Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha-26

miłość goni tych którzy przed nią uciekają

Polecane posty

U mnie na zachodnio-północnym końcu świata było dziś wiosennie, szaro ale wiosennie. Wiał wiatr i pachniał tak jakoś wiosennie... :) Bo generalnie mamy wiosnę tej zimy :) Ale to nic... Mam tylko nadzieję, że nie przyjdzie nagle siarczysty mróz, bo szkoda tych pączków na drzewach.... :) Miłego weekendu :)

yello:) no wiec...jest cos..chyba:) a mordka mi sie ogromnie cieszy:D nie wiem co z tego bedzie...bo on ma za soba zwiazek...dluuugi...i nie wiem czy nie cche sie odegrac....jestem jego pierwsza....a ja mam za soba same krotkie zwiazki....normalnie ogien i woda....nie wiem co bedzie ale zalezy mi na nim.... mika: dolaczam si edo dziewczyn:D caalutka reszta(jak zaczne wymieniac to mi sie nie zmiesci na stronce no i mzna by kogos pominac:P) kochane - rok 2005 nalezy do Nas!!! pamietajcie🌼

Gość mrówka J.
jak Ci zazdroszcze camieu ! życze Ci żeby to bylo TO Powodzenia! Ja nadal czekam... moze sę doczekam ;) pozdrawiam!

camieu: dolaczam sie do mrowki :) A do tego zycze ci zebys byla anielsko szczesliwa. No kurcze ktos w koncu musi! :)

No u mnie była iscie wiosenna pogoda ,słoneczko przez cały dzień.A jaki potem zachód słonca,zupełnie jak nad morzem:) Ptaszki wiosennie kwiliły i czułam sie jak by to był marzec albo kwiecień:) Dani: no to bedziesz miala przynajmniej fajnego kumpla zeglarza.A co do super faceta sylwestrowego to hmmmm moze faceci dojda do porozumienia:) chociaz jak by sie miala rozleciec meska przyjazń od walki o Ciebie to ja juz wolałabym poczekac na nastepnego super faceta:);) Dani : przeciez to tylko kwestia czasu:) wszak ten rok ma nalezec do nas jak to słusznie zauwazyła camieu wiec do przodu:) dziewczyny przeciez jestesmy optymistkami i trzymajmy sie tego:):) camieu:: trzymam kciuki i wszystkiego naj........... Pozdrawiam i zycze spokojnej nocki :):):)

Dzis jest rownie piekny dzien jak wczoraj. I do tego kilka serduszek czerwonych dostalam i ludzie sie fajnie usmiechaja. Fajny ten XIII final WOŚP:) Heeeh pietkny dzien :) cordula: Heheh racja :) Nie ma jak to fajny kumpel - żeglarz. Do tego nauczy mnie jak sie jacht remontuje i bedzie ze mna stal za sterem, co juz mi obiecal i nic a nic sie nie boi przechylow, ktore ja uwielbiam i pokaze mi jak sie regatowo plywa :) heheeh i do picie pifka bedzie kompan i spiewania szantkow, bo glos ma fajny i na gitarze fajnie gra :) Moze mu nawet pomoge jakas fajna babeczke wypatrzec? ;) A co do sylwestrowego meczyzny to hmmmmm w duzym uogolnieniu mozna by powiedziec ze uczy sie byc ... drwalem. A przynajmniej wie wszystko o obrobce drewna :) Jest naprawde fajny, wesoly i ma niesamowicie duze poczucie humoru. Tyle ze go rozumiem. Ten jego przyjaciel wyciagal mnie na spacery, przekonywal, prosil a ja .... powiedzialam ze nie, bo nie umiem pokochac nikogo i koniec. I ze ma sobie znalezc inna babeczke, zwlaszcza ze fajnych na tej impresce nie brakowalo. Ja nie wiem, ze jak mowisz dziekuje, to czasem jest tak ze stajesz sie no nie wiem ... wyzwaniem dla faceta, czy jak? A potem dlugo gadal ze swoim przyjacielem i .... heh ... tamten zaczal stac z boku. Tyle ze poziej znow spotkalismy sie na parkiecie, wydurnialismy sie i poszlismy potem na spacer ogladac gwiazdy. Fajnie bylo :) A potem znow przyszedl tamten, odciagnal swojego przyjaciela i znow z nim dlugo rozmawial. Tia ..... Zdadalam sie z tym fajnym \"drwalem\" dalam mu swoj namiar i napisal do mnie. Pozartowalismy sobie smsowo, tyle ze czuje przez skore ze cos jest nie tak. Nie wiem, moze tamten cos zobaczyl (bo nie chcialam mu dac kontaktu do siebie). Trudno sie mowi, zyje sie dalej. Ani nie bede psula przyjazni (bo czesto nie warto) ani na sile nie bede komus przysparzac klopotow. Dlatego siedze cicho, nie odzywam sie i obacze. Jakby co mam naprawde fajne wspomnienia i byc moze jak kiedys zapuszcze sie do miasta na zachodzie Polski - fajnego kumpla na spotkanie i pozartowanie przy pifku :) Takie to zycie .... Z jednaj strony pech a z drugiej .... jestem wdzieczna ze moglam poznac tego czlowieka bo spedzilismy razem naprawde fajne i wesloutkie chwile :) Wiec, jak slusznie mowisz, bedzie co ma byc, a na razie czeba uszka do gory i do przodu!

no wiec ...jest dobrze:D wlasnie niedawno wrocilam z impresski....normslnie masakra....poszlismy do knajpki i przegadalismy caaalutka noc!!!!!tak jeszcze z nikim mi sie nie gadalo:) czas leci jak z bicza strzelil...ani sie obiejrzelismy a tu juz 6.00 rano...normalnie...:D chyba jestem szczesliwa i tego zycze caaalej reszcie:0 Dani: jesli bedzie chcial to zrobi cos w Twoim kierunku:Daczkolwiek Ja tez bym nie chciala byc przyczyna rozbicia przyjazni meskiej....to niezbyt mile uczucie ale niestety kiedys mi sie przytrafilo....tyle ze ich bylo trzech...dwom ja sie podobalam a trzeci mi...:/ i sie rozpadlo...zostala dwojka...przykro mi strasznei bylo i jest nadal z tego powodu i wiecej sie nie pakuje w takie sytuacje... ppa🌼

Witam słonecznie:) Ojej jaka piekna pogoda za oknem :) niebo bezchmurne:) narescie widzę błekit nieba i słoneczko pikne:) Nio ja jesce nie mam czerwonego słoneczka,ale pewnikiem i mnie dopadnie;) Dani: no naprawde to Ci zazdroszcze tego ,ze ten kumpel bedzie Cie uczył sterowac łódeczka oj jak fajnie;) heheheh A co do sylwestrowych znajomosci to jasne,przynajmniej masz wspomnienia i moze beda one pózniej słuchane w przyszosci przez twoja córe z wypiekami na twarzy;) I naprawde co ma byc to juz wiemy.......... ja sobie czekam cierpliwie i obserwuje patrze i nie przejmuje sie ,bo ja juz sie za bardzo naprzejmowałam i juz nie chce krecić sie w kółko.I z optymizmem patrze w przyszłość:) Camieu: oby tak dalej :) i trzymam kciuki:)

taaa...sylwestrowe znajomosci sa calkiem przyjemne:D naprawde:D zaswiadczam:D no i jest potem co opowidac...w zimowe wiecoy:P albi orzy letnim ognisku:P papatki:)

hej dziewczyny!! Ale popisałyscie w weekend ho ho ho :):):) Ale miło było poczytac, co sie u Was dzieje. Co do pchania sie w przyjaźnie miedzy mezczyznami itd... hm, ciezka sprawa. Ale jak bardzo czlowiek by sie nie zastanawial, to i tak los zdecyduje za niego. W najmnije spodziewanym momencie nadejdzie odpowiedz. Spotkamy kogos dla Nas, kogos kochanego w chwili, gdy nie bedziemy na to przygotowany. I zadne analizowanie na dluzsza metę tu nie pomoże. Ja jestem bardzo szcześliwa. Mnie miłosc odnalazła...I to milosc piekna... Ech, Moj Rycerz jest najcudowniejszym czlowiekiem na ziemi. Weekend z Nim to chwile pełne szczescia. Mozna z Nim konie kraść... Wiecie, co - tańczylismy wczoraj na przystanku autobusowym... :):):):):):):) Walca!!! ❤️❤️❤️

Witam pieknie i poniedziałkowo:) Mała Ju: powiedz a gdzie tacy faceci jak ten twój rosną hihihi;) I Ty jestes przykładem,ze czekanie sie opłaca i jednak mozna wyczaic faceta naprawde normalnego i na dodatek romantycznego:) To tylko rokuje dobrze na przyszłosc dla kazdej z nas:):);) Pozdrawiam cieplutko❤️

Gość MUJAHEDEN
Allahu Akbar InsAllah budet za namy Kavkaz me pobedym!!!!!!!!!!!! Chechenya voynaha.Ludzie musicie wiedziec ze w Czeczenii nadal trwa wojna lamane sa fundamentalne prawa czlowieka!!!!!! piszcie do Komitetu Wolny Kaukaz. A ja jestem z Rzeszowa...i jestem calym sercem za ludzmi walczacymi o wolna czeczenie...

musze sie Wam pochwalic:) mala Ju nie tylko na podkarpaciu:D otoz wyobrazcie sobie ze moj Smoczek mial dzisiaj kolo i byly bo mu nie poszlo... a wieczorem(23.30) napisal do mnie ze nei chce mu se siedziec w domku i czy nie mam ochoty na mala przerwe:> tak na 30 minut:D bo teraz to ja mam kolo:/ i przyjechal na 30 minut:) i poszlismy na spacer:) i pojechal:( ale byl....:D zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze:D oby nam wszystkiem:D papatki:)

Gość mała Ju1
podnosze

Gość mała Ju1
podnosze

Witajcie dziewczyny!!! Gdzie sie podziewacie ??? coś ten nasz topik przystopował trochi:):) Pewnie te mocne ramiona porwały was gdzies tam w siną dal ;):) Ja mam dzis istnie melanchilijny nasrój :) nastawiłam sobie moje ulubione AIR,pije gorace cacao i marze,marze o niczym nie myslę i o nikim;) na razie hihi:) chce juz wiosny i zieleni i ciepełka;) dobrze,że dzisiaj była u mnie prawdziwie wiosenna pogoda:) i błekitne niebo:) Pozdrawiam was goraco i sle cmokale👄:)

Gość Aga***
dziwne to życie nawet bardzo...ale przyjemne...rzeczywiście jest tak,że wszystko zmienia się w nim w ciągu jednej chwili...ja kiedyś szukałam na siłę miłości i to był poważny błąd na szczęście zmądrzałam i wrzuciłam na luz i jestem szczęśliwa nie martwię się tym,że jestem sama wogóle nie wiem jak to się stało ale jak szukałam na siłe jęczałam,że nie mam to jakoś nikt się wokół nie kręcił,ale odkąd zajęłam się sobą i swoimi sprawami i jakoś tak nabrałam dystansu nagle wokół mnie pojawili się faceci...ale nie ma wśród nich tego właściwego,a ja nie martwię się tym ani trochę i w końcu żyję dla siebie...a może kiedyś będę miała to szczęście i zacznę żyć również dla kogoś...Pozdrawiam

Aga: no cos musi byc na rzeczy,ze tak jest jak piszesz:) kiedy człowiek sobie odpuszcza i jest mu juz wszystko jedno no nagle zaczyna sie dziać i wpada w wir dziwnych zdarzeń:) ja mam tak samo:) Dlatego cieszmy sie tym co mamy bo z drobnych chwil zycie sie składa:) pozdrawiam ciepło:)🖐️

Hej Dziewczyny!!! Odpowiadam na pytanie Corduli... Ja sie podziewam w domu. Pracuje, probuje ogarnąć dom, bo juz trzeci tydzien mieszkam w nim sama i niedlugo mama wroci... musi byc porządek, zeby nie bylo, ze sobie nie radze. A fakt jest taki, ze nie za bardzo mi idzie. Kwiatki schną, naczynia pietrza sie w zlewie, chomik ma brudną \"chate\", podloga juz tak nie lsni... Ech, nie mam sily pracowac 12h dziennie i do tego jeszczez sprzatac. W takim nastroju ciezko o optymizm, ale Moj rycerz robi, co moze, zebym sie nie martwila. Dobrze mu idzie. Szkoda tylko, ze tak daleko mieszka....

Hej dziewczątka... Chwilkę mnie tu nie będzie - bo teraz jedyny moment z dostępem do netu to praca, a tu więcej rzeczy do zrobienia niż czasu.... W święta było u mnie dziecię mojego wujka i rozpieprzyło mi wszystko w kompie.Dziś będę musiała wpisać FORMAT C:/ i normalnie umieram z żalu. Chciałam przekopiować sobie niektóre rzeczy na płyty - zima, wirusik nie oszczędził nawet nagrywary. Totaly paraliż systemu :( Stracę wszystko...buuuuu Ale z jednego będę dumna - wraz z napisaniem format c: znikną też rzeczy od niego, które się jakoś tam uchowały - jego zdjęcie, jego najpiękniejszy mail. Moje tworzone kartki itd.... Nie potrafiłam ich wyrzucić... Ech.... chociaz naprawdę - odkąd wyluzowałam i powiedziałam sobie, ze nie wszyscy muszą być \"sparowani\" to tak jak moje przedmówczynie - nagle zaroiło się od facetów... :) Miłego dnia życzę :) Pozdrawiam

dziewczyny macie swieta racje :) Jak nic se nie dzieje to nic sie nie dzieje, a jak zaczyna sie cos dziac to juz jak lawina. Nagle zamiast jednej osoby pojawiaja sie ze 3 i jest maly problem ;) Ale jak to slusznie Aga zauwazyla, trzeba jeszcze to cos szczegolnego poczuc :) Choc powiem wam szczerze ze przy tak pieknej pogodzie jaka jest teraz to polecam spacery po parku ze znajomymi. Niekoniecznie tym ukochanym (no bo czasem ciezko go wyczarowac ;) ) ale np z kumplem albo psiapsiolka. Swietnie dziala to i na humor i na cere i na ogolne samopoczucie :) Czuc wiosne w powietrzu, i to w polowie stycznia! niesmowite :) cordula: to mowisz blogie lenistwo uprawiasz? ;) heheh fajnie masz. Ja to kupilam sobie testy FCI i mam postanowienie zeby jak najszybciej to cudo zdac. Siedze wiec wieczorami i kuje. Ale cus czuje ze byc moze niedlugo z tym kuciem sie na dwor przeniose bo szkoda taka pogode marnowac :) mala Ju: Powodzenia w sprzataniu :) Trzymam mocno za Ciebie kciuki bo dla mnie kazde wielkie sprzatanie to koszmar. Szczerze mowiac wole juz chyba bardziej gotowac ;) Adasiana: No i dobrze ze znikna. nowe zycie, nowy rok, nowe wspomnienia powstana w miejsce starych .... tamto to przeszlosc ... a teraz stworzysz sobie nowe sentymentalne i kochane wspomnienia. Ktore nie beda juz bolec a wywolywac cieply usmiech :) obaczysz, bedzie dobrze :) Pozdrawiam was cieplo i wasze zdrowko dzis wypije. Kurcze, polecam wam w taka pogode wieczorne wypady, np do knajpki w gronie znajomych przy pifku :)

Cześć Dziewczyny :) Cieszę sie, że w większości macie dobry nastrój i fajne pomysły na życie:) dani:) gratuluję ambicji zdania FCI :) SUPER:) Cieszę się, że jesteś w dobrej formie:) małaJu :) uśmiechy:) żyj chwilą:) na pewno dasz Sobie radę z doprowadzeniem podłóg do porządku i Mama będzie z Ciebie dumna:) ja też mam dobry nastrój i optymistycznie wchodzę w nowy rok, zaczął się bardzo fajnie i wesoło, miło i poprostu DOBRZE.....ani jednego zgrzytu, krzywej miny i niezadowolenia, żadnego niewyraziu (jak to określał swój stan psychicznej niemocy mój były). Najpierw w Sylwestrowy wieczór była w teatrze sztuka wg Bułhakowa \"Mistrz i Małgorzata\":) polecam, ale trzeba do nas przyjechać, a wierzcie mi, mamy bardzo dobry teatr:) Po spektaklu, który skończył się o 22 były tańce do białego rana....było cudownie:) Poprostu cudownie:) I tak jest do dzisiaj:) Uwielbiam, gdy jest spokojnie, ciepło, dobrze i bezpiecznie:) Tak się czuję:) Mój stan ducha jest zgodny z treścią stopki Adasiany, którą cieplutko pozdrawiam:) : \"NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO, ŻEBY ZMIENIĆ SWOJE ŻYCIE, WYRUSZYĆ W ŚWIAT, ZAKOCHAĆ SIE....\" Tak zrobiłam i jestem szczęśliwa:):):) Uwierzyłam, że nie wszyscy faceci są źli:)Przyszło mi to po ostatnim zwiazku z ogromna trudnością!! Szczerze mówiąc Adasianko, jestem zwolenniczką wyrzucania przeszłości do kosza. Mnie to pomogło zapomnieć. Myślę, że będzie Ci lżej, gdy skasują się maile, zdjęcia i złe wspomnienia.... moja mądra ksiażka Dale Carnegie \"Jak się nie martwić i zacząć żyć\" mówi, że nie warto płakać nad rozlanym mlekiem (w tym przypadku - rozpamiętywać przeszłość), ale z każdego złego zdarzenia należy wyciagnaąć wnioski.... no i wykorzystywać tę mądrość w dalszym życiu:) Pozdrawiam Was wszystkie:)Trzymajcie się ciepło:) Buziaki:)

Cześć Dziewczyny :) Cieszę sie, że w większości macie dobry nastrój i fajne pomysły na życie:) dani:) gratuluję ambicji zdania FCI :) SUPER:) Cieszę się, że jesteś w dobrej formie:) małaJu :) uśmiechy:) żyj chwilą:) na pewno dasz Sobie radę z doprowadzeniem podłóg do porządku i Mama będzie z Ciebie dumna:) ja też mam dobry nastrój i optymistycznie wchodzę w nowy rok, zaczął się bardzo fajnie i wesoło, miło i poprostu DOBRZE.....ani jednego zgrzytu, krzywej miny i niezadowolenia, żadnego niewyraziu (jak to określał swój stan psychicznej niemocy mój były). Najpierw w Sylwestrowy wieczór była w teatrze sztuka wg Bułhakowa \"Mistrz i Małgorzata\":) polecam, ale trzeba do nas przyjechać, a wierzcie mi, mamy bardzo dobry teatr:) Po spektaklu, który skończył się o 22 były tańce do białego rana....było cudownie:) Poprostu cudownie:) I tak jest do dzisiaj:) Uwielbiam, gdy jest spokojnie, ciepło, dobrze i bezpiecznie:) Tak się czuję:) Mój stan ducha jest zgodny z treścią stopki Adasiany, którą cieplutko pozdrawiam:) : \"NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO, ŻEBY ZMIENIĆ SWOJE ŻYCIE, WYRUSZYĆ W ŚWIAT, ZAKOCHAĆ SIE....\" Tak zrobiłam i jestem szczęśliwa:):):) Uwierzyłam, że nie wszyscy faceci są źli:)Przyszło mi to po ostatnim zwiazku z ogromna trudnością!! Szczerze mówiąc Adasianko, jestem zwolenniczką wyrzucania przeszłości do kosza. Mnie to pomogło zapomnieć. Myślę, że będzie Ci lżej, gdy skasują się maile, zdjęcia i złe wspomnienia.... moja mądra ksiażka Dale Carnegie \"Jak się nie martwić i zacząć żyć\" mówi, że nie warto płakać nad rozlanym mlekiem (w tym przypadku - rozpamiętywać przeszłość), ale z każdego złego zdarzenia należy wyciagnaąć wnioski.... no i wykorzystywać tę mądrość w dalszym życiu:) Pozdrawiam Was wszystkie:)Trzymajcie się ciepło:) Buziaki:)

tak wlasnie...wrzuc na luz nie bedziesz wiedziec w ktroa strone sie obejrzec.... a jak juz bedziesz wiedzec..oboje bedzecie to namnozy sie ich jeszcze wiecej..... to chyba syndrom rywalizacji....nie wiem...ale troche to meczace.... ale w koncu nei smucmy tutaj:) wiele z nas zaczelo rok bardzo dobrze:) i oby tak dalej:) w koncu nasz topik nie moze byc jednym wielkim smutasem> :P ja wybieram se w sobote na impesske;) i mam zamiar sie dobrze bawic:> z moim Smoczkiem:> i Wam zycze tez dobrej impresski;) z Rycerzem, Ciachem.... albo psiapsiola:> takie impresski sa swietne:D papatki:)

Witajcie babeczki:);) Oj tak nie ma jak błogie lenistwo po pracowitym tygodniu:);) Adasiana: kurcze to zeczywiscie dziecie twojego wujka narobiło niezłego bigosu ale zyczę Tobie zebys uporała sie z tym wszystkim:) i szybko wracala na topik Mala Ju: juz napewno uporałas sie z całym bałaganem w mieszkaniu:)bystra z Ciebie kobitka to pewnie wszystko błyszczy;) Eh Twój rycerz góral no nie ma jak taki facet co to w potrzebie zawsze umie pocieszyc ;):) Dani: trzymam kciuki za Twój egzamin z angielskiego:) Ja w czoraj z moimi psiapsiółkami wpadłysmy na pomysł,zeby sie troche poruszac bo forma nam spada:) i pochodzic na gimnasykę w wodzie na baseniku:) oj przydało by sie ,wszak pływanie zbawienne jest na tak zwaną oś życia:) dzisiaj tez odkryłam fajne stronki dotyczące żaglowców:) oj jak uwielbiam patrzec na zaglowce pod pełnymi żaglami:) Dani moze wiesz czy i kiedy odbedzie sie taki zlot zaglowców ze świata w Gdyni ?? bo ogladałam takie zdjecia ze zlotu no cos wspaniałego:):) Oj tak nie ma jak pogaduchy przy grzanym piweczku z aromatem korzennym heheheh:) Yolka:oj cieszę sie ,że z nowym rokiem weszłaś nowym krokiem i czujesz sie bezpiecznie u boku..............:) trzymam mocno kciuki :);) Pozdrawiam bardzo cieplutko i mieciutko:):) Niech janioły krążą nad nami:):)❤️

tak..niech janioly kraza....:) nad niektorymi zwlaszcza:D kobietki kochane dziendobry:* i dobranoc....ja wlasnie klade sie spac...a moze wogooe sienie poloze??? heh.... no coz... jutro a wlasciwie dzisiaj tez nii ze spania...ale juz z przyjemniejszego powodu:> :P papatki:D odezwe sie jak wroce;)

Gość mika345
Czesc dziewczyny pamietacie jak pisalam o tym gosciu z ktorym nie mam zadnego kontaktu, no coz jednak pewnie mu nie zalezy bo jak do tej pory to nie pofatykowal sie zeby zdobyc moj nr, ale chcialm wam podziekowac bo w sumie dzieki wam realnie na to wsztstko popatrzylam. Tylko ze mi troche szkoda, mimo wszystko :(

Witajcie kochane!!!:) Camieu: oj niech krążą krążą .oj zycze Ci aby to cos trwało oj trwało po wsze czasy;):P :D mika 345: przynajmnie wiesz teraz ,że chłopak ten potraktowal waszą znajomość jak czystą znajomość.Mówię Ci,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) on nie jedyny na swiecie i jeszcze znajdziesz swojego rycerza:) Pozdrawiam Cieplutko i jeszcze cieplej hehehe:)