Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

cześć Hubka ❤️ cześć Giga, witamy Ciebie 🌻 może nam coś napiszesz o sobie? my tak tu sobie gadamy - czasem o wszystkim, czasem o niczym :) no i fajnie jest :classic_cool:

no i co? teraz was nie ma oj bąbelki były a teraz jakaś kolacyka by się przydała ale ja już nie gotuję cały dzien na tej kafeteri gotuję właściwie to ja tu tylko gotuję mam dość robię sobie wolne

hubka> thx za zyczonka. uska> gratulacje!!!! GIGA witamy witamy kilka slowek o sobie prosimy. no i prosze jeden dzionek mnie nie bylo i o tyle sie dzieje. thx marteczka dosyc dobrze po tej zubroweczce troszke gorzej z kobitka lekko glowka nie wyrabiala jej ale sie uspokoilo. jest juz ktos dzisiaj?? tak sobie siedze i chyba zaraz zaczne znowu moze cosik sprobuje zrobic pod te swieta, nie bardzo mi to wychodzi ale zobaczymy 3majcie za mnie kciuki. czestuje kafa,, jak by ktos chcial to i z mleczkiem moze byc. pozniej tak po 6 pojde do sklepu to i jakies paczusie przyniose pozdrawiam

Dzień dobry, na razie jestem. widzę zresztą że świetnie sobie radziliście beze mnie:-) Zyczę Wam świat udanych, małe co nie co podsyłałam na konta. Wybaczcie, ze zabrakło mi czasu na indywidualne zyczenia, ale po pierwsze nie mam stałego łacza czyli rachunki sie znacznie podniosły, a po drugie sama przygotowuję wigilje, czyli narzekam na chroniczny brak czasu. Pozdrawiam wsiech:-D

Ja wpadłam tylko na chwileczke bo jade po zakupy...ten tłum mnie przeraża, w sobote byłam w Tesco to weszłam zobaczyłam co sie dzieje przy kasach i wyszłam bo po co mam sie denerwować. Szam ja naszczęście sama nie musze przygotowywać wigilii to i dobrze bo była by pewnie pomidorowa i makaron z sosem :) bo tyle umiem.... Pozdrawiam póki co zniakam .....miłego poniedziałku 🌻

WITAJCIE Witaj szam i reszta gratuluję obrony tytułów ,podpisania umów na stałe -przecież to bardzo ważne w dzisiejszych czasach. Szam Wigilia na twojej głowie -oj znam to ,ale pamiętam że 1 raz też to bardzo przeżywałam ,a teraz poprostu robię ,bo to już 6 raz staram się tak wszystko rozłożyc ,aby nie mieć urwania kapelusz,a i na czas wszystko było przygotowane. Narazie jestem w pracy ,nawet jest dość spokojnie ,mnie tylko czeka wizyta o 13,30 u dentysty ,bo coś mnie ząbek pobolewa i muszę isć ,aby to zobaczył ,abym przez swięta nie wyła z bólu i humorki mi nie popsuł.

cześć skarby szam dzięki za życzonka i za moment sprawdzę coś mi podeslała gala czy ty się dobrze czujesz? o 5 rano kawą częstować a o 6 pączusiami? ty wiesz że ja o tej gdzinie miałam najlepszy sen a ty już biegałeś? masz taką pracę? czy przyzwyczajenie? a my rozwiązaliśmy to w inny sposob to przygotowanie całe każdy robi coś a szczególnie to co umie ja robię barszcz i piekę z mamą siostra z bratem w sobotę robili pierogi i dziś też robią bo głodomory się dorwały do nich i mało zostało ( no raz do roku się nimi opychamy) jedna ciotka rybkę robi druga ziemniaczki i surówki przytarga trzecia daje miejsce czwarta wpadnie na kawę piąta to moja mama robi kapustę bo jedyna umie i tak każdy coś włoży na stół i wtedy czujemy że to są rodzinne święta szam trzymam kciuki aby ci się udało wszsytko i abyś zmeczona nie była gala ty też sam robisz? no to za ciebie też trzymam i to nawet podwójnie bos facet

eeee szam cos ty wysłała? bo ja mam tylko kupe adresów i ładny usmiech w temacie ale żadnej treści? :) oj chyba już jesteś zmęczona :) nie martw się

witam po weekendzie.... przygotowania świąteczne poczynione, prezenty zakupione - również coś dla siebie, hihi, porządki zrobione, moje kochanie wyjechane do domq... ale stronek nastukaliście, nie nadążam z czytaniem :) szam, mam nadzieję, że ta bezsenność wkrótce minie. a próbowałaś pić przed snem gorące mleko z miodem? słonko, to jednak już pani mgr :) gratuluję ;) gala, skoro tylko Ty masz wolne, to sprawiedliwość nie istnieje ;) o której Ty wstajesz, przed 6??? robel, dołek już minął? zasypać go :) uśka, gratuluje podpisania umowy :) magda, nic się nie bój dentysty ;) Giga, cześć 🌻 powiedz nam coś więcej o sobie :)

Wiotam kochani !!!! Ale się rozpisaliście przez ten \"łikend\" ! :) A ja na razie nie mam czasu żeby to przeczytać :( Jestem zawalona pracą - na sekundkę tylko wpadłam żeby się przywitać i zmykam do pracy - może póxniej uda mi się wpaść do was !!!! Ale jutro i między świętami jestem w pracy ! Może ktoś z was będzie ????? ( chętnie poklikam !!!) teraz zwiewam !!! Całuski dla wszystkich i dzięki za życzonka i kartki !!!👄👄👄

cześć kochani ❤️ dzięki za wszystkie maile i kartki i życzenia, ten mail od Szam to rzeczywiście pusty tylko buźka uśmiechnięta w tytule, ale może to tak miało być. Szam > :) dla Ciebie też ;) widzę Justa, że tylko ty w pracy 🌻 , reszta już pewnie w domkach siedzi A czy wy podostawaliście ode mnie kartki i życzenia? bo wczoraj wysyłałam ale internet jest tak zapchany że mogły nie dojść... Majesta >> po co ty kochana do Tesco polazłaś? :) przecież tam sądny dzień, ja chciałam tylko do salonu Plusa wpaść wczoraj ale nie było gdzie zaparkować, a kolejka prawie od zapory do skręcania. pojechałam do Leclerka - niewiele lepiej, ale w koncu załatwiłam... :) U mnie na wigilię to działa mama, babcia i ciocia, ja tylko pomagam, za to na święta robię sałatki pyszne :)

słuchajcie, nie wiem dlaczego nie załadował plików, qrcze. na dodatek duzo wysyłałam, wiec nawet nie wiem co do Was nie dotarło:-( a zyczenia dostałyscie?

dostałam niewiarygodna ilosc maili, super i dziekuje bardzo. nie przejmujcie sie nawet jesli ten mail był pusty, choc usmiech sie ostał;-) ja zakupy mam juz zrobione, czesc zarcia tez, plany co do reszty na lodowce. dzis bede krotko, bo o 13 mamy pracowa wigilie a jeszcze do lekarza ide po 12. a pozniej do domku, reszte prezentow pakowac:-D

Daria, uśka :) Daria, ja też będę między Świętami - mam urlop do wykorzystania, ale oczywiście nie mogę go wziąć ;) duuużo pracy mamy :( dobrze, że chociaż Ty będziesz. mam wolną tylko Wigilię, może uda się 2.I wziąć, zobaczymy. uśka, no widzisz, ja i Daria tylko jesteśmy ;) a szam to wszystkim takie puste przysłała, przecież pisała, że jest zajęta i nie ma czasu na indywidualne życzenia :D ja tam po hipermarketach nie szalałam, wyobrażam sobie, co tam jest. za to na poczcie byłam.... nie, zdecydowanie lepiej wysłać maile :) no i na jarmarku świątecznym w kilku budkach zrezygnowałam z oczekiwania na przymierzalnię.

siedzicie w I i II dzień swiat w pracy?? czy wasi szefowie oszaleli? toz to wlasnie są swięta a nie wigiliia - ona jest poprzedzeniem np moze byc wigilia przed urodzinami każdej z was a moze ja źle zrozumiałam? jeśli się dopcham to będę tez w święta zaglądała na kafe justa wolisz maile wysyłać? a nie prawdziwe kartki? ja odwrotnie do tych do których mam adres wysyłam normalna - zawsze jest to 5 osób a do reszty maile bo kasy tyle nie mam aby wszystkim kartki wysłać

maryś, to nie tak :D nie w Święta, tylko między świętami, czyli między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem :) a na poczcie są ogroooomne kolejki, dlatego wolę maile.

justa, jak to nie dostałaś???? oj, czyzby az tak źle ze mna było??? no to oficjalnie zatem: Święta Bożego Narodzenia, to czas gdy wraz z bliskimi dzielimy się radością bycia razem... nieśpiesznie rozmawiamy, śmiejemy się i przystajemy w naszej codzienności.. to dni niezwykłe i radosne.. oby i w tym roku, Wasze święta były takie właśnie, ciepłe, radosne, pachnące, pełne uśmiechu, zadowolenia z prezentów, które dajemy i które dostajemy, pełne Miłości... a zanim Nowy Rok obudzi się do życia, wymażcie z pamięci chwile złe i smutne, spalcie wspomnienia, które bolą, popioły wyrzućcie, żeby wejść od Nowa z nadzieją i ufnością i wiarą w lepsze... i wybaczcie proszę, ale nie umiem życzyć, więc przyjmijcie choć te słowa, zamiast życzeń z prawdziwego zdarzeniaJ szam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

no też mi się coś zdawało no napomknęłam ze może coś źle zrozumiałam tak korzystajac z chwili chce podziękować wam za życzonka które mi wysłałyście i wysłaliscie może już wam coś takiego przesłałam to na rozbawienie i oderwanie się od przygotowań i pracy http://www.millan.net/funp/100/deerz2.swf

szam to są piękne życzenia dziękuję ci pięknie lepszych nie można sobie wymarzyć zresztą te nie oklepane są najpiękniesze bo od serca pisane mam nadzieję że moje życzonka do ciebie dotarły w nienaruszonym stanie??

dziękuję ❤️ 🌻 🌻 🌻 czy obserwujecie zmagania z redakcją? to już jest tragikomedia po prostu... ;)

Witam Wszystkich oj zbliżają się święta i standardowo dół się koło mnie kręci jakoś nie mogę się przekonać do tego świątecznego uroku kończy się następny rok mojego życia , jak by go tak podsumować , yo nie bardzo jest się z czego cieszyć :( oj , tak to już ze mną jest - wszyscy się cieszą , a ja marudzę ....

mary, starałam sie jak mogłam:-) dziękuję Ci, za ciepłe słowa:-d uśka, nie wiem o czym piszesz:-o marteczka, to normalny stan, ja kiedys przed Sylwkiem zawsze miałam doła i płakałam - nie wiem dlaczego:-p a teraz trzymajcie kciuki ide do lekarza, do którego kobiety raczej nie lubia chodzic, buuu:-(

Witajcie Boszsze kiedy ja to przeczytam tak się rozpisałyscie a w pracy mam meksyk:( Wpadłam na chwilkę się przywitać bo już wróciłam z urlopu:o Umiem już jeździć na tym snowboardzie:D co niestety zostało okupione licznymi stóuczeniami kości ogonowej i kolan ale żyję nie połamałam się, było suuuuper, i śniegu nie brakowało, a w ostatnie dni tak dosypało że samochód musielismy wykopywać bo wyglądał jak wielka zaspa.:) jak bedę miała chwilkę to wpadnę🌻