Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkka

Za ktorym razem udalo sie wam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość NATASZA1
Dziewczyny, od dwóch miesięcy próbję zajść w ciążę. Kocham się z mężem tylko 2 razy w okresie dni płodnych (podobno im częściej tym mniejsze szanse). Czy kiedy piszecie, ze \"staracie się\", to oznacza, że kochacie się codziennie?? Może ja coś robię źle :(

Gość NATASZA1
Dziewczyny, od dwóch miesięcy próbję zajść w ciążę. Kocham się z mężem tylko 2 razy w okresie dni płodnych (podobno im częściej tym mniejsze szanse). Czy kiedy piszecie, ze \"staracie się\", to oznacza, że kochacie się codziennie?? Może ja coś robię źle :(

Gość Jagunia
Witam. Od 12 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia, niestety nie udaje się. Coraz częściej się załamuję. Patrzę na koleżanki, którym zajście w ciążę zajeło 2-3 miesiące i im zazdroszczę. Mam nadzieje że i mnie się kiedyś uda.

Gość Wiera...26
Jagunia- wiem co czujesz bo ja tez sie staram juz prawie rok. Strasznie to jest dolujace. Obsesyjnie mysle o tym zeby juz zajsc. I mam tak samo jak Ty kiedy patrze na swoje kolezanki.Jak na zlosc jedna za druga zachodza...Tylko ja nie :(

Gość Jagunia
Niestety, znowu dostałam okres................

Gość ewela830
a ja zaskoczyłam wreszcie. już 9 tydzień mija powoli i w dodatku to bliźniaki:) tak, że głowa do góry dziewczyny i trzymam kciuki!

dziewczyny jak chcecie miec dzidzie i szukacie [porad to jest taka kaffe "chce miec dziecko" tam dziewczyny sa doswiadczone i jest naz duzo prowadzimy tabelke wiec zapraszam 😘

Gość izabelczarna
mam ten sam problem staramy sie od misiaca kochalismy sie codziennie i nic..byłam pewna jak zblizała sie data okresu ze jestem w ciazy te wszystkie objawy apetyty itp ale widocznie musialam to sobie wmowic ze jestem...kurcze ja juz chce miec dziecko...jak dostałam okres myslalam ze sie na smierc zaplacze niewiedzialam jak powiedziec o tym mojemu facetowi...bylo mu przykro tak jak mi...no wczoraj skonczyl mi sie okres bedziemy dalej probowac.. i jest w tym racja ze jak sie pragnie dziecka trudno zajsc znam pare sytuacji..ja mtysle o dziecku codziennie nie potrafie przestac podrawiam

Gość Jagunia
13 miesięcy bez rezultatu

Gość danity
Mieliśmy z Mężem mega farta bo pierwsze jak i drugie dziecko pojawiło sie po 1 cyklu starań :)

Gość mamawiwi
2 cykl.za pierwszym podejściem.chcecie szczeguły??może komus pomogą.

Gość koteczek1984
no dawaj

Gość mamawiwi
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089979.html weszłam na tą stronkę.wyliczyłam dzień największej sznsy poczęcia.i przed tym dniem przez 2 tygodnie 0 sexu.bo podobno przez 2 tygodnie plemniki dojrzewają do stanu pełnego działania.no i jest dzidzi

Gość koteczek1984
zły link :(

Gość mamawiwi
skopjuj i wklej na nowa stronkę tak na 100% wejdzie

Gość izunia24
Witam dziewczyny ponownie, dawno się nie odzywałam ale cały czas czytam wszystkie wypowiedzi, no niestety u mnie tez nic:(,to juz 12 cykl staran i wciaz nic,wczoraj jak dostalam okres to sie strasznie podlamalam a dzis sie dowiedzialam, ze moja kolezanka urodzila i niby powinnam sie cieszyc a ja sie poryczalam ze ja nie moge:(zastanawiam sie czy jeszcze przyjdzie kiedys chwila ze i ja bede sie cieszyc z mojego malenstwa?

Gość Ania 3
Dziewczyny a badałyście sobie poziom hormonów?

Gość izabelczarna
no u nas narazie tez nic aniedlugo mam miec miesiaczke mam nadzieje ze nie dostane:) rozmowialam z mama na ten temat powiedziala mi ze jej tez bylo ciezko zajsc w ciaze ze mna ze po dwoch miesiacach staran zaszła moze mam to po niej:D ale tak bardzo bym już chciała;D

Gość nin20
my sie staramy od 3 miesiecy...

Gość nin20
i teraz czekam... za 6 dni powinnam miec @...

Gość nin20
myslicie ze moge teraz zrobic test?? tak bardzo chcialabym juz wiedziec...

Gość izunia24
nin20 nie rób testu przed przyjściem okresu,lepiej poczekać, uwierz mi ten brak dwóch kreseczek na teście podłamuje i to totalnie, lepiej cieszyć się ze spóźniającej się miesiączki!szczerze odradzam robić test! serdecznie pozdrawiam :D

Gość kaskan
Mam 24 lata i teraz bedzie drugi raz jak sie staramy o dzidziusia czyli kolejna nasza proba w czwartek mam nadzieje ze mam sie uda

Gość niwaaa
Podjelismy z partnerem ze chcemy miec dzidziusia.Udalo nam sie za pierwszym razem, bo niedostalam juz okresu.Sama sie zdziwilam ze sie udalo.

Gość Jagunia
Gratuluję wszystkim dziweczynom, którym tak szybko udało się zajść w ciażę. Ja już odpuszam. Po 14 miesiącach starań mam dosyc sporządzania wykresów, mierzenia temperatury, wpatrywania się w śluz. czuję się niespełniona, trudno już nie mam siły starać się dalej....

Udało nam się po 8 cyklach starań. Na początku się zniechęcałam, później sobie odpuściłam, nie biegłam od razu po test, jakoś przestałam myśleć o dziecku i zaskoczyło od razu :D