Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

He u mnie to tak ,ze mam dzisiaj urlop i robie w sypialni taka szafke wiesz z dzrzwiami przesuwana,z lustrem he moja zonka taka sobie zazyczyłakupiłem wszystko i teraz mierze docinam ,krece heh roboty na cały dzien ,ale co zrobic;)

Cześć chłopaki:D Hej co to za marudzenie, jakieś nerki, szafy co to jest:p Siedze sobie w robocie i trochę mi sie nudzi. podaje wam pyszną kawusię i ciasteczka puchotki:D Maryś hi,hi ale zażyjesz tego brata zaraz Cie będzie na kolanach przepraszał:p i nie złość się :D Ale dzisiaj fajnie dzień sie zaczoł taki śniezek prószył śliczny takimi wielkimi płatami jak w bajce eh humorek mi dopisuje dzisiaj:D

Hmmm..... te rzyczenia KOBIET:-P co one nam wymyslaja. Wisz w sumie to moglbym Ci pomoc na tyle jeszcze reka ruszam. TRZymaj srubokret,, upst sorka wypadl ale to nic masz drugi a moze cos przytniemy mam wycinarke. hihi ale szybko idzie!!!! Ayla 🖐️ no i tysz Ci przesle🌻 dzieki za kafe, moze mnie na nogi postafi

Witam Chłopaki i Ayla ! Piątek dziś , piątek ! :D :D :D kawkę chętnie dziś chlupnę :) ale mam dobry humorek bo piąteka dzis lubie piątki :) a ja dziś idę do skepu , kupię sobie farbkę i pomaluję sobie włoski :)

Wtaj MARTECZKA i dla Ciebie 🌻 no ja tysz lubie piatki, aprpopo dzieki bo nie wiedzilalem jaki dzis dzionek mamy.

oooo ja bym sie zalapal jeli mozna. kafa nie bardzo mi dzis pomaga.

Ceść Mqarteczka 🌻 a po co Ty bedziesz te włoski malowała ja tam nigdy tego nie robię, naturalne chyba sa najładniejsze:D Chyba ze chcesz sobie poprawić humorek:D to rzuć sobie jakiś różyk :p

Melduję poslusznie,że Jamnika wywalili na urlop,a mnie kafe wywalała,więc jako nerwus nie chciałam się prowokować do wyrzucenia kompa przez okno. Tymczasem napisałam paszkwil do tlenu i mnie bardzo tego;) pomogło. A narazie sobie posiaduję i czekam na chciejstwo robienia bilansu,ale ani go widu ani słychu:D

ani słowa o zimie 😡 nie znoszę,nie chcę,paszła zaraza. W zimie lepiej mnie nie zaczepiać.

chyba nikogo nie ma albo moja walka jest bezskuteczna 😭 :D :D :D :D :D :D :D

chyba nikogo nie ma albo moja walka jest bezskuteczna 😭 :D :D :D :D :D :D :D

Nio Robalku to jak Ci z tą szafą idzie :D chłopaki Ci pomagają czy wszyscy w szkole itp. i uważaj na te lustra bo wiesz przy chwili nieuwagi to może być 7 lat nieszcześcia:p Hanka ja zimy też nie lubiłam do tej pory ale jak spróbowałam sportów zimowych mówię o snowboardzie to ją lubię jak jeżdżę na nim, a jak nie jeżdżę to nie bardzo;) i też bym chciała zeby już była wiosna bo uwielbiam wiosnę:D

Robalku chyba tylko my tu zostali :(kurcze wszyscy ciężko pracują i nic nie wpisują 😭 a ja też zaraz uciekam:D miłego wekendu życzę :D

witam :) nadal trochę tu pusto... czyżby wszyscy tak zajęci? jamniczek na urlopie... robal coś wspominałeś, że poczta Ci nie działa, masz konto na tlenie, a ściągasz przez Outlooka? jeśli tak, to ja mam ten sam problem od kilku dni, zrobiłam sobie przekierowanie na inne konto.

hej kochani ❤️ 🌻 Robal >> mam to co Gala - Norton wykrywa mi wirusa (Trojan Horse) w tymczasowych plikach internetowych tworzonych przez tą stronę hlava cośtam.... mam dziś podły humor bo moja babcia była dziś świadkiem tego jak utopiła się kobieta. jej pies wszedł na środek rzeki i lód się pod nim załamał a ona poszła go ratować i nurt ją wciągnął pod lód. nikogo innego nie było w pobliżu (to było o 8 rano). strażacy ją znaleźli 15 metrów dalej... psa uratowała... :(

normalnie cos strasznego sie dzieje nikogo nie ma , kazdy tylko wchodzi i cosik tam wyskrobie i juz ucieka. robal apropo strony jesli Ty tego problemu nie masz to moze i Twoj anty nie wykrywa yego trojana albo ktos juz tam doladowal ta stronke. Hanka ,justa ,uśka ,Ayla ,marteczka i ROBAL 🖐️ pozdrafiam MILEGO WEKENDU pa

upst i dla nieobecnych 🖐️ mary ,jam ,szam, ect a i moze o kims zapomnialem pa

oj nie było mnie , bo urwanie głowy dziś miałam a jak już wyszłam do tego sklepu ( zresztą niejednego ) , to myślałam , że nie wrócę do domku tak się paskudnie brnie przez ten śnieg jak na pustyni :) chociaż w sumie to nie jestem pewna bo nigdy na pustyni nie byłam :) no ale było się na kilku plażach , to myslę że podobnie :) o rany , ale bredzę :D :D :D Ayla - no ale ja właśnie farbuję na kolor najbardziej zbliżony do mojego własnego bo ostatnio byłam blondynką , a tak normalnie to jestem szatynka :) miłego popołudnia , wieczoru , spokojnej nocki , i udanego weekendu 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

hihihi... a ja znowu po nocy buszuję :) no i znowu mam śliczne , ciemne włoski :) no i tyle miałam w sumie do napisania :) pa pa :)

Gość szekla80
nio i co? pozna sie ktos ze mną???bo narazie nie spię...