Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelka 75

CHCE MIEC MNIEJSZE PIERSI!

Polecane posty

Witam! Faktycznie...dziewczyny, które pojawiały się tu na początku już chyba o topiku zapomniały, ja z chęcią wpadam, chociaż na „chwilkę”...:) Cieszę się, że z suknia ślubną nie będzie problemu, bo już zaczęłam się martwić na zapas... ;) Jeśli chodzi o koszule to ostatnio przerzuciłam się na koszule na zamek – nie ma problemu z guziczkami, bo ich po prostu nie ma ;) mam dwie takie i są naprawdę super! I jeszcze jedna dygresja......jeśli chodzi o staniczki to ja już sama nie wiem jakie kupować, jakiś czas temu wydałam pieniążki na staniczek triumpha (nie mało)...w przymierzalni wyglądał super, ale w trakcie noszenia jakoś już nie byłam zadowolona, nie modeluje ładnie, a biust wygląda pod sweterkiem na rozmiar większy....I właśnie w tym problem, że często dopiero w trakcie noszenia się okazuje, czy był wart swojej ceny.... No i jeszcze jedna rzecz..... najgorsze jest to, że niestety czasem trzeba kupić ten „babciny” model, żeby biust był ładnie wymodelowany.... Avocado, o którym pisałam wcześniej, podobno prowadzi też sklep w Poznaniu (bo tu właśnie mieszkam)....wybiorę się do centrum i zobaczymy!!! Pozdrawiam!

Gość pamelka 75
Witam dziewczyny!!!:) Ale miałam przed chwilą radochę,jak zobaczyłam mój temacik(który,myslałam,ze juz dawno umarł),w czołówce:)!Tak trzymać:)! Mnie ostatnio nie było,więc nie mogłam na bieżąco się udzielać,zresztą nie przypuszczałam,że ktoś tu jeszcze zajrzy,a tu taka niespodzianka:) Cóż u mnie nowego?Piersi jakie były,takie są i ani grama mniejsze:P Do ćwiczen tez cały czas usiłuję sie zebrać,ale jakos mi nie idzie;) Własnie sie przeraziłam,jak przeczytałam przed chwilą moje zapewnienia,że będę cwiczyc,a tu już tyle czasu zleciało,a ja nic...Wstyd!:D Jedyne,co sie zmieniło to moja "piersiowa" garderoba,którą powiększyłam(:)) o 2 nowe staniczki!!!Juz myślałam,ze będę musiała kupić jakiegoś "sztywniaka",a tymczasem natknęłam się na 2 śliczne,mięciutkie staniczki z Atlantica(mieli rozmiary do 75E!!!) Staniki naprawde bardzo ładne,sama koronka,ale dość dobrze trzymają,i mają cieniuteńkie ramionka(o tym zawsze marzyłam:)),śliczne kolorki(ja kupiłam w kolorze gorzkiej czekolady i taki ciemny zielony ze złotymi elementami,do tego majteczki i cała byłam happy:)) Tak więc przynajmniej na jakiś czas się pocieszyłam,bo wreszcie mam jakies naprawdę sexy kompleciki,niezabudowane i z cienkimi ramiączkami:).Trochę kaski poszło,ale jak już wreszcie znalazłam coś ładnego na mój biust to stwierdziłam,że szaleję;) No i to chyba tyle nowości na razie w tym temacie ode mnie,ale będę sie pojawiać! Dziewczyny,piszcie!:) Buziaczki dla wszystkich cycolinek;)

Pamelka!! No jak dobrze, ze się pojawiłaś! Już myślałam, że założycielka topiku tu nie zagląda, a tu prosze...:) Ja ostatnio zakupiłam dwa staniczki triumpha w cenie promocyjnej 59,90 (za dwa), taki prosty model, gładki materiał, ale jestem zadowolona!! No i zapisałam sie na siłownię i aerobic....ciekawe czy będą efekty.... Pozdrawiam;)

Gość ehhh....
Cześć dziewczyny. Moje piersi stają się moim kompleksem. Przez nie jestem nieproporcjonalna. Z natury jestem szczupła i raczej niska, ale ten biust.... ble. Na co mi takie balony? Coraz częściej myślę o ćwiczeniach. Chciałambym je pomniejszyć i ujędrnić (choć mam dopiero 21 lat). Przeciez kulturystkom, praktycznie zanika biust od tych ćwiczeń. Wiem, że należy ćwiczyć z umiarem, aby nie mieć ramion jak Arnold Schwarzeneger. Można podnosić jakieś lekkie cieżarki, leżąc na placach. Co o tym myślicie?

Gość ZAŁAMANA..
MAM 17 LAT I JUZ MAM ROZMIWAR 75 C!!!,PRZY WZROSCIE 1.70 I 59KG.CO JA MAM ZROBIC:(NIE MOGE NOSIC ŁADNYCH BLUZEK TAKICH JAK NOSZA DZIEWCZYNY W KLASIE,A NAJGORSZE JEST TO ZE BOJE SIE ZE JESZCZE UROSNA,JUZ BY MOGLY ZOSTAC TAKIE JAKIE SA,PROSZE POWIEDZCIE CO MAM ZROBIC ZEBY JUZ NIE ROSŁY??DZIEWCZYNY W KLASIE JUZ MI ZACZYNAJA MOWIC ZE MAM SWIETNA FIGURE ALE TROCHE PIERSI ZA DUZE I NIE MOWIA TEGO Z ZAWISCI MIMO ZE SA PŁASKIE ALE NAPRAWDE TAK JEST:(PROSZE POWIEDZCIE CO JA MAM ZROBIC...JA JUZ NIE MOGE MIEC WIEKSZYCH:(DO KTOREGO ROKU ROSNA PIERSI??SŁYSZAŁAM ZE DO 21..WIEC NIE WEIM CO JA ZROBIE..PROSZE PORADZCIE MI BO OSTATNIO JUZ ZŁAPAŁAM SIE NA TYM ZE JE ZAKRYWAM REKAMI TAK NIBY NIGDY NIC:(((((

Gość eh....
Koleżanko z góry, wiem co czujesz... Ciesz się tylko, że nie musisz łykać tabletek antykoncepcyjnych... Ja chciałam schudnąć, by zmniejszyl się biust. Niestety jestem zmuszona teraz łykać tabletki przez ok. rok. Biorę je miesiąć i już urosły, stały się cięższe itd. do tego tyję. Na co mi takie atrybuty kobiecości. Sądzę, że Tobie już nie urosną, nie powinnas się o to martwić.

Gość zdołowana...
to mnie załamałas...musze brac tabletki anty...po pierwsze bo mam cos na jajniku i trezba rozgoni ale moze przerwe bo to juz ostatnie opakowanie,ale ja narazie nie zauwazyłam zeby cos mi rosło:(BOZE:(((I CO JA MAM ZROBIC????

Gość eh....
Jeśli to już ostatnie opakowanie, to chyba tym bardziej oczywiste, że pod odstawieniu tabletek Ci nie urosną.

Gość obserwatorka_25
Witam ponownie, znowu tutaj zaglądam, aby sprawdzić co się zmieniło i czy macie jakieś nowe rady co do pielęgnacji biustu i bielizny. Muszę przyznać, że ostanio zakupiłam do przetestowania model Triumpha - Classic Luxe R - nie drogi 49,90zl i sprawuje się całkiem nieżle. Zaczęłam też systematycznie ćwiczyć, chodzę na aerobic i choć chudę, rozmiar piersi się nie zmienia ;-( No niestety pozostanie mi się pogodzić z rozmiarem 75D. pozdrawiam

Gość Justynnka
Tez mam duze piersi i nie jestem z tego powodu zadowolona:( Próbowalam je zaakceptowac, ale jest to troche trudne. Nosze rozmiar 75 E i wcale mi sie to nie podoba.

Gość Justynnka
I tak wogóle nie wierze by jakiekolwiek kremy mialy pomoc w utrzymaniu jedrnosci piersi czy podniesc piersi. Bo jak taki krem ma to zrobic??? Zaobserwowalam, ze jak schudlam moje piersi wygladały lepiej, byly jakby mniejsze i nie rzucały sie tak w oczy:) Niestety teraz zima i znowu pare kilo wiecej dlatego piersi znowu wygladaja gorzej:( Dlatego robie wszystko co moge, by zrzucic te pare kilo. Chyba ze dwa lata temu chcialam sobie kupic zwykla bluzeczke na lato i pytam sie sprzedawczyni po ile??-a ona na to : Pani sie nie zmiesci, piersi nie przepuszcą!!!! Chyba rozumiecie, ze takie" przygody" nie sprawiaja,ze kocham moje piersi, ale jest lepiej niz kiedys, staram sie je polubic. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z duzymi piersiami:)

Gość problemy
to wy naprawde szukacie.Gdybyscie mialy male cycki to tez byscie narzekaly.Jest takie przyslowie"Baletnicy przeszkadza rąbek w spódnicy"Z wami jest tak samo.Kompleksiary!!!!!

Gość ZASYSACZ
jezeli chesz to moge ci pomoc .Jestem znay z efektywności swego dzialania >Moj sposob: jest nastepujacy zaczne ssac ci cyce tak mocno i dluo dopoki nie zmaleja!!!

Gość DDDDDDDDD
wlasnie znalazlam ten topik nikt tu dawno nie zagladal dziewczyny ktore tu pisaly odezwijcie sie!!!!!!!!!! Czy udlao wam sie zmniejszyc biust ?:P:P Dajcie znac moze jakies kremy znacie?????????? PISZCIE !!!!!!!!!!!!11

Gość DDDDDDDDD
piszcie piszcie

Gość makenzen
Hej! No to jeszcze ja się przyłączę, jeśli można. Wśród Was jestem chyba absolutną rekordzistką... mam rozmiar 70 G, to jest dopiero koszmar! Rozumiem, gdybym miała rozmiar 95 G... ale z takimi BALONAMI niemożliwością jest zakup kostiumu kąpielowego, bo z bielizną nawet nie najgorzej (polecam firmę Dalia - www.dalia.pl, mają bardzo dobre i niedrogie staniki - duży wybór rozmiarów, dobrze leżą, a co najważniejsze w przypadku dużych miseczek - mają dosyć sztywne ramiączka, więc biust nie lata z góry na dół). Jeśli chodzi o kostiumy kąpielowe, to w przypadku dwuczęściowych staniki mają rozmiar co najwyżej C. Duże staniki produkuje firma Calzedonia, ale trzeba przerabiać resztę - ramiączka nawet nie są regulowane, a do tego są OLBRZYMIE majty na jakieś ogromne tyłki.

Gość DDDDDDDDD
fajnie ze sie ktos odezwal odswiezmy ten topik ale piszcie o jakichs kremach bo ja tege wlsnie potrzebuje. No i ja mam rozmiar 75D i taki mialam w wieku 15 lat :( teraz mam 19 i dalej to samo....

Gość tiss
ja zawsze sie zastanawiam jaki mam rozmiar bo nosze niby 75 C ale ostatnio kupiłam stanik 75 E i nie wiem a raz poszłam do sklepu i nie było rozmiaru ale ja mam 75 C i uwazam to za tragedię. A co do pigułek to nie urósł mi nie zmalał przytyć też nie przytyłam , biorę Yasmin. A co do strojów to sie zgadzam i do innej garderoby również wszyscy myślą że jak panienka ma cycuchy to i dupsztal jak szafa a u mnie dupa płaska jak decha a cycuś jest. Wiecie mężczyżni lubią cycuszki bo się lubią przytulac , małe dzieci też lubią ja z bratem mówiliśmy na mame podusie bo po jedzonku było spanie razem z cycusiem.E tam nie ma co się przejmować najgorsze to zwyrodnienie na starość ale po menopauzie same przyschną i będzie luz :)

Witajcie! Cieszę się, że jeszcze ten topik żyje.... Co ja mogę jeszcze dodać....uważam że najważniejsze jest jak kobieta po prostu dba o swój biust (nieważne czy ma miseczkę A czy E), o swoją figurę, dobór odpowiedniej bielizny...(.z tym ostatnim jest niestety gorzej w przypadku większych rozmiarów...ale beznadziejnie tez nie jest) Najważniejsze jest też odpowiednie nastawienie i więcej odwagi (duże dekolty... :D) – zwłaszcza latem.... bo uważam, że nie ma nic gorszego od źle zatuszowanych mankamentów urody...więc drogie Panie – pierś do przodu!!!! Wiem ze czasem trudno tak polubić coś w sobie co przez lata było dla nas DUŻYM problemem....ale inaczej popadniemy w obsesję!! Lato..lato....lato......wakacje, plaża, słońce....zwłaszcza teraz jest najlepszy czas na zmiany – a zmiany zacznijmy właśnie od polubienia swojego ciała! To jest mój manifest!! Wiem że tutaj pojawią się komentarze – że łatwo jest tak powiedzieć, a gorzej to wychodzi w praktyce...ale ja próbuję i muszę powiedzieć że całkiem nieźle mi idzie:D (co nie zmienia faktu, ze często muszę odmawiać sobie wymarzonej kiecki, bo nie leży w biuście, cały czas się obawiam o moje piersi w okresie ciąży i po..., że przeszkadzają na zajęciach aerobiku...itd....:D) Ale teraz już wiem, że nie zdecydowałabym sie na operację zmniejszenia biustu, nawet jakby była za darmo ;) Uściski! PS. >> makenzen Zamawiałas z dalii przez internet?? Jak tam wygląda sprawa rozmiarów – podobne do triumpha? I jakie modele polecasz?

Gość DDDDDDDDD
Do Pscółki i wogule Kupilam juz krem Ziaja kurde ale maly ciekawe na ile wystarczy? A ty marika m >>> znasz jakis dobry krem ujedrniajacy a najlepiej taki co pomniejszy troche biust????

na początku trzeba sobie powiedzieć że nie ma kremów zmniejszających biust, co jedynie moga go tylko ujędrnić... no cudów nie ma... teraz używam kremu modelująco-liftingującego z avonu...całkiem ok, ładnie nawilża, napina skórę...mogę polecić:)

Gość kobietka 70 D/E
te moje piersiatka juz mnie słabia:( przymiezajac biustonosz jestem zadowolona i wydaje mi sie ze swietnie trzyma biust,jednak w trakcie chodzenia i nawet niewielkiej aktywnosci zaczyna sie przemieszczac:( piersi wychodzia gora,biustonosz rozsowa sie, a ja chodze z rekami przy biuscie poprawiacaj, spradzajac, zasłaniajac:( mam cała szuflade biustonoszy... tansze,drozsze, rozmiar wieksze,mniejsze a chodze w 1 moze 2:( sprawdzaja sie tylko nieladne babcine modele:( niedawno postawiłam sobie jadna rzecz... po PORODZIE 1 lub 2 zmniejsze sobie piersi:)))) zrobila bym to juz, ale niestety nie moglabym karmic, a to dla mnie bardzo wazne. musle tez o zakupie l-karnityny (spala tłuszcz) i znacznym zwiekszeniu aktywnosci fizycznej... moze sie uda je spalic:)) polecam zel do biustu z Oriflamu. czesto jest w promocji...

kobietka 70D/E Powiedz mi jakie modele wypróbowałaś? dobór odpowiedniej bielizny to podstawa...najważniejsze żeby były dopasowane pod biustem, żeby zapięcie na plecach nie uciekało do gory, ani ramiączka za bardzo nie ucikały....najlepiej jest sie zmierzyć dokładnie - obwód biustu i pod biustem... Ponadto kształt piersi tez ma duże znaczenie na dobór odpowiedniego modelu...Ja np. już wiem w jakim modelu jest mi najlepiej... :) Pozdrawiam

Gość big cyc
Bardzo dobrze rozumiem Wasze problemy, Drogie kobitki! Mogę się z Wami utożsamić. To ja, rozmiar 75E/F; -bóle kręgosłupa -garbienie się -wrzynające się ramiączka -trudności w zakupie bielizny - "rozłażące" się bluzki - bieganie, skakanka... same wiecie - uśmieszki sprzedawczyń w sklepach z bielizną - spojrzenia obleśnych facetów - itd, itd... ale po ciąży było jeszcze gorzej! Moje piersi były wielkości mojej głowy! Nie było stanika, który by je obiął. Karmiłam przez pół roku. W tym czasie chodziłam w koszulach męża. Dzisiaj dochodzę juz do wagi z przed ciąży ( zostało jeszcze 4 kg ) Moje piersi wróciły do takiego stanu, jak kiedyś i ...o ironio losu! w porównaniu z tym co było, wydają mi się takie malutkie. Chcę urodzić jeszcze jedno dziecko, a później operacja redukująca? Jeszcze nie wiem do końca, bo mam jeszcze jeden i to największy problem z piersiami. Jestem w grupie ryzyka zachorowania na raka. W takiej sytuacji nie wiem, czy mogę poddać się operacji. O tym pewnie zadecydują badania genetyczne, na które mam skierowanie. NIC ZA CENĘ ZDROWIA !!! I jeszcze jedno! Z wiekiem i po urodzeniu dziecka problemy i kompleksy z piersiami maleją. Wiem to po sobie. Może jestem teraz mniej zapatrzona w siebie? Trudno powiedzieć.

Gość BiG
HEj dzieczyny mam bardzo dużgo fiuta i nie wiem czy jaks bedzie chciała sie ze mną ruchać!! mam 16 lat !! i bardzo lubie sobie trzepać!! z chęcią bym wylizał jakąś fajną cipeczke!!

Gość wielkie...
hej dziewczyny!!! wiecie co?? moze cie kazda z was mi dac po trochu tyych piersi, wam zmaleja a mi ..hmmm:) poza tym mam duze ale duze piersi ladnie wygladaja i trzeba sie przyzwyczaic wiec.....nie robcie nic zeby wam zmalaly tylko sie cieszcie tym... bo kiedys tak sie stanie ze nic pod ta bluzka juz nie bedzie!!!! pozdrawiam

Gość duży cycuch
dziewczyny trzymajmy ten topik!!! Wreszcie coś o dużych cycuszkach,a nie tylko o małych. Słyszałam, że damskie pompki powodują że piersi nie tylko sie ujędrniają ale i maleją.Czas spróbować!;)

Gość elooooooooooooooooooo
co tu nic sie nie dziej???