a i sama myślę odrazu o sobie:D Udanego i miłego brykania po szczytach no i pogody:) 👄 a u mnie i Kubusia ogólnie ok choć ostatnio mam bóle to chyba są te skurcze przepowiadające kiedy to macica ćwiczy przed porodem i bywa dość boleśnie ale muszę ginka wypytać ile trwa coś takiego i czy to aby to napewno. Dziewczynki te zorientowane mam pytanko pewnie śmieszne ale czy teraz do porodu siapuszka trzeba mieć zupełnie na zero ogolonego???? bo wolę to sama w domciu za wczasu zrobić niżeli by mnie panie położne miały pozacinać :O ciekawa jestem jak to dzisiaj jest bo nie mam kogo w sumie zapytać:)

Gość repetytorium
Oj zazdroszcze tej wspinaczki gorskiej:)

Gość repetytorium
Duniu:) fajnie ze u Was wszytsko ok!:) a z pipcia to mi kolezanki mowily ze lepiej sie na zero ogolic, bo w szpitalu i tak dogalaja jak cos no i lewatywe robia!:O Co do nosp to juz lyknelam dzis 2 i nadal brzuch mnie tak boli ze szok😭 bardzo sie martwie ze cos sie dzieje zlego, nigdy mnie tak nie bolal:(mam male plamienie a brzuch nawala jak na wylewy nilu doslownie, az mnie piecze w srodku:(

Dunia lepiej sie w domciu ogolic , zeby cie panie w szpitalu nie pociely . Bo gola - moze nie wszedzie . Tylko ze lepiej jak jest picia ogolona ze wzgledu na to , ze jezeli nacinaja krocze , to lepiej sie goi ...

Tak też myślałam że najleppiej to sobie samemu siapuszka ogolić dokładnie tuż przed żeby kto inny nie kończył a i mam wielką nadzieję,że jeśli poczuję,że to już i trzeba jechać do szpitala to zrobię sama sobie konkretną lewatywkę żeby i tam mi nikt nic nie pchał :P i cięcia krocza też baaardzo chciałabym móc uniknąć ale to już niezależne ode mnie... Repetytorium też miałam takie bóle na okres prowadzące do omdlenia aż :O i nospy nie pomagały,najlepiej było jeszcze jak brałam tabsy anty bóle okresowe były minimalne albo wcale ich nie było a po odstawieniu antyków wszystko wróciło.Ponoć po porodzie to mija kobitkom hmm zobaczymy...

Czesc Co do lozeczek - mam oba. I Ninka moze 5 razy spala w tradycyjnym, z piekna kolderka i przedrogim materacem :P Jakos mi to lozeczko nie pasuje, w nocy lubie miec ja przy sobie i spimy razem ( wiem, wiem robie blad bo jej nie odzwyczaje), a w dzien spi w lozeczku turystycznym. Ale ona go uwielbia, ma tam zabawki, bujanie i ja tez wole ja tam polozyc, moge przesunac lozeczko itp. Mama Samiego sadze ze Basia dobrze napisala, ciesz sie tym co masz !!! Rozumiem ze pragniesz drugiego dziecka, ale niech twoja rozpacz nie zacmi szczescia ktore juz cie spotkalo. Ja poki co nie mysle o drugim, ale postanowilsimy z mezem, ze kiedys postaramy sie ta sama droga o drugie - no chyba, ze samo bez leczenia sie trafi w co watpie - ale jak sie nie uda, bedze tylko Ninka. I wiem, ze juz jestem przeszczesliwa ze ona jest. Nie bede robic zadnych operacji ani IVF. Dunia, no trzeba sie podgolic..ja sie sama ogolilam, ale i tak mnie tuz przed parciem dogalali :P Pewnie niedokladnie..bo tak z lusterkiem jedna reka :P A co do lewatywy to ja nie mialam i nikt nawet o tym nie wspomnial. A w Polsce slyszalam, ze mozna sobie samemu kupic i w domu zaaplikowac. Kitka, a tobie ile jeszcze zostalo ? Basia, a moze wlasnie..hmm, ja wlasnie zaszlam w cyklu w ktorym na bank mialo sie nie udac :) Lucynka, pieknie wygladasz !! No i zagladaj do nas czesciej. Ja biedna, no tekst dnia :D Dunia, zrzucisz wszystko, glowa do gory. Po porodzie z dnia na dzien kilo mniej :D Buziaczki dla was. PAPA

Dzieki dziewczynki, pwenie macie racje ale same wiecie jak to jest - jak jest dolek to po prostu trzeba to przetrwać i nic sie nie zrobi. Duniu - mnie ogolił mężulek tuż przed więc dogolać nikt nie musiał :) i wogóle polecam rodzenie z mężem - faceci nabierają po takim doświadczeniu jeszcze więcej szacunku i podziwu do swoich żonek i matek.

chyba i ja mam pdobne zdanie,wcześniej nie chciałam nawet myśleć i mąż zresztą też że mógłby wogóle uczestniczyć w porodzie a teraz oboje od tak bez powoduu samo nam się odmieniło i będziemy we dwoje(jedynie co aby przeraża mnie możliwość jeśli bez wcześniejszej lewatywki coś się kobicie wymsnie:O dla mnie wstyd straszny) poza tym niech właśnie widzi jak się męczę a on niech pomaga i wspiera a co,po wszystkim już może iść się z wrażenia i radości nabzdryngolić :D sprawdzam działanie fotosiku bo wstawiłam tylko tu parę zdjęć moich z wesela bo chcaiłyście mnie z brzuchem zobaczyć:Pwięc wstawiam tu a na NK bym nie chciała żeby każdy widział bom się sobie nie podobam nawet w tej sukience:O teraz czy aby link działa i czy czegoś nie zamotałam żeby mogła każda zobacyć:)