Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelka 75

CHCE MIEC MNIEJSZE PIERSI!

Polecane posty

a ja zaryzykowalam kupilam na necie. teraz czekam na przesylke i pewnie za tydzien bede plakac ze to E to sobie moge na łokcie nalozyc a nie na piersi :) Babeczki trzymajmy sie!! :)

Gość Groszka
A może ktoś doradzi jakiś konkretny staniczek do uprawiania sportu...oczywiście skuteczny...a że sport jest dla mnie bezcenny wydam na taką bielizne każde pieniądze...:))

Gość Groszka
murzyneczka1 Ty przynajmniej masz już za sobą głupie docinki kolegów z klasy...:((

Gość meheret
jak sie człowiek przejmuje to docinają. Jak udajesz że przyjmujesz to jako zarty i usmiechasz sie to widza ze to nie ma sensu i rezygnują;) a poza tym to groszka w jakim wieku jesteś bo w pewnym wieku chłopcy w taki sposób okazują swoje zainteresowanie -prymitywne ale cóż. a sportowe ja zwykle kupuje trochę przymałe. może źle robie i krócej też wtedy takie staniki wytrzymuja(materiał się rozciaga) ale jak chce biegać to nie lubie zeby coś mi zbytnio 'podskakiwało';p

dzisiaj przejrzalam mnostwo tego na internecie i rzucil mi sie w oczy sportowy stanik, bardziej nawet top z wbudowanym stanikiem i koszulka na ramiaczkach rowniez ze wbudowanym stanikiem model love in tokyo i grand prix, wszystko na www.avocado.pl cena ponad 100 zl ale prezentuje sie fajnie :)

Gość Groszka
I LO 17 lat...:)) Dzięki za rady co do staników sportowych...mam nadzieje że znajde taki co to jak w tenisa grać będe to podskakiwać będzie tylko piłka...;))

Gość Sznaps18
Jak mi kolo napisał żę znalazł takie forum na którym dziewczyny użalają się nad tym żę mają "duży biust" to nie uwierzyłem...:)). Dopiero jak mi linka przysłał...Kobiety co Wy!!! Nie macie większych zmartień...sukces takie piersi...jakby moja dziewczyna takei miała...ehh co ja bym z nimi robił...hey

Gość meheret
Sznaps18 czyzbyś sie nam żalił że twoja dziewczyna ma za małe piersi?? do groszka Skoro 17 lat to faktycznie pamiętam ze miewali zapędy na jakieś głupawe teksty zawsze się coś takiego może zdarzać ale pewność siebie i to zeby żaden taki wredny tekst cię nie speszył, dobra riposta i nie będzie docinków co najwyzej bedą śmiać się wtedy razem z tobą a nie z ciebie;). Nawet jesli sama nie czujesz sie do końca pewnie i komfortowo jak na ciebie patrzą, to oni nie mogą tego zauważyć. NIE WAżNE CO SIE MA ALE JAK TO SIE NOSI!!!!!

Gość Groszka
Wszystko to prawda co piszesz...super radzisz dzięki Ci bardzo...postaram się stosować ale to nie takie łatwe ale to pewnie też wiesz:DD

Gość meheret
wiem bo w I liceum byłam (i dalej to gdzieś jeszcze we mnie jest) baaardzo nieśmiała, ale trafiłam na ludzi którzy troche temu zaradzili i dzięki im za to:)

Gość aaaSmutasek18
Hejka wszystkim!! Normalnie nie możliwe że znalazłam takie forum! Ja również myślałam że jestem jedyna na świecie z takim problemem, a tu widze że nie! Otóż ja mam 75d ale czasem to nawet E miseczka jest zamała, różnie to bywa. Najgorsze to chyba iść na zakupy po stanik, zawsze kończy się prawieże płaczem, Mam 17 lat i od 7 lat biegam, od kilku lat tak zawodowo. Mam treningi codziennie i zawody w sezonie co tydzień. Nie mówie że tak strasznie przeszkadzają jak biegne bo ich nie czuje, ale te komentarze. Czasem mam wrażneie że tak skaczą ze mi twarzy nie widac hehe tragedia. I to najgorsze bo zamiast skupiać sie na osiąganiu swoich celów to bardziej myśle o tym jak wyglądam. Moje wszystkie kumpele co biegają mają rozmiar b a nawet są deskami. I nie mówią że mi zazdroszczą bo wiedzą jaki to problem. Ale one stale upierają sie że nei widać tego, a ja wiem że widać. A najgorszy jest mój chłopak bo on uważa ze są przecudowne i z nim o tym nie pogadam, bo on wie swoje. Co mam robić?? ratujcie?? Kupywałam mnóstwo topów i staników ale na nic. Ciągle tylko mi przeszkadzają... ( w nocy również utrudniają mi spanie )

Gość aaaSmutasek18
Prosze napiszcie coś szybko :P:P jeszcze jade na ferie na obóz biegowy, katorga :P:P treningi pare razy dziennie/ bądźcie ze mną :*

hej aaaSmutasek18! nie jestes sama :) przezywamy wszystkie to samo, ja przestalam korzystac z biezni bo jak chodzilam na silownie i wchodzilam na bieznie to przez 20 min wszystkie oczy skierowane byly na mnie a dokladnie na NIE, krepujace jest to jak cholera. Jedynym rozwiazaniem jest dobry stanik sportowy, znalazlam wczoraj przez przypadek taki ktory dobrze trzyma biust, wyglada jak sportowy top ale w srodek ma wbudowany stanik na duzy biust. On jest wlasnie dla nas :) Tylko ze drogi, ale musimy sie z tym liczyc ze przy takich rozmiarach bielizna jest droga, na staniki za 20 zl moga sobie pozwolic dziewczeta ktore maja B albo A.jezeli nie odstrasza Cie wysoka cena to szukaj stanika grand prix na www.avocado.pl. Pozdrawiam :)

Gość Groszka
Ale przynajmniej MY będziemy dobrze w gorsetach wyglądać...:)). Chyba lepiej w gorsecie wyglądają osoby o "obfitym" biuście...i to nie tylko moja opinia:)

Gość Groszka
Ten grand prix fajny się wydaje...chyba zaryzykuje...:)) Dzięki murzyneczka:)

w filmie \"niebezpieczne zwiazki\" Michael Pfieffer chodzi ubrana w szykowne suknie z gorsetami i naprawde wyglada to przy jej biuscie (albo jego braku) co najmniej smiesznie :) ona niech biega w kusych obcislych bluzkach sportowych my bedziemy biegac w gorsecie :D:D

oo swietnie, sama mam na niego chrapke, skusilo mnie to ze prezentuje sie solidnie a dodatkowo zmniejsza piersi. kup kup a potem napisz koniecznie jak sie nosi :)

Gość Groszka
No pewnie że podziele sie wrażeniami...:)

Gość meheret
czy ja wiem z gorsetem ja też mam mały problem bo pod biustem 70 a w talii 64 ;/ i jak mierze to albo górą za mały albo dołem za duży.... ech

Gość Groszka
...no to nie wiem:))

Gość meheret
ale pomijając bieliznę to na szczęście mam kochaną babcie która szyje mi kostiumy garsonki itp... chociaż z tym nie mam problemu, bo do figury sa dopasowane idealnie :D

Gość meheret
wiem, jak mierze garsonki w sklepach to jak ciążówki wyglądają;/ wszystko opina się na biuście i dalej prosto spada ;/ a tak to wybrane gdzie trzeba, gdzie trzeba doane... na nas to chyba tylko ubrania na miare szyte;)

Gość meheret
szkoda ze stroju kompielowego się tak uszyć nie da;p

Gość klaudusia18
hej:)) ja tez mam rozmiar biustu D75:( i dla mnie to tez koszmar..najgorzej jest w lecie bo ubiore bluzke jaka w miare fajan co ladnie lezy to juz sie wszyscy gapia jak na ufo..ja w dodatku mam uraz bo chlopak z ktorym bylam chcial isc z emna do lozka ja nie chcialam .wiec pozniej zerwal z emna czyli wiadomo dlaczego ze man byl potem jak szlam rpzez osiedle to sie smiali z emam zwisy bo on cos kumplom naoopoiwadal:(naprawdr to strasznie dla mnie ciezkie:( jak ide na zakupy kupuje buzke to tak ciezko ze szok fajna zarabista bluzka a potem okazuje sie ze beznadziejnie lezy ehh:( a zodkrtymi plecami to odkrylam fajny sposob hehe..jak szlam na dyskoteke ubralam sobie bluzke zawiazywana za szyja..ramiaczka od stanika schowalam za bluzke do srodka i wzielam moje jedno ramiaczko silikonowe i uregulowalam na najdluzsze i przypielam do stanika przez szyje...troche ciasno mi bylo ale cycuszki nietrzesly sie bo byly mocno przypiete jednym ramiaczkiem za szyja wiec nie moglys sie trzas:p a stanik ubralam do tego pomniejszajacy biust taki czarny..bo mialam czarna bluzke. takie staniki brzydkie sa bo sa workowate ale nie bylo tego widac bo schowalam ramiaczka do srodka wiec byly malutkie i sie nie trzesly polecam:):) ale to tylko na disco jak cos do takich bluzek:( a z restza to szkoda gadac z tymi sportami co mowicie koooszmar:( nie da sie biegfac nic;(:( pozdrawiam was dziewczyny i i prosze szybka odpowiedz

witam i dolaczam do cycatek. na dzień dobry pocieszenie- znam 3 kobiety którym po porodzie i wykarmieniu dziecka piersi zmalały o 1 lub 2 numery. mam nadzieję ze u mnie bedzie podobnie, właśnie staram się o dziecko. zastanawiałyście się po kim odziedziczyłyscie piersi? moja mama ma małe, siostry też, jedna babcia wcale nie ma :), za to druga... mogłaby je sobie na plecach noscić. więc boję się ze mam po niej geny, co nie wróży dobrze, bo nie dość że jest wredna i fałszywa to jeszcze waży ze 140 kg...

Gość Groszka
No hey dziewczyny...zaglądajcie tu...musimy się trzymac wkońcu razem. Wiele Wam nie doradze bo sama nie mam pomysłów co można z dużym biustem zrobić żeby wyglądał dobrze i nie przeszkadzał... Dla mnie właśnie najgorsze są zakupy bluzek i bielizny. Nieraz wybiegałam ze sklepu z płaczem;). Tyle super bluzeczek ale żadna dla mnie...

hej!wszystkie mamy podobne problemy z kupowaniem bluzek, ja na przyklad zawsze szukam takiej, w ktorej wydaje mi sie ze optycznie zmniejsza.ale ciezko z takimi poniewaz teraz bluzki szyte sa tak zeby je uwydatniac i badz tu madry, z jednej strony chcesz wygladac seksi, z drugiej znowu nie chcesz miec ich za bardzo na wierzchu zeby idac ulica wszyscy faceci nie patrzyli CI sie w biust :)

Gość też mam wielkie .....
boszeeeee przed okresem ból niesamowity i rozmiar jeszcze wiekszy... szkoda gadac :(:(