Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esterro

Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy.

Polecane posty

Gość Esterro

Spotkałem niedawno moja kolezankę w markecie. Ma 28 lat a wygląda na 46. Dramat. Smutna zniszczona, wystraszona, załamana. Ubrana szaro i nieładnie. Włosy zaniedbane brak malunku na twarzy Cos potwornego. No dosłownie dziewczyna z dworca centralnego Z superlaski nie zostało nic.

Gość htygjyuj
bo jej sie nei chce, moja bratowa ma 31 wyglada na 25 conajwyzej, dziecko a jest chuda, wysportowana, opalona, piekne ciuchy, makijaz ;)

Gość zgadzamsie ztoba
Ja sie zgadzam z autorem. Wyjechalam na studia , moje dwie znajome byly w ciazy , za czasow liceum kazdy sie za nimi ogladal...a teraz? zal na nie patrzec , nie wiem co jest nie tak , niby wygladaja jak dawniej ,ale to juz nie to co kiedys

Gość Esterro
piprzysz takie bzdury bo sama masz dzieciaka i chcesz zadeklarowac wszem i wobec ze dziecko cie odmładza nadaje sens zyciu jestes szcpulejsza pogodniejszai takie tam pierdoły. Kłamiesz zwyczajnie

Gość htygjyuj
a jaki mialabym cel w klamaniu debilu? sama nie mam dzieci i nie zamierzam ale to ty pier/#173dolisz jak potluczony imbecylu :O

są kobiety , które jak już złapią męża i urodzą dziecko przestają o siebie dbać bo niby po co, a potem płaczą że on się ogląda za innymi

Gość SysioooLinaaa:)
Po prostu taki są "matki polki" ;/ Przecież nie mogą się malować bo mają już dziecko.. Fakt faktem widziałam niejedną, która wygląda ładnie po ciąży, wraca do pracy i dba o siebie, ale nie oszukujmy się, większość nie dba o siebie i to jest straszne, a potem zakładają tematy, że mąż mnie zdradza i takie tam.. No ale ja się nie dziwię, jak widzą w domu młodą kobietę, która się zapuszcza i wygląda, jak stara baba to facet ma dość!

Gość rsgddsgd
To ich decyzja. Znam kobietę 50 parę lat, i wyglada tak że każda 25, 30 mogłaby jej zazdrościć. 3 dzieci, a cera bez skazy, rozświetlona, ładne włosy, zdrowy wygląd, makijaż, eleganckie ciuchy. Ma kasy dużo ale... nieoszukujmy się, często kobiety niemające kasy całkowicie sobie odpuszczają.

Gość takata
Tak jak kobieta zadba o siebie tak potem wyglada!

Gość ona8787
etam , zalezy jak ktora kobieta dba o siebie , ja mam dziecko , pracuje i wszystko da sie pogodzić , mam 32 lata , a daja mi najwyzej 26 , skromnie , ale gustownie sie ubieram , delikatny makijaż , oczywiscie gdzie niegdzie w tym wieku wlos siwieje , wiec trzeba go przyfarbowac;-) kazda kobieta jak zadba o siebie bedzie wygladać ładnie

Gość powinny mniej pracować
i ciszyc się życiem

Gość 234234
brak malunku na twarzy Cos potwornego. grunt to malunek na ryju, i włosy na blond albo czarny, do tego białe kozaczki , mini i mamy poslką pięknosc... :p

Gość 234234
Kobiety strasznie wyniszcza życie rodzinne- wiem po sobie. Pracują, sprzatają, gotują. Facet w domu z reguły siedzi i pije piwo. Ja odkąd sie rozstałam z moim ex- schudłam 13 kilo! Po prostu jem jak mam ochote a nie te wspólne wielkie obiady. I czasu więcej dla siebie - to człowiek odżywa.

Gość moja kumpela robi w tesco
Tylko dlatego bo musi zarobic na dzieciaka , bo facet ja zostawil. Ma depresje i wyglada teraz jak potwor. :(

Gość no nie mogę,
jakie bzdury :) mam dziecko i jestem jeszcze szczuplejsza i zgrabniejsza niż przed ciążą, całą ciążę bardzo dbałam o siebie i tak zostało, jeżeli tak wg Ciebie wyglądają matki jak opisujesz w temacie to ja chyba na matkę nie wyglądam. Jestem bardzo szczęśliwą mamą, pracuję, właśnie skończyłam studia i nie jestem wyniszczona. dbam o siebie tak samo jak kiedyś dbałam i dziecko na pewno mi w tym nie przeszkadza

Gość bardzo dobrze
"Kobiety które mają dzieci są przepracowane,wypalone i wyniszczone na twarzy." bzdura! jak dbasz tak masz.

///234234 Kobiety strasznie wyniszcza życie rodzinne - wiem po sobie. Pracują, sprzatają, gotują. Facet w domu z reguły siedzi i pije piwo. Ja odkąd sie rozstałam z moim ex- schudłam 13 kilo! Po prostu jem jak mam ochote a nie te wspólne wielkie obiady . I czasu więcej dla siebie - to człowiek odżywa.////// no coś pięknego. O to chodzi. Bravo Bravo. ( Xyma, sama widzisz jakie są rezultaty odejścia ) Gdyby ludzie żyli samotnie, ulice byłyby pełne szczęśliwych uśmiechniętych, i szczupłych Polaków.

Gość fejsbooch
Zauważyłam to samo, oczywiscie są wyjatki, ale wiele kobiet po urodzeniu dziecka sobie odpuszcza. Byle jak się ubierają, nie dbają o makijaż i fryzurę, wiele się roztyło. Pewnie jest tak, bo wydaje im się, że złapały już faceta na zawsze. Z drugiej strony dziecku trzeba poświęcić czas, pieniądze i energię, więc to tez moze być przyczyną. Ja m in z tego powodu nie zamierzam rodzić dzieci. Nie lubię dokładać sobie obowiązków.

Gość ja mam 2 dzieci i nie czuję
się wypalona... wręcz odwrotnie - mam dla kogo żyć i to dodaje mi skrzydeł!

Gość tylko dla tego brudasa
ofermy dziecko jest rozwijające bo sra gdzie popadnie, a zapachy dają haj hipnotyczny. Ozęn się offermo zrób sobie 2 dzieci i konaj sierdzący w swojej kawalerce

Gość 234234
no nie mogę, jakie bzdury mam dziecko i jestem jeszcze szczuplejsza i zgrabniejsza niż przed ciążą, całą ciążę bardzo dbałam o siebie i tak zostało, jeżeli tak wg Ciebie wyglądają matki jak opisujesz w temacie to ja chyba na matkę nie wyglądam. Cieszymy sie za ciebie, ale jest faktem że wiekszosc osob nmie wygląda dobrze po porodzie. Więc nie pisz że to bzdury.

pierdolicie jakby tylko w malzenstwe sie gotowalo i sprzatalo. a jak sie samemu jest to co niby sie sprzataczki zatrudnia i je w restauracjach? tez trzeba robic to samo tylko seksu regularnego brak :). wiec to jak kto wyglada i czy sie zaniedbal zalezy od indywidualnego podejscia.

Gość moja kumpela robi w tesco
Do Egoist Znasz kogos kto pracuje na kasie albo w tesco czy innych dyskontach ?

Gość no nie mogę,
generalizowanie- "kobiety, które mają dzieci...". a ja znam wiele kobiet, które mają i wyglądają świetnie

Gość to samo w biedronce
:O

Gość dsfgdgvdf
ja pozwole sobie na dziecko jesli kiedykolwiek nie bede musiala pracowac. teraz pracuje i studiuje i to wszystko zabiera mi kupe czasu, wracam do domu padnieta, i nie wyobrazam sobie widziec tu jeszcze dziecko, ktore trzeba nakarmic odebrac z przedszkola, zawiezc do przedszkola, pobawic sie z nim i inne duperele, a poza tym jeszcze posprzatac dom, pozmywac, ugotowac obiad..... nie nie doba musialaby chyba miec 48 godzin:/ a gdzie tu jeszcze myslec o tym zeby pieknie wygladac, jak to dbanie o siebie tez troche czasu zajmuje, w ciagu dnia na samej kapieli, makijazu, wykremowaniu sie, ulozeniu wlosow itp schodzi lekko1,5 godziny, do tego jeszcze sie trza wydepilowac czasem:) pojsc do fryzjera itp.

///moja kumpela robi w tesco Do Egoist Znasz kogos kto pracuje na kasie albo w tesco czy innych dyskontach ?/// znam 4. 3 pracują w Stokrotce a jedna w Roosmanie. 2 mają mężów i rodziny. Są szczupłe jak na matki, ale utyły na tyłkach. jedna ma bardzo zmiętą od niewyspania, i obowiązków twarz. "Wpadła" jako gowniara 17-letnia, wcześniej była nieziemską zgrabnością w mojej dzielnicy. Te z dziećmi chodzą z minami białaczkowymi. Jakby za tydzień miały iść na przeszczep szpiku. Nie układa im się z mężami - ze złości w złość, popadają. Te bez rodzin są swobodne i bezproblemowe. Choć piękne marzą o miłości(bo nie mają facetów), i są "odstawione" jak supermodelki. wszystkie 4 Lubią mnie - choć znamy się tylko z widzenia.

Gość huihui
a moze po prostu zobaczyles pierwszy raz kobiete bez makijazu??:D:D Faceci rzadko widuja kobiety bez tapety:D