Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicolanicola

Ważne dla mnie

Polecane posty

Witam Jestem przyszłym tatą (termin na 18 grudnia) i mam wielki problem. Mieszkamy osobno z moją przyszłą żoną, wiadomo że z pracą krucho ale jakoś dajemy sobie rade. Moje kochanie wpadło na pomysł że w przyszłym roku w marcu wyjeżdza na 3 miesiące do pracy w Hiszpani i zostawi naszego synka swojej mamie pod opieke. W jaki sposób przemówić do niej żeby tego nie robiła, bardzo zależy mi na tym aby to ona opiekowała sie naszym dzieckiem razem ze mną. Przecież chodzi tu o karmienie dzidziusia, bliskość matki przy nim itd. Nie bez znaczenia jest też chyba praca całymi dniami w 40 stopniowych upałach 3 miesiące po porodzie. Prosze o rady i z góry ślicznie dziękuje.

Gość aga77
Odwiedż ją od tej decyzji ! Dziecko potrzebuje bliskości matki i ojca a nie babci. Maluch chce czuc zapach matki, jej bicie serca. Nikt nie jest w stanie jej zasąpić. Wiem to bo jestem mamą od 6 miesięcy i nie wyobrażam sobie opuszczenia dziecka na 3 miesiace. Przecież Oni ( mama i dzidziuś) będą sie musieli poznawac na nowo po jej powrocie. POWODZENIA !

Myślę, że żonka jak zobaczy Wasze cudo to zmieni zdanie. Narazie nie naciskaj bo tylko bardziej ją utwierdzisz w przekonaniu, że powinna jechać, ciężarna ma swoje nastroje - niestety Mam nadzieje ze jak urodzi Wam dzidziusia to zmieni zdanie. Powodzenia Ps. Daj znac jak poszło! Głowa do góry. Będzie dobrze!

Gość gość
Stare !!!!!!!!!!! :P