Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

>Gio, zaraz podeslę, a wieczorem to ja nie jestem tu tylko w domu;-) >Oshin, miło poznać! Jesteś moją imienniczką, ale ja swojego imienia nie lubię, chyba że w wersji, którą podałaś/. Napisz skąd stukasz i więcej o sobie, bo my to sie już gruntownie studiowo-pracow-rodzinnie-ciuchowo i kulinarnie poznałysmy!

Co jest z tą Kafeterią? Czemu się nie otwiea kolejna strona topicu? Czy musi najperw przejść przez cenzurę?....................

>Daria, jak to nie masz???? przecież wysłaam? zaraz sprawdzę i doślę:-) >Oshin, radzę zmienić kolor nicka, bo ktoś Ci go podbierze. Wejdź w preferencje i zastrzeż go! >Karina, tak to własnie działa, ale pewnie dlatego, że my takie rozgadane jesteśmy!;-)

Ale się dziewczyny rozpisaly Daria oglądnełam fajne hhhiii ,no wiesz w życiu też tak czasami może być. Co do dołów to zamawiamy walc i niech te wszystkie kłopoty i złe humory zakopie!!!! Wiecie co ,nasz dział dał zamówienie na skaner ,no to jest nadzieja że może gdzies za miesiąc może wam roześle swoją fotkę. U mnie piękne słoneczko az sam usmiech wychodzi na twarz i tego uśmiechu wam życzę,. Co do kalendarza księzycowego to faktycznie trzeba się stosować ,ale ja przez taką obserwację to wyleczyłam sobie kurzawkę na palcu. ,chyba coś w tym jest.!?

>Hej! dajcie tu informacje o tych fazach, co i jak! ja nic nie wiem, poza tym, że jak pełnia to nie spię:-(

mnie też nowa strona topiku otwiera się zawsze z opóźnieniem... czasami godzinnym! majesta, w jakim sensie dziwnie? Karina, dzięki za dietkę, jeszcze muszę w domciu dokładnie się wymierzyć i sprawdzić, jaki typ jestem. albo jaka typiara, jak to mawia jedna moja młodociana kumpela ;) ale jak zwykle załamka po przeczytaniu dietki. ilości żarcia ok, nawet spore, da się zrobić. ale ja wracam do domku o 18, więc kiedy ja mam jeść te ciepłe posiłki? nawet, jak zamienię miejscami kolację z podwieczorkiem czy obiadem, to nic nie da. więc muszę wymyślić jakąś modyfikację. no i drugi dzień bez słodyczy, a już mnie tak ciągnie, że chyba polecę do sklepu coś sobie kupić. no normalnie nie wytrzymam.

witam witam i o zdrowie pytam nie myślcie sobie ze dopiero wstałam było to o 10 ale wiecie śniadanko no i przeczytać wszystkie wasze wypowiedzi to trochę trwa szam dzięki za liścik sprawdź skrzynkę majesta pytanka wazne są dwa i prześlę ci na skrzynkę i uśmiechnij się choć gdy ja miałam doła to ryczałam codziennie moja siostra nie wytrzymywała nerwowo a reszta rodziny nie wiedziała ze mam doła zobaczysz przejdzie pytanko pracujesz czy studiujesz? witam nowo przybyłą panią ( ja jestem tu najmłodsza więc chyba tak powinnam do was wszystkich się zwracać :) ) kto mnie zastąpi w serwowaniu obiadków i słodkości? nie mam ochoty na nic słodkiego uciekam do kuchni ale posprzatać bo po wczorajszych smakołykach cała kuchnia zawalona

>majesta, słonko kofane, a witaminki JESZ!!!! Tyle o tym mówiłam, bierz przykład z koleżanke i BODY MAXa kup, on na doły dobry i nie tylko!!!! I dawj tutaj ten humor, czemu jest Ci dziwnie, czego buczysz???

marysieńka, mogę Cię chwilowo zastąpić w serwowaniu słodkości, z obiadkiem gorzej. niedawno jadłam takie pyszne drożdżówki z jabłkiem i cynamonem, pycha, ale to było w domku, a tu nie mogę nigdzie takich znaleźć, może to była specjalność tamtej piekarni? w każdym bądź razie polecam, proszę się częstować, a na obiad to mi się rybka marzy... filecik jakiś.

Majesta co ty przed okresem jesteś ?,u mnie tak właśnie jest przed tymi dniami ,ale może cię to nie pocieszy ,ale gdzieś wyczytałam że płacz w tych dniach pomaga. gŁowa do gory ,masz nas. uśmiechnijjjjjsię zycie jest piękne !!!!!!!!!!!!

Kofane, właśnie jem nowy wyrób Bakomy - serek homogenizowany stracciatella, pychaaaaaaaa, coś wspaniałego!!!

Szam jem witaminki i to różne, nie umiem powiedzieć dlaczego bucze :( ktoś mógł by powiedzieć ze jestem jakaś zmanierowana czy coś bo ludzie mają rózne problemy a ja bucze bez powodu, byłam własnie na zakupach i skonczyły się moje drożdzówki i co oczy we łzach ja nie umiem tego okreslić może któraś tez tak miała ze beczy bez powodu Magdzia jestem \"w trakcie\" że tak powiem ale może to z tego powodu bo wiadomo hormony i te sprawy......ale dziewczyny ja normalnie nie mogę

>majesta, uspokój się, weź głęboki oddech, jeszcze raz głęboki oddech i spróbuj się uśmiechnąć (to taki ruch, który wykonuje się wargami, ich kąciki muszą isc w góre i wtedy powstaje coś na kształt leżacego banana) to normalne. teraz jest okres przejściowy, z lata w jesień. organizm jest zatem osłabiony zarówno fizycznie jak i psychicznie. na to nakłada sie.... wiadomo co (ok) i fazy....tego tam...łysego...no - księzyca fazy! Teraz skoro wiesz, że diagnoza jest pomyslna (nie umrzesz i to przejściowe) to odpręż się. Wypij kawkę, a może lepiej melisę i miętę z miodem, połóż odnóża wysoko i zaopatrz się w jakiegoś Murzyna z wachlarzem:-)

majesta Jak buczysz bez powodu to jest o.k. - ja nieraz też tak mam , taka natura nas kobitek ( szczególnie gdy mamy \"nasze\" dni) - gorzej by było jakbyś jakieś zmartwionka miała ! a może też wyrzekasz się słodkiego ? i stąd ten czarny humor ! Spałaszuj coś to ci się poprawi paskudnik ! Karina Ja też się wściekam na tę kafe bo długo długo nic nie mam a później tyle że nie nadążam z czytaniem i odpisywaniem ! Magda35 Dawaj nam informacje o tych dniach księżycowych - chętnie skorzystamy, wszelkie rady wskazane ! szam Ja też nie śpię jak jest pełnia a jeżeli wczoraj była to teraz wiem dlaczego lunatykowałam całą noc - za to teraz jestem nieprzytomna. Muszę jednak zafundować sobie ten Bodymax - czy ty wiesz że moja skleroza jest tak ogromna że jeszcze się w niego nie zaopatrzyłam? marysieńka Podaj stronkę z pytankami to odpowiem bo mam jeszcze zaległości a jak zacznę szukać to z moim kompem-żółwiem nie znajdę do końca m-ca.

majesta Jak buczysz bez powodu to jest o.k. - ja nieraz też tak mam , taka natura nas kobitek ( szczególnie gdy mamy \"nasze\" dni) - gorzej by było jakbyś jakieś zmartwionka miała ! a może też wyrzekasz się słodkiego ? i stąd ten czarny humor ! Spałaszuj coś to ci się poprawi paskudnik ! Karina Ja też się wściekam na tę kafe bo długo długo nic nie mam a później tyle że nie nadążam z czytaniem i odpisywaniem ! Magda35 Dawaj nam informacje o tych dniach księżycowych - chętnie skorzystamy, wszelkie rady wskazane ! szam Ja też nie śpię jak jest pełnia a jeżeli wczoraj była to teraz wiem dlaczego lunatykowałam całą noc - za to teraz jestem nieprzytomna. Muszę jednak zafundować sobie ten Bodymax - czy ty wiesz że moja skleroza jest tak ogromna że jeszcze się w niego nie zaopatrzyłam? marysieńka Podaj stronkę z pytankami to odpowiem bo mam jeszcze zaległości a jak zacznę szukać to z moim kompem-żółwiem nie znajdę do końca m-ca.

Witam piękne panie Juz powoli wracam do zdrowia dół też jakby mija . Majesta nie przejmuj się to samo mija ale dziwny dzień mam moje tzw. podomowe spodnie dokończyły żywota a bardzo je kosiałam założyłam więc drugie i odrazu poszedł suwak co o tym muślicie boję się założyc następne a swoją drogą człowiek trochę pochorował a tu aż tyle zaległości aż miło gadajcie dziewczynki dalej ja idę poszukać czegoś do ubrania

Ojojoj, co tu się dzieje? Majesta wpada Nam w jakiegoś doła? Dziewczynki wyciągamy wszystkie rączki, coby ją stamtąd wydostać. Majesta trzymaj się mocno! Posłuchaj jakiejś wesołej, energicznej muzyki, zjedz kawałek czekolady (i ja do tego namawiam, ja co na diecie...... :) ). A może poczęstować Cię rurką z kremem? >justa. Ja też muszę zamieniać posiłki w tej diecie: najpierw śniadanie, potem kolacja, obiad i podwieczorek :) hihi. No, muszę sobie jakoś radzić - a do 16-tej nie będę przecież na samym śniadaniu, żeby potem zjeść aż trzy posiłki. Ale nie uważasz, że to jedzenie jest jakieś "niedietowe"? (nowe słowo :D )

szam Ja mam bezpłatną ale mam już długo - nie mam pojęcia jak teraz jest i dzięki za meila - fajne i posłałam dalej. majesta, Karina a co wy za dietki tu uskuteczniacie - Karina ciebie nie widziałam bo zdjęcia nie wysłałaś !!!:( ale ty majesta wstydź się babo - z czego chcesz schudnąć ?? z kości na ości ???!!!

dziewczyny, długo sie bilam z myslami, ale chyba wam o tym napisze... od rana mnie meczy swiadomosc, ze to wiem... dostalam sms od przyjaciela. i zamarlam. nie wiedzilam co odpisac. nadal nie wiem... jego znajoma zostala w sobote zabita. przez meza. 30 ciosow nozem. nie moge przestac o tym myslec... przepraszam, ze was tym obarczam, ale nie moge...

była w naszym wieku, miała 3-letniego synka. od meza dawno odeszla, ale starala sie o alimenty...pojechala do niego i.....

Szam dzięki za diagnoze, ja wiem że to minie napewno tak jak po zimie przychodzi wiosna. Darusia te pytani są na 27 stronie pisane przez Mary gdzieś po środku ale czy nie odpowiadałaś na nie? Ja chce schudnąć jeszcze z 2 kilo i to fakt że słodyczy nie jem z pół roku i może brak w organizmie i dlatego robię buu Karina dawaj rurkę! wkońcu przyjemności nie można sobie odmawiać. Dzięki dziewczynki za zrozumienie fakt że nie mam depresji od kłopotów i zmartwień, i to chyba najważniejsze. Szam ojej przykre sa takie wiadomości zwłaszcza ze dotyczą znajomych czy bliskich. Ja nie wiem co powiedzieć bo nigdy mnie coś takiego nie dotknęło, napewno jest to niedoopisania i bardzo smutne :(

och Szam wcale ci się nie dziwię że o tym myślisz ......taka informacja brrrrrrrr, Ja jak słyszę takie informacje to można zwariować ta mamona pieniądza zniszczy wszystko przyjazn małżenstwa biedne dziecko i co teraz z nim będzie. Co się z tym naszym społeczeństwem dzieje!!!!!!.

wybaczcie, ze o tym napisalam... może zmienimy temat:-o?

i w domu lśni majesta sprawdź skrzynkę daria zaraz ci wyślę wszystko szam nie wiem co powiedzieć zabraklo mi słów, trzymaj się mocno i nie załamuj sie spróbuj jakoś pocieszyć kolegę ( ale i tak żadne słowa nie są w stanie ukoić przede wszystkim szoku i bólu ) mam nadzieję że drania przymkną i będzie siedział i ciężko harował na swoje odkupienie trzymaj się jestem z tobą

>szam ciarki przeszły mi po ciele..... Dobrze, że o tym napisałaś, skoro Cię to gryzie od samego rana (no i wcale się nie dziwię), bo tutaj przecież możemy pisać o wszystkim - radościach, smutkach, złym nastroju i miłych chwilach. Skoro jednak chcesz zmienić temat, to poczęstuję Cię rurką z kremem. No i rurka dla majesty też się znajdzie!

daria spawdź skrzynkę majesta coś na ciebie czeka szam zmienimy ale na co? o pierdolach nie wypada rozmawiac po tak poważnej i szokującej wiadomości zgadzam sie ( która to mówiła? ) żadza pieniadza i wogole jakieś chore ambicje zabijaja w ludziach to co dobre a to tworzy zszarzałe spoleczeństwo spójrzcie na rządzących tych pierwszych dopada ta choroba dlatego wszyscy chodzą i narzekaja oj takie tematy gaszą mój optymizm którego i tak mam mało