Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY Była mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Mam wielki problem z którym nie mogę sobie poradzić,i nie mam zaufanej osoby aby się wygadać. Ostatnio mój mąż dostał smsa którego ja przeczytałam brzmiał tak Dlaczego sie nie odzywasz, zapomniałeś co było nie dawno w samochodzie? Jak przeczytałam to, to poczułam sie jak by ktoś mi w mordę dał. Poprosiłam męża o wyjaśnienie, a on powiedział że od kilku miesięcy nęka go jego była dziewczyna, na poczatku nic z tego sobie nie robił, ale z czasem to zrobiło sie chore ona chce żeby mąż mnie i swoje dziecko! zostawił dla niej, mąż też powiedział że nawet od kilku lat sie z nia nie widział, a skoro o jej powiedział że nigdy juz z nia nie będzie to zaczeła wypisywać takie bzdury abym ja jego żona w nie uwierzyła i go zostawiła, wtedy ona by mogła z nim być. Ta kobieta pisała także bezpośrednio do mnie, jeden sms bardzo mnie zabolał i utkwił w głowie brzmiał tak - Ja sie z nim kochałam, ale dobry jest w tych sprawach. Nie wiem kto tu ma racje czy mój mąż którego kocham nad zycia czy ta... kobieta, chce ufać mężowi ale to tak boli... Ta kobieta jest 5 lat starsza ode mnie i ma dzieci więc tym bardziej sie dziwie że tak sie ona zachowuje, nie chce stracić męża bo wiem że to ten jedyny. Proszę pomóżcie, napiszcie co o tym sądzicie.

Gość hennaaa
Myślę, że ona robi ci na złość, chce cię zdołować i skłócić z mężem i jak widać udaje się jej. Wiesz jak jej dopiec? Pokaż jej jaka szczęśliwa jesteś mając tak wspaniałego męża. Nasze szczęście najbardziej boli innych

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź . Właśnie tak i mąż mi tłumaczy. Lecz im więcej o tym myślę to krząta mi się w głowie pytanie, a może jednak to prawda. Najgorzej jest podczas zbliżeń z mężem. Chce zapomnieć o tej kobiecie, ale ona sie nie chce odczepić.

Gość hennaaa
ta kobieta ma męża/partnera?

Gość gość
Tak ma, oraz dzieci.

Gość hennaaa
to może wypadałoby uświadomić jej męża co ona wyprawia?

Gość gość
Niestety ja nie znam tej kobiety osobiście, tym bardziej jej partnera ,mój mąż zna tylko jego imie, mąż mi mówił że już szukał jego na portalach społecznościowych ale nie ma nigdzie konta. sama tez sprawdzałam i nie ma...

Gość RealistkaPesymistka
ja tam bym tak nie zachwalała faceta autorki, powinien coś z tym zrobić, skoro taki wspaniały mąż i ojciec... a nie żeby on pozwalał żeby jakaś szmata nękała jego żonę... masz autorko pewność, że on nic z nią...? btw a skąd ona ma Wasze numery w ogóle?

Gość gość
ja bym facetowi nie ufała pewnie ją pieprzy na boku nie bądź naiwna

Gość hennaaa
to możecie jeszcze 1. zmienić nr tel 2. włączyć blokowanie połączeń w telefonie 3. postraszyć ją policją i zarzutami o stalking

Gość gość
kobieta jest jakaś niezrównoważona

Gość gość
no właśnie, ona przez kilka lat wysyłała mu listy, w końcu zadzwonił do niej z własnego nr, po to aby więcej nie wysyłała ich i tak zdobyła numer męża. Powiem ci że nie wiem czy cos było z między nimi podczas trwania naszego małżeństwa nie wiem, dlatego tu napisałam bo nie mam pewności, wielu facetów zdradza, to mam wierzyć że mój jest inny, idealny?

Gość gość
mąż jej nr zablokował, nie może dzwonić do niego, ale ona ma kilka numerów, do tego pisze czasami z bramek internetowych. Mąż ma telefon na abonament więc nie wienm czy da sie zmienić numer, i abonament przenieść na inny numer, chyba nie...

Gość gość
co to za bełkot , on biedny ona zła bo chce skłócić !? dziewcze bez rozumu otwórz oczy , ona miała z twoim mężem do czynienia w kwestii intymnej stąd jej zachowanie albo mu obciagała albo cos innego a twój frajerek juz gorszego tekstu nie mógł wymyslic , gdzie wy mieszkacie że takie zakute średniowieczne myslenie ? jestes walona w rogi a jemu nawet nie chce się tłumaczyc racjonalnie odpoiwedził ci na odczepne , dobra rada OTWÓRZ OCZY

Gość gość
da się zmienić nr tel w abonamencie - wystarczy im przedstawić sytuację - ktoś go nęka. Myślę, że gdyby mąż miał coś do ukrycia, to na pewno nie dowiedziałabyś się o tym, a tu kobieta wypisuje do ciebie

Gość gość
przeciez to mozna zgłosic na policje, odrazu sie głupie babsko odwali

Gość RealistkaPesymistka
a skąd ma Twój numer? nie mówię, że zdradza Cię Twój małżonek, ale jakby nie dawał jej żadnej nadziei to by sobie chyba dała spokój, po kilku latach to chyba każdy dałby sobie spokój. chyba, że jest jakaś nienormalna to, jak ktoś słusznie zauważył, warto się zastanowić nad oskarżeniem o stalking

Gość gość
no na pewno miała z nim do czynienia w "kwestii intymnej" - w końcu to była męża :D

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem ! dowiedziała się bo sama odkryła sms , on milczał na ten temat dopiero jak sprawa sie rypła wymyslił bzdurne tłumaczenie , autorko ty jestes jakas nienormalna , niby miała numer bo on zadzwonił a niby skąd miała inne numery ?

Gość gość
Kurcze nie wiem co mysleć. Ona ostatnio napisała mi że mamy w samochodzie popsuty pendraiv bo ona go podczas seksu nogą popsuła, prawda był popsuty, a mąż tłumaczy że podczas rozmowy przez tel jak go wkurzyła swoim gadaniem to wygadał się że i ona go wku***a i radio bo sie pendraiv popsuł i niby stąd wie o nim. Co o tym myślicie

Gość gość
obciągała mu po rozstaniu jak on juz miał zone czyli niezrozgarniętą autorke taka to kwestia intymna tępaku

Gość gość
Zaproponuj mężowi, żeby zgłosiła na policję sprawę o nękanie. I w tym czasie BACZNIE OBSERWUJ jego reakcję. Będziesz miała wszystko jak na tacy.

Gość gość
ale autorka pisze też: "Ta kobieta pisała także bezpośrednio do mnie"

Gość gość
a skąd ma twój nr?

Gość RealistkaPesymistka
gość , sama/ sam czytaj ze zrozumieniem... przecież autorka pisze, że ta baba ma kilka numerów, więc trudno zablokować każdy, z którego ona się kontaktuje.

Gość gość
POkolei, numer miała do mnie bo w nerwach ale i chyba z głupoty napisałam z swojego nr żeby sie odczepiła. A mąż o jej nękaniu mówił i wcześniej tylko kasował sms od niej tak jak on twierdzi żebym sie nie denerwowała ja bo nie tak dawno miałam operacje i byłam w szpitalu. A wtedy go ie było a on zostawił telefon i się wściekłam, bo nie wiedziałam że takie sms ona do niego pisze

Gość gość
Tak na pewno uprawiali seks bo to jego była i jak z nią był, nie znał jeszcze mnie. Ale ja sie pogodziłam że nie jestem jego pierwsza i że miał kilka kobiet przedemna,

Gość RealistkaPesymistka
jakoś mi się to kupy nie trzyma... po 1 jakoś mało przekonujące jest, że niby pisał, czy tam mówił, tej babie o zepsutym radiu... no błagam... z pewnością ten argument miał ją przekonać żeby dała spokój. po 2, moje zdanie jest takie, że jeśliby naprawdę by nic nie ukrywał to od początku ostrzegły Cię jaka jest sytuacja, właśnie po to żebyś wiedziała, że on sam jest ofiarą i żebyś się nie denerwowała (tak bardzo)...

Gość gość
No to odpisz jej, że rzeczywiście dobry jest w te klocki. Ale teraz bawi sie w nie z toba :)

Gość gość
Widzicie i dlatego ja sama juz nie wiem co mysleć to radio tez mi nie pasuje, bo gdy mu sie ten pendraiv popsuł to pojechał sam do miasta załawic pewna sprawe, i nie było go długo, tego dnia popsuł sie pendraiv, i że niby tak sam???