Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

sukces!!! :D naprawiłam kompa zerwało mi się połączenie i bałam się rozłączyć sdi potem stwierdziłam że najwyzej po raz kolejny dostanę od brata i udalo się wszystko działa no i mogłam do was zajrzeć a tego obawiałam się najbardziej szam juz wysłałam przepisy na mięsko i pory a z tymi pytaniami to mam jedno skąd jesteście dziewczęta? ja jestem z leszna wol. wielkopolskie między poznaniem a wrocławiem a z tą historią to już opowiadam w drugiej wpowiedzi

mała przerwa na rozrywkę :) Słonko, na jakim etapie pisania pracy już jesteś? nic mi nie mów o Wordzie... ja też często mówię, że \"łord jes gupi\" ;) świetne te Twoje kawały :D Szam, co do pytanek poznawczych, to proponuję takie: z czego jesteś najbardziej zadowolona w swoim życiu?

szam właśnie odebrałam twoje zdjęcia dzięki wielkie historia z mamą jest taka leżała w szpitalu na wyrostek czy jakieś jajnikowe sprawy dokłanie nie pamiętam po operacji leżała w pokoju z jeszcze jedną kobietą z racji tego że ja była w szkole z internatem a mój brat nie lubi chodzić do szpitala tylko moja mlodsza siostra odwiedzała ją no i tata raz kobieta pyta się ile mama ma dzieci a ona na to że trójkę kobieta sie wtrąca i mowi że mama wyglada na 35 lat wiec moja siostra jest najstarsza mama się uśmiała i wyjaśniła owej pani że ma 42 wtedy chyba i ma syna który ma 20 lat i mnie no i moją siostrę kobieta wytrzeszczyłą oczy i nie mogła uwierzyć że mama tak młodo wyglada sama nie dziwię się że mnie oceniają na 15 lat wiec majesta nie załamuj się a raczej śmiej z młodego wygladu ja twierdze ze dobrze ze tak wygladam przynajmniej mnie nie zaczepiają z krzyżówkami na ulicy albo innymi promocjami

OJ dobrze że jesteście ja siedzę w papierach myślę jak wyjść z błedu. CO szam jedziesz jutro na te grzyby? mój brat chodzi ale ostatnio chodzi zły ,bo grzybków brak ,a ja przez to nie mogę zrobić sobie zupki grzybowej ,ani jajecznicy z grzybkami ,ja bardzo lubie grzybki ,a wy? oj znowu zjechałam na temat jedzenia, u nas nie ma wody i nie możemy sobie zrobić kawy ,bo w czajniku sucho. Co do pytania to może ; Jakie preferujecie ubranka ?i czy przed wyjsciem do pracy się zastanawiacie czy wieczorem przygotowujecie>

>majesta, spiochu, ładnie to tak ludzi pracy gnebić, ja o 6 się zerwałam a są tu takie co o 5 maja pobudkę;-) Keeanu podobał mi się only w Matrixie, a i to w I części. Na poczekaniu nie odpowiem, kiedys podobał mi się Harrison Ford, ale to było dawno temu, Bratt Pitt _qrcze jak to się pisze:-O >Max, jestem, jestem, ale nadrabiałam zaległości mailowe:-D >Mary, odebrałam, drukuję i przeczytam. BAAAAAAArdzo dziękuję, za pamięć i ze przesłałaś!!! Miejsce zamieszkania nie jest u mnie tożsame z miejscem urodzenia, obecnie stukam z Wawy, gdzie jestem od lat 3 z okładem;-) Gratulacjke z powodu naprawy kompa!!! >justa, dzięki za pytanko! >magda, jadę na grzyby!!!! jutro mnie nie będzie cały dzień, bo to ode mnie z pracy wyjazd organizują!!! boję się kleszczy i wczoraj pół nocy myślałam co ubrać by żadna cholera się nie przyczepiła (maska gazowa, kombinezon chemika, rekawiczki, gumki trzymające rekawy i .... napis na czole dla wszystkich: jestem normalna i jadę na grzyby,hihi} _ Ja te pytania proponuję spisać, a WY MOZE Macie inne propozycje UFFFFFFFFFFFF

Mary no ja już młodym wyglądem się nie przejmuje ale mi dają góra 19 a mam 26 to róznica ogromna, ale blądynki ponoć młodziej wyglądają. A ja wam powiem historie mojej babci która jest rewelacyjna poprostu tzn babcia jest rewelacyjna. Otórz w czasach dawnch czyli jakieś 10-15 lat temu jak było cięzko to moja babcia zawsze udawała przed innymi ze u niej jest dostatek i wogóle paczki z zagranicy i te sprawy (tylko to nie była zadna złosliwość z jej strony) i w pewną niedziele sasiedzi wracali z sumy a babcia w przedpokoju z deseczką i tłuczkiem do miesa udawała ze ubija kotlety a wówczas mieso to był cud. A co do tych pytań to czy my mamy a nie odpowiadac czy tak sobie piszemy?

>majesta, pełna dowolność, ale może najpierw je piszmy! A kto będzie je spisywał i poda pełną listę później?

Cześć jestem marteczka. Ja tu od niedawna i chiałabym bardzo Was poznać. Otworzyłam pierwszą stronę tego topiku i odrazu zmieniłam się na czarno. Faktycznie lepiej się zabezpieczyć. Miłego dzionka. A i gratylacje dla Szam za temacik.

szam proszę bardzo i zawsze do usług ksiag mam tyle że jest się czym dzielić ale ten przepis wpadł mi od razu ( zaraz po zdjęciu pyszengo sernika o którym wczoraj była mowa) majesta faktycznie dałabym ci jakieś 20 lat ale co tam przynajmniej później bedziesz młodziej wygladała a babcię masz debeściarę slonko nie mam twojego zdjęcia co się stało? oj dziewczęta ja też bym chciała wcześnie wstawać i pracować ale narazie korzystam z tego co mam a mam was i kafe i mogę sobie przynajmniej z kimś pogadać a nie patrzeć w białe ściany w domu co do pytanek to faktycznie czy mamy na nie odpowiadać? mnie się podba Brat Pitt ( szam wspaniała pisownia) a jeszcze bardziej jak gra :D cudo nie czlowiek choć za ludźmi sławy nigdy nie wzdychałam (szczególnie męską cześcia) bo i tak wiedziałam ze na wzdychaniu się skończy a ja chce sobie powzdychać do kogoś realnego i aby stał tuz obok mnie przez resztę zycia a narazie tego osobnika w krawacie brak wiec jestem wolna jak ptak no i dostałam właśnie dwa wspaniałe listy od kolezanek ze szkoły co za dzień

marteczka duża:D dla ciebie i 🌼 na powitanie rozgość sie chcesz coś do picia czy może cos przekąsiś robię tu za kucharza więc czekam na zamówienie majesta mój najgorszy dzień? bylo ich kilka w szkole ale to raczej dość popularne no i matura a potem w październiku zeszłego roku miałam straszną depresję i już by mnie tu nie było tak przynajmniej myślałam a dobre dni? kazdy jeden od stycznia tego roku bo powiedziałąm sobie ze będę szczęśliwa i jestem może nie mam wszystkiego ale cieszę się mam tyle ile mam jak tam kobiety pracujące? widać was przez stos papierów czy nie?

chyba dziś zapełnie te rubryczkę do 30 strony ale co tam szam na te grzyby to wystarczą dresy długie i wysokie buty jakaś bluza i coś z krótkim rękawem ale chyba nic nie znajdziecie bo mój tata pojechał w niedzielę i nic nie znalazł ale chciał też sprawdzić jak wygladają leszczyńskie lasy - są suche i bez grzybów najpierw musi mocno popadać a potem być ciepło to może chociaż trujące wyjdą idę zobaczyć co z moim obiadkiem

Mary za moje 20 lat dzieki :) Ja miałam dużo cudownych chwil ale takie które z trudem przyszły to chyba zdanie matury bo w 4 klasie to już miałam decyzje o niedopuszczeniu mnie do niej jak i 5 osób obok mnie. Szczęsciem jest mój misio który nie lubi jak do niego tak mówie......hmm w sumie mi do szczęścia nie trzeba dużo poprostu brak zmartwień to już dla mnie szczęście a zawsze sobie powtarzam jak juz tak jest źle że inni mają jeszcze gorzej :)

Dziewczyny, ledwo nadazam, a rano myślałam że samotnie spędze ten dzionek pracowy! >PYTANIA: do wyboru można odpowiadać, a można wyznaczyć kogoś (PROPONUJE Mary) by je zapisywał i jak znajdzie się 10 to je opublikujemy i odpowiemy! Co Wy na to? >🌼 Marteczka! Dziękuję, choć powiem Ci w sekrecie, że gdyby nie piękne dziewczyny co tu piszą, to już by zginął!! Zpraszamy, usiądź wygodnie, powiedz czego się napijesz i zapytaj się Mary jakie ma dzisiaj ciasto:-D >Mary, nie strasz, ja mam nadzieje, że zbiorę grzybów chciażby na wigilijną strawę. Ale i tak się cieszę, bo nic mnie tak nie odpręża jak spacer po lesie:-D A co do faceta w krawacie, masz czas, daj mu dojrzeć;-) A co do szczescia, to jak się zsumuje rozne sprawy, to nagle wychodzi ze jestesmy szczesciary, co nie?

majesta ciebie też nie chcieli dopuścić do matury!! ;) ja miałam problemy z polskim choc sama nie wiem dlaczego - pani profesor się nie podobał mój styl wypowiedzi a niedawno dowiedziałam się od rodziców ze przed moją maturą była ostra dyskusja czy mnie dopuścić do niej bo biedna marysia sobie nie poradzi po próbnej sam chciałam zrezygnować ale i rodzice i dziewczyny przegadały to ze mną i zdawałam i zdałam na złość pani profesor i miałąm z ustnego trzy taka była zdziwiona ze hej a wiecie co teraz zrobiłam? napisałam ksiazkę a co i wysłałam do wydawnictwa i czekam na werdykt czy wydadzą taka ze mnie bestia chcę pokazać kilku ludziom na tym świecie że marysia jak chce to potrafi mam dziś dobry humor 🌼 🌼 🌼 komu jeszcze podarować to cudo? a właśnie jakie kwiaty lubicie najbardziej? bo ja wszystkie

maaaryyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KSIĄŻKĘ NAPISAŁAŚ!!! Super! ale pamiętaj - tu włacza się mentor - przed nikim nie musisz niczego udowadniać. Chyba że sobie!!

witam popołudniową porą. za stertą papierów nie zginęłam, bo ja mam mało papierowej roboty, większość na kompie. fakt, ledwo mnie zza niego widać ;) majesta, w południe się wstaje, tak? ;) ładnie, ładnie... ;) zazdroszczę, bo ja to w weekendy jedynie mogę się wyspać, najdłużej do 10, a czasami się budzę o 8 i koniec spania. rzeczywiście na swój wiek nie wyglądasz, chyba można się z tego cieszyć :) Szam, a Ty na grzyby tak z własnej woli? bo ja to nie lubię być w lesie godzinami, narażona na pogryzienie przez komary, schylać się, później mieć bóle kręgosłupa itd. tak mi się to kojarzy ;) marteczka, witam w naszym gronie 🌻 proszę przybliżyć nam swoją osóbkę ;) marysieńka, książkę napisałaś? wow, jesteś the best :) to będziemy znały sławną pisarkę, no proszę :)

dobra mogę zapisywać te pytanka cofnę się tylko do poprzednich stron a ciasto na dziś? a la babka ze śliwkami i krusznokom i na każdy kawałek albo lukier albo cukier do wyboru ktorą poczęstować? ciepły wiec prosze uważac skoro większość pracuje zrobię kawę z przepisu rajskiego barmana lub herbatkę z różych gatunków więc ja spisuję a wy wsuwanie ciasto

>justa, ja mam i kompa (dobrze że nie widać co robie, hiihi, na nim) i stertę paierów. Ale to tylko pozory, bo już wszystko zrobiłam:-) A na grzyby z własnej woli, bo wiesz, ja to Szamanka jestem i takie oto grzybobranie jest jeno pretekstem do szlajanek sladami druidów i elfów, a ile ciekawych rzeczy sie tam dowiaduję!!! ze hoho! >Mary, niezrównana!! ja tam chętnie się poczęstuję kawusia + ciasto, mnam, aż głodna jestem! Dobrze ze Słonko nie słyszy, bo ona na niedostatek kanapek cierpi. Magda, Daria, gdzie jesteście????

Szam co TY taka zapracowana jesteś jak nigdy ;) zartuje. Zgadzam się Mary niech spisuje pytania , ja moge ewentualnie ilustracje zrobić. A wogóle pusto dzisiaj u nas jest. Szam powodzenia na grzybobraniu tylko uwazaj co zbierasz bo nie chcesz chyba zeby to była ostatnia wigilia w zyciu :)

.....ciacho ja tez chce i kawke z mleczkiem ajeśli można to herbatke też bo ja lubie pić i pić :) Mary ale jak będziesz juz sławna to o nas nie zapomnisz prawda? i ksiażke z autografem dasz co?

>majesta, nie wiesz jak to jest, najpierw nie wiesz co ze sobą zrobić z nudów, a później nie wiesz w co ręce włożyć, tyle roboty. Jeszcze mnie dopadnie brak czasu w pracy, nie martw się:-) poza tym aplikacja sie szykuje, jak pisałam i aż 6 zaliczeń, ufff! Koszmar, ale to dopiero w październiku!

dziewczyny przesadzacie z tą ksiązką pewnie okaze się ze to moje czytadło do niczego się nie nadaje :( wiem wiem mam być dobrej myśli i jestem ale też nie wyobrażam sobie nieba pytanka już spisane i jest ich...osiem dziewczyny ja myślałam zę zejdzie mi pół dznia na ich spisanie a tu 5 min majesta proszę kawałek placka a ma być z lukrem czy cukrem? kafka już stoi na stoliku a mleczko na stoliku herbatkę też? no dobrze parzy się więc musisz poczekać aha majesta umiesz rysować? gratuluję ja próbowałam tego talentu ale w sobie go nie odnalazłam i zazdroszczę tym którzy umieją rysować, malować itd szam proszę bardzo ciasto z lukrem czy z cukrem? a kafka podana mleczka czy cukru podać? no właśnie magda , daria i słonko gdzie się podziewacie?

>mary, mówię Ci z nieba nam spadłaś z tymi zdolnościami kulinarnymi, no...Z lukrem i do kawy cukier i mleczko, proszę!!! Słonko stuka w łordzie swoją pracę, a Magda i daria pewnie gonią za jakimiś cyferkami, Karina na szkoleniu i tak jakoś to wyszło:-) 8 pytań powiadasz...to jeszcze minimum dwa: może jakiej muzyki lubidz słuchac? >majesta, rysunki - niezły pomysł. Ja nie umiem rysować ani malować, zdolności artstyczne są u mnie na wymarciu, ale za to maluję na szkle. Ale chyba już to gdzieś pisałam...

ja tez poproszę to pyszne ciasto, które brzmi tak smakowicie, i kawkę z mlekiem, bo mam jakiś popołudniowy kryzys energetyczny...

ja idę popracować - poprasować bo mam troche tego a teraz zacznie się godzina duchów czyli wielkie pożegnania jeśli nie zdąże przed waszym odejściem to miłego popoludnia wszyskim zyczę udanych wieczorków szam tobie grzybobrania i oby brały te grzyby i nie martw się o kleszcze ciasto możecie zjadać w ilościach nieograniczonych i kafki z mleczkiem przeplataną herbatką z cukrem ( choć polecam miód bo jest zdrowszy niż biała śmierć :) ] z kim mam się jeszcze pożegnać? no napewno zagladnę wieczorkiem bo wyzebram godzinkę od brata bo gadam z psiapsiółą na gg aha ja mam tylko gg choć adres na tlen tez posiadam a to dlatego ze nie ja tu rządzę tym pudłem i nie ja mogę decydować ale i dobrze bo wszysko bym popsuła bo ja mam takie szczeście wiec do jutra lub do czwartku lub może do wieczorka papatki i kwiatki

Jestem moje drogie! Wynudziłam się na szkoleniu jak mops... A jutro jeszcze drugi dzień! Tragedia. Chcecie wiedzieć co to za szkolenie? Najnudniejsze jakie może być - BHP. Szef kazał zrobić dla WSZYSTKICH pracowników...

Już się melduję musiałam sie odrobić ze stosów papierów ,i błęda musiałam wyprostować Bo w keięgowosci jest tak że strona WN Z MA ma się zgadzać. Jutro nie będzie szam Więc apeluję do Spiochów JUTRO POBUDKA PRZYNAJMNIEJ O 8 ,bo ktoś musi naszą gospodynię zastąpić, Szam proszę pozdrowić córkę nie mogę się na nią napatrzec ładne dzołszka. Ja za chwilę idę do domciu. Mary może uchylisz rąbek tajemnicy o czym jest ta książka ?,Ja też się piszę na książkę + autograf ,a tak wogóle to trzeba myśleć pozytywnie.

ale piszczie po południu ja będę zaglądać , ciastem też się poczęstuję.OHH jakie pycha !!!,można prosić o przepis?