Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

bo ja to bym chciała, tak dla siebie, dużo miłości i czułości, zrozumienia, akceptacji, tolerancji.... i nie tylko dla siebie - ale tego, czego chciałabym życzyć światu, jest o wiele więcej. a z rzeczy bardziej materialnych, to własny domek, fajną pracę, takie fajowe zakupy, jakie miała Szam, żeby się same zrobiły i z dostawą pod drzwi :) i większe serce - żeby móc tak bardzo mocno i prawdziwie kochać, bezwarunkowo i bez zastrzeżeń.

uśka, nie przyznam się, sama znajdź ;) jamniczek, aleś Ty domyślna ;) cóż, wyłazi ze mnie diabeł, oj, wyłazi... nie wiem, czy do mnie ten Mikołaj przyjdzie ;)

bulwersują,dlatego założyłam topik;) sobie pożyczę obłoku,żebym mogła od czasu do czasu pobujać:)

to można niematerialne... ? no to życzę sobię być zawsze szczęśliwa i dumna z tego co robię i żeby inni też byli z tego powodu szczęśliwi. to dopiero nierealne... :) a tymczasem leże pod gruszą na dowolnie wybranym boku i mam to co na świecie najśwętsze święty spokóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój

to można niematerialne... ? no to życzę sobię być zawsze szczęśliwa i dumna z tego co robię i żeby inni też byli z tego powodu szczęśliwi. to dopiero nierealne... :) a tymczasem leże pod gruszą na dowolnie wybranym boku i mam to co na świecie najśwętsze święty spokóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój

a, to już wiem! :P no i spadam bardzo się dzisiaj miło z wami gadało,kochane (oczywiście - jak zawsze :P ) Hanka, Justa, Jam, Mary >> ❤️ pa pa

justa-przyznaj się;) a co do charakterków,to ja mam niezły,oj niezły;) ale idealnie dobraliśmy się rak ze skorpionem.Idealnie:D

pozmywane haniu cieszę się że wy tu jak w rodzinie może wczorajsze zajście mnie tak rozdraznilo że każda ostrzejsza wymiana tutaj mnie tak kieruje?

jam, jednak mi odpowiedziała ;) normalnie mnie rozbroiła, ja się poddaję, zabieram zabawki i idę do domu :) ludzie to mają czelność.... ja bym się nie odważyła z Kopalińskim sprzeczać ;) okej, to się już z Wami również żegnam, pędzę dyplom odbierać. nie, nie, nic nie kończyłam teraz, skończyłam już w marcu, po prostu uczelnia ma takie opóźnienia ;) miłego weekendu, dużo ciepełka i fajnych prezentów :)

ppppppppaaaaaaaaaaaaaa wszystkim uciekajacym mogę powiedziec co bym chciała dostać a raczej znaleźć pod choinką? naprawdę? juz dawno nikt się mnie nie pytal ehh z materialnych to kasę na koncie gdzie zbieram na hotel albo....hotel co ja się będę szczypać tak chcę hotel ale wiecie co może faktycznie na to warto poczekać bo takie kaprysowe chcę nie wiele mi da bo gdzie tu doświadczenie i radość z budowania? ale kasa by sie przydała na tym koncie chciałabym jeszcze swój domek, nie mieszkanko ale domek taki o jakim marzę duży ciepły i wygodny no ....i żebym mogła go z kimś dzielić .....ale to juz w chodzi w niematerialne z niematerialnych... wspomniana osoba a raczej móc sie już zakochać bo 21 lat czekania mi wystarczy ( czasami czuję się jak przysłowiowa księżniczka w wieży) cierpliwości tak więcej cierpliwości bo wierzę ze kiedys to wszystko o czym zawzięcie marzę i dąże spełni się ale moja babska niecierliwość czasami daje o sobie znać

wiecie co sobie myśłę? justa przecież masz serce duże do kochania tylko musisz zrozumieć sama od siebie że juz kochasz i mam nadzieję ze jesteś kochana uśka nie jesteś z siebie dumna? napewno gdy coś zrobisz dobrze albo gdy zrealizujesz zamierzony plan jesteś z siebie zadowolona że uporałaś sie z tym, więc dumę już masz kochane każda z nas ma wielkie serce do kochania ale nie każda to pojęła no i która mi napisze że nie jest szczęśliwa? każda pojmuje szczeście inaczej i jestem pewna że w tych wyjątkowych chwilach kiedy jesteście same ze sobą i nie macie aż tak wielkich problemów do rozwiązania jesteście szcześliwe, bo każdy ma w sobie szczeście a przede wszystkim wy same jesteście wielkim szczęściem tego świata zawsze kazdemu przy różnistych okazjach życzę szczęścia ale tego prawdziwego które płynie z samego wnętrza i nie koniecznie z rzeczy materialnych bo one pokazuja jacy chcemy być w oczach innych a nie jacy naprawdę jesteśmy - no chyba ze ktoś już jest chorobliwie próżny

no to dałam wykład justa to ja gratuluje odbioru dyplomu bo takie chwile przeżywa się tylko raz i jeśli bylo ciężko tym szczęśliwsza jesteś teraz to co po kafce?

Gość logout
papatki:) H

no to chyba m nie przyszło przepchać stronkę bo nawet gdy wpisuje o 30 więcej to nie ma moich poprzednich wypowiedzi wiecie co myślałam że sobie odpocznę w ten weekend a tu kicha jutro po południu jedziemy do babci bo druga baśka jest w rodzinie no a babcia ma imieninki w poniedziałek a w niedziele rodzinne zakupy sobie robimy bo talony trza wytrzaskać ale to gł na mojego brata i tatę i zobaczymy na kogo jeszcze

Cześć kochani! Ale jestem padnięta... ale obiecuję sobie, że jutro się wyśpię. A co tutaj u Was? Widzę, że natworzyliście trochę stronek. :)

woim monologiem przepchałam stronkę normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakać bo po raz pierwszy chyba tak dużo na raz tu napisałam a płakac będę bo nikogo już nie ma i co ja mam robić? tzn wiem co mam do roboty ale chcialam z wami ppogadać a tu lipa to ja sobie zrobię co mam zrobić a potem pewnie wyjdę po chlebek i po jutrzejszego mikołaja do usłyszonka wam wszyskim

jam dobrze że chociaż ty zostałaś a do której będziesz? ja mam wolne wiec.... no i porządek zrobiony aha chciałam coś ogłosić nie wiem czy tu wypada hmm może jednak poczta wam puszcze bo po co ktoś ma wiedzieć? wybieram teraz zdęcionka do skanowania i moze za jakiś czas będziecie mogli zobaczyć nietylko legitymacyjną maryśkę ale i taką sobie inną

>jamniczek Skrzynkę miałam przepełnioną, ale już zrobiłam malutki porządek (kurcze, tak mi żal wywalać wiadomości od Was) >marysieńka Mów! O co chodzi? Czym się chcesz podzielić z nami? Słuchamy! :)

a z materialnych to ja bym chciała wygrać w lotka duuużo piążków , a z niematerialnych to umieć żyć szczęśliwie bez pieniążków hihihi

już pocztą pusciłam a druga sprawa to ....dostałam dziś list od zusu hmm ....może mnie lubią? a tak naprawdę to przysłali mi zawiadomienie ze od maja tego roku muszę się zdecydować na ofe i czas mam do 10 stycznia wiec zostal mi miesiac hmm....chyba mnie nie lubią skoro tak późno o tym się dowiaduję i co ja teraz mam zrobić?

A propos e-maila marysieńki: Spijcie spokojnie. U nas też był szał - wszyscy panikowali i wywozili sprzęt na działki (ja nie, bo nie mam czasu na pierdoły - pracę musze pisać :) ). No i już się uspokoiło - a dotyczyło to tylko ludzi podejrzanych o rozpowszechnianie i kopiowanie itd. Także nie martwcie się! Będzie ok!

Dziendobry!Dziekuje za maile! Odpisze jak najszybciej...ale teraz sie bardzo spiesze..wpadlam tylko na 2 minutki..sie przywitac... Tomus moj przyjechal wiec mam nadzieje ze zrozumiecie i wybaczycie... Buziaki...

karinko faktycznie pewnie zaczna od takich co są podejrzani ale ja juz dawno mówiłam bratu aby gdzieś to wszystko pochował bo niech ktoś zobaczy ile on ma w szufladzie powie dalej i będzie wpadka niestety dziś ludziom nie można ufać a tak na dobrą sprawdę to przynajmniej porządek się trochę zrobił i wiecej miejsca malutka pewnie ze wybaczymy, przyjemności i słodyczy z ukochanym no takie mikołajki to ja też chce mieć!!

Wpadam tylko na chwilkę i zaraz uciekam Justa niezły ten kalendarz wracam dopiero 18.12 :D

Witajcie !!! już weekend och jak się cieszę Wszystkim zycze udanych prezentów Mikołajkowych ,takich jak pragniecie ,u mnie Mikołaj już zakupiony takie jak chciałam ,tak że jestem zadowolona. Mary--jak się w cos wierzy ,to sie otrzymuje , Widze ze kazda tutaj pragnie wiecej pieniazków, ale cieszmy sie z tego co mamy. Zapraszam na kawkę z koniaczkiem na dobry humorek.

ja jestem tu nowa le chetnie sie napije koniaczku ;-) chwile odpoczne i biegne dalej ehhh na poczte potem spotkanie z wlascicielka mieszkania (buuu leci kaska) potem szybka kapiel bo przychodzi moje slonce :) a tak mi sie nic nie chce, wlazlabym pod kocyk i juz nie wstawala ;-) tak dzis poczytalam forum i musze powiedziec ze super babki jestescie

Wiecie co mi sie w Was podoba...poza tym że jesteście? że jesteście szczere, że jesteście sobą i tego bycia soba sie nie obawiacie, ze macie siłe by na przekór isc i sie nie poddawac, ze walczycie z każdym dniem, choć czasem tak piąchą zasunie w nos, że aż łez brakuje. Takich ludziów ja sobie cenie i takich szanuję. Tym bardziej dumna jestem z tego, że nadal tu przychodzicie, ze chcecie wracać i zaglądać. Dziekuję Wam bardzo❤️ Ja nie rozmawiam ani z mama ani z siostra od sierpnia 2002 roku. nie podobało mi sie bycie czarna owca, wieczne gnojenie za chęć bycia kochana. napisałam list, mama sie obraziła i ..koniec. I naprawde uwazam jak mój Tata, że nie ma więzów krwi. bo jesteśmy tylko ludzmi i nie musimy kochac wszystkich. Wiecej szacunku i miłości, przyjazni mam od P. czyli człowieka obcego, od Was niz od mojej rodziny. i pewnego dnia postanowiłam sie na to nie zgodzic, finał - znacie. cóż...nie mówie ze czasem nie boli mnie to, ale nic nie da sie z tym zrobic. mama ciagle uwaza ze mnie zna i wiem ze jestem niewiele warta, ze zawsze jakis numer wykrece...i odkad sie z nia nie widuje i nie rozmawiam, polepszylo mi sie w zyciu. Pewnie, kazde rozstanie boli, ale tez uczy duzo. wyciagam wnioski i ucze sie jak szalona, moze dzieki temu Zuzia nie bedzie tak popaprana jak ja, moze bedzie jej w zyciu latwiej...

dzień dobry w sobotę wszystkiego co słodkie w życiu na tego mikołaja chcę wam dać a życzę aby ta słodycz trwała cały rok tak z rana poczęstuję czekoladką, tiramisu, szarlotką, serniczkiem i pierniczkiem jednak za słodycz świata macie mój uśmiech dobre słowo cierpliwe ucho i pomocną dłoń i co najważniejsze wtedy kiedy potrzebujecie