Odpowiedz na ten temat

Piekarnik - jaki najlepszy?

  • gość 2017.02.03 [10:48]
    Hehe mnie to się piekarniki kuchenki itp to kojarzą z Amicą. Zawsze w domu było coś z Amici więc i u mnie jest piekarnikusmiech.gif . LInia IN z pyrolizą i nic więcej nie trzebausmiech.gif
  • gość 2017.02.11 [19:16]
    Jak chcesz z Amici coś mocno innowacyjnego to zerknij na model EB954BA. On już ma też pyrolizę na pokładzie.
  • gość 2017.02.17 [11:19]
    To prawda. Poza tym standardowe wyposażenie tych piekarników na prawdę moze czasami powalać.
  • katrem79 2017.02.23 [22:47]
    W starym pierkaniku nie dało się upiec. Kurczak po 15 minutach był czarny. Teraz na electro.pl kupiłam najzwyklejszy piekarnik bez żadnego grilla itp i wszystko działa super
  • Agnieszka_Z 2017.03.03 [14:07]
    Najpierw warto zastanowic się jaki piekarnik jest nam potrzebny - trzeba wziac pod uwage pojemnosc, funkcje dodatkowe, rodzaj sterowania i tak dalej. W sumie teraz wybrac piekarnik jest ciezko, wiem co mowie, bo sama niedawno przez to przechodziłam i wybor jest tak ogromny, ze trzeba naprawdę poświęcić trochę czasu i zorientowac sie co i jak jezyk.gif . Ja swój piekarnik kupiłam w Kernau, o to dokładnie ten - https://www.kernau.com/produkt/kbo-1101-pp-b- czarny-piekarnik-do-zabudowy.html To piekarnik do zabudowy z 11 funkcjami grzania i pojemnoscia 78 litrów. To dobrej jakosci sprzet, "testuje" go już jakis czas i w sumie jestem zadowolona.
  • okrisna 2017.03.13 [14:21]
    poszukaj sobie jakiś model z samsunga z funkcjami które będą ci odpowiadać, ja kilka lat temu kupowałam w sferisie raczej z tych tańszych modeli ale i tak do tej pory jestem bardzo z niej zadowolona
  • gość 2017.03.23 [22:00]
    U mnie króluje Amica EB954BA z pyrolizą. Ładny, zgrabny i bardzo dobrze wypsoażony w funkcje piekarnik. Na prawdę gitarka
  • gość 2017.03.28 [13:19]
    Ja myślę, że najlepszy jest piekarnik z funkcją parowania, tutaj możecie sobie o nim poczytać ww.dajet.pl/czy-warto-kupic-piekarnik-parowy/
  • gość 2017.04.07 [21:38]
    Na czym polega dokłądnie ta pyroliza? Czy każdy ma tak to zrobione jak Amica czy jak?
  • gość 2017.04.14 [14:20]
    Ustawiasz sobie temperaturę na chyba 500 stopni i wszystko się wypalausmiech.gif . ZOstaje ci proszek i po sprawie.
  • gość 2017.04.14 [14:38]
    Zweglone resztki wyssie odkurzacz, odpada szorowanie piekarnika. Proces jest energochlonny.
    Spodobal mi sie do pieczenia z woda aaaale z podzielna komora.
    Obecnie moj stary piekarnik otwiera sie calym frontem z zawartoscia, co jest bardzo wygodne. Moj przyszly musi miec dobry mechanizm szyn teleskopowych. Te wozki teleskopowe troche mnie przerazaja.
  • gość 2017.04.22 [08:31]
    Model Amici EB954BA ma te teleskopowe z funkcją stop, patrzyłaś na to? U nas sprawuje się całkiem całkiem.
  • felika85 2017.04.22 [09:46]
    ja ostatnio kupowałam do kuchni z firmy Amica
  • gość 2017.04.28 [11:36]
    powiem wam ze osatnio pierwszy raz używałam tej pyrolizy jako metody czyszczenia - rewelacja! zostaje tak na prawdę proszek i po sprawieusmiech.gif
  • gość 2017.05.12 [11:02]
    Z czego widze dużo ludzi kupuje piekarniki Amici. Mogę tak poznać wasze opinie dlaczego tak jest? Rozumiem że to polska firma ale czy tylko to?
  • gość 2017.05.19 [17:49]
    Dlaczego kupują Amice? Bo widać są dobre. Ja mam też piekarnik Amici EB i złego słowa nie powiem. A czy że polskie? Ważne że dobreusmiech.gif
  • gość 2017.05.25 [20:54]
    ja też kupiłam Amice, dokładnie EB622MA. I faktycznie dlatego ze jest dobry. Poza tym ma pyrolizę więc czyszczenie jest mega proste.
  • gość 2017.05.29 [18:29]
    Jak tak czytam to wydaje się, że dosyć duża grupa ludzi kupuje jednak piekarniki Amici. W cale sie nie dziwie bo sama mam..szkoda tylko ze nie wzięłam takiego z teleskopowymi prowadnicami..
  • gość 2017.06.02 [21:45]
    Amica dużo wygrała tą całą linią IN co ją tak rekamują w tv...
  • gość 2017.06.11 [22:20]
    wiecie jakie triki stosują producenci RTV i AGD abyśmy kupowali coraz to nowe sprzęty? jak nas oszukują?
    http://mlodzinadorobku.pl/metody-na-zepsute-a gd/
  • gość 2017.07.08 [22:13]
    czy ludzie kupują piekarniki Amici? Nie wiem co kupują ale faktem jest że te ich maszyny są ładne, funkcjalne i dosyć w dobrych cenach
  • gość 2017.08.04 [18:38]
    jak komuś np. nie zależy na pyrolizie to ma piekarnik EB8562B. Czyszczenie oparte na aqualitic a funkcji spoko jak równomierne pieczenie itp
  • gość 2017.08.30 [21:58]
    A czy ktosik z was dysponuje piekarnikiem Amica EB7542 INTEGRA PYROLIZA i moze coś napisać na jego temat?
  • gość 2017.09.10 [21:38]
    Wszyscy tylko o tym czyszczeniu... Może coś o samym pieczeniu.
  • gość 2017.09.23 [17:07]
    Akurat o pieczeniu to każdy raczej wszystko wie...rzadko jednak kto pisze coś o czyszczeniu piekarnika a póxniej są lamenty, że ktoś nie może bo nie wiedział itp...
  • BAtka34 2017.10.24 [21:36]
    Też ostatnio kupilam Kernau i póki co nie moge narzekać usmiech.gif
  • gość 2017.10.26 [22:39]
    u nas w kuchni z powodzeniem śmiga Amica z pyrolizą z linii IN. Śliczny piekarnik, z dobrymi funkcjami i w dobrej cenie.
  • gość 2017.11.16 [23:07]
    Powiedz i jak Ci sie sprawuje ten piekarnik z tą pyrolizą co? jak to w ogóle działa w tym piekarnikach AMici?
  • GraHamKa1212 2017.11.17 [11:48]
    Wiesz co ja też mam Amicę z pyrolizą i od czasu zakupu rozwiązał mi się problem z czyszczeniem piekarnika - piszę całkiem serio. Ustawiam, zmiatam i po sprawie.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...